- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
σ εχω γαμησει 2 φορες μεχρι τωρα(σεφ-κυπελλο)& επεται συνεχεια..
κλαψε πουστρακο..
με το καυλι του μητρογλου στην σουφρα & του μιλος στο στομα εισαι..
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
η ΠΑΝΑΘΑ ειναι ετη φωτος καλυτερη ομαδα στο μπασκετ απο τον γαυρο.αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.....10 χρονια μωρη καριολα σε παιρνουμε παρτουζα στο μπασκετ.......παλι τα ιδια θα λεμε ?
με το καυλι του μητρογλου στην σουφρα & του μιλος στο στομα εισαι......10 χρονια μωρη καριολα σε παιρνουμε παρτουζα στο μπασκετ.......παλι τα ιδια θα λεμε ?
τι να δω ρε μαλεα???πλεζουρα δες τον "γαμια σου" στο αλτερ τωρα. ο βγενοπουλος μιλαει..
μην τα παρεις. ;)
κοιτα πως ο ανθρωπος ελεγχει ολο το πολιτικο συστημα αυτη τη στιγμη.
πες τη γνωμη σου.
.....εγω θα κανω την υπερβαση και θα πω......μπραβο στους Αγγελοπουλους που εχουν δωσει πολλα λεφτα αλλα πανω απο ολα ειναι χαμηλων τονων και ηθικα στοιχεια.........ειναι μεγαλο πραγμα , μεσα στο μεθυσι της νικης , να παραδεχεσαι οτι χρειαζονται πολλοι τιτλοι ακομα για να φτιαξεις μια δυναστεια......ανεξαρτητα απο τα οπαδικα , ειναι ευτυχημα να υπαρχουν στον αθλητισμο τετοιοι παραγοντες.......
τι να δω ρε μαλεα???
τα ιδια λεγατε & πριν απο 1,5 χρονο..
10 αμπραμοβιτς κλπ..
τα παπαρια μου περνεις ακομη..
ουτε γηπεδο δεν εχεις φτιαξει..
μεινε με τον σαριεγκι,τον καντε & τον βυντρα..
φαε το κουτοχορτο σου & μην μου ζαλας τα παπαρια..
παλι μαντρες θα πηδατε..
πλεζουρα δες τον "γαμια σου" στο αλτερ τωρα. ο βγενοπουλος μιλαει..
μην τα παρεις. ;)
πες τη γνωμη σου.
για τον σαριεγκι, τον καντε και τον βυντρα, τα χω πει εδω και τοσο καιρο.. συνεχεια.
αλλοι μας ζαλιζουν τα αρχιδια..
Ναι ομως καταντησες κουραστικος ρε μαλακα... Εδω και μια ωρα και σε ολα τα topic ποσταρεις την ιδια μαλακια!!!πλεζουρα δες τον "γαμια σου" στο αλτερ τωρα. ο βγενοπουλος μιλαει..
μην τα παρεις. ;)
πες τη γνωμη σου.
Ναι ομως καταντησες κουραστικος ρε μαλακα... Εδω και μια ωρα και σε ολα τα topic ποσταρεις την ιδια μαλακια!!!
Και βλεπεις οτι δεν σου απανταει κανεις
Τι το συνεχιζεις??
Εδώ έκανε την θυσία να μην βγει απόψε με την 22χρονη για χάρη του γαμιά!Δες και ξεστραβώσου!Ναι ομως καταντησες κουραστικος ρε μαλακα... Εδω και μια ωρα και σε ολα τα topic ποσταρεις την ιδια μαλακια!!!
Και βλεπεις οτι δεν σου απανταει κανεις
Τι το συνεχιζεις??
Ριχ' του ενα μπάνιο του καριώλη να ησυχάσουμε.αυτός ο μουνοπανάς ο περσόνας φταει για όλα
Ζιροουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν με παρακολουθεις!Για να δουμε απλα "τυχαιο" ηταν το προχθεσινο....??
Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ...??
αυτοι που κανουν κουμαντο,δεν βγαινουν στο γυαλι & στην μοστρα χαζομαλακοπιτουριδη..απαντησε ο πλεζουρας και ειχαμε μια πολιτισμενη κουβεντα.
ξυδακι.
Εδώ έκανε την θυσία να μην βγει απόψε με την 22χρονη για χάρη του γαμιά!Δες και ξεστραβώσου!