Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
[size=20pt]Γύρω γύρω όνοι, στη μέση ο αυνανιόνι.[/size] :2funny: :2funny: :2funny:

aunanionioionoi.jpg

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχει τρελαθει απο τα φλόκια σημερα... :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Jan Clone: Η Οδύσσεια ενός κλώνου που αναζητά καινούργιο γαμιά.
Άρχισε τις αλλαξοκωλιές με τον αυνανιόνι και βρήκε την Ιθάκη του.
Το μπανάκι δεν αργεί όμως. Πως θα πεις τον επόμενο κλώνο σου αρίωνα;;

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

εσυ ρε νεο απο που ξερεις τον αριωνα?

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλεφας ο μαλακας επαυτοφορω : ΜΑΝΑ : λαλακη τι κανεις εκει;;;;;;;;ΜΕΓΑΛΕΦΑΣ Ωχ η μανα μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ρε Μεγαλέφα παντού κλώνους βλέπεις?Αηδία έχεις καταντήσει.Άντε, σύντομα και μοντερέιτορ.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πας να κλαφτεις στα μοντερια ρε αντρακλα;μαμα μαμα ο ζαν κλωντ με ταπωνει και εγω τον λεω αριωνα και δεν νευριαζει καντον μπαν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε Μεγαλέφα παντού κλώνους βλέπεις?Αηδία έχεις καταντήσει.Άντε, σύντομα και μοντερέιτορ.
ααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχ....
οποιος εχει κατω απο 1000 ποστ κλωνος...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχ....
οποιος εχει κατω απο 1000 ποστ κλωνος...

Χαχαχα γάμησέ τα ρε.Τι κατάσταση είναι αυτή.Λες και έχει κανα ανιχνευτη για τα κλωνάρια.Χίτμαν βάλε λίγα ποστ ακόμα ρε φίλε.Μόνο 1000?Μόνο όποιος έχει ίσα ή παραπάνω ποστ από τον μεγαλέφα θα έχει δικαίωμα να μιλήσει μαζί του χωρίς να τον αποκαλέσουν κλώνο.

Gastez εσύ παλιοκλωνάρι από που ξεφύτρωσες?Σε έβαλε ο Παπαρίωνας να μας ρίξεις το σάιτ ε?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Χαχαχα γάμησέ τα ρε.Τι κατάσταση είναι αυτή.Λες και έχει κανα ανιχνευτη για τα κλωνάρια.Χίτμαν βάλε λίγα ποστ ακόμα ρε φίλε.Μόνο 1000?Μόνο όποιος έχει ίσα ή παραπάνω ποστ από τον μεγαλέφα θα έχει δικαίωμα να μιλήσει μαζί του χωρίς να τον αποκαλέσουν κλώνο.

Gastez εσύ παλιοκλωνάρι από που ξεφύτρωσες?Σε έβαλε ο Παπαρίωνας να μας ρίξεις το σάιτ ε?

εγω ειμαι ο αριωνας....μαλακαλεφαντε κοψε λιγο την  :jerking:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε κόφτε τις μαλακίες χριστουγεννιάτικα.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Νικ Καλάθης μιλάει για τον Παναθηναϊκό, τον Ζοτς και τους συμπαίκτες του
Δημοσίευση: 24 Δεκεμβρίου 2009 13:07

PrintShare6 Μοιράσου το Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, για την απόφαση να αφήσει το ΝΒΑ και να ντυθεί στα πράσινα, για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ελλάδα αλλά και τα πρώτα του Χριστούγεννα στην πατρίδα του, μίλησε ο Νικ Καλάθης, που αποθεώνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο γκαρντ του τριφυλλιού μίλησε στην εφημερίδα "Πράσινη" και στον Φίλιππο Κουνέλη και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου δύσκολο να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό αφήνοντας κατά μέρους το όνειρο του ΝΒΑ...

"Γνώριζα πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Όχι μόνο πέρυσι, αλλά ότι κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία. Για αυτό και δεν χρειάστηκε να μου πουν πολλά πράγματα για να με πείσουν. Αμέσως θεώρησα ότι παρουσιάζοταν μπροστά μου, μια μεγάλη ευκαιρία. Δεν είχα αμφιβολίες για την απόφαση που είχα πάρει. Θεώρησα ότι το καλύτερο για μένα ήταν να πάω στην ομάδα που έχει τον καλύτερο κόουτς και τους καλύτερους παίκτες και να μάθω να παίζω καλύτερα. Μου αρέσει που το έκανα και δυσικά δεν μετάνιωσα", τόνισε

"Μπορούμε και πάλι όλα..."

Ο Νικ Καλάθης μίλησε και για τους στόχους του τριφυλλιού... "Θελω να πετύχουμε και φέτος να κερδίσουμε τα πάντα. Και ευελπιστώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να τα ξαναπάρουμε όλα. Και κυρίως το Ευρωπαϊκό. Η Μπαρτσελόνα παίζει σπουδαίο μπάσκετ. Η Ρεάλ είναι καλή, ο Ολυμπιακός το ίδιο αλλά και η Σιένα από όσο έχω δει. Θα είναι σκληρός ανταγωνισμός αλλά πιστεύω στην ομάδα μου"

"Μπορούσε στο ΝΒΑ"

Έχοντας παίξει υπό τις οδηγίες του Μπίλι Ντόνοβαν, ο Νικ Καλάθης έκανε τις συγκρίσεις του και τόνισε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μπορούσε εύκολα να είναι προπονητής στο ΝΒΑ "Έχω λατρέψει τον κόουτς (σ.σ. Ζέλικο Ομπράντοβιτς). Είναι από τους καλύτερους προπονητές που μπορείς να έχεις. Ο τρόπος που μας προπονεί καθημερινά, ξέρει πάντα για τι πράγμα σου μιλάει και τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Είναι ένας προπονητής που βοηθάει όλους του παίκτες του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο που είναι εθισμένος στην δουλειά.

Ο κόουτς θα μπορούσε να δουλέψει αν ήθελε στο ΝΒΑ. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να το έκανε αυτό. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία δυναστεία στην Ευρώπη.

Σε σχέση με τον Μπίλι Ντόνοβαν, είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι, αλλά και σκληροί προπονητές. Ζητάνε πολλά από τους παίκτες τους. Παράλληλα όμως καταφέρνουν και βγάζουν πάρα πολλά από αυτούς".

"Λατρεύω τους συμπαίκτες μου"

Αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που ο Καλάθης θα μείνει στην Ελλάδα... "Μου αρέσει η ιδέα. Θα έρθει η κοπέλα μου και ένας φίλος μου και θα γευματίσουμε", είπε και στη συνέχεια μίλησε για τους συμπαίκτες του...

"Λατρεύω τους συμπαίκτες μου! Είμαι πολύ κοντά με τον Μάικ και τον Ντρου, αλλά όχι μόνο με αυτούς. Υπάρχει το ιδανικό κλίμα στην ομάδα και αυτό σίγουρα είναι το μυστικό της επιτυχίας. Η ομάδα διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες, όλοι είναι καλοί, με όλους και κανέναν δεν πιστεύει πως είναι καλύτερος από κάποιον άλλον. Αυτό χρειάζεται μία ομάδα για να πάει μπροστά. Όλοι τους είναι σκληροί και κάνουν διαφορετικά πράγματα μέσα στο παρκέ. Ο Διαμαντίδης κάνει τόσο πολλές δουλειές. Ο Μπίλι συνδυάζει οργάνωση και σκοράρει. Ο Πέκοβιτς είναι πραγματικός κυρίαρχος, ο καλύτερος στην Ευρώπη. Ο Ντρου μπορέι να σκοράρει σαν τρελός. Ο Μάικ παίρνει ριμπάουντ, σκοράρει..."

"Σκληρό το ΣΕΦ... πιο σκληρό το ΟΑΚΑ"

Έχοντας περάσει από το ΣΕΦ, ο Νικ Καλάθης έκανε τις συγκρίσεις του... "Είναι σκληρό μέρος για να παίξεις. Αλλά νομίζω ότι εξίσου σκληρό είναι για κάποιον αντίπαλο να έρχεται και να παίζει στο δικό μας γήπεδο. Στο ΣΕΦ δεν φοβήθηκα. Είμαστε παίκτες που μας αρέσει να αγωνιζόμαστε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς το βρίσκουν συναρπαστικό

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πέκοβιτς: "Θέλω από τον Άγιο Βασίλη ένα ακόμα Triple Crown"
Δημοσίευση: 24 Δεκεμβρίου 2009 15:15

PrintShare10 Μοιράσου το Σε Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και τις γιορτές, ο Νίκολα Πέκοβιτς σε συνέντευξη του, δεν παρέλειψε να πει ότι δεν θα έπαιζε ποτέ στον Ολυμπιακό, ενώ συμπλήρωσε ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται το ΝΒΑ.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ, μίλησε στην "Εξέδρα" και στην δημοσιογράφο Τζένη Γραβιά σε μία Χριστουγεννιάτικη συνέντευξη, που γρήγορα πήγε από τον... Άγιο Βασίλη στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό...

Ο Πέκοβιτς σε ερώτηση για το αν θα αγωνιζόταν ποτέ στον Ερυθρό Αστέρα ήταν κατηγορηματικός... "Ο Ερυθρός Αστέρας με απέρριψε μικρό και μετά από χρόνια απέρριψα και εγώ μία πρόταση του. Ήταν η εκδίκηση μου. Ποτέ δεν θα παίξω για αυτή την ομάδα, όπως ποτέ δεν θα παίξω και για τον Ολυμπιακό. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο (σ.σ. για την ομάδα του Πειραιά). Απλά δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω γιατί. Ξέρω ότι δεν θέλω και θα παίξω ποτέ για τον Ολυμπιακό", είπε!

Στη συνέχεια πάντως δεν απέρριψε τόσο εύκολα και την ιδέα του ΝΒΑ, το οποίο όμως δεν σκέφτεται προς το παρόν... "Δεν είναι το μυαλό μου εκεί αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ώρα να σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Εϊμαι εδώ, περνάω πολύ ωραία, απολαμβάνω την διαμονή μου στην Ελλάδα, οπότε όταν τελειώσει η σεζόν, με δεδομένο ότι τελειώνει το συμβόλαιο μου, θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τίποτα τέτοιο".

"Χριστουγεννιάτικο δώρο από Πανιώνιο"

Στα αγωνιστικά ζητήματα ο Πέκοβιτς μίλησε για Χριστουγεννιάτικο δώρο από τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα... "Θα μπορούσαμε να το πούμε και έτσι. Τώρα είμαστε ισόπαλοι και είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Φυσικά τους περιμένουμε στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που δεν θέλουμε απλά να κερδίσουμε, αλλά θέλουμε να καλύψουμε και τη διαφορά της ήττας στο ΣΕΦ", τόνισε.

Ο ίδιος δεν πίστεψε ποτέ στον Άγιο Βασίλη, όπως τόνισε, αλλά αν ήταν να του ζητήσει κάτι θα... "Του ζητούσα για μένα να είμαι πάντα υγιής. Για τον Παναθηναϊκό θα ζητούσα το ίδιο δώρο ε το περσινό: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό".

Τα παιδικά του χρόνια

Ο Πέκοβιτς παραδέχτηκε ότι του αρέσουν πολύ αυτές οι μέρες των εορτών και λόγω των στολισμών και της εορταστικής ατμόσφαιρας αλλά και επειδή ξεκουράζονται λίγο οι παίκτες. Η πιο όμορφη παιδική ανάμνηση που έχει... "Είναι όταν μαζευόταν όλη η οικογένεια και καθόμασταν στο τραέζι για το χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Μπιέλο Πόλιε".

Αφού βάφτισε Άγιο Βασίλη τον... "Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Είναι εκείνος που μου έμαθε πάρα πολλά και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω", ο Πέκοβιτς αναφέρθηκε στο καλύτερο δώρο που θυμάται από τον πατέρα του... "Μου έχει κάνει δώρα σχετικά με την αγαπημένη μου ασχολία, το ψάρεμα. Ξεκίνησα όταν ήμουν δέκα χρονών. Τότε μου είχε αγοράσει τον σχετικό εξοπλισμό, τον οποίο έχω ακόμα. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι μου είχε κάνει αυτό το δώρο στα γενέθλια μου, τα οποία είναι στις 30 Ιανουαρίου. Τότε έπαιρνα ένα δώρο για όλα, γενέθλια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Οι πέντε στόχοι για την άμυνα

Πέντε είναι οι υποψήφιοι παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Νιόπλιας για την ενίσχυση της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξετάζει τις περιπτώσεις του Γκάμπριελ Παλέτα, του Φιλίπ Σεντέρος, του Γιαν Ντούριτσα, του Μάρκο Ματεράτσι και του Περ Κρόλντρουπ.

Γκάμπριελ Παλέτα

Ο Αργεντινός αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς διαθέτει τα περισσότερα από τα στοιχεία που επιθυμεί ο Νιόπλιας, αφού είναι καλός στο προσωπικό μαρκάρισμα και, παρότι είναι 1,91 μ., είναι αρκετά γρήγορος.  :zfuck: Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και δεν αναμένεται να απαιτηθούν πολλά χρήματα για την απόκτησή του.

Φιλίπ Σεντέρος

Σε αντίθεση με τον Παλέτα, ο Ελβετός αμυντικός της Άρσεναλ (που παίζει με τη μορφή δανεισμού στη Μίλαν) είναι αργός και πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Το παρουσιαστικό του δεν φέρνει στον «killer», που ψάχνουν στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα ζητήσει περισσότερα χρήματα από τον Αργεντινό. Ο Σεντέρος έχει κλείσει θέση βασικού στην Ελβετία και θα δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Δεν αποκλείεται η απόκτησή του στο μέλλον να έχει και επενδυτική σημασία.

Γιαν Ντούριτσα

Ο Σλοβάκος αμυντικός της Λοκομοτίβ Μόσχας είναι πιο αργός από τον Παλέτα, ενώ φαίνεται να είναι ο χειρότερος από τους υπολοίπους στο μαρκάρισμα χαμηλά, αλλά και στο ψηλό παιχνίδι. Είναι 28 ετών και η ενδεχόμενη απόκτησή του δύσκολα θα αποδειχθεί ίδιας επενδυτικής σημασίας με εκείνη του Σεντέρος. Θετικό θεωρείται το γεγονός ότι θα παίξει στο Μουντιάλ, έχοντας πιθανότατα θέση βασικού.

Μάρκο Ματεράτσι

Ο Ιταλός έχει το προφίλ ενός αληθινού «Killer», αλλά η ηλικία του (είναι 36 ετών) αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Ο διεθνής παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2012 με την Ιντερ και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για την απόκτησή του. Ο Ματεράτσι είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει τους αντίπαλους του. ;) ;)

Περ Κρόλντρουπ

Ο Δανός στόπερ διακρίνεται για τις επιδόσεις του στο ψηλό παιχνίδι, αλλά υστερεί στην ταχύτητα σε σχέση με τον γρήγορο Παλέτα. Επίσης, δεν είναι καλός στο προσωπικό μαρκάρισμα και στη μάχη σώμα με σώμα. Είναι 30 ετών και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα, η οποία δεν φαίνεται ότι θα προβάλει τεράστιες απαιτήσεις για την παραχώρησή του.

Δεν πωλείται ο Βύντρα :dancing: :tickedoff:

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να πουληθεί ο Λουκάς Βύντρα είναι ο Νίκος Νιόπλιας, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει πει στον Κώστα Αντωνίου ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει ο διεθνής αμυντικός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος είναι ότι ο 28χρονος παίκτης μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας και ως δεξί μπακ.

Δεν υπάρχει θέμα Σκόκο :P

Δεν έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός την πλευρά του Νάτσο Σκόκο ή της ΑΕΚ για την απόκτηση του Αργεντινού άσου της «Ένωσης». Το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει προχωρήσει, επειδή οι «κιτρινόμαυροι» φοβούνται τις αντιδράσεις των οπαδών τους και οι «πράσινοι» δεν φέρονται διατεθειμένοι να διαθέσουν πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Εξάλλου, η ΑΕΚ έχει τονίσει με ανακοίνωσή της ότι δεν θα πουλήσει τον Σκόκο και ο παίκτης δήλωσε ότι δεν είχε ουδέποτε επαφή με το «τριφύλλι».

«Κάτι που γίνεται συχνά»

Καμία σχέση με μεταγραφές δεν έχει η ρευστοποίηση εγγυητικής επιστολής 7 εκατ. ευρώ
,  ;) όπως έλεγαν χθες στον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας χθεσινό δημοσίευμα. «Ηταν μία προαποφασισμένη διαχειριστική κίνηση που γίνεται συχνά. Ολα τα μέλη του Δ.Σ., μάλιστα, υπέγραψαν το σχετικό πρακτικό πριν από 10-15 μέρες και δεν έχει σχέση με μεταγραφικές υποθέσεις. Πρόκειται άλλωστε για χρήματα του Παναθηναϊκού», τόνιζαν στην ΠΑΕ.

μαρεσει πως θαβουν τους υπολοιπους για να φωτογραφισουν τον παλετα..

αρχισαμε και μεις τις εγγυητικες.. :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΝΑΘΕΣ και λοιποί αλλόθρησκοι :grin: :grin: :grin:.....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ .....και καλή κούπα στην ομάδα μας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom