Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (19 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σου κανουνε και πεντικιούρ πασά μου;
αποτρίχωση;

αχχχχαχαχαχαχα μωρή αδερφή........
στάααασου μύγδαλα κυρά δασκάλα....

ααααααααααααααααχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

τσιμπουκια μου κανουνε για μια ματια μου.ενα χαδι μου.

με κοιτανε σαν να ειμαι ο μοναδικος ανδρας στη γη.

ιδανικη ηλικια 24-33 η πλειοψηφια.μεσα στην καβλα ολες..

κλαψε... :2funny:

πριν μιση ωρα μου εστειλε μια πρωην αεροσυνοδος που ειχε σπουδασει κοινωνιολογια

.βαρεθηκε τα ταξιδια ,δεν της αφηναν χρονια για προσωπικη ζωη μου ειπε.

θελει να διδαξει τωρα... και μου κωλοτριβεται 11 το βραδυ.

κλαψεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τσιμπουκια μου κανουνε για μια ματια μου.ενα χαδι μου.

με κοιτανε σαν να ειμαι ο μοναδικος ανδρας στη γη.

ιδανικη ηλικια 24-33 η πλειοψηφια.μεσα στην καβλα ολες..

κλαψε... :2funny:

πριν μιση ωρα μου εστειλε μια πρωην αεροσυνοδος που ειχε σπουδασει κοινωνιολογια

.βαρεθηκε τα ταξιδια ,δεν της αφηναν χρονια για προσωπικη ζωη μου ειπε.

θελει να διδαξει τωρα... και μου κωλοτριβεται 11 το βραδυ.

κλαψεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

και γιατί ρε τρελλοκοτσιδού έψαχνες απεγνωσμένα την καρολίνα;
τι τρέχεις στα στούντια;
κάνεις κούρα από τις γκόμενες;

μωρή δασκαλοπιπίτσα πάρτο χαμπάρι.
ο ταμτάκος του σάιτ έχεις καταντήσει.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και γιατί ρε τρελλοκοτσιδού έψαχνες απεγνωσμένα την καρολίνα;
τι τρέχεις στα στούντια;
κάνεις κούρα από τις γκόμενες;

μωρή δασκαλοπιπίτσα πάρτο χαμπάρι.
ο ταμτάκος του σάιτ έχεις καταντήσει.
Και το 1tamtaκioni δεν είναι κακό. Καθόλου κακό...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και το 1tamtaκioni δεν είναι κακό. Καθόλου κακό...

τον κοιτάνε σα να είναι ο μόνος άντρας στη γη...
φαντάσου μαλάκα. τον κοροιδεύουν κι αυτός νομιζει ότι του κάνουν καμάκι.....

ααααααααααααααααχαχχαχααχχαχαχχααχαχ

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
πωπω ζηλιααααααααααααα.........

ξυδακι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πω ρε κλαψαααααααααααααααα.................. :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πωπω ζηλιααααααααααααα.........

ξυδακι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πω ρε κλαψαααααααααααααααα.................. :2funny: :2funny:

έχουμε πάθει όλοι κόμπλεξ με τα κατορθώματά σου.....

ααααααααααααααααααχααχαχχαχααχαχααχαχχααχ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τι να τους κάνει και πέφτουν ξερές όλες;; :huh:
Τρώει τζατζίκι και ρεύεται στα μούτρα ή τραγουδάει στα πάρτι;;;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
K'αν δε δώσουν κώλο με την πρώτη, μόλις βγει στην πίστα και πει αυτό,
δεν αντιστέκονται και του δίνουν. ( :badair: )

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γαβράκια.....ανάψτε τον θερμοσίφουνα να ζεσταθεί το νέρο σιγά σιγά....σας θέλω πλυμμενες και καθαρές την κυριακή...γιατί δεν πηδάω βρωμόκωλους.....να φορέσετε και ένα άρωμα dior....να είστε περιποιημένες.....έτσι τις γουστάρει τις γκόμινες ο σκυλάραψ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγαλέφα.....΄΄εχω έτοιμη τη σωστή φωτό του γκαντέμη για τις ευχές την κυριακή....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
γαβράκια.....ανάψτε τον θερμοσίφουνα να ζεσταθεί το νέρο σιγά σιγά....σας θέλω πλυμμενες και καθαρές την κυριακή...γιατί δεν πηδάω βρωμόκωλους.....να φορέσετε και ένα άρωμα dior....να είστε περιποιημένες.....έτσι τις γουστάρει τις γκόμινες ο σκυλάραψ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγαλέφα.....΄΄εχω έτοιμη τη σωστή φωτό του γκαντέμη για τις ευχές την κυριακή....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ολα καλα ρε φιλε αλλα αυτο που κανεις με τις φωτογραφιες του ακατανομαστου, ειναι χτυπημα κατω απο τη ζωνη. Μεγαλη πουστια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μα...είναι το τελευταίο επίτευγμα της τεχνολογίας του βουντού....χωρίς αυτό το συστατικό δεν πιάνειη συνταγή....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ιτούδης: «Έχουμε τεράστιο δρόμο μπροστά μας»

PrintShare  Μοιράσου το Ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι, με τη μόνη διαφορά ότι σ’ αυτή τη φάση ο αγώνας είναι... ζωής και θανάτου μόνο για έναν.

Μετά τη «σφαλιάρα» στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που στοχεύει πάντα στη νίκη, αλλά γνωρίζει ότι δεν χάνει τίποτα σε περίπτωση ήττας, με δεδομένο ότι η ρεβάνς του β’ γύρου είναι στο ΟΑΚΑ.

Ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, ανέλυσε μέσω του επίσημου σάιτ του Παναθηναϊκού τον αντίπαλο, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα.
«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες, απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο σεβόμαστε. Σεβόμαστε την ιστορία και το παρόν του. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι ότι δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι που κρίνει τον οποιονδήποτε τίτλο.

Ότι έχουμε τεράστιο δρόμο ακόμη μέχρι να έρθουν οι αγώνες που θα κρίνουν τους τίτλους. Οι αγώνες Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού ή Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού έχουν ιδιαιτερότητα, είναι αγώνες ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, με ψηλούς στόχους, με κόσμο. Από την άλλη, στην παρούσα φάση, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα που έχουμε δώσει ή θα δώσουμε.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, εκτός έδρας. Θα πρέπει να βρούμε τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία που έχει και να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά. Οι δυνατότητες που έχει ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα αρκετές. Έχει κρατήσει τον βασικό του κορμό και τις βασικές του ιδέες σε ότι αφορά το παιχνίδι του.

Είναι σημαντική η προσθήκη, έτσι θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε, του Τεόντοσιτς στην ομάδα σε σχέση με την περσινή περίοδο, αλλά και του Σχορτσανίτη. Ο Τεόντοσιτς μαζί με τον Παπαλουκά είναι ουσιαστικά οι «κουμανταδόροι» από την περιφέρεια. Η προσθήκη του Κλέιζα είναι σημαντική. Είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, πρώτος σε αριθμό προσπαθειών στην ομάδα, ο πιο εύστοχος παίκτης της ομάδας και αυτά τα στοιχεία λένε πολλά.

Θα δούμε αρκετές απομονώσεις για τον Κλέιζα ή τον Τσίλντρες, ένα σημαντικό κομμάτι είναι το χαμηλό ποστ είτε βρίσκεται ο Σχορτσανίτης, είτε ο Βούιτσιτς. Σημαντικό ρόλο έχει ο Παπαλουκάς, με το παιχνίδι να γίνεται διαφορετικό, με τον Τεόντοσιτς να περνά στο δύο ή τον Χαλπερίν.
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να παίξει με ψηλά σχήματα, χρησιμοποιώντας τον Βασιλόπουλο στο δύο και τον Τσίλντρες στο τρία. Μπορεί να παίξει όμως και με χαμηλά σχήματα, όπως όταν Παπαλουκάς και Τεόντοσιτς είναι μαζί στο παρκέ», είπε αρχικά ο Ιτούδης.

Μιλώντας για την άμυνα του Ολυμπιακού, είπε: «Σε ότι αφορά την άμυνα, θα δούμε μαν του μαν, αλλά περιμένουμε και ζώνη, όπως και πίεση σε όλο το γήπεδο μετά από επαναφορά την μπάλας. Γενικότερα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση γενικότερα και είναι κάτι που το δείχνουν και τα αποτελέσματά τους.

Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς είμαστε σε ένα καλό ρυθμό μετά το δεύτερο ημίχρονο με την Όλντενμπουργκ, αφού στο πρώτο δεν πηγαίναμε στην μπάλα στα ριμπάουντ, αλλά τη… φωνάζαμε να έρθει σε εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα.

Πρέπει από την αρχή να είμαστε μαχητικοί. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε τέτοια αρνητικά δείγματα. Και μιλάμε και για την προπόνηση, όχι μόνο τους αγώνες, όπου είχαμε μόνο θετικά δείγματα. Απαιτείται η δέουσα προσοχή από την πλευρά μας, καθώς και συγκέντρωση για 40 λεπτά, από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης»

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και στο δίτερμα ο Λέτο ατομικό ο Καραγκούνης
Δημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2009 19:46

PrintShare3 Μοιράσου το Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και προπονήθηκε ατομικά.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού αισθανόταν πολύ καλύτερα και δηλώνει βέβαιος ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο ντέρμπι.
Για ενδεκάδα είναι πολύ δύσκολο να συζητάμε, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Καραγκούνης θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού, αν και γι αυτό θα αποφασίσουν το απόγευμα ο Χενκ Τεν Κάτε και το ιατρικό επιτελείο.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο όχι μόνο μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά πήρε μέρος και στο οικογενειακό δίτερμα, γράφοντας τον επίλογο σε όποιες επιφυλάξεις είχαν εκφραστεί ως προς την ετοιμότητά του

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν πτοείται από τις περικοπές ο Νικόλας Πατέρας…

Παρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, παρά τη αθέτηση της συμφωνίας περί 25 προσκλήσεων από πλευράς Ολυμπιακού.
Δεν πτοείται από τις περικοπές ο Νικόλας Πατέρας…Στην επίσημη λίστα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που εστάλη στον Πειραιά, το όνομα του Νικόλα Πατέρα φιγουράρει πρώτο πρώτο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι παρών στο Φαληρικό γήπεδο, όπως και οι Φάνης Βουτσαράς, Δημήτρης Σκιάνης και Στέφανος Ησαΐας. Θα τους συνοδεύουν έξι άντρες της προσωπικής φρουράς του Νικόλα Πατέρα.

Το Σάββατο, ο Νικόλας Πατέρας θα επισκεφθεί την ομάδα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και ίσως δειπνήσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές.

ακους εκει να κοψουν εισητηρια απο τους επισημους..

δηλαδη ο αντωνιαδης ,ο σαραβακος ,ο βαζεχα πως υα δουνε το ματς? 10 βαζελους παραπανω φοβουνται? :2funny:

τσ τσ τσ τσ ..

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Δεν πτοείται από τις περικοπές ο Νικόλας Πατέρας…

Παρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, παρά τη αθέτηση της συμφωνίας περί 25 προσκλήσεων από πλευράς Ολυμπιακού.
Δεν πτοείται από τις περικοπές ο Νικόλας Πατέρας…Στην επίσημη λίστα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που εστάλη στον Πειραιά, το όνομα του Νικόλα Πατέρα φιγουράρει πρώτο πρώτο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι παρών στο Φαληρικό γήπεδο, όπως και οι Φάνης Βουτσαράς, Δημήτρης Σκιάνης και Στέφανος Ησαΐας. Θα τους συνοδεύουν έξι άντρες της προσωπικής φρουράς του Νικόλα Πατέρα.

Το Σάββατο, ο Νικόλας Πατέρας θα επισκεφθεί την ομάδα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και ίσως δειπνήσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές.

ακους εκει να κοψουν εισητηρια απο τους επισημους..

δηλαδη ο αντωνιαδης ,ο σαραβακος ,ο βαζεχα πως υα δουνε το ματς? 10 βαζελους παραπανω φοβουνται? :2funny:

τσ τσ τσ τσ ..

.....ας   μην  ξεχναμε  και  τα  επεισοδια   που  εγιναν   με   τον   Θοδωρη  Ζαγορακη  οταν   πηγε  στο  Καραισκακη   να  δει   τον  ΠΑΟΚ........αυτοι  ειναι   οι   φουσκωτοι  ρουφιανοι  του   πρακτωρα..........ουτε  τον  αρχηγο  της  Εθνικης  που  σηκωσε  ενα   Ευρωπαικο  δεν  σεβαστηκαν..........αλλα    ξερει   απο  προπαγανδα   και   τρομοκρατια  ,  ηταν  καλο  σχολειο  η  Σταζι............βεβαια   η   κοτα  τα  γυρισε    σημερα   στον  εισαγγελεα......

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ένα ωραίο που άκουσα, ο Καραγκούνης δεν είναι άρρωστος, απλά έκανε βουτιά στο κρεβάτι για να ξεγελάσει τον ιό  :2funny:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το απογευμα απλη τσοντα στο τηγανογηπεδο το βραδυ στο εξοχικο sex show με μπαναωτη και παπαπτηνο!ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΗΓΑΝΟΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ!(στο εξοχικο θελω μεχρι 5 ποντους γιατι αν γινει και εκει βιασμος θα φυγει ο αγαπημενος μου μπαναωτης-στο τελος το γλεντι με τον αρχικλαψα!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom