Ομπράντοβιτς: «Στα μεγάλα ματς μικρότερο το ροτέσιον»
Δημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2009 21:21
PrintShare Μοιράσου το Ο Ομπράντοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στα πρώτα 30 λεπτά και είχε την εξήγηση για ποιο λόγο το +20 έγινε +6 στα μισά της τελευταίας περιόδου.
«Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι και είναι καλό που νικήσαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, στην α’ περίοδο διαβάσαμε σωστά την αντίπαλη άμυνα, είχαμε συγκέντρωση και γι αυτό πετύχαμε 27 πόντους σε μια περίοδο.
Το ίδιο καλή ήταν η εικόνα και στη γ’ περίοδο. Το πρόβλημα ήταν στην τελευταία όταν ξεκινήσαμε το ροτέσιον. Εχουμε 12 παίκτες στην ομάδα και πιστεύω πως αξίζουν να παίζουν όλοι. Από τον πάγκο είναι εύκολο να καταλάβεις τι δεν πήγε καλά και το +20 έγινε +6, αλλά αυτή την στιγμή δεν θέλω να κάνω κρίσεις…
Πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω τους παίκτες μου, άλλωστε σαν ομάδα έχουμε την ποιότητα, αλλά θα πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν από το πρώτο έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αλλωστε είναι δεδομένο πως στα σημαντικά ματς δεν θα έχουμε τόσο μεγάλο ροτέσιον. Νομίζω πως είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς ποιος έπαιξε καλά και ποιος όχι», είπε ο Ομπράντοβιτς.
Μιλώντας για τις 11 χαμένες βολές και τα πολλά άστοχα τρίποντα, είπε: «Για τα ποσοστά στις βολές και τα 4/19 τρίποντα ένα πράγμα μπορεί να κάνει κάποιος: Προπόνηση και σουτ». Τέλος, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε