Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Επισκέπτης
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

μαλακοπίτουρ... :2funny: :2funny: :2funny:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

βλάξξξξξξξξξξξξ..... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
μιλαμε οτι εισαι μεγαλη περιπτωση βλαξ :helpplea: :helpplea: :helpplea: εισαι ο μοναδικος που κανεις ποστ και αυτοαποθεωνεσαι :jerking: :jerking:εισαι μεγαλη περιπτωση αλλα εχεις πλακα συνεχισε να με διασκεδαζεις αλλα προσεχε την τακουνια γιατι το πλυ χτυπημα στο κεφαλι σε εχει χαζεψει :fuck2: :fuck2:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μιλαμε οτι ειμαι μεγαλη περιπτωση βλαξ :helpplea: :helpplea: :helpplea: ειμαι ο μοναδικος που κανω ποστ και αυτοαποθεωνομαι :jerking: :jerking:ειμαι μεγαλη περιπτωση αλλα εχω πλακα συνεχιζω να σας διασκεδαζω αλλα προσεχω και την τακουνια γιατι το πολυ χτυπημα στο κεφαλι με εχει χαζεψει :fuck2: :fuck2:

σσσσσσσσ.....έρχεταιιιιι....φαααααααππππππππππππππ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

μαρτυράς χωρίς ξύλο εσύ.... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το ευχαριστηθηκα για τη πουτανα τη λαρισα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται, πλέον, μόνος πρώτος στην Α1, αλλά αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που μίλησε για τις... μαλακίες που συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα.

«Μην γκρινιάζετε, μην ψάχνετε να βρείτε μικρά πράγματα. Δε θέλω να απαντήσω γι' αυτό που λένε όλοι αυτές τις ημέρες. Είναι η μεγαλύτερη... μαλακία που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου!» ανάφερε ο Σέρβος προπονητής των «πράσινων» αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν περί σκέψεων για παραίτηση.

Ερωτηθείς για τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είπε πως όσο υπάρχει η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό, αυτός θα είναι ο προπονητής της ομάδος, σημείωσε: «Ξέρω πως αυτό που είπε είναι αλήθεια. Δεν έχω πρόβλημα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δεν ξέρω ποιος προσπάθησε να το δημιουργήσει. Όλοι είμαστε εδώ στη ομάδα λόγω του Παύλου, του Θανάση και του Κώστα. Οι σχέσεις μου με τον Δημήτρη είναι άριστες. Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ακούω ράδιο. Δε θέλω να είμαι μέρος όλο αυτού. Θα είμαι πάντα δίπλα στους παίκτες μας. Το Μαρούσι μας έβαλε τρίποντα στο τέλος των επιθέσεων, όπως έκανε κι ο Μπλάκνεϊ σήμερα. Τι να κάνω μ' αυτό; Να είμαι νευριασμένος με τους παίκτες;. Είναι καλό ότι ήρθε ο κόσμος στην προπόνηση. Ξέρω ποιος είμαι. Είμαι ένας απλός προπονητής. Όποιος θέλει να μιλήσει για τον Ομπράντοβιτς, τηλεφωνήστε μου. Ξέρετε πού θα με βρείτε. Μη λέτε το ένα και το άλλο».

jebac

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα οι θεσσαλοι μας εκλασαν μια μαντρα αρχιδια,μονο οι γαυροι ηλπιζαν.ενα μεγαλο μπραβο στο μαρουσι υποδειγμα ομαδας,στο τσακ την γλιτωσαν την τριτη θεση.για το βολλευ τι να πω!δεν περιγραφω αλλο!κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!και που στε παιδια εχει καρπαζια στι 20 και 28 του μηνος,τουτουνου ε!!!!! :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb:!πελατεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
στο μπασκετ γενικα παιξαμε καλα
καποια ελευθερα 3ποντα που δεν μπηκαν στο α ημιχρονο ηταν απτα λιγα αρνητικα
ειχε διαθεση και παθος η ομαδα
στο ποδοσφαιρο ηταν σχετικα ευκολη η νικη,ειμασταν καλυτεροι στο γηπεδο
μπραβο στο μαρουσι που μεσα σε 3 μερες νικησε και παναθηναικο και ολυμπιακο

....αυτο   το  βοδι   ο  Τεπιτς   παλι  αποντος   σημερα.........αν   ο   ΠΑΟ   θελει    να   συνεχισει   να  κυριαρχει  πρεπει  να   παρει  3αρι  ολκης...........δεν  γινεται  με  Περπερογλου - Τεπιτς   να  πας   πουθενα  στην  Ευρωπη.........για  την  Ελλαδα δεν το συζητω , ευτυχως που  υπαρχει   ο   Τζαννετακος  του  ελληνικου  μπασκετ  και  θα  ξεσπασουμε πανω  του........    

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
....αυτο   το  βοδι   ο  Τεπιτς   παλι  αποντος   σημερα.........αν   ο   ΠΑΟ   θελει    να   συνεχισει   να  κυριαρχει  πρεπει  να   παρει  3αρι  ολκης...........δεν  γινεται  με  Περπερογλου - Τεπιτς   να  πας   πουθενα  στην  Ευρωπη.........για  την  Ελλαδα δεν το συζητω , ευτυχως που  υπαρχει   ο   Τζαννετακος  του  ελληνικου  μπασκετ  και  θα  ξεσπασουμε πανω  του........    
θα γινουν αρκετες αλλαγες το καλοκαιρι τυπε
εγω πιστευω οτι ο τεπιτς δεν θα ναι μια απο αυτες
μαλλον βλεπω τον νικολας να αδειαζει την θεση αμερικανου ;)

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελικα οι θεσσαλοι μας εκλασαν μια μαντρα αρχιδια,μονο οι γαυροι ηλπιζαν.ενα μεγαλο μπραβο στο μαρουσι υποδειγμα ομαδας,στο τσακ την γλιτωσαν την τριτη θεση.για το βολλευ τι να πω!δεν περιγραφω αλλο!κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!και που στε παιδια εχει καρπαζια στι 20 και 28 του μηνος,τουτουνου ε!!!!! :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb:!πελατεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι όσο σκέφτομαι ότι δε μπορέσαμε να κερδίσουμε τον Άρη που έφαγε 0-2 από τον ουραγό έχοντας τόσες ευκαιρίες να βάλουμε έστω ένα...!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Eλληνοποίηση Μπατίστ βλέπω. Ο Πέκο ΝΒΑ. 2 θέσεις.

Τσαρτσα (μάλλον) τέλος.

Αυτά βλέπω τύπε.

jebac

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σιγουρα το καλοκαιρι θα υπαρξουν αλλαγες.ο νικολας δεν ειναι κακος αλλα αυτον τον καιρο ειναι ντεφορμε.ο αλλος ο χεισλιπ θελει χρονο να εμπεδωσει τα κολπα και τους αυτοματισμους της ομαδας .πιστευω οτι ι ομαδα θα ρολαρει και παλι καρπαζια θα πεσει στον γαυρο. :fuck2:

jebac

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τσαρτσαρης παει για συνταξη,πεκοβιτς μαλλον ΝΒΑ,ο τεπιτς ενω ξερει μπασκετ πολυ δεν το δειχνει και εκθετει τον κοουτς.καλυτερα να παιρναμε τον VELICKOVIC καλοκαιρι αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο γκαστονε θα φερει καινουριο super τριαρι!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eλληνοποίηση Μπατίστ βλέπω. Ο Πέκο ΝΒΑ. 2 θέσεις.

Τσαρτσα (μάλλον) τέλος.

Αυτά βλέπω τύπε.
σαρας τελειωμενος
πεκοβιτς παει αμερικη
σερμαντινι παει δανεικος
νικολας(ετσι βλεπω εγω) θα φυγει
τσαρτσαρης εχει φυγει απο τωρα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom