φιλε μου προσπαθησαν στην αρχη 500 και μετα περισσοτεροι μαλακες να μπουν τσαμπα μεσα...κι αυτο εγινε 1 ωρα πριν την ωρα που αναμενοταν η αποστολη στο γηπεδο..αν ηθελαν να κανουν μπλοκο στο πουλμαν θα την ειχαν πεσει αλλου..πιστεψε με....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
αυτα που εγιναν στο καραισκακη αν γινονταν σε αλλη χωρα το παιχνιδι δεν θα γινοταν. αλλα γιαυτο ειμαστε ενα μπουρδελο μια ζωη ας γινοταν μια αναβολη και θα σου ελεγα αν γινοταν εκατερωθεν τιποτα αλλα ειπαμε ατιμωρησια
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
και αυτό που λες ισχύει και αυτό που σου λέω ήταν έτοιμο, τσέκαρέ το..φιλε μου προσπαθησαν στην αρχη 500 και μετα περισσοτεροι μαλακες να μπουν τσαμπα μεσα...κι αυτο εγινε 1 ωρα πριν την ωρα που αναμενοταν η αποστολη στο γηπεδο..αν ηθελαν να κανουν μπλοκο στο πουλμαν θα την ειχαν πεσει αλλου..πιστεψε με....
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
αυτό το μπουρδέλο γίνεται και σε εμάς που μπαίνουν διάφοροι χωρίς εισητήριο...αυτα που εγιναν στο καραισκακη αν γινονταν σε αλλη χωρα το παιχνιδι δεν θα γινοταν. αλλα γιαυτο ειμαστε ενα μπουρδελο μια ζωη ας γινοταν μια αναβολη και θα σου ελεγα αν γινοταν εκατερωθεν τιποτα αλλα ειπαμε ατιμωρησια
ετυχε ν αποκλειστω σε καποιο δρομο εκει γυρω....και αυτό που λες ισχύει και αυτό που σου λέω ήταν έτοιμο, τσέκαρέ το..
βασικα αυτο βολευει πολλους αν οχι ολους και γι αυτο συνεχιζεται..απλα πραγματα...αυτό το μπουρδέλο γίνεται και σε εμάς που μπαίνουν διάφοροι χωρίς εισητήριο...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
γάβροι μια ζωή ίδιοι...
Σωστός, όπως πάντα......
Άντε να τους κλείσουμε το σπίτι σήμερα.....
Επισκέπτης
μέχρι στιγμής....φοβάταιο γιάννης το θεριό.........
Ποιος είναι ο Γιάννης?
μεσω streaming απο το μπες αυριο και θα σου εχει λινκς...
εγω απο εκει θα το δω..
.....δεν βρισκω κανενα link που να παιζει......μπορεις να βοηθησεις ??
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
την ειχαν στημενη στην παραλιακη με παπακιαφιλε μου προσπαθησαν στην αρχη 500 και μετα περισσοτεροι μαλακες να μπουν τσαμπα μεσα...κι αυτο εγινε 1 ωρα πριν την ωρα που αναμενοταν η αποστολη στο γηπεδο..αν ηθελαν να κανουν μπλοκο στο πουλμαν θα την ειχαν πεσει αλλου..πιστεψε με....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μέχρι στιγμής....φοβάταιο γιάννης το θεριό.........
και ο τζόρβας τον μητρο-γκόλ...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε πούστη μου αναρωτιέμαι...αν είχατε εσείς αυτά τα χάλια τα δικά μας τα φετινά πόσα θα σας είχαμε ρίξει ρε...?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πριν το γκολ κόβεται καθαρή φάση με οφσάιντ... 1 μέτρο πίσω ο σισέ.
πουσταράδες στη ρεβάνς θα τα πούμε καλά.
μουνιά ανύπαρκτοι.
μουνιά ανύπαρκτοι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε πούστη μου αναρωτιέμαι...αν είχατε εσείς αυτά τα χάλια τα δικά μας τα φετινά πόσα θα σας είχαμε ρίξει ρε...?
ανε γαμήσου ρε μαλάκα τα πνίγετε όλα.....
έχει ακόμα 45 ρε πτώματα γαμώ την πουτάνα σας.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εννοείς ότι το ματσάκι πάπαλα?....το χάσαμε?.....πριν το γκολ κόβεται καθαρή φάση με οφσάιντ... 1 μέτρο πίσω ο σισέ.
μουνιά ανύπαρκτοι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μακαρι να ξυπνησουν τυπεανε γαμήσου ρε μαλάκα τα πνίγετε όλα.....
έχει ακόμα 45 ρε πτώματα γαμώ την πουτάνα σας.
δεν ειναι εικονα αυτη
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ωραια μπαλα παιζουν και οι 2 ενας εισαγγελεας ρε να τους παει ολους μεσα για φονο του αθληματος!!! ευτυχως εχουμε να δουμε μπαρτσα-ρεαλ γιατι θα ξεχασουμε τα παντα με αυτους
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πριν το γκολ κόβεται καθαρή φάση με οφσάιντ... 1 μέτρο πίσω ο σισέ.
μουνιά ανύπαρκτοι.
χαλάρωσε ρε...αν και γώ το είδα για καθαρό και όχι για οφσάιντ....αλλά και να π΄ρναγε μου φαίνεται ότι κατά μεγάλη πιθανότητα ο γάλλος θα την έστελνε όχι στα περιστέρια,αλλά στα χεληδόνια για να στείλει πιό κάτω στην αφρική με μεγαλύτερη ώθηση.. .....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K