hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Ηρεμειστε λακαμαδες βαζελοι....
Η ομαδα φετος ειχε προβλημτα τραυματισμων(σπαν,διαμαντ,μπατιστ,σαρας)...
Λογικο ειναι η απουσια απο τις προπονησεις να φαινεται στο παρκε...
Στατικοτητα,ελλειψη ελευθερου σουτ,κακη κυκλοφορια μπαλας...
Το μεγα προβλημα ειναι η πτωση του Σαρας..Πρεπει να ανεβει γιατι ειναι ολο το πικ εν ρολ σας..Καλος χρυσος ο Μητσος,αλλα το κουμαντο δεν ειναι το δυνατο του σημειο.Και στην εθνικη ο παπας κατεβαζε...
Η ελλειψη στο 3 κανει μπαμ,αλλα πιστευω οτι ο ζοτς μεσα απο τις προπονησεις θα την βρει την ακρη(μεχρι τους τελικους τουλαχιστον)...Με δεδομενη βεβαια τη λογικη μετα παο ενα χρονο προσαρμογης,,ανοδο του τσιλντρες πιστευω οτι θα'ναι μεγαλο στοιχημα
Εντυπωση απο το χθεσινο ματς μου προξενησε η αδυναμια του ΠΑΟ για σωστη περιφερειακη αμυνα(γαμηθηκε και ο διας βεβαια,οτι σουταραν εγραφε)....Σπανουλης κουρασμενος,τεπιτσ τραγικος...
υ.γ.Γιατι ο πεκοβιτσ με 3 φαουλ και 18 ποντους ειδε την 4ρτη απο το παγκο??
αν δεν εισαι γαβρος πρεπει να εκτελεστεις λογω βλακειας...
Η ομαδα φετος ειχε προβλημτα τραυματισμων(σπαν,διαμαντ,μπατιστ,σαρας)...
Λογικο ειναι η απουσια απο τις προπονησεις να φαινεται στο παρκε...
Στατικοτητα,ελλειψη ελευθερου σουτ,κακη κυκλοφορια μπαλας...
Το μεγα προβλημα ειναι η πτωση του Σαρας..Πρεπει να ανεβει γιατι ειναι ολο το πικ εν ρολ σας..Καλος χρυσος ο Μητσος,αλλα το κουμαντο δεν ειναι το δυνατο του σημειο.Και στην εθνικη ο παπας κατεβαζε...
Η ελλειψη στο 3 κανει μπαμ,αλλα πιστευω οτι ο ζοτς μεσα απο τις προπονησεις θα την βρει την ακρη(μεχρι τους τελικους τουλαχιστον)...Με δεδομενη βεβαια τη λογικη μετα παο ενα χρονο προσαρμογης,,ανοδο του τσιλντρες πιστευω οτι θα'ναι μεγαλο στοιχημα
Εντυπωση απο το χθεσινο ματς μου προξενησε η αδυναμια του ΠΑΟ για σωστη περιφερειακη αμυνα(γαμηθηκε και ο διας βεβαια,οτι σουταραν εγραφε)....Σπανουλης κουρασμενος,τεπιτσ τραγικος...
υ.γ.Γιατι ο πεκοβιτσ με 3 φαουλ και 18 ποντους ειδε την 4ρτη απο το παγκο??
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.....Σαν να μου λεει φετος οτι οι κουπες θα βαφτουνε κοκκινες.....!!!καιρος ειναι ο ζελικο να αποχωρει...
αν δεν εισαι γαβρος πρεπει να εκτελεστεις λογω βλακειας...