Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Όσο νυχτώνει...αυξάνονται οι επισκέπτες αντί για τα μέλη.
Κάτι περίεργα πράματα...
Κάτι περίεργα πράματα...
όπως γνωρίζεις είμαι βάζελος αλλά πρώτα απ όλα θέλω να λέω ότι ξέρω ποδόσφαιρο και κανονισμούς.αλλο το'να αλλο τ'αλλο...εκτος απο του νινη και απο το πεναλτι του βυντρα που του δινει τα ποδια στο χερι,και το γκολ της τριπολης ειναι επιθετικο φαουλ..
σαν πολλα τα λαθη...
προβλεπω μαχη μεχρι τελικης πτωσης με το θειο...
όπως γνωρίζεις είμαι βάζελος αλλά πρώτα απ όλα θέλω να λέω ότι ξέρω ποδόσφαιρο και κανονισμούς.
στον τζόρβα δεν έγινε τίποτα. μόνος του συγκρούστηκε με ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ. ο κανονισμός δε λέει ότι οι αντίπαλοι πρέπει να εξαφανίζονται από τη μικρή περιοχή εάντρέχει προς εκεί ο τερματοφύλακας. (εξαίρεση αποτελεί ο τερματοφύλακας του ολυμπιακού)
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/va/varouxas_b.jpg[/img[/URL]]
όνειρα..... :boobies:
[/quote]
εμφανίστηκες αδερφίτσα;
τα χάπια από το σάββατο σήμερα έπιασαν;
εμφανίστηκες αδερφίτσα;
τα χάπια από το σάββατο σήμερα έπιασαν;
διπλο στο παραγκο-γηπεδο την κυριακη και το πηραμε το πρωταθλημααπάντηση τη κυριακή στο τηγάνι
μετα την κοκκινη για τακλιν σε λαγο-οπαδο που ειχε εισβαλλει στο γηπεδο τωρα τιμωρειται και το φερ-πλει με κοκκινη
18000 ποινη για επεισοδεια και ενω ησασταν υποτροποι 108000 σε μας για 5 λεπτα που επεφταν σφαλιαρες
ελατε τωρα στο ναο να σας γλεντησουμε με φετφα και νικλητσιωτη μουναρες
το πυροβολικο της ριζουπολης θα ειναι παρων
ολοι σας τρεμετε το καραισκακη την αλλη κυριακη ακομα και με τις απουσιες που εχουμε σε βασικους γαμιαδες σαςέλα λόλα.....
αλλο ριζούπολη άλλο ριζόκωλη......
ετοιμάσου για σούρωμα σπυρωτό......
Αυτοί ρε μαλάκα είναι εκτός συναγωνισμού.οι νεοδημοκράτες που είχαν ρίξει τη διαφορά μια εβδομάδα πριν στις 3 μονάδες......
ο τσιρωνης σας εχει σωσει γιατι πριν τον τσιρωνη τρωγατε τις πουτσες συννεφοστους γαμιαδες βαζετε κ τον Τσιρωνη ρουφιανοι κοτοπουλα με κρανοι οπως λεει κ το συνθημα σας μπατσοι παντου(για την πραστασια σας) κ εσεις με ντου αλλα στην αντιθετη μερια για να γλιτωσετε
ολοι σας τρεμετε το καραισκακη την αλλη κυριακη ακομα και με τις απουσιες που εχουμε σε βασικους γαμιαδες σας
ο πιο καλος γαμιας σας ομως θα ειναι παρων και θα κρεμεται πανω απο τα κεφαλια σας(βαζω και τον κακο μεσα γιατι ειναι βαζελος και αυτος)
alkmaar λεγεται χαζοβιοληάντε τώρα στο Αμστερνταμ να σας υγράνουν...
Ραντεβού στο [size=18pt]Χάμστερνταμ[/size] ΑΡΟΥΡΙΑ....
alkmaar λεγεται χαζοβιολη