Ρεεεεεε!κανένας βάζελος δεν υπάρχει???Μόνος μου θα τα βγάλω πέρα με τους "επιστήμονες"???
Ρε μαλάκα μη γλείφεις...θα στην δώσουν την οικονομική βοήθεια...μία και μία και καθάρισες...
Ρεεεεεε!κανένας βάζελος δεν υπάρχει???Μόνος μου θα τα βγάλω πέρα με τους "επιστήμονες"???
Ποιο ακουμπημα ρε συ??Εδω αγκαλιά τον πήρε....Μετά φταίνε οι γαυροι που σας τα χώνουνε....Ασε,αποχωρώ απο το thread σας,είσαστε πολύ ανωτέρου εσείς.....
Άσε τους χαρακτηρισμούς, δεν κάνει..Κρατα ενα επίπεδο και μη βρίζεις όπως δε βρίζω κι εγώ...Άλλωστε δεν γνωριζόμαστε κι από χτες έτσι?Ρε μαλάκα μη γλείφεις...θα στην δώσουν την οικονομική βοήθεια...μία και μία και καθάρισες...
κάτσε εδώ ρε. καθαρό πέναλτι είναι. ο σπίκερ λέει συνέχεια ''ο τζάγκι διώχνει την μπάλα'' αλλά εγώ βλέπω τον τζάγκι να ρίχνει κλοτσιά στα πλευρά του σαλπιγγίδη
Άσε τους χαρακτηρισμούς, δεν κάνει..Κρατα ενα επίπεδο και μη βρίζεις όπως δε βρίζω κι εγώ...Άλλωστε δεν γνωριζόμαστε κι από χτες έτσι?
Νομίζω απ'ότι είπε ο εκφωνητής...έπαθε μεγάλη ζημιά ο Σαλπιγγίδης...πρέπει να του έσπασε το ένα πλευρό...
χαχα ωραίος! αν δεν υπάρξει κάταγμα δεν πρέπει να σφυρίζεται πέναλτυ
Όλοι χάλια είναι...με εξαίρεση τον Βύντρα που δεν υπάρχει λέξη για να τον χαρακτηρίσει τι ακριβώς είναι.
Καραγκουνα ολα τα λεφτα!!
χαλια εμφανιση
απτις χειροτερες
νικησαμε λογω σισε καθαρα
παλι καλα δηλαδη
γαμησετα τυπε,εγω νομιζα οτι ο σουανης ηταν ο ιμπραιμοβιτςστο τελευταίο 20λεπτο είχα την εντύπωση ότι παίζαμε με την Μπαρτσελόνα
τι να πει ρε τυπεπου σαι ρε αυνανιόλα να μας πεις για τον ανάπηρο σισέ.
χαχα ωραίος! αν δεν υπάρξει κάταγμα δεν πρέπει να σφυρίζεται πέναλτυ
τι να πει ρε τυπε
τον εχει μπουκωσει ο σισε τον αντονοτομαζι
η ομαδα ετσι οπως επαιζε απο το πρωτο ημιχρονο ειναι για πολλα μπινελικια.
οσο υπαρχουν ομως μαλακες οπως ο περσονας και αλλοι καραγκιοζηδες ,μαλακες καθυστερημενοι και οτι αλλο θελετε
(αρκετα καναμε πια υπομονη με τους μαλακοπιτουρες) , που υποστηριζουν οτι η αμυνα μας ειναι μια χαρα
τοσα γκολακια θα μαζευουμε.
η ομαδα εχει προβλημα στην αμυνα. πρεπει να αποκτηθει εμπειρος αμυντικος που θα οργανωνει την αμυνα
και δεν θα την αφηνει να την πιανει η τρικυμια καθε φορα που επιτιθεται η αντιπαλη ομαδα με γρηγορους επιθετικους.
οσο δεν γινεται αυτο ,τοσο θα μαζευουμε τριαρες. γιατι για τριαρα ειμασταν σημερα.
το αν θα βγουμε εκτος τιτλου κρεμεται απο μια κλωστη,κι ας λενε οι μαλακες για 7 στα 7 και πορωνουν
τα 18χρονα.
την πραγματικη εικονα της ομαδας την βλεπουμε. αμυνα τρικυμια και κολοφαρδια να.
ο τεν κατε επρεπε να ειναι ηδη παρελθον μετα απο επιλογη για καντε και γκαμπριελ σημερα.
δεν μπορουν να παιξουν μπαλα αυτα τα παιδια.δεν ξερουν.