Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
του έκανε πλάκα  ο βάτραχος...όπως έκανε και του Ζηκο...
ειχαμε ενα σωρο χαμενες ευκαιριες..απλα ηταν τυχερος, η αεκ σε ολο το παιχνιδι ειχε 2 ευκαιριες και την μια την εκανε γκολ..
οσο για το βατραχο, ειναι οντως καλος προπονητης αλλα ειναι στα τελευταια του, ενω η καριερα του νιομπλια απο δω κ στο εξης θα ακολουθησει ανοδικη πορεια..δεν πειραζει σας ετσουξε πολυ που εφυγε ο τεν κατε κ πηραμε τον νιομπλια...οποτε βαλτε κανα μπουφαν γιατι ακομα κανει πολυ κρυο στο λιμανι...-6 κελσιου

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εγω ξερω οτι η Λαρισα που παιζουμε την Κυριακη ειναι προτελευταια και θα κανει τα παντα για να μας κερδισει...  :s&m_3:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειστε γκευ γιαυτο κ το πουστρονι ο νατολο ηρθε σε εσας..εχθες αν ο νιομπλιας δεν εβαζε σιμαο , θα εβαζε 2ο  η αεκ ,που μπροστα ανα πασα στιγμη μπορει να κανει την ζημια κ το κεντρο το δικο μας δεν ειχε καθολου τρεξιματα..μαθε μπαλιτσα η ασχολεισου με το πλευ στειτιον...

έλα άμπαλλε.
ο Νιόπλιας εχθές έβαλε τον Σιμάο για 3 λόγους.

α.
γιατί κλάνει μέντες μη χάσει την καρέκλα
β.
γιατί μικροί προπονητές κάνουν τις αλλαγές που ερμηνεύουν λογικά οι άμπαλλοι πασατέμπηδες
γ.
τόσα ξέρει, τόσα κάνει δλδ άντε μέχρι την εθνική νέων.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εγω ξερω οτι η Λαρισα που παιζουμε την Κυριακη ειναι προτελευταια και θα κανει τα παντα για να μας κερδισει...  :s&m_3:
Ε καλα αμα ειστε τοσο πια μαλακες και χασετε αλλους δυο βαθμους, καληνυχτα και εφεξε!!!

Ο "θειος" ακονιζει τα μαχαιρια του...  Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειχαμε ενα σωρο χαμενες ευκαιριες..απλα ηταν τυχερος, η αεκ σε ολο το παιχνιδι ειχε 2 ευκαιριες και την μια την εκανε γκολ..
έλα άμπαλλε.
η μπάρτσα κάνει 5 ευκαιρίες και βάζει 4 γκολ.
όταν καταλάβεις τι εστί ποιότητα θα κάνεις ένα πρώτο βήμα να σηκωθείς απο τον καναπέ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ε καλα αμα ειστε τοσο πια μαλακες και χασετε αλλους δυο βαθμους, καληνυχτα και εφεξε!!!

Ο "θειος" ακονιζει τα μαχαιρια του...   Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!
Απλα εγω προσωπικα δεν εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα στο βαθμο που θα ηθελα. Ειδικα μετα το χθεσινο απογοητευτικα γιατι περιμενα να τρωνε σιδερα και ανετη νικη με πολλα γκολ...

Ποτε παιζουμε με τον σμπαοκ ειπαμε???  ;)  :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Απλα εγω προσωπικα δεν εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα στο βαθμο που θα ηθελα. Ειδικα μετα το χθεσινο απογοητευτικα γιατι περιμενα να τρωνε σιδερα και ανετη νικη με πολλα γκολ...

Ποτε παιζουμε με τον σμπαοκ ειπαμε???  ;)  :grin:
Θα "κανονιστει" το θεμα παραυτα!!!   α χα χα χα χα χα!!

Ολο και καποιος [size=5pt]βγενοπουλος[/size] θα "καθαρισει"... :grin:

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΣΦΠ 3-0

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
έλα άμπαλλε.
η μπάρτσα κάνει 5 ευκαιρίες και βάζει 4 γκολ.
όταν καταλάβεις τι εστί ποιότητα θα κάνεις ένα πρώτο βήμα να σηκωθείς απο τον καναπέ.
αμπαλλος εισαι και φαινεσε, το οτι δεν εχουμε ποιοτητα ειναι γεγονος γιαυτο εβαλε μεσα τον σιμαο, επειδη το κεντρο ειχε κλαταρει και εννοω τον καραγκουνη που δεν μπορει με τπτ να βγαλει σε φουλ ρυθμο ενα 90λεπτο.
δυστυχως ομως και οι αλλαγες που εκανε ο νιομπλιας δεν βοηθησανε να σκοραρουμε διοτι αυτοι που μπηκανε ειναι μετριοι παιχτες..
αυτο που τονισα, αμπαλλε περσονα ειναι οτι χωρις το νιομπλια θα φοραγαμε εμεις μπουφαν για το πολικο ψυχος και οχι οι γυαροι....ο νιομπλιας με αυτους που εχει, με αυτους προχωρα και ειναι πρωτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom