Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δεν ξερω τι ειπε στον Σισε αλλα αυτη η ομαδα που ηταν ο παναθηναικος σημερα δεν ειχε ουτε αρχη ουτε τελος κοιτα τον περιπατο του καντε στο 2ο γκολ...αν τωρα νομιζεις οτι στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν στημενα ....
μου αρεσεις που εισαι ρομαντικος και εχεις αποψη και φυσικα να μην πει κανεις οτι ειχαν στο μυαλο τους την Ρωμα

Φίλε κ σε εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση, τους κοιτούσαν και περίμεναν, απίστευτα πράγματα. Οσο για στημένα, καλύτερα ας μην αρχίσουμε γιατί το 2πλό της αεκ με τον οσφπ για εμένα ήταν μεγαλύτερη "εκπληξη" και από την νίκη της καβάλας σήμερα.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
το πρωταθλημα δεν χανεται
εγω βεβαια πιστευω οτι το διπλο εγινε για οικονομικους λογους καποιου δεν εχω αποδειξεις αλλα επειδη σκεφτομαι και δεν τρωω κουτοχορτο ετσι το νοιωθω τωρα δεν διαλυθηκαμε το 1982 που μας πηγαν γαμιωντας με το θεμα μπουμπλη και απο 9 μπροστα χασαμε τον τιτλο σε μπαραζ φτιαγμενο στα μετρα και σταθμα του γαυρου τωρα θα διαλυθουμε που συνηθισαμε να ειμαστε δευτεροι?

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
To πρωτάθλημα τουλάχιστον περίπου 10 χρόνια που παρακολουθώ απο 10 χρονών βρωμάει.Έχουμε το χειρότερο.Βλέπω κάτι ματσάρες στο Nova από Ισπανία,Γαλλία,Ιταλία και καταλαβαίνω ότι σε μας μονο μετράει ποιος θα πάρει την κούπα να κάνουμε χαβαλέ.Και στημένα υπάρχουν και άλλα πολλά.Βρώμα μεγάλη!!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
οπα ρε πλεζουρα επειδη εχω τα αρ...ια να πω την αληθεια γιατι δεν μας λες και εσυ που ενω εχετε παρει τοσους τιτλους και θα επρεπε να ειστε κουλ οπως ειμαστε εμεις στο μπασκετ με το παραμικρο στηνοντε λαικα δικαστηρια κλπ κορνε κλπ κλπ κλπ

μηπως γιατι κατα βαθος ξερετε ολοι σας οτι ειστε ψευτικοι και σεις και τα χαρισμενα παραγκοπρωταθληματα σας και τρεμετε στην ιδεα μιας ακομη πετρινης δεκαετιας ?

Επισκέπτης
οπα ρε πλεζουρα επειδη εχω τα αρ...ια να πω την αληθεια γιατι δεν μας λες και εσυ που ενω εχετε παρει τοσους τιτλους και θα επρεπε να ειστε κουλ οπως ειμαστε εμεις στο μπασκετ με το παραμικρο στηνοντε λαικα δικαστηρια κλπ κορνε κλπ κλπ κλπ

μηπως γιατι κατα βαθος ξερετε ολοι σας οτι ειστε ψευτικοι και σεις και τα χαρισμενα παραγκοπρωταθληματα σας και τρεμετε στην ιδεα μιας ακομη πετρινης δεκαετιας ?
αμα διαβασεις τι γραφω δεν θα εχεις τετοιες αποριες..
ΚΑΥΛΩΝΩ με τα χαρτινα-πετσινα-παραγκισια..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

lolabov.gif

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
το πρωταθλημα δεν χανεται
εγω βεβαια πιστευω οτι το διπλο εγινε για οικονομικους λογους καποιου δεν εχω αποδειξεις αλλα επειδη σκεφτομαι και δεν τρωω κουτοχορτο ετσι το νοιωθω τωρα δεν διαλυθηκαμε το 1982 που μας πηγαν γαμιωντας με το θεμα μπουμπλη και απο 9 μπροστα χασαμε τον τιτλο σε μπαραζ φτιαγμενο στα μετρα και σταθμα του γαυρου τωρα θα διαλυθουμε που συνηθισαμε να ειμαστε δευτεροι?
οικονομικους λογους ρε αρχηγε?μας το κανεις πιο λιανα...εχουμε βαρεθει εκατο χρονια να ακουμε για τα στημενα...ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!...τουλαχιστο στη syperleague
δηλαδη επαιξε ο πατερας στο στοιχημα 1εκατ. γιουρια να χασει ο ΠΑΟ??? :idiot:
οσο για το αν διαλυθει ο ΠΑΟ και σε 100 χρονια οι ιδιες ομαδες θα υπαρχουν...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

αντε δεν σας κλεβουμαι τους ρολους τωρα εσεις κλαιτε   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

να δω  αμα το χασεται τι θα σας ταξει η αρκουδα μετα [πατερας]

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Κάνεις ε΄να σημαντικό λάθος. Προσπαθείς να συζητήσεις σοβαρά με γαυρο κ ειδικά με τον πλέζουρα. Εκτίθεσαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αντε δεν σας κλεβουμαι τους ρολους τωρα εσεις κλαιτε   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

να δω  αμα το χασεται τι θα σας ταξει η αρκουδα μετα [πατερας]

μάριε δεν το βρίσκω ρε...αλλά σίγουρα είναι ο Κωνσταντίνου με τον Βενετίδη στο '93...ρώτα εδώ και τα παιδιά να σου πούν...

Επισκέπτης
οικονομικους λογους ρε αρχηγε?μας το κανεις πιο λιανα...εχουμε βαρεθει εκατο χρονια να ακουμε για τα στημενα...ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!...τουλαχιστο στη syperleague
ελοχιμ παιχτη..
παπαρια μαντολες δηλαδη..
οπως ελεγαν οι δικοι μας οτι ο θειος το εχει δωσει..
μην δινεις σημασια..

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ο πατερας παιρνει εντολες-συμβουλες ...

τωρα αν μου λες οτι δεν υπαρχουν στημενα ειναι σαν να μου λες οτι δεν υπαρχει ντοπινγκ στο στιβο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτα ειναι μαλακιες τυπε
αν εβλεπες την μουρη του πατερα μετα το 2-0 θα καταλαβαινες

Επισκέπτης
ο πατερας παιρνει εντολες-συμβουλες ...

τωρα αν μου λες οτι δεν υπαρχουν στημενα ειναι σαν να μου λες οτι δεν υπαρχει ντοπινγκ στο στιβο
φιλε για συζητησετο λιγακι με τον γαυρο που εχει την ιδια αποψη,μηπως & μας ξεφευγει κατι..

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
εσυ που καθεσαι προφανως στην επισημων γιατι εγω εχω διαρκειας στην 9 πες μου κατι ειδες εσυ παναθηναικους και ειδικοτερα του ΔΣ να πανηγυριζουν και να χαιρονται που δεν κερδισαμε το αεκακι ?
γιατι ετσι κατηγγειλε ο σουπερ βγενοπουλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom