apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με τετοιες εμφανηισεις τυπε νικησει δεν νικησει ο γαυρος παλι θα το παρει αυτοςΚαι αν νικήσει η Θρυλάρα η διαφορά πάει στους 3 λέει ?
με τετοιες εμφανηισεις τυπε νικησει δεν νικησει ο γαυρος παλι θα το παρει αυτοςΚαι αν νικήσει η Θρυλάρα η διαφορά πάει στους 3 λέει ?
ακριβως ρε φιλε οι βαζελες ξεχαστηκαν με την ρεντα του σισε και πιστεψαν οτι εχουν μεγαλη ομαδαγια γελια και για κλαμματα
το ανεκδοτο με τα στοπερ πρεπει να τελειωσει το καλοκαιρι..
μου θυμιζει κατι λακαμαδες που φορανε κουστουμι αρμανι με παπαουτσια των 100 ευρω...
υ.γ.ρεσιταλ κοουτσαρισματος νιομπλια..μετα την αλλαγη του σιμαο τους πατησατε..λετο εξω για να μπει ο νινης..
υ.γ.1.κατσουρανης 1.2 Μ το χρονο
Αήττητος ο Big - Mac από τους δυο μεγάλους μέσα - έξω...
Ο Μάκης Ψωμιάδης της Καβάλας...Ποιός είναι ο Big Mac;
μην μασας ετσι θα σε αφησει η θυγατρικη;οτι και να πουμε ειναι λιγο
τετοια χαλια ειχα να δω απο το παιχνιδι με τον γαυρο
ειχα κλεισει εισιτηριο με ρομα αλλα θα παρουν τα παπαρια μου τωρα
ο μαλακας ο νιομπλιας στον υπνο του το ειδε και εβγαλε τον λετο? μετα απο αυτην την αλλαγη δεν καναμε ουτε μια φαση
ο νινις χαλουσε ολο το παιχνιδι
αλλα 2 ημιχρονα να παιζαμε γκολ δεν βαζαμε με τιποτα τωρα απαραιτητα πας για διπλο σε τουμπα που με την φορμα που εχει ο παοκ αμφιβαλλω αν μπορει ο παναθηναικος
αν χασουμε και απο τον παοκ προβλεπω να βγαινουμε 3οι στο τελος
οτι και να πουμε ειναι λιγο
τετοια χαλια ειχα να δω απο το παιχνιδι με τον γαυρο
ειχα κλεισει εισιτηριο με ρομα αλλα θα παρουν τα παπαρια μου τωρα
ο μαλακας ο νιομπλιας στον υπνο του το ειδε και εβγαλε τον λετο? μετα απο αυτην την αλλαγη δεν καναμε ουτε μια φαση
ο νινις χαλουσε ολο το παιχνιδι
αλλα 2 ημιχρονα να παιζαμε γκολ δεν βαζαμε με τιποτα τωρα απαραιτητα πας για διπλο σε τουμπα που με την φορμα που εχει ο παοκ αμφιβαλλω αν μπορει ο παναθηναικος
αν χασουμε και απο τον παοκ προβλεπω να βγαινουμε 3οι στο τελος
Νά ποιος είναι...Ποιός είναι ο Big Mac;
Και δεύτερο!!! 0-2 ο GAYρος μέσα στην Τριπολιτσά!
Μάγκες καληνύχτα! Τα λέμε με Ρόμα και Π.Α.Ο.Κ...