Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
γιατι εμενα με πηρανε τηλεφωνο να παω με κατι αλλους και μας ειπαν οτι μας την επεσαν βαζελοι...
αν μενεις εκει,δεν μπορω εκ των πραγματων να σε αμφισβητησω...
αν ξερεις καποιον που ηταν στην φασαρια, ρωτα τον που εγινε ολο το σκηνικο... απ την απαντηση και μονο θα καταλαβεις για το ποιος πηγε σε ποιον

ειναι μεγαλη ασεβεια να πας και να την πεσεις σε κηδεια...ουτε οι χειροτεροι καφροι δεν πρεπει να τα κανουν αυτα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν ξερεις καποιον που ηταν στην φασαρια, ρωτα τον που εγινε ολο το σκηνικο... απ την απαντηση και μονο θα καταλαβεις για το ποιος πηγε σε ποιον

ειναι μεγαλη ασεβεια να πας και να την πεσεις σε κηδεια...ουτε οι χειροτεροι καφροι δεν πρεπει να τα κανουν αυτα...
εγω ημουν στη φασαρια΄σου εξηγω...
αλλα οχι απο την αρχη..εφτασα και κατευθειαν εγινε η μανουρα με κατι δικους σας(κοκνεις νομιζω)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ε φίλε
με αυτά που λες δικαιολογείς όσους έκαναν τα επεισόδια
είμαστε και παναθηναικοί που τα καταδικάζουμε και νομίζω είμαστε οι περισσότεροι
Aυτά που λέω απευθύνονται σε συγκεκριμένα άτομα και σε όλα αυτά τα πουστράκια που συμμετείχαν σ'αυτά ή τραβούσαν βιντεάκια με την κοκα κόλα ανα χείρας και πανηγύριζαν σε κάθε ρίψη φωτοβολίδας σαν κοριτσάκια στη συναυλία του Ρουβά...
Οχι σε όλους τους βάζελους...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μιαν αλλη φορα την ειχαν πεσει 30 ατομα σε εναν αεκτζη εξω απο το οακα και τον στειλανε τον ανθρωπο στην εντατικη....
ουτε συνδεσμιτης ουτε τιποτα δεν ηταν..απλος αεκτζης...με το δωματιακι??αλλα ξεφτυλικια και εκει..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Οπως σου απάντησα και στο π.μ. απειλητικά μηνύματα εκεί που σε πέρνει πουστράκι...
Αν έχεις τ'αρχίδια γράψτα δημόσια ή ακόμη καλύτερα έλα να μου τα πεις από κοντά...

Στα Γιάννενα θα φας κλωτσοπατινάδα σαν αυτή που έφαγες το 2003...
εγώ στα γραφω στα ίσα μωρή καριόλα...εδώ....λέγε που θες νάρθω να σε γαμήσω.....να σου βγάλω τ άντερα νατα φάω κοκορέτσι το πάσχα...άιντε μπινέ..πολυ αέρα σου δώσαμε...βλαχομπακλαβά.....περιμένω ρε καριόλη το μέρος και την ώρα.........

χέστηκες ε?....'ετσι να με τ'ρεμεις.....εσύ θα βαράς και εγώ θα τις τρώω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εγώ στα γραφω στα ίσα μωρή καριόλα...εδώ....λέγε που θες νάρθω να σε γαμήσω.....να σου βγάλω τ άντερα νατα φάω κοκορέτσι το πάσχα...άιντε μπινέ..πολυ αέρα σου δώσαμε...βλαχομπακλαβά.....περιμένω ρε καριόλη το μέρος και την ώρα.........

χέστηκες ε?....'ετσι να με τ'ρεμεις.....εσύ θα βαράς και εγώ θα τις τρώω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aει στα διάλααα...μαλάκα μου 'φυγε το σκατό απ'τον κώλο όταν το διάβασα :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ το πολύ πολύ να φας κανα κατσικάκι στη γάστρα ή κάνα κοντοσούβλι... :rockon: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κοντοσούφλι οεοοοοοοοοοο

οο κοντοσούφλι οεοοοοοοοοο...στ μέτσβου......πλατεία.....στο δεξί όπως κοιτάμε.......όνειρο λέμεεεεεε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και τσίπροοοοοοοοο.........με λουκάνικο μετσόβου και μετσοβόνε........πεινάω ρεεεεεεεεεεεεεεεε..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom