lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ενταξει δεν ειναι και ευκολο να χασει ξανα οποτε οι κοντοι θα ρεφαρουνε,στην μπαλα ηρθαν 1-1;αν χασει την αλλη κυριακη να δεις πως θαναι τυπε
ενταξει δεν ειναι και ευκολο να χασει ξανα οποτε οι κοντοι θα ρεφαρουνε,στην μπαλα ηρθαν 1-1;αν χασει την αλλη κυριακη να δεις πως θαναι τυπε
αυτος ο σπανουλης ποτε θα φυγει απο την ομαδα ρε πουστη μου. καρκινος ειναι ο πουστης. ταλαιπωρρει την μπαλα και στα 3 δευτερα δεν ξερει την να την κανει
αυτος ο σπανουλης ποτε θα φυγει απο την ομαδα ρε πουστη μου. καρκινος ειναι ο πουστης. ταλαιπωρρει την μπαλα και στα 3 δευτερα δεν ξερει την να την κανει. δεν εχει βαρεθει να τρωει τάπες? τον τεπιτσ γιατι δεν τον βαζει μεσα? το παλικαρι ξερει πολυ μπαλα και αφου ειναι ντεφορμε ο διαμαντιδης ας παιξει λιγακι. για αλλη μια φορα αστειος ο νικολας. νομιζω μια μικρη ανανεωση χρειαζεται η ομαδα
ρε τυπε 3αρι ειναι ο τεπιτς τι σχεση εχει με τον διαμαντιδη?ασε που ο τεπιτς ειναι ανυπαρκτος φετοςτον τεπιτσ γιατι δεν τον βαζει μεσα? το παλικαρι ξερει πολυ μπαλα και αφου ειναι ντεφορμε ο διαμαντιδης ας παιξει λιγακι.
ρε τυπε 3αρι ειναι ο τεπιτς τι σχεση εχει με τον διαμαντιδη?ασε που ο τεπιτς ειναι ανυπαρκτος φετος
η διαφορα δεν την εκανε ο σπανουλης που εφυγε τοτε παλικαρεπαιξτον λιγο και θυμισου την χρονια που εφυγε nba ποσο καλα παιζαμε χωρις αυτον. τοτε βλεπαμε και θεαμα με πολλους αυτοματισμους
η διαφορα δεν την εκανε ο σπανουλης που εφυγε τοτε παλικαρε
τοτε ειχες το καλυτερο 3αρι τις ευρωπης τον σισκαουσκας αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα
και περσι με σπανουλη πηρες και τα 3 μην ακουω μαλακιες και ειναι ο μονος που παιζει σερι εδω και τοσα χρονια εβγαλε ενα ευρομπασκετ παιζοντας 35 λεπτα σε ολα τα ματς
το προβλημα πλεον ειναι στην θεση 3( ο περπε δεν κανει για βασικος )
και να τα χασουμε ολα φετος στα παπαρια μου με τις χαρες που μας εχει δωσει αυτη η ομαδα
τυπε το προβλημα στην ομαδα δεν ειναι ο σπανουληςμε βρισκεις συμφωνο σε ολα. αλλα ο τροπος παιχνιδιου αλαζει εντελως με αυτον τον παιχτη. την κουραζει πολυ την μπαλα και κανει την ομαδα πολυ στατικη. ο τροπος που παιζει με ενοχλει, οχι οτι δεν εχει αντοχες λογο ευρομπασκετ. ο περπε ειναι καλος για αλλαγη ενος καλου 3αρι. με προβληματιζει πλεον το οτι μπορει να μην ειναι μονο μια κακη παρενθεση αυτη η χρονια.
τοτε ειχες το καλυτερο 3αρι τις ευρωπης τον σισκαουσκας αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα
και περσι με σπανουλη πηρες και τα 3 μην ακουω μαλακιες και ειναι ο μονος που παιζει σερι εδω και τοσα χρονια εβγαλε ενα ευρομπασκετ παιζοντας 35 λεπτα σε ολα τα ματς
και να τα χασουμε ολα φετος στα παπαρια μου με τις χαρες που μας εχει δωσει αυτη η ομαδα
τυπε το προβλημα στην ομαδα δεν ειναι ο σπανουλης
οταν παιζεις σε εναν τελικο με τον ολυμπιακο και χανεις 17 ριμπαουντ,πας την διαφορα στους 5 στο 4ο δεκαλεπτο,και εκει χανεις 5 ευκαιριες να μειωσεις την διαφορα,δεν νικας
απλα πραγματα
και αν οι γαυροι ηταν πιο ψυχραιμοι στα τελευταια 3 λεπτα η διαφορα θαταν πολυ μεγαλυτερη
τυπε τοσα ριμπαουντ εγω δεν θυμαμε να εχουμε χασει ποτετο προβλημα με τα ριμπαουντ παντα το ειχαμε εδω και παρα πολλα χρονια. αλλα το παιχνιδι μας παντα ηταν ελκυστικο. δεν σου λεω πως μονο ο σπανουλης ειναι το προβλημα αλλα εγω γι αυτον ηθελα να μιλησω. ο συγκεκριμενος παιχτης κανει κακο στο επιθετικο κομματι της ομοαδας. η αποψη μου ειναι αυτη. καθηστε και δειτε σε καθε αγωνα το ποσες επιθεσεις καταστρεφει ειτε απο λαθος πασα ειτε με μπασιμο αλα γιουρια στο καλαθη με αποτελεσμα να τρωει καμια ταπα η να αστοχει, η κουβαλαει την μπαλα επι 2ο δευτερα και στα τελευταια 5 δευτερα να την δινει σε συμπαιχτη του. στατιστικα ειναι ο πρωτος παιχτης με τα περισσοτερα λάθη στην ομάδα.
τυπε του χρονου παει δανεικος...μοναδικη νοτα αισιοδοξιας στον ΠΑΟ φετος ο ο Σερμαντινι.....
το προβλημα με τα ριμπαουντ παντα το ειχαμε εδω και παρα πολλα χρονια. αλλα το παιχνιδι μας παντα ηταν ελκυστικο. δεν σου λεω πως μονο ο σπανουλης ειναι το προβλημα αλλα εγω γι αυτον ηθελα να μιλησω. ο συγκεκριμενος παιχτης κανει κακο στο επιθετικο κομματι της ομοαδας. η αποψη μου ειναι αυτη. καθηστε και δειτε σε καθε αγωνα το ποσες επιθεσεις καταστρεφει ειτε απο λαθος πασα ειτε με μπασιμο αλα γιουρια στο καλαθη με αποτελεσμα να τρωει καμια ταπα η να αστοχει, η κουβαλαει την μπαλα επι 2ο δευτερα και στα τελευταια 5 δευτερα να την δινει σε συμπαιχτη του. στατιστικα ειναι ο πρωτος παιχτης με τα περισσοτερα λάθη στην ομάδα.