pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δεν πειράζει,έπνιξε ο κηπουρός την επόμενη φάση...
κοίτα που θα ισοφαρίσει ο γάβρος........δεν πειράζει,έπνιξε ο κηπουρός την επόμενη φάση...
κοίτα που θα ισοφαρίσει ο γάβρος........
εμένα αλλού είναι το πρόβλημα.....γιατί δεν βγαίνει ο γκαλέτι να μπέι ο ζαιρί τόση ώρα βλέπει ότι ο γκαλέτι ειναι εκτός.....και αυτός ο όσκαρ με τον λεονάρντο τί έχασαν ρε πούστη μου?δε χάνονται αυτά!
Αδελφια βαζελοι σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.Ο Αρης μολις τωρα τους το εχωσε,ζητω συγνωμη αλλα πεταω, εχω κανει μεγαλο πονταρισμα στον ασσο,με μικρη καλυψη στην ισοπαλια.Ουτε, η βοηθεια του διαιτητη προηγουμενως,που δεν εδωσε καθαρο πεναλτι δεν τους εσωσε.Το ρουφηξαν αδελφια,το φαγαν και ξαναδειχνουν την αξια τους οταν παιζουν με σοβαρη ομαδα μακρια απο το Καραισκακη.Σας το ειχα γραψει απο την αρχη του παιχνιδιου,οτι δεν γλυτωνουν σημερα οι ακατανομαστοι.Η ομαδα μας, ειναι παλι Πρωτη και κοιταζουν τις πλατες μας.Αντε και το αλλο.Δεν θελουν ελεος,μονο γαμησι.
ασε τα λογια και ξαπλωσε να ξεκουραστεις.μαζευε δυναμεις.Αδελφια βαζελοι σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.Ο Αρης μολις τωρα τους το εχωσε,ζητω συγνωμη αλλα πεταω, εχω κανει μεγαλο πονταρισμα στον ασσο,με μικρη καλυψη στην ισοπαλια.Ουτε, η βοηθεια του διαιτητη προηγουμενως,που δεν εδωσε καθαρο πεναλτι δεν τους εσωσε.Το ρουφηξαν αδελφια,το φαγαν και ξαναδειχνουν την αξια τους οταν παιζουν με σοβαρη ομαδα μακρια απο το Καραισκακη.Σας το ειχα γραψει απο την αρχη του παιχνιδιου,οτι δεν γλυτωνουν σημερα οι ακατανομαστοι.Η ομαδα μας, ειναι παλι Πρωτη και κοιταζουν τις πλατες μας.Αντε και το αλλο.Δεν θελουν ελεος,μονο γαμησι.
Αδελφια βαζελοι σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.Ο Αρης μολις τωρα τους το εχωσε,ζητω συγνωμη αλλα πεταω, εχω κανει μεγαλο πονταρισμα στον ασσο,με μικρη καλυψη στην ισοπαλια.Ουτε, η βοηθεια του διαιτητη προηγουμενως,που δεν εδωσε καθαρο πεναλτι δεν τους εσωσε.Το ρουφηξαν αδελφια,το φαγαν και ξαναδειχνουν την αξια τους οταν παιζουν με σοβαρη ομαδα μακρια απο το Καραισκακη.Σας το ειχα γραψει απο την αρχη του παιχνιδιου,οτι δεν γλυτωνουν σημερα οι ακατανομαστοι.Η ομαδα μας, ειναι παλι Πρωτη και κοιταζουν τις πλατες μας.Αντε και το αλλο.Δεν θελουν ελεος,μονο γαμησι.
ασε τα λογια και ξαπλωσε να ξεκουραστεις.μαζευε δυναμεις.
Αδελφια,σας θελω αρχοντες, μην πειραξετε τους φιλους μας, τους Ολυμπιακους,που το ρουφηξαν το αυγουλακι.Να τους πειτε οτι εχουν μεγαλη ομαδα και θα ανακαμψουν........Το ποτε αγνωστο παντως.
Kαι κυρίως να μην διώξουν τον Μπαναώτη "Υπομονή" Γιαννάκη.
Αδελφια,σας θελω αρχοντες, μην πειραξετε τους φιλους μας, τους Ολυμπιακους,που το ρουφηξαν το αυγουλακι.Να τους πειτε οτι εχουν μεγαλη ομαδα και θα ανακαμψουν........Το ποτε αγνωστο παντως.