Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
αυτος ο σπανουλης ποτε θα φυγει απο την ομαδα ρε πουστη μου. καρκινος ειναι ο πουστης. ταλαιπωρρει την μπαλα και στα 3 δευτερα δεν ξερει την να την κανει. δεν εχει βαρεθει να τρωει τάπες?  τον τεπιτσ γιατι δεν τον βαζει μεσα? το παλικαρι ξερει πολυ μπαλα και αφου ειναι ντεφορμε ο διαμαντιδης ας παιξει λιγακι. για αλλη μια φορα αστειος ο νικολας. νομιζω μια μικρη ανανεωση χρειαζεται η ομαδα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αυτος ο σπανουλης ποτε θα φυγει απο την ομαδα ρε πουστη μου. καρκινος ειναι ο πουστης. ταλαιπωρρει την μπαλα και στα 3 δευτερα δεν ξερει την να την κανει. δεν εχει βαρεθει να τρωει τάπες?  τον τεπιτσ γιατι δεν τον βαζει μεσα? το παλικαρι ξερει πολυ μπαλα και αφου ειναι ντεφορμε ο διαμαντιδης ας παιξει λιγακι. για αλλη μια φορα αστειος ο νικολας. νομιζω μια μικρη ανανεωση χρειαζεται η ομαδα

καβλαααααααααααααα......

χαιρονται οι αγγελοπουλοι

στον ταφο οριστικα ο κοκκαλης...

ηταν και κεφατος ο καημενος... :pipa1:

85' ΓΚΟΛ: Ο Βερπακόφσκις βρίσκει τον Μπαλάφα που στρώνει στον Μπούντιμιρ και ο τελευταίος δε δυσκολεύεται από κοντά να ισοφαρίσει σε 1-1 :pipa3: :pipa1:

[URL unfurl="true"]http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/264118.html[/url]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
  τον τεπιτσ γιατι δεν τον βαζει μεσα? το παλικαρι ξερει πολυ μπαλα και αφου ειναι ντεφορμε ο διαμαντιδης ας παιξει λιγακι.
ρε τυπε 3αρι ειναι ο τεπιτς τι σχεση εχει με τον διαμαντιδη?ασε που ο τεπιτς ειναι ανυπαρκτος φετος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και φετος σπανουλιαδα θα εχουμε μου φαινεται :2funny:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Εγώ είδα δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή την στιγμή με παίκτες που τα έδωσαν όλα στο ματς και μπράβο τους. Δίκαια κέρδισε η ομάδα μου και μπράβο της. Τη μαλακία με τους στρατούς των κερκίδων να μην είχαμε και θα ήμουνα περήφανος για το ελληνικό μπάσκετ εντελώς. Ο Παναθηναικός παραμένει ομαδάρα και μπράβο του. Μακάρι να έφτιαχναν αντίστοιχες ομαδάρες και στο ποδόσφαιρο οι φλόμπες

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ρε τυπε 3αρι ειναι ο τεπιτς τι σχεση εχει με τον διαμαντιδη?ασε που ο τεπιτς ειναι ανυπαρκτος φετος

δηλαδη μ λες πως 2 αρι δεν μπορει να παιξει ο τεπιτς?
εγω δεν βλεπω να παιρνει ευκαιριες ωστε να στρωσει με την ομαδα. και δεν εχει σχεση με τον περσινο κετσμαν που το παλικαρι ηταν λιγος για τον παναθηναικο. αυτος ειναι πολυ πιοτικος παιχτης

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
παιξτον λιγο και θυμισου την χρονια που εφυγε nba ποσο καλα παιζαμε χωρις αυτον. τοτε βλεπαμε και θεαμα με πολλους αυτοματισμους
η διαφορα δεν την εκανε ο σπανουλης που εφυγε τοτε παλικαρε
τοτε ειχες το καλυτερο 3αρι τις ευρωπης τον σισκαουσκας αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα
και περσι με σπανουλη πηρες και τα 3 μην ακουω μαλακιες και ειναι ο μονος που παιζει σερι εδω και τοσα χρονια εβγαλε ενα ευρομπασκετ παιζοντας 35 λεπτα σε ολα τα ματς
το προβλημα πλεον ειναι στην θεση 3( ο περπε δεν κανει για βασικος )
και να τα χασουμε ολα φετος στα παπαρια μου με τις χαρες που μας εχει δωσει αυτη η ομαδα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
τοτε ειχες το καλυτερο 3αρι τις ευρωπης τον σισκαουσκας αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα
και περσι με σπανουλη πηρες και τα 3 μην ακουω μαλακιες και ειναι ο μονος που παιζει σερι εδω και τοσα χρονια εβγαλε ενα ευρομπασκετ παιζοντας 35 λεπτα σε ολα τα ματς
και να τα χασουμε ολα φετος στα παπαρια μου με τις χαρες που μας εχει δωσει αυτη η ομαδα

με βρισκεις συμφωνο σε ολα. αλλα ο τροπος παιχνιδιου αλαζει εντελως με αυτον τον παιχτη. την κουραζει πολυ την μπαλα και κανει την ομαδα πολυ στατικη. ο τροπος που παιζει με ενοχλει, οχι οτι δεν εχει αντοχες λογο ευρομπασκετ. ο περπε ειναι καλος για αλλαγη ενος καλου 3αρι. με προβληματιζει πλεον το οτι μπορει να μην ειναι μονο μια κακη παρενθεση αυτη η χρονια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με βρισκεις συμφωνο σε ολα. αλλα ο τροπος παιχνιδιου αλαζει εντελως με αυτον τον παιχτη. την κουραζει πολυ την μπαλα και κανει την ομαδα πολυ στατικη. ο τροπος που παιζει με ενοχλει, οχι οτι δεν εχει αντοχες λογο ευρομπασκετ. ο περπε ειναι καλος για αλλαγη ενος καλου 3αρι. με προβληματιζει πλεον το οτι μπορει να μην ειναι μονο μια κακη παρενθεση αυτη η χρονια.
τυπε το προβλημα στην ομαδα δεν ειναι ο σπανουλης
οταν παιζεις σε εναν τελικο με τον ολυμπιακο και χανεις 17 ριμπαουντ,πας την διαφορα στους 5 στο 4ο δεκαλεπτο,και εκει χανεις 5 ευκαιριες να μειωσεις την διαφορα,δεν νικας
απλα πραγματα
και αν οι γαυροι ηταν πιο ψυχραιμοι στα τελευταια 3 λεπτα η διαφορα θαταν πολυ μεγαλυτερη

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

......ρε   μαγκες   δεν  γινεται  για   2η  συνεχομενη  χρονια  να   κανεις  αξιολογη πορεια   χωρις   3αρι.......καλα  ρε  πουστη μου , ο  Ομπραντοβιτς δεν τα βλεπει αυτα......οσο  κι  αν  δεν  αρεσει   στον  Ζοτς , την καλυτερη  περιφερειακη τριαδα την ειχε  με  Λακοβιτς........η   ηττα  ισως  να  ειναι  πολυ  πιο  χρησιμη  αφου  σε  κανεις να  δεις τα χαλια  σου στον καθρεφτη.........δεν  θελει  πολυ  φιλοσοφια........

Σπανουλης  -  Διαμαντιδης , εμφανιζονται    ξεζουμισμενοι   χωρις  ενεργεια......θελουν αλλα  δεν  μπορουν...

ο    Σαρας  δεν  μπορει  να  προσφερει  ενω ο  Νικολας   δεν  ειναι   αξιοπιστη  λυση......

Ο   πολυδιαφημισμενος Καλαθης  δεν  εχει  σουτ , απο τον Βεργινη τι απαιτησεις να εχεις ?

Περπερογλου λιγος για   ΠΑΟ , ο Τεπιτς   κανει  ρεζιλι τον Ζοτς   που  τον  εφερε    απο    Παρτιζαν....

Τσαρταρης  και που επαιζε απων   ,  ο  Φωτσης  και  αυτος  κανει  μετριοτατη  χρονια.......

Ο   Πεκοβιτς   δεν  μπορει να   παιξει  με  προσωπο   στο  καλαθι  ,  ενω ο Μπατιστ    παλευει ολομοναχος...

Επισης  κακη  χρονια  κανει  και  ο  Ζελικο  χωρις  να  εχει   παρουσιασει κατι νεο στον  ΠΑΟ....ισως  να  φταιει  και  το  triple  crown  περσι....

...μοναδικη   νοτα  αισιοδοξιας στον ΠΑΟ φετος  ο  ο   Σερμαντινι.....  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έκλαψε ο Θανάσης
20 Φεβ. 2010 21:19  Γιάννης Αβραμίδης
Tags: Κύπελλο Ελλάδας
Σε δάκρυα ξέσπασε μετά το τέλος του χαμένου τελικού ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ. Παράλληλα όμως έδωσε το σύνθημα για την διατήρηση των κεκτημένων στο πρωτάθλημα.
3 σχόλιο/α 
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν μετά το τέλος του τελικού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ δεν μπορούσε να δεχτεί την απώλεια του Κυπέλλου και ξέσπασε σε δάκρυα, για το πρώτο χαμένο εγχώριο τρόπαιο μετά από μια πενταετία. Αμέσως έσπευσαν δίπλα του οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, για να τον παρηγορήσουν.
Στις δηλώσεις του όμως, αντέδρασε ψύχραιμα και έκανε σαφές ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να απωλέσει και το πρωτάθλημα: "Έχω μάθει στη ζωή, γιατί έχω παλέψει για να γίνω αυτό που είμαι, ότι υπάρχουν τα όμορφα και τα άσχημα, τα πάνω και τα κάτω. Ήταν ένας άτυχος αγώνας για τον Παναθηναϊκό. Στεκόμαστε όρθιοι και όχι μόνο αυτό, αλλά στεκόμαστε πιο κοντά στο πλευρό τους για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα".
Ακολούθως, ο Θανάσης χαρακτήρισε νομοτέλεια την απώλεια του Κυπέλλου: "Το γεγονός ότι έχουμε αμέτρητες κούπες, νομοτελειακά σημαίνει ότι κάποτε θα χάναμε και ένα τελικό, δυστυχώς συνέβη σήμερα. Ευτυχώς είναι το Κύπελλο και όχι το πρωτάθλημα. Για το πρωτάθλημα θα κάνουμε τα πάντα, πιστεύω ότι θα γίνει ανασύνταξη για να πάρουμε αυτό που παίρνουμε πάντα".

Συνημμένα

• thana.jpg
    thana.jpg
    86 KB · Εμφανίσεις: 25

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
τυπε το προβλημα στην ομαδα δεν ειναι ο σπανουλης
οταν παιζεις σε εναν τελικο με τον ολυμπιακο και χανεις 17 ριμπαουντ,πας την διαφορα στους 5 στο 4ο δεκαλεπτο,και εκει χανεις 5 ευκαιριες να μειωσεις την διαφορα,δεν νικας
απλα πραγματα
και αν οι γαυροι ηταν πιο ψυχραιμοι στα τελευταια 3 λεπτα η διαφορα θαταν πολυ μεγαλυτερη

το προβλημα με τα ριμπαουντ παντα το ειχαμε εδω και παρα πολλα χρονια. αλλα το παιχνιδι μας παντα ηταν ελκυστικο. δεν σου λεω πως μονο ο σπανουλης ειναι το προβλημα αλλα εγω γι αυτον ηθελα να μιλησω. ο συγκεκριμενος παιχτης κανει κακο στο επιθετικο κομματι της ομοαδας. η αποψη μου ειναι αυτη. καθηστε και δειτε σε καθε αγωνα το ποσες επιθεσεις καταστρεφει ειτε απο λαθος πασα ειτε με μπασιμο αλα γιουρια στο καλαθη με αποτελεσμα να τρωει καμια ταπα η να αστοχει, η κουβαλαει την μπαλα επι 2ο δευτερα και στα τελευταια 5 δευτερα να την δινει σε συμπαιχτη του. στατιστικα ειναι ο πρωτος παιχτης με τα περισσοτερα λάθη στην ομάδα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

εκλαψε ο θανασης.... ειναι και βαμμενος ο ανθρωπος.

[URL unfurl="true"]http://prasinanea.gr/basket/basketgreekcup/article10342.ece[/url]

ρε τον καημενο..τι τραβει με τον περπερογλου , τον τεπιτς και τον γιασκεβιτσιους..

τον κανανε τον ανθρωπο....να κλαψει οι βαριεστημενοι.. ;)

θανασης και κοκκαλης αδερφια αποψε..

θα τα πιουνε μαζι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το προβλημα με τα ριμπαουντ παντα το ειχαμε εδω και παρα πολλα χρονια. αλλα το παιχνιδι μας παντα ηταν ελκυστικο. δεν σου λεω πως μονο ο σπανουλης ειναι το προβλημα αλλα εγω γι αυτον ηθελα να μιλησω. ο συγκεκριμενος παιχτης κανει κακο στο επιθετικο κομματι της ομοαδας. η αποψη μου ειναι αυτη. καθηστε και δειτε σε καθε αγωνα το ποσες επιθεσεις καταστρεφει ειτε απο λαθος πασα ειτε με μπασιμο αλα γιουρια στο καλαθη με αποτελεσμα να τρωει καμια ταπα η να αστοχει, η κουβαλαει την μπαλα επι 2ο δευτερα και στα τελευταια 5 δευτερα να την δινει σε συμπαιχτη του. στατιστικα ειναι ο πρωτος παιχτης με τα περισσοτερα λάθη στην ομάδα.
τυπε τοσα ριμπαουντ εγω δεν θυμαμε να εχουμε χασει ποτε
τα ριμπαουντ ειναι ομαδικη προσπαθεια απο ολους τους παιχτες
και οι κοντοι παιζουν τον ρολο τους
εγω τον σπανουλη τον εκτιμω σαν παιχτη και τον θελω στην ομαδα παντως
κανει και κακα παιχνιδια οπως κανει και καλα
φετος δεν βρισκεται στην καλυτερη του κατασταση αλλα εμενα μου την δινουν πιο πολυ ο νικολας και ο τεπιτς

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

.....συμφωνω   1000% ,   φετος   εχει  κανει  τραγικα  παιχνιδια....αλλα  πιστευω  οτι  το μεγαλο μεριδιο και εκει  εχει  ο  Ζοτς.......ξερει  οτι  εχει  παικτες   κουρασμενους , γιατι  ανεχεται   τον  τραυματια  Σαρας ?  Πολυ  σωστη επισης η παρατηρηση  για τα επιθετικα  ρημπαουντ , παντα ο ΠΑΟ  ειχε  προβλημα ......ομως καποια  στιγμη οι αντιπαλοι σε μαθαινουν........ημαρτον πια με το pick n roll.....  

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
για να φανει η δουλεια του σπανουλη και του καθε σπανουλη παιζουν ρολο και οι αλλοι 4 στο γηπεδο, ο παο εχει το προβλημα που ειχαμε εμεις τα προηγουμενα χρονια, ολοι κοιταζαν τον 1 και περιμεναν την πασα για το σουτ, σημερα ποσα πικ εβγαλε ο παο;; ο διαμαντιδης ποσα ντραιβ εκανε και μετα λαθος πασα γιατι κανενας δεν εκανε κινηση;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom