You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Το πλασε του Σαλπιγγίδη ηταν μεγαλου παιχτου...
Αν και 1.15 ύψος
που να ακούγατε τι έλεγε στης ομάδες στα αποδυτήρια.
Άστα να πάνε
άντε με το καλό...μπας και δούμε άσπρη μέρα...
Νομίζω οτι χιόνισε στην Παρνηθα
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Είδατε οτι ο Παναθηναικός δεν δυσκολεύεται επιθετικά όταν οι άμυνες είναι ανοιχτές.Γι'αυτό και τα καλά αποτελέσματα στο uefa.
Στο πρωτάθλημα όμως είναι αλλιώς.Το παρατηρήσαμε πιστεύω με την Ξάνθη(σύστημα 10-0-0)
Στο πρωτάθλημα όμως είναι αλλιώς.Το παρατηρήσαμε πιστεύω με την Ξάνθη(σύστημα 10-0-0)
+13,Το ειδαμε σε ολα τα ματς με μικρες ομαδες με κλειστη αμυνα στυλ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ πχ Οσφπ,ΞάνθηΕίδατε οτι ο Παναθηναικός δεν δυσκολεύεται επιθετικά όταν οι άμυνες είναι ανοιχτές.Γι'αυτό και τα καλά αποτελέσματα στο uefa.
Είδατε οτι ο Παναθηναικός δεν δυσκολεύεται επιθετικά όταν οι άμυνες είναι ανοιχτές.Γι'αυτό και τα καλά αποτελέσματα στο uefa.
Αμ δεν φταιει το συστημα
Φταιει ο Πεσειρο που εβαλε το ΕΝτογιε τον παπαρα και στη Λαρισα και στην Ξανθη
και αφησε στον παγκο τον Σαλπιγγιδη.
Οταν ο Σαλπιγγιδης σκοραρει ο Παναθηναικος κερδιζει
οταν δεν σκοραρει ο Παναθηαναικος δυσκολευεται .
οταν δεν ξεκιναει ο Παναθηναικος χανει βαθμους.
Ειδατε οτι στο 72 το εβαλε το μπαλακι εστω και στο τελος
Στην Ξανθη ο Πεσειρο τον εβγαλε στο 75 ,τη στιγμη που ο Παναθηναικος επρεπε να πιεσει ;)
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλος ο Δημητρης φιλε μου αλλα εγω σαν Παναθηναικος θελω σεντερ φορ που να βαζει 30 γκολ την σεζον...
καλος ο Δημητρης φιλε μου αλλα εγω σαν Παναθηναικος θελω σεντερ φορ που να βαζει 30 γκολ την σεζον...
Ψησε τον κοκκαλη να σου δωσει τον Kovasevic τοτε...
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
διλαδη κατσε ρε φιλε γιατι θα με τρελανεις εση πιον θα ειθελες στον ΠΑΟ τον κοβασεβιτς η τον Παπ???τον σαλπι αστον στην απεξω και πεσμου πιον απο τπυς δυο θα ηθελες...
διλαδη κατσε ρε φιλε γιατι θα με τρελανεις εση πιον θα ειθελες στον ΠΑΟ τον κοβασεβιτς η τον Παπ???τον σαλπι αστον στην απεξω και πεσμου πιον απο τπυς δυο θα ηθελες...
Κοvasevic κλασεις ανωτερος σε τεχνικη και εφεση στο σκοραρισμα απο τον Παπαδοπουλο
Οι αληθειες να λεγονται ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K