Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν πειράζει,έπνιξε ο κηπουρός την επόμενη φάση... :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κοίτα που θα ισοφαρίσει ο γάβρος........

εμένα αλλού είναι το πρόβλημα.....γιατί δεν βγαίνει ο γκαλέτι να μπέι ο ζαιρί τόση ώρα βλέπει ότι ο γκαλέτι ειναι εκτός.....και αυτός ο όσκαρ με τον λεονάρντο τί έχασαν ρε πούστη μου?δε χάνονται αυτά! :headbang:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εμένα αλλού είναι το πρόβλημα.....γιατί δεν βγαίνει ο γκαλέτι να μπέι ο ζαιρί τόση ώρα βλέπει ότι ο γκαλέτι ειναι εκτός.....και αυτός ο όσκαρ με τον λεονάρντο τί έχασαν ρε πούστη μου?δε χάνονται αυτά! :headbang:

σόρρυ...πότε τον έβαλε ρε πούστη?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αδελφια βαζελοι σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.Ο Αρης μολις τωρα τους το εχωσε,ζητω συγνωμη αλλα πεταω, εχω κανει μεγαλο πονταρισμα στον ασσο,με μικρη καλυψη στην ισοπαλια.Ουτε, η βοηθεια του διαιτητη προηγουμενως,που δεν εδωσε καθαρο πεναλτι δεν τους εσωσε.Το ρουφηξαν αδελφια,το φαγαν και ξαναδειχνουν την αξια τους οταν παιζουν με σοβαρη ομαδα μακρια απο το Καραισκακη.Σας το ειχα γραψει απο την αρχη του παιχνιδιου,οτι δεν γλυτωνουν σημερα οι ακατανομαστοι.Η ομαδα μας, ειναι παλι Πρωτη και κοιταζουν τις πλατες μας.Αντε και το αλλο.Δεν θελουν ελεος,μονο γαμησι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αδελφια βαζελοι σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.Ο Αρης μολις τωρα τους το εχωσε,ζητω συγνωμη αλλα πεταω, εχω κανει μεγαλο πονταρισμα στον ασσο,με μικρη καλυψη στην ισοπαλια.Ουτε, η βοηθεια του διαιτητη προηγουμενως,που δεν εδωσε καθαρο πεναλτι δεν τους εσωσε.Το ρουφηξαν αδελφια,το φαγαν και ξαναδειχνουν την αξια τους οταν παιζουν με σοβαρη ομαδα μακρια απο το Καραισκακη.Σας το ειχα γραψει απο την αρχη του παιχνιδιου,οτι δεν γλυτωνουν σημερα οι ακατανομαστοι.Η ομαδα μας, ειναι παλι Πρωτη και κοιταζουν τις πλατες μας.Αντε και το αλλο.Δεν θελουν ελεος,μονο γαμησι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασε τα λογια και ξαπλωσε να ξεκουραστεις.μαζευε δυναμεις.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
:rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αδελφια,σας θελω αρχοντες, μην πειραξετε τους φιλους μας, τους Ολυμπιακους,που το ρουφηξαν το αυγουλακι.Να τους πειτε οτι εχουν μεγαλη ομαδα και θα ανακαμψουν........Το ποτε αγνωστο παντως.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έτσι......τσαπού και πάνω τούρλα λέμεεεεε........ :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
[size=20pt]Απλά Πρωταθλητής Χειμώνα
Καλές Γιορτές!!!
[/size]

Συνημμένα

• 600px-PAO_logo.svg.png
    600px-PAO_logo.svg.png
    84,3 KB · Εμφανίσεις: 41

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.thunderkick.gr/wp-content/uploads/2008/05/353px-arisfc-crestsvg.png[/img[/URL]]

Καλό βράδυ!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αδελφια,σας θελω αρχοντες, μην πειραξετε τους φιλους μας, τους Ολυμπιακους,που το ρουφηξαν το αυγουλακι.Να τους πειτε οτι εχουν μεγαλη ομαδα και θα ανακαμψουν........Το ποτε αγνωστο παντως.

χαχαχα τί νουμεράντζα είσαι του λόγου σου?αχαχαχα :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Kυρίως να μην διώξουν τον τιτανομεγιστοτεράστιο Μπαναώτη "Υπομονή" Γιαννάκη.  :2funny:

Πέρα από πλάκες ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  :sunglasses:

Και τα κοράκια καιροφυλακτούν, όπως φάνηκε και σήμερα. Άχετο το ότι δεν τους πέρασε  ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σήμερα στο πράσινο δεν υπήρχε γάβρος.....μπουλούκι ήταν.....

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....πουτσα  και  στο  ποδοσφαιρο  ,  πουτσα  και  στο  μπασκετ...........σιγη  ιχθυος  απο  τα  γαβρακια  :2funny: :grin: :2funny:

Σκουληκια και Mr Cooper ,  σας   ευχαριστουμε   ,  μας  φτιαξατε   την ημερα , τον μηνα........Καλες  γιορτες  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 212912.jpg
    212912.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πατερα......
εμεις τον πηδηξαμε τον περαια
ξες εσυ ;) ;) ;) ;) ;) ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μην βγει κανενα μαλακισμενο και αρχισει της παπαριες πρωταθλητες χειμωνα κλπ στα παπαρια μου στο τελος ταμειο
τα ιδια λεγαμε και μετα το χ του γαβρου με ηρακλη  και γιαννενα και μετα το ρουφηξαμε το αυγουλακι
+2 μπροστα αλλα με δυσκολο προγραμμα (τριπολη-παοκ-αρη-ολυμπιακοςβ-λαρισα-γιαννενα-πανιωνιος) εενω ο γαυρος εχει περασει απο τουμπα και αρη το μονο + οτι εχουμε τους γαυρους οακα
τα κεφαλια μεσα λοιπον
σεμνα και ταπεινα ταμειο γινετε στο τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom