apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπα τυπε δυσκολολες να πάιξουμε με το μάρούσι στον τελικο του πρωταθλήματος?......
αλλα ειναι μια πολυ καλη ομαδα
μπα τυπε δυσκολολες να πάιξουμε με το μάρούσι στον τελικο του πρωταθλήματος?......
μιλαμε οτι εισαι μεγαλη περιπτωση βλαξ εισαι ο μοναδικος που κανεις ποστ και αυτοαποθεωνεσαι εισαι μεγαλη περιπτωση αλλα εχεις πλακα συνεχισε να με διασκεδαζεις αλλα προσεχε την τακουνια γιατι το πλυ χτυπημα στο κεφαλι σε εχει χαζεψει
μαλακοπίτουρ...
βλάξξξξξξξξξξξξ.....
μιλαμε οτι ειμαι μεγαλη περιπτωση βλαξ ειμαι ο μοναδικος που κανω ποστ και αυτοαποθεωνομαι ειμαι μεγαλη περιπτωση αλλα εχω πλακα συνεχιζω να σας διασκεδαζω αλλα προσεχω και την τακουνια γιατι το πολυ χτυπημα στο κεφαλι με εχει χαζεψει
τελικα δειχνεις οτι εκτος απο παντοφλακιας εισαι και βλαξσσσσσσσσ.....έρχεταιιιιι....φαααααααππππππππππππππ
μαρτυράς χωρίς ξύλο εσύ....
τελικα δειχνω οτι εκτος απο παντοφλακιας ειμαι και βλαξ
στο μπασκετ γενικα παιξαμε καλα
καποια ελευθερα 3ποντα που δεν μπηκαν στο α ημιχρονο ηταν απτα λιγα αρνητικα
ειχε διαθεση και παθος η ομαδα
στο ποδοσφαιρο ηταν σχετικα ευκολη η νικη,ειμασταν καλυτεροι στο γηπεδο
μπραβο στο μαρουσι που μεσα σε 3 μερες νικησε και παναθηναικο και ολυμπιακο
ετσι συνεχισε...............εεεεεε.....πάρταααααααααα
ετσι συνεχισε...............
χαχαχαχα μιλαμε για μεγαλο βλαξ!!!!γρηγορα γιατι η παντοφλα σε εχει χαζεψει ..και η πουτσα σημερα!!!!!χαζοβιόλη...
χαχαχαχα μιλαμε για μεγαλο βλαξ!!!!γρηγορα γιατι η παντοφλα σε εχει χαζεψει ..και η πουτσα σημερα!!!!!
βλεπεις κατι τετοιο!!!η πλακιτσα παντα το φορτε μου αλλοι τσαντιζονταιμην τσαντίζεσαι...
χαβάλε σου κάνω ρε βοϊδάκο...
θα γινουν αρκετες αλλαγες το καλοκαιρι τυπε....αυτο το βοδι ο Τεπιτς παλι αποντος σημερα.........αν ο ΠΑΟ θελει να συνεχισει να κυριαρχει πρεπει να παρει 3αρι ολκης...........δεν γινεται με Περπερογλου - Τεπιτς να πας πουθενα στην Ευρωπη.........για την Ελλαδα δεν το συζητω , ευτυχως που υπαρχει ο Τζαννετακος του ελληνικου μπασκετ και θα ξεσπασουμε πανω του........
τελικα οι θεσσαλοι μας εκλασαν μια μαντρα αρχιδια,μονο οι γαυροι ηλπιζαν.ενα μεγαλο μπραβο στο μαρουσι υποδειγμα ομαδας,στο τσακ την γλιτωσαν την τριτη θεση.για το βολλευ τι να πω!δεν περιγραφω αλλο!κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!και που στε παιδια εχει καρπαζια στι 20 και 28 του μηνος,τουτουνου ε!!!!! !πελατεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σαρας τελειωμενοςEλληνοποίηση Μπατίστ βλέπω. Ο Πέκο ΝΒΑ. 2 θέσεις.
Τσαρτσα (μάλλον) τέλος.
Αυτά βλέπω τύπε.