Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παμε για πρωταθλημα και δεν μπορουμε να κερδισουμε την χειροτερη Αεκ της 10ετιας... :tickedoff:
Εχουν παρει χαμπαρι τι προγραμμα εχουμε στην συνεχεια???  :think:
Δεκαετίας??Μας κολακεύεις αδερφέ,ευχαριστούμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παμε για πρωταθλημα και δεν μπορουμε να κερδισουμε την χειροτερη Αεκ της 10ετιας... :tickedoff:
Εχουν παρει χαμπαρι τι προγραμμα εχουμε στην συνεχεια???  :think:

μετά το Καραισκάκη δεν πήγαινες πουθενά.
ο γάβρος σε κορόιδεψε ότι πας.
2 κυριακές τώρα κατάλαβες ότι δεν πας.
εάν πήγαινες θα ήσουνα ήδη πρωταθλητής.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μετά το Καραισκάκη δεν πήγαινες πουθενά.
ο γάβρος σε κορόιδεψε ότι πας.
2 κυριακές τώρα κατάλαβες ότι δεν πας.
εάν πήγαινες θα ήσουνα ήδη πρωταθλητής.
σωστος παλι
θα μας τρελανεις ρε συ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι γιατί παιξαμε έτσι στο βου ημίχρονο θα μου το εξηγήσει κανείς?........τι άλλαξε στην ανάπαυλα?.....γιατί καθίσαμε τόσο?.....κουράστηκαν?..... :think: :think: :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τοσο μπορεις τοσο παιζεις.ψυχολογια δευτερου (θεε μου μην χασω)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι γιατί παιξαμε έτσι στο βου ημίχρονο θα μου το εξηγήσει κανείς?........τι άλλαξε στην ανάπαυλα?.....γιατί καθίσαμε τόσο?.....κουράστηκαν?..... :think: :think: :think:
πάντα έτσι ήταν.
εσύ νόμιζες ότι έχεις υπερομάδα επειδή παραπέει ο γάβρος.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντα έτσι ήταν.
εσύ νόμιζες ότι έχεις υπερομάδα επειδή παραπέει ο γάβρος.
υπερομάδα [ποτέ....καλλίτερη ψυχολογία περίμενα....τίποτα άλλο απο τοτε που έφυγε ο τεντάς.......πάντως ακόμα και να το πάρουμε ο νιόπλιας δεν κάνει να μείνει.....είναι λίγος για εμάς.....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
όχι, απλά άρχισες να σκέφτεσαι ως φίλαθλος και όχι ως γάβρος.
γαυρος μεχρι κοκκαλο αλλα θελω να ειμαι αντικειμενικος οσο μπορω.απλα λυσας με τον θρυλο και αυτο μου επιβεβαιωνει οτι εναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα τα τελευταια 15 χρονια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπερομάδα [ποτέ....καλλίτερη ψυχολογία περίμενα....τίποτα άλλο απο τοτε που έφυγε ο τεντάς.......πάντως ακόμα και να το πάρουμε ο νιόπλιας δεν κάνει να μείνει.....είναι λίγος για εμάς.....

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις μεγάλη ομάδα και είναι λίγος για σένα;
ο Νιόπλιας ήταν λίγος για Σαραβάκο, Βαζέχα, Βαντσικ, Δημόπουλο, Ζάετς, Καρούλια και λοιπούς.
Για Χριστοδουλόπουλους, Βύντρες, Σαριέγκηδες και Καραγκούνηδες μια χαρά είναι.
Είναι ντροπή να έχεις +7 και να μην μπορείς να πας στο +12 με τέτοιο γάβρο. κυρίως γιατί δεν είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αν δεν αποκτήσουν ψυχολογία ντκητή, όλα πάιζονται.....θα δείξει τα επόμενα 2 πάιγνια....

....αυτο  ειναι  το  μυστικο  φιλε.....απλα   ο  ΠΑΟ   δεν  εχει  μαθει  να  νικαει......αν   σπασει   αυτη η  αρρωστημενη  νοοτροπια   , ολα θα  ομαλοποιηθουν  τα  επομενα  χρονια......εχει  μεγαλο  ενδιαφερον  βεβαια  γιατι  ουτε  ο  Νομπλιας  εχει  τετοιες  παραστασεις   και  εμπειριες.....μενει  να   δουμε  αν  μπορουν να διαχειριστουν  το  προβαδισμα  και τον τιτλο του  φαβορι.......εγω  πονταρω  πολλα  στον  Σισε  ,  ειναι  το  καταλληλο   timing    για  να  δειξει αν   μπορει  να  γινει  ο  ηγετης  αυτης   της  ομαδας  και  οχι  απλα   ενας  καλος  σκορερ.......

Υ.Γ.......Βγενοπουλε  ,  βγαλε   τον  σκασμο....καποιοι  πιστεψαμε  σε  σενα  ,  αν  θελεις   να   σπειρεις   διχονοια ,  διαιρεση  και  εσωστρεφεια   ,   παρε  τον  πουλο........και  τα  λεω  εγω  που  ετρεχα  στα  συλαλλητηρια.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γαυρος μεχρι κοκκαλο αλλα θελω να ειμαι αντικειμενικος οσο μπορω.απλα λυσας με τον θρυλο και αυτο μου επιβεβαιωνει οτι εναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα τα τελευταια 15 χρονια

γάβρος μέχρι κόκκαλο και αντικειμένικός ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

δε λυσ΄σαω με το θρύλο.
με την αδικία λυσσάω.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις μεγάλη ομάδα και είναι λίγος για σένα;
ο Νιόπλιας ήταν λίγος για Σαραβάκο, Βαζέχα, Βαντσικ, Δημόπουλο, Ζάετς, Καρούλια και λοιπούς.
Για Χριστοδουλόπουλους, Βύντρες, Σαριέγκηδες και Καραγκούνηδες μια χαρά είναι.
Είναι ντροπή να έχεις +7 και να μην μπορείς να πας στο +12 με τέτοιο γάβρο. κυρίως γιατί δεν είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
σε αυτό συμφωνώ......με πορδές δεν βάφουν αυγά έλεγε η γιαγιά μου....και είχε δίκιο....η ομάδα θέλει 6 παικταράδες για να γίνει αυτό που ήταν παλιά.....ΟΜΑΔΑ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
....αυτο  ειναι  το  μυστικο  φιλε.....απλα   ο  ΠΑΟ   δεν  εχει  μαθει  να  νικαει......αν   σπασει   αυτη η  αρρωστημενη  νοοτροπια   , ολα θα  ομαλοποιηθουν  τα  επομενα  χρονια......εχει  μεγαλο  ενδιαφερον  βεβαια  γιατι  ουτε  ο  Νομπλιας  εχει  τετοιες  παραστασεις   και  εμπειριες.....μενει  να   δουμε  αν  μπορουν να διαχειριστουν  το  προβαδισμα  και τον τιτλο του  φαβορι.......εγω  πονταρω  πολλα  στον  Σισε  ,  ειναι  το  καταλληλο   timing    για  να  δειξει αν   μπορει  να  γινει  ο  ηγετης  αυτης   της  ομαδας  και  οχι  απλα   ενας  καλος  σκορερ.......

Υ.Γ.......Βγενοπουλε  ,  βγαλε   τον  σκασμο....καποιοι  πιστεψαμε  σε  σενα  ,  αν  θελεις   να   σπειρεις   διχονοια ,  διαιρεση  και  εσωστρεφεια   ,   παρε  τον  πουλο........και  τα  λεω  εγω  που  ετρεχα  στα  συλαλλητηρια.......

δεν είσαι το φαβορί.
εάν ήσουν θα είχες ήδη πρωτάθλημα. Εχεις το δυσκολότερο πρόγραμμα και η διαφορά σου απο το γάβρο είναι +5 όχι +6.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γιατί + 5 ρε?.....χασαμε κανένα βαθμό?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατί + 5 ρε?.....χασαμε κανένα βαθμό?
σε ισοβαθμία με το γάβρο πρέπει να έχεις κερδίσει με 3 γκολ διαφορά για να πάρεις πρωτάθλημα.
Εάν πας στο ΟΑΚΑ με +3 και χάσεις με μισό μηδέν χάνεις και το πρωτάθλημα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σε ισοβαθμία με το γάβρο πρέπει να έχεις κερδίσει με 3 γκολ διαφορά για να πάρεις πρωτάθλημα.
Εάν πας στο ΟΑΚΑ με +3 και χάσεις με μισό μηδέν χάνεις και το πρωτάθλημα.
αν το βλέπεις έτσι ναι......πάντως έστω και με χου στην τούμπα δύσκολα το χάνεις.....αν φυσικα συνέλθουμε και παίξουμε τόπι...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε περσονα τι εγινε
εκλασες μεντες απο τωρα;;;;;
ρε δικη σου ειναι η κουπα ρε
μην ζοριζεσαι ρε..........