Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ε αντε δες με κι εσυ ΜΙΑ φορα :)

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
εχεις δικιο αλλα αυτο για μενα συμβαινει μονο με τον βαζελο..ειλικρινα σας το λεω οτι ακομα και σε αγωνα της αεκ πανηγυριζω εξαλλα τα γκολ της...Πολυ περισσοτερο για τις μικροτερες ομαδες...Λαρισα,Αρη,Πανιωνιο πολυ περισσοτερο το χερομαι..Για τον Βαζελο δεν χαρηκα ποτε!

λογικο δεν ειναι ρε τρελιαρη?το αλλο σου μισο θα φοβασαι και θα μισεις...οχι τους ακυρους....οι αλλοι μου ειναι παντελως αδιαφοροι...

γερα λοιπον σημερα για ενα διπλο της καταπρασινης ομαδας ...!!!
αλλα οχι για τον rehagel οπως ειπε ενασ φιλος πιο πριν.....αλλα για την καυλα μας και την καζουρα που θα κανουμε μετα...!!παντα στον χαβαλε....

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...ΟΥΤΕ 1 ΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ...ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
Ένας γέρος, φανατικός Παναθηναϊκος, λίγο πρίν πεθάνει, φωνάζει το γιό του και του λέει:

- Γιέ μου, θα 'θελα να μου κάνεις μια τελευταία χάρη.

- Ό,τι θες πατέρα.

- Θα θελα να με γράψεις στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

- Μα τι λες ρε πατέρα; Εμείς στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού; Τόσα χρόνια άρρωστοι Παναθηναϊκοί;

- Σε παρακαλώ παιδί μου. Άκουσέ με. Είναι η τελευταία μου επιθυμία...

Τί να κάνει λοιπόν... Τελευταία επιθυμία του πάτερα του ήταν, πήγε.

Γυρνώντας...

- Εντάξει πατέρα. Σε έγραψα στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

- Σ' ευχαριστώ παιδί μου. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ

sweetyjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βαλτε επειγοντως sportime 89,2.Κουγιας και Κατσαντωνης υπερασπιζονται τα καημενα τα παιδια που ειναι μεσα για το Μιχαλη..................

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ένας γέρος, φανατικός Παναθηναϊκος, λίγο πρίν πεθάνει, φωνάζει το γιό του και του λέει:

- Γιέ μου, θα 'θελα να μου κάνεις μια τελευταία χάρη.

- Ό,τι θες πατέρα.

- Θα θελα να με γράψεις στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

- Μα τι λες ρε πατέρα; Εμείς στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού; Τόσα χρόνια άρρωστοι Παναθηναϊκοί;

- Σε παρακαλώ παιδί μου. Άκουσέ με. Είναι η τελευταία μου επιθυμία...

Τί να κάνει λοιπόν... Τελευταία επιθυμία του πάτερα του ήταν, πήγε.

Γυρνώντας...

- Εντάξει πατέρα. Σε έγραψα στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

- Σ' ευχαριστώ παιδί μου. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ
χαχχααχχαχαχα πολυ καλοοοοοοοοοοο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Φ. Συρίγος, στην Ελευθεροτυπία, σήμερα:

"Τα ίδια τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου με την ψήφο τους υποβάθμισαν τον θεσμό των βραβείων για τους κορυφαίους αθλητές και τις ομάδες της χρονιάς, χθες το βράδυ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ, παρόντος του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Οπως αποδείχθηκε περίτρανα από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ο επαγγελματισμός τους πήγε περίπατο και το κυρίαρχο κριτήριο για την επιλογή των κορυφαίων βασίστηκε στις οπαδικές προτιμήσεις τους.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η μη επιλογή του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, που σάρωσε τα τρόπαια την προηγούμενη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες ομάδες. Οχι πως η επιτυχία της Εθνικής Ανδρών ποδοσφαίρου, που προκρίθηκε πανηγυρικά στο EURO 2008, ήταν μικρή (ψηφίστηκε πρώτη με 1.486 ψήφους), αλλά δεν είναι το ίδιο να κατακτάς τίτλους (τρεμπλ έκαναν οι «πράσινοι») και το ίδιο να προκρίνεσαι στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το αυτό ισχύει και για τον κορυφαίο προπονητή. Ασφαλώς, ο Οτο Ρεχάγκελ (πρώτος με 822 ψήφους) είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής ποδοσφαίρου στη χώρα μας και ουδείς αμφισβητεί το μέγεθός του, αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εδικαιούτο το βραβείο. Φευ. Μόλις τέταρτος και καταϊδρωμένος βγήκε ο Σέρβος (226), που είχε επιλεγεί και για το βραβείο ήθους μαζί με τον Πίνι Γκέρσον, αφού οι υπεύθυνοι του ΠΣΑΤ δεν τον είχαν συμπεριλάβει αρχικά -αυτό έγινε κατόπιν πιέσεων στη συνέχεια- ούτε στους προτεινόμενους."

Ο Φ.Σ. μόνο παναθηναϊκός ή φιλοπαναθηναϊκός δεν είναι.  ;)

Χωρίς άλλο σχόλιο   :sunglasses:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Βαλτε επειγοντως sportime 89,2.Κουγιας και Κατσαντωνης υπερασπιζονται τα καημενα τα παιδια που ειναι μεσα για το Μιχαλη..................

Η απόλυτη ξεφτύλα του κράτους (αστυνομίας και δικαιοσύνης) και κάθε έννοιας δικαίου  :sunglasses:

sweetyjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λιγα λες alpha.Η πλακα ειναι οτι ο Κατσαντωνης τουλαχιστον τα κραζει.....Αλλα δεν εχει προβλημα να τα υπερασπισει για μερικα χιλιαρικα  παραπανω....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα alfa kai moutso!!!!
καιρο εχουμε να τα πουμε!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Ναι sweetyjim. Πουλημένα τομάρια που προστατεύουν δολοφόνους.  :sunglasses:

Ούτε να τους φτύσεις στα μούτρα δεν αξίζει.

Γειά και σε σένα φίλε nik30  :)

Όλα καλά ελπίζω  ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οποιος ακουσε sportime θα καταλαβε οτι ΤΟ ΧΡΗΜΑ μπορει να σε κανει να προδωσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
ΑΞΙΕΣ,ΗΘΙΚΕΣ..
Κατσαντωνης,Κουγιας..ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ρε σεις δικηγόροι είναι, πληρώνονται για να λένε ότι γουστάρουν οι πελάτες.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δηλαδη ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ,αυτο μου λες φιλε..Σωστα?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Όχι. Η πουτάνα άμα δε σε γουστάρει δε σε παίρνει.  ;)

Και δεν στο παίζει ηθική και υπεράνω.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φ. Συρίγος, στην Ελευθεροτυπία, σήμερα:

"Τα ίδια τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου με την ψήφο τους υποβάθμισαν τον θεσμό των βραβείων για τους κορυφαίους αθλητές και τις ομάδες της χρονιάς, χθες το βράδυ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ, παρόντος του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Οπως αποδείχθηκε περίτρανα από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ο επαγγελματισμός τους πήγε περίπατο και το κυρίαρχο κριτήριο για την επιλογή των κορυφαίων βασίστηκε στις οπαδικές προτιμήσεις τους.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η μη επιλογή του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, που σάρωσε τα τρόπαια την προηγούμενη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες ομάδες. Οχι πως η επιτυχία της Εθνικής Ανδρών ποδοσφαίρου, που προκρίθηκε πανηγυρικά στο EURO 2008, ήταν μικρή (ψηφίστηκε πρώτη με 1.486 ψήφους), αλλά δεν είναι το ίδιο να κατακτάς τίτλους (τρεμπλ έκαναν οι «πράσινοι») και το ίδιο να προκρίνεσαι στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το αυτό ισχύει και για τον κορυφαίο προπονητή. Ασφαλώς, ο Οτο Ρεχάγκελ (πρώτος με 822 ψήφους) είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής ποδοσφαίρου στη χώρα μας και ουδείς αμφισβητεί το μέγεθός του, αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εδικαιούτο το βραβείο. Φευ. Μόλις τέταρτος και καταϊδρωμένος βγήκε ο Σέρβος (226), που είχε επιλεγεί και για το βραβείο ήθους μαζί με τον Πίνι Γκέρσον, αφού οι υπεύθυνοι του ΠΣΑΤ δεν τον είχαν συμπεριλάβει αρχικά -αυτό έγινε κατόπιν πιέσεων στη συνέχεια- ούτε στους προτεινόμενους."

Ο Φ.Σ. μόνο παναθηναϊκός ή φιλοπαναθηναϊκός δεν είναι.  ;)

Χωρίς άλλο σχόλιο   :sunglasses:

Ξέχασαν τον Ομπράντοβιτς
Αλλά τι ασχολούμαστε, εδώ ξέχασαν τον Ομπράντοβιτς. Στο ενημερωτικό έντυπο που απέστειλε ο ΠΣΑΤ στα μέλη του για να τους βοηθήσει στην ψηφοφορία για τους κορυφαίους του 2007, στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές απουσίαζε το όνομα του Ομπράντοβιτς. Του προπονητή που σάρωσε τα πάντα με τον Παναθηναϊκό. Όταν το πήραν χαμπάρι ήταν ήδη αργά, αφού είχαν φτάσει σε όλα τα μέλη του ΠΣΑΤ τα ψηφοδέλτια με το ενημερωτικό υλικό. Απλώς ανακοινώθηκε νέα λίστα υποψηφίων.

contra.gr

Του χρόνου μετά το 2ο τρεμπλ τι θα ψηφίσουν πάλι???? :jerking: :jerking:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Του χρονου θα ψηφισουν τον Λεμονη και τον Γαυρο που θα χουν παρει το CL
χοχοχοχοχοχο...σοβαρα μιλαω!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κ ο κατσαντωνης φιλε εχει διαρκειας Λεωφορο..ΚΑΤΑΝΤΙΑ!ρε παιδια ποιος θυμαται αν ηταν αυτος που ειχε υπερασπιστει τους χουντικους το 74 στην δικη??
ασχετο,εχω μια απορια..
ακουγα εκεινη την ημερα ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ κ ελεγε απο το πρωι οτι εχει ξεκινησει απο Πειραια ΚΟΜΒΟΙ με μηχανακια κ ανεβαινε προς τα πανω.,.Θυμαμαι ακουγα ΕΡΑ..
Και αυτοι οι ακροατες που τα λεγαν (με σμς η στο τηλεφωνο) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε κατι στην αστυνομια?η η αστυνομια δεν ακουσε κατι απο καπου?ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑΓΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ?
μια απλη κ ισως χαζη απορια..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Όχι. Η πουτάνα άμα δε σε γουστάρει δε σε παίρνει.   ;)

Και δεν στο παίζει ηθική και υπεράνω.

Εχθές στο Alter είχε τον Κούγια να μιλάει για τα ναρκωτικά, αυτός δηλ. που υπερασπίζεται εμπόρους ναρκωτικών. Αυτή είναι η δουλειά του, αλλά αυτό που ενοχλεί είναι ότι το παίζουν ηθικολόγοι.
Alfa291 :thumbsup: :thumbsup:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εδω εκανε κυρηγμα για το θεμα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κ τα παιδια τους που παρασυρθηκαν..ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΚΟΥΓΙΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom