Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχα .....σε μενα το λες αυτο ρε αρχιμηδη;;;
που αμα δεις το καβλι μου δεν θα κατουρας για μια βδομαδα απο την ντροπη σου.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι πληροφορίες μου μιλούν για αλογομούρη όχι αλογοψώλη......

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=17pt]Τέλος ο Τεν Κάτε από τον Παναθηναϊκό![/size]
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Χεν Τεν Κάτε όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται ήδη για τον αντικαταστάτη του Ολλανδού είναι αυτά του Χουάν Ραμόν Ρότσα και του Νίκου Νιόπλια. Ένα άλλο σενάριο θέλει τους πράσινούς να ψάχνουν για ξένο τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος, κ. Νικόλας Πατέρας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ Τεν Κάτε, συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ο κ. Tεν Κάτε δήλωσε: «Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία. Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Χεν Τεν Κάτε όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Την καθοδήγηση της ομάδας απο τον πάγκο αναλαμβάνει ο Νίκος Νιόπλιας με συνεργάτη τον Κριστόφ Βαζέχα.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Oχι ρε πουστη....!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι μας το κανατε αυτο?

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
δεν σας σώζει τίποτα το χάσατε και πάλι το πρωτάθλημα λαγουδάκια. :dancing: :rockon: :boobies:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
επιτέλους....τον μπούλο ο δεκαπούστης...άντε μπας και δούμε μπαλλίτσα.......αν και μεταξύ των ρότσα νόμπλια προτιμούσα τον ρότσα αλλά δεν πειράζει.......τώρα γβράκια ετοιμαστείτε....έφυγε ο βοηθός σας.......κούπα για εσάς τέλος......

περσόνααααααααααααα............τον έφαγα τον πούστη...έπιασαν τα βουντού...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
A ρε χιτμαν.... Ενας-ένας λος πουλος εκτός απ΄ τον βρωμόπουστα σας. Ντουσαν μείνει μέχρι τέλος  :2funny:  :birdman:
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχααχαχα......
και εγω αυτο ετοιμαζομουν να γραψω...
σαν το μητσοτακη...ολους τους εχει θαψει ο Πουστης... :headbang:
Ρε λες να φυγει και να παει στο βαζελο?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
τρωνε φλασιες στο Παναθηναικο!!!!
κριμα γιατι ειχε φαση ο Ολλανδος   :2funny: και τον ειχα συμπαθησει!!!!!!!! Θα μου λειψει  :boobies:  :grin:

για να δουμε με τον Νικολα!! ειναι σοβαρος και ξερει τα πραγμα πως εχουν στην ομαδα αλλα και γενικα στην Ελλαδα...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
......τώρα γβράκια ετοιμαστείτε....έφυγε ο βοηθός σας.......κούπα για εσάς τέλος......

Πάλι τα ίδια άρχισες ?
headscratch.gif

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Επιτελους!

Ετοιμαστείτε να δείτε αναστημενους τους Σιμάο (τον πιστευει πολυ ο Νόμπλιας), Χριστοδουλοπουλο, Νίνη, Πετροπουλο.

Χειρώτερα αποκλείεται να παμε. Ισως δουμε και λιγη μπαλα. Ο Νόμπλιας είναι winer.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επιτέλους....τον μπούλο ο δεκαπούστης...άντε μπας και δούμε μπαλλίτσα.......αν και μεταξύ των ρότσα νόμπλια προτιμούσα τον ρότσα αλλά δεν πειράζει.......τώρα γβράκια ετοιμαστείτε....έφυγε ο βοηθός σας.......κούπα για εσάς τέλος......

περσόνααααααααααααα............τον έφαγα τον πούστη...έπιασαν τα βουντού...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο ροτσα εχασε 1-0 οποτε καλυτερος ειναι
υγ.η μπυρα 13 θα αντιδρασει τωρα στην αποφαση της διοικησης?γιατι μεχρι πριν μια βδομαδα τον στηριζε και εβγαζε πανο κτλ

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχααχαχα......
[size=16pt]και εγω αυτο ετοιμαζομουν να γραψω...[/size]
σαν το μητσοτακη...ολους τους εχει θαψει ο Πουστης... :headbang:
Ρε λες να φυγει και να παει στο βαζελο?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

;)
Εχω μπει στο πετσί (και όχι μόνο :dancing:) του σύγχρονου ΑΕΚτζή.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σιγά μην αντιδράσει η 13.....την κυριακή τον έκραζε.....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ΤΟ φλεγον θεμα ειναι αν θα μιλησει στην διοικηση για μεταγραφες που χρειαζομαστε αμεσα στον αμυντικο τομεα(τουλαχιστον)
και πρεπει να καταλαβει οτι ηρθε για να παρει το πρωταθλημα και οτι δεν εχει κανενα περιθωριο για απωλειες

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Αρχιζουν και θυμιζουν λιγο απο Κοκκαλη παντως...

Φαγωμα προπονητων μεσα της χρονιας, παλιοι παιχτες στο τιμονι της ομαδας κ.α.

Μεχρι να καταλαβουν τι τους γινεται νιομπλια και βαζεχα αλλο ενα ευκολο πρωταθλημα ακομα... χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΤΟ φλεγον θεμα ειναι αν θα μιλησει στην διοικηση για μεταγραφες που χρειαζομαστε αμεσα στον αμυντικο τομεα(τουλαχιστον)
και πρεπει να καταλαβει οτι ηρθε για να παρει το πρωταθλημα και οτι δεν εχει κανενα περιθωριο για απωλειες
πιστεύω ότι θα το έχει πεί....δεν είναι μαλάκας να χρεωθεί την αποτυχία...κάποιες εγγυήσεις θα έχει πάρει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom