Επισκέπτης
αυτα δεν λεγονται ουτε για αστειο φιλε μου..ειναι δυνατον να ευχεσαι το θανατο καποιου αλλου ανθρωπου???ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ!!!
αυτα δεν λεγονται ουτε για αστειο φιλε μου..ειναι δυνατον να ευχεσαι το θανατο καποιου αλλου ανθρωπου???ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ!!!
Φιλε φλοιντ μακαρι να ειναι ετσι οπως το λες, αλλα εγω προσωπικα δεν βλεπω φως ουτε και φετος. Μια απ τα ιδια, αφου ουσιαστικα περα απ τον κεντρικο αξωνα δεν εχει αλλαξει τιποτα σε αμυνα και επιθεση (ειδικα επιθεση). Οι ιδιοι παιχτες ηταν και περυσι αλλα και προπερσι. Απ τον Παναθηναικο λειπει ο μεγαλος παιχτης, ο ηγετης, ο γκολτζης.
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η ξανθη(η οποια εφαγε 3 απ τον Ηρακλη στην εδρα της) επαιξε αντιποδοσφαιρο απ το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο οντας κλεισμενη στα καρε της.
Δεν γινεται ομως καθε φορα που μια ομαδα παιζει κλειστα να σου κοβει βαθμους στη εδρα σου!!!
Υ.Γ του σοφερ δεν του αρεσε να παρει τον Γκαλετι προπερσι...
Ο ανθρωπας ειναι μεγαλος μυρωδιας...
το ψάρι βρωμάει απο το ΚΕΦΑΛΙ......κομπλεξικός, άχρηστος,φραγκοφονιάς και άσχετος πρόεδρος....το ίδιο και ότι διοικεί...δηλαδή η ομάδα όλη....ρε σας το λέω τόσο καιρό τώρα...ΑΔΕΙΑΣΤΕ το γήπεδο έστω και με πόνο καρδιάς 3-4 αγωνιστικές και θα δείτε.....θα αλλάξουν όλα....ας κόψει 100 εισητήρια και τότε τα λέμε.....α ναι υπάρχει και η άλλη λύση.....ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ...
φιλε bodos ο peseiro οτι του λενε κανει.....
ανατριχίλα..
ναι εχει τις μανες τους..
αλλα ανατριχιασα με τα βίντεο >
κριμα ρε πουστη