Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
τι γίνεται φίλε steka???
Τέλος του μήνα τα έχω παρατήσει όλα για το διπλό πάρτυ!!!

...και καλά κάνεις....το πάρτυ θα είναι με ούζα...... :2funny: :2funny: :2funny:

Θα έρθω με τον Αγγουράκη που είναι φανατικός βάζελος... :grin:

Σου έχω και φωτογραφία για να τον αναγνωρίσεις...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• getImage(2).jpg
    getImage(2).jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 16

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
o Αγγουράκης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι φανατικός γάβρος και δυναμό μόσχας.
Μάλιστα σήμερα υποστηρίζει Ελλάδα γιατί οι Ουκρανοί αποσχίστηκαν από τη ΕΣΣΔ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
στο τελος του μηνα μεγαλοπροπονητα μου δεν θα ξερετε σε ποιον παγκο θα καθησετε αυτον του μπακαλογατου η αυτον του κλαψα μπαναωτη!διαλεξτε τωρα που γυριζει λεω!
1,5 γραμμή post μόνο;;;
Η νέα παρτίδα σε έπιασε πιο καλά απ'την προηγούμενη. :grin:
Τα συγχαρητήρια μου στον Παύλο. :thumbsup:

URL]]

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα αγορασετε πολλα τετοια τελος του μηνα μαζι με δωρεαν σακουλες απο σουπερ μαρκετ να πλουτισει κι αλλο ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ!ΦΕΤΦΑΖΟΝΙΤΣΙΚΛΙΩΤΗΔΕΣ ΜΠΑΝΑΩΤΗΔΕΣ ΚΛΑΨΕΣ!

Επισκέπτης
Πείτε μας πού και πότε!
14 | 11 | 2009 - Βόλεϊ

Όχι μόνο δεν μπορείτε να μας κερδίσετε σε κανένα γήπεδο, αλλά πλέον η κατάσταση έχει χειροτερέψει, καθώς δεν μπορείτε να μας κερδίσετε σε κανένα σπορ, πρωταθλητές παντοτινοί! Θέλετε και τίτλους!

Άλλος σύλλογος έχει στον ύμνο του την πρόταση "πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ", κτλ, αλλά άλλος είναι αυτός που αποδεικνύει στους αγωνιστικούς χώρους πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ο Θρύλος μας, έχει κάνει τον πράσινο να μοιάζει σύλλογος της σειράς και τον φαπώνει από την αρχή της φετινής σεζόν. Τι θέλετε, πείτε μας; Σε ποιο σπορ πιστεύετε πως θα καταφέρετε να μας κερδίσετε; Στο σκάκι, στην ντάμα ή στο τάβλι; Ακόμα κι εκεί θα σας κερδίσουμε.

Και μετά μας θέλετε και τίτλους, πρωταθλητές σ' όλα τα σπορ. Η καρπαζιά πάει σύννεφο φέτος και πάλι θα στηρίζεστε στο μπάσκετ, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει φέτος μάγκες. Ο Θρύλος δεν παίζεται ούτε εκεί και φαίνεται πως στις 29 Νοεμβρίου, λίγο πριν μπει η 30ή, θα έχετε χάσει παντού.

Στο ματς των εφήβων, χάσατε, στο πινγκ πονγκ, φάπα κι εκεί, σφαλιάρα στο βόλεϊ γυναικών, Τρομερή νίκη μας στο βόλεϊ ανδρών και νέα ήττα σας στο πόλο ανδρών. Όχι, δεν θα πούμε ούτε για μπρατσάκια ούτε για τίποτε άλλο. Απλά, αποφασίστε σε τι άθλημα πιστεύετε πως μπορείτε να μας κερδίσετε, ώστε να κοντραριστούμε.

Γιατί έτσι όπως πάει η κατάσταση φέτος, σας βλέπουμε... χλωμούς. Και προσέξτε, γιατί υπάρχει και συνέχεια σε μπάλα και μπάσκετ. Προσοχή κι εκεί, γιατί το σκορ θα φτάσει στο 7-0, με τη συμπλήρωση του ενός μόνο γύρου...

Όπως στο βόλεϊ σας αφήνουμε τη δυνατότητα να μας κερδίσετε σε όποιο γήπεδο θέλετε, έτσι και στα άλλα σπορ, πείτε μας σε ποιο θέλετε να μας αντιμετωπίσετε.
κλαψτε πουστρακια..

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Όπως στο βόλεϊ σας αφήνουμε τη δυνατότητα να μας κερδίσετε σε όποιο γήπεδο θέλετε, έτσι και στα άλλα σπορ, πείτε μας σε ποιο θέλετε να μας αντιμετωπίσετε.
κλαψτε πουστρακια..

....σε  ποιο  σπορ ?  Μωρη  αδερφω  ,  το  μπασκετ  δεν  σου  κανει ?  Φωναξες  και  τον  Σαλονικη  μωρη  ξεσκισμενη  να  κανει  τι  ?  Να δηλητηριασει  τα  νερα  οπως  με  ΤΣΣΚΑ  και  τον  βρωμιαρη  Ιωαννιδη ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σπανούλης: "Ομπράντοβιτς όπως λέμε Φέργκιουσον"
Δημοσίευση: 15 Νοεμβρίου 2009 15:32

PrintShare  Μοιράσου το Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης σε ένθετο κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας.

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης σε ένθετο κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε για την ομάδα του Τριφυλλιού, για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τον οποίο παρομοίασε με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, αλλά και για την Εθνική Ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο "Kill Bill" στο «Κ» της «Καθημερινή της Κυριακής»:

-Με τόσες συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις με Παναθηναϊκό και Εθνική θα πρέπει να είστε κουρασμένος.
Θα χρειαστώ μια περίοδο προσαρμογής. Δεν είναι άλλωστε εύκολο ειδικά στα πρώτα ματς ενός πρωταθλήματος να βγάζεις σε κάθε παιχνίδι την ίδια ενέργεια. Είμαι όμως επαγγελματίας. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ξεκούραση, αλλά αυτή είναι η ζωή μου. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω κι απλώς γυρνάω τον διακόπτη μου.

-Αυτό είναι το σωματικό κομμάτι. Το άγχος πώς το διαχειρίζεστε;
Έμαθα να ζω μαζί του κι αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξει ένας αθλητής. Πολλές φορές η πίεση σε κάνει καλύτερο.

-Η καθημερινότητα σας πώς είναι;
Τις περισσότερες μέρες έχουμε διπλές προπονήσεις. Είμαι ήρεμος άνθρωπος, οπότε αρκούμε σε απλά πράγματα που με κάνουν να ξεφεύγω λίγο από τη ρουτίνα μιας ημέρας γεμάτης μπάσκετ. Ίσως ένας καφές μετά την προπόνηση, ένα σινεμά ή ένα ποτό, όχι μέχρι αργά διότι έχουμε και ωράριο.

-Το ωράριο καθορίζεται στα συμβόλαια σας;
Στα συμβόλαια όχι, αλλά όταν αρχίζει η αγωνιστική περίοδος απαγορεύεται να βγεις έξω έπειτα από κάποια ώρα. Τα στάνταρ που θέτει ο κόουτς, η διοίκηση κι η ίδια η δυναμική του συλλόγου, υπαγορεύουν τον τρόπο ζωής που πρέπει να έχεις. Είναι όμως κουβέντες που λέγονται εντός της ομάδας και πρέπει να μένουν εκεί.

-Σας δυσκολεύει αυτή η πειθαρχεία;
Καθόλου! Έχω μάθει να την εφαρμόζω χωρίς καν να μου ζητηθεί. Έχω κατανοήσει τον απλό κανόνα πως όσο καλύτερα προπονείσαι, τόσο καλύτερα αγωνίζεσαι. Θεωρώ πως η προπόνηση έχει και ατομική έννοια. Έρχομαι στο γήπεδο ακόμη και μέρες που η ομάδα δίνει ρεπό, κάνω τα βάρη μου, τα σουτ μου και προσπαθώ να βελτιώσω στοιχεία του παιχνιδιού μου.

-Η αυτοπειθαρχία τώρα που πρόκειται να γίνετε μπαμπάς μάλλον χρειάζεται ακόμη περισσότερο.
Είναι κάτι που το ήθελα πολύ κι εγώ κι η γυναίκα μου. Το περιμέναμε πώς και πώς.

-Είχατε μια ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα σας. Πώς μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με το δικό σας παιδί;
Καθένας προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά του αντιγράφοντας κάπως τον τρόπο που ανατράφηκε ο ίδιος. Φαντάζομαι πάντως πως η πατρική μου συμπεριφορά θα προκύψει αντανακλαστικά, όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Οι γονείς μου με υποστήριξαν όταν σε πολύ μικρή ηλικία αποφάσισα να αφοσιωθώ στο μπάσκετ. Θα ήθελα να κάνω το ίδιο, να σταθώ κι εγώ αρωγός στο παιδί μου.

-Είστε πολύ επιτυχημένος στη δουλειά σας και ζείτε πλάι σε μια όμορφη και εξίσου επιτυχημένη γυναίκα (Ολυμπία Χοψονίδου - Σταρ Ελλάς 2006). Ο κοινός σας βίος τετραγωνίζει την προσωπική σας διασημότητα;
Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και αντιλαμβανόμαστε ότι όντας και οι δύο γνωστοί υπάρχουν κάποιες δεδομένες καταστάσεις. Προσπαθώ να ζω απλά και να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα έντονα φώτα. Είναι πραγματική ευλογία για οποιονδήποτε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Να προσφέρει χαρά στον κόσμο και να είναι οικονομικά ανεξάρτητος.

Αλλά δεν έχω αλλοιωθεί από την επιτυχία. Έχω κρατήσει τις ίδιες παρέες και τους παλιούς μου φίλους. Άλλωστε η επιτυχία έρχεται και παρέρχεται. Έχω ένα μότο στη ζωή μου: ότι δεν πρέπει να ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με την επιτυχία, ούτε να απογοητεύεσαι από την αποτυχία. Προσπαθώ, λοιπόν, να είμαι πάντα σε ισορροπία με τον εαυτό μου και με τον άνθρωπο μου.

-Πότε καταλάβατε ότι μπορείτε να παίξετε επαγγελματικό μπάσκετ;
Στα 14 μου είχα ήδη αποφασίσει να δοκιμάσω σοβαρά την τύχη μου στο μπάσκετ.

-Το ΝΒΑ το ονειρευόσασταν από τότε;
Ναι, η Αμερική ήταν ένα παιδικό όνειρο για μένα και για πολλούς άλλους της γενιάς μας που μεγαλώσαμε μπασκετικά με τον Τζόρνταν. Όταν αποφάσισα να δοκιμάσω, ενήργησα περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική.

-Το μετανιώσατε;
Όχι. Κέρδισα πολλά από την εμπειρία μου εκεί. Δούλεψα πάρα πολύ ατομικά κι οι δυσκολίες που αντιμετώπισα με έκαναν καλύτερο, με ωρίμασαν.

-Έμεινε απωθημένο;
Αντιθέτως το απομυθοποίησα. Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό κι είμαι ευχαριστημένος και ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Στις ΗΠΑ συνάντησα έναν τρόπο παιχνιδιού και ζωής που δεν με αντιπροσωπεύουν. Όλα ήταν πολύ διαφορετικά από ό,τι περίμενα.

-Τι σας ενόχλησε περισσότερο;
Στις ΗΠΑ όλα είναι μπίζνες. Όλα γίνονται για το θέαμα και τη διασκέδαση. Μπασκετικά μιλώντας, το μόνο που αξίζει στο ΝΒΑ είναι τα πλέι-οφ. Όλο το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος είναι σαν μια διαφήμιση των επερχόμενων πλέι-οφ.

Στην Ευρώπη πρέπει να κερδίζεις σε κάθε ματς και άρα παίζεις πιο εγκεφαλικά με έναν τρόπο που είναι περισσότερο κοντά στην ουσία του μπάσκετ. Εκεί το παιχνίδι είναι run-n-gun και κάθε ομάδα έχει 2-3 σούπερ-σταρ κι οι υπόλοιποι κινούνται γύρω από αυτούς.

-Ποιος μεγάλος παίκτης σας εντυπωσίασε;
Ο Κόμπι Μπράιαντ. Η ανταγωνιστικότητα που βγάζει στο παιχνίδι του, ο αθλητικός του εγωισμός, το πνεύμα του νικητή, το μπασκετικό του IQ είναι μοναδικά.

-Η καθημερινότητα εκεί;
Η ζωή στις ΗΠΑ -για μένα τουλάχιστον- ήταν τραγική. Οι Αμερικανοί δεν έχουν παρέα και είναι κουρδισμένοι να εργάζονται από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ. Μετά πάνε για ύπνο. Δεν μπορούσα να ζήσω έτσι.

-Νιώθατε μοναξιά;
Δεν θα το έλεγα. Είμαι από τη φύση μου, όπως οι περισσότεροι αθλητές αρκετά μοναχικός τύπος για να με ενοχλήσει. Ίσως έφταιξε η ομάδα κι η συγκεκριμένη πόλη. Το Χιούστον ανήκει στην πολιτεία του Τέξας, εκεί είναι η hardcore Αμερική.

Σε μια πόλη της ανατολικής ακτής η κουλτούρα είναι πιο ευρωπαϊκή. Στο Χιούστον έπρεπε να πιεις τον καφέ σου σε κάποιο mall και σχεδόν δεν μπορούσες να περπατήσεις στον δρόμο. Είχε υγρασία και μια ατμόσφαιρα αποπνικτική. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να πάρω αέρα.

-Από τον πάγκο του Χιούστον, ηγέτης της Εθνικής.
Παρότι πολλοί με χαρακτήρισαν έτσι κι είναι σίγουρα τιμητικό, τη λέξη «ηγέτης» δεν τη δέχομαι. Φέτος προσπάθησα να κάνω ακριβώς ότι και τα προηγούμενα χρόνια: να βοηθήσω την Εθνική να πετύχει τους στόχους της. Απλώς έλειπαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, όπως ο Δημήτρης (Διαμαντίδης) κι ο Θοδωρής (Παπαλουκάς), πήρα παραπάνω προσπάθειες, είχα περισσότερες αρμοδιότητες μες στο παιχνίδι κι αναγκάστηκα να παίξω και για αυτούς.

-Ο κόουτς Καζλάουσκας πόσο διαφορετικός είναι από τον κόουτς Γιαννάκη;
Δεν θα ήθελα να πω σε διαδικασία σύγκρισης. Ο τωρινός προπονητής είναι εκπρόσωπος της λιθουανικής σχολής. Διδάσκει έναν τρόπο παιχνιδιού πιο ελεύθερο και πιο απλό, απαλλαγμένο από τα πολύπλοκα συστήματα και βασισμένο στην καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας με τη μία. Περάσαμε ενάμιση μήνα καλά μαζί του, όπως φάνηκε και στο γήπεδο.

-Ο κόουτς Ομπράντοβιτς;
Έπειτα από 10 χρόνια και τόσες επιτυχίες η φιλοσοφία του έχει περάσει στο DNA της ομάδας. Είναι περίπτωση... Φέργκιουσον. Προπονητικά βοηθάει τον κάθε παίκτη να ανέβει επίπεδο, επιβάλλει τον αλληλοσεβασμό και ενισχύει το αθλητικό μας κίνητρο. Νομίζω πως φάνηκε από τα πρώτα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ότι παρά το περσινό triple-crown η διάθεση της ομάδας να νικάει σε κάθε παιχνίδι παραμένει αμείωτο. Ως άνθρωπος ο Ομπράντοβιτς έχει ταλέντο να σε συμβουλέψει ή να αστειευτεί μαζί σου, κρατώντας διακριτικά τα όρια της σχέσης παίκτη-προπονητή.

-Πώς νιώθει ένας αθλητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού;
Ίσως όπως ένας αθλητής της Μπάρτσα ή της Ρεάλ στο ποδόσφαιρο (γελάει). Το συγκλονιστικό στον Παναθηναϊκό είναι η έμπρακτη συνεχής υποστήριξη από τη διοίκηση -οι κύριοι Γιαννακόπουλοι παρακολουθούν ακόμη και τις προπονήσεις μας- κι η δυνατότητα που σου δίνει αυτή η ομάδα να διεκδικήσεις όλους τους τίτλους. Και μόνο η προπόνηση εδώ σε αυτό το γήπεδο κάτω από όλα αυτά τα λάβαρα, που σημαίνουν νίκες και κύπελλα, σε γεμίζει με συναίσθημα και ευθύνη για τη φανέλα με την οποία αγωνίζεσαι.

-Τι παραπάνω θα ευχόσασταν για τον εαυτό σας;
Μόνο να συνεχίσω να είμαι υγιής, να αγωνίζομαι και να νικάω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γενάρη χωρίς τον Σιμάο
Δημοσίευση: 15 Νοεμβρίου 2009 00:07

PrintShare4 Μοιράσου το Αναγκασμένος να στερηθεί τις υπηρεσίες του Σιμάο τον Ιανουάριο είναι ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση της Μοζαμβίκης στο Κόπα Άφρικα.

Η Μοζαμβίκη κέρδισε την Τυνησία με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και εξασφάλισε έτσι τη τρίτη θέση στον όμιλο της.
Τα προκριματικά του Μουντιάλ όμως είχαν ρόλο και για το Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στην Αγκόλα, καθώς οι τρεις πρώτες ομάδες των πέντε ομίλων έπαιρναν την πρόκριση και μαζί με την διοργανώτρια χώρα θα αποτελέσουν τις 16 ομάδες του Κόπα Άφρικα.

Σε αυτό έχουν προκριθεί Γκάνα, Ακτή Ελαφαντοστού, Αλγερία, Αίγυπτος, Καμερούν, Γκαμπόν, Μαλί, Μπενίν, Μπουργκίνα Φάσο, Ζάμπια, Τονγκό, Μαλάουι, Νιγηρία, Τυνησία, Μοζαμβίκη και φυσικά η Αγκόλα ενώ τα ματς θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 31 Γενάρη.
Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο Σιμάο θα πρέπει να φύγει τουλάχιστον δέκα μέρες νωρίτερα για να ενσωματωθεί στη προετοιμασία της Μοζαμβίκης και από εκεί και πέρα το πόσο θα λείψει θα εξαρτηθεί από το πόσο θα προχωρήσει η Εθνική του ομάδα στη διοργάνωση.

Οι αγώνες που θα χάσει

Τα παιχνίδια πάντως που έχει να δώσει το Τριφύλλι το συγκεκριμένο διάστημα είναι έξι. Πέντε για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο, ενώ το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ. Η φάση των «32» θα διεξαχθεί στις 18 και 25 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου και τα ματς που θα χάσει ο Σιμάο, αυτά έχουν ως εξής: ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στις 6 του Γενάρη εντός με τον Εργοτέλη, στις 9 εκτός με τη Ξάνθη, στις 17 εντός με τον Πανθρακικό, στις 24 εκτός με τον Άρη και στις 31 εντός με την ΑΕΚ. Όσο για το Κύπελλο το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στις 13 ή στις 20 Ιανουαρίου, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει ο σχετικός ορισμός.

Η κλήρωση

Η κλήρωση για το Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί τη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στη Λουάντα και τότε ο Σιμάο και οι συμπαίκτες του θα γνωρίζουν σε ποιον από τους τέσσερις ομίλους (των τεσσάρων ομάδων) θα τοποθετηθεί η Μοζαμβίκη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μόνο δανεικός στο εξωτερικό φεύγει ο Χριστοδουλόπουλος
Δημοσίευση: 15 Νοεμβρίου 2009 10:22

PrintShare  Μοιράσου το Παιανία ή εξωτερικό είναι το δίλημμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σε μερίδα του Τύπου έκαναν χτες την εμφάνιση τους δημοσιεύματα που ήθελαν ομάδες της Σούπερ Λίγκα να χτυπούν την πόρτα του Παναθηναϊκού για δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

Είναι γεγονός ότι πολλοί προπονητές θα τον ήθελαν στη διάθεση τους και αυτά τα σενάρια έχουν μία βάση.

Όμως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν χτες κατηγορηματικοί ότι δεν τίθεται θέμα δανεισμού του σε ελληνικό σύλλογο.

Μοναδική περίπτωση να φύγει για ένα εξάμηνο από την Παιανία, είναι να τον ζητήσει δανεικό ομάδα του εξωτερικού.

Όσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, οι προθέσεις του δεν έχουν ξεκαθαριστεί, αφού είναι δεδομένο ότι ο μικρός χρόνος συμμετοχής που έχει, δεν τον αφήνει ευχαριστημέν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι ισχύει με τις περιπτώσεις των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών
Δημοσίευση: 15 Νοεμβρίου 2009 14:26

PrintShare  Μοιράσου το Τρία “αγκάθια” υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και αναζητούν λύση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Μάντζιο. Αλέξανδρο Τζιόλη και Σίλβα Κλέιτον.

Το Τριφύλλι προσπαθεί να πουλήσει τους τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ και οι ίδιοι θέλουν να πάνε σε μία ομάδα που θα έχουν χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Ο πιο πιθανός να φέρει υποψήφιους αγοραστές, είναι ο Μάντζιος. Ο 25χρονος φορ έχει δημιουργήσει καλό όνομα από τις περσινές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι σε καλή ηλικία και οι ποιοτικοί επιθετικοί είναι δυσεύρετοι.

Προτεραιότητα του είναι η Ιταλία, όπου περιμένει πρόταση από την Κιέβο και υπάρχει φημολογούμενο ενδιαφέρον από τις Ρόμα και της Πάρμα, ενώ διατηρείται πάντα ανοιχτή η πόρτα της Ισπανίας.

Για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, ωστόσο υπάρχουν ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του.

Δεν αποκλείεται μια από αυτές να αποφασίσει να κινηθεί επίσημα για τον 23χρονο αμυντικό μέσο. Θετικό για τον ίδιο, είναι ότι εξακολουθεί να αποτελεί ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας.

Τέλος, δυσκολότερη από όλες είναι η υπόθεση του Σίλβα Κλέιτον. Παρά τις προσπάθειες του ατζέντη του, σύλλογος του εξωτερικού δεν έχει ασχοληθεί με τον 25χρονο Βραζιλιάνο.

Μοναδικοί ενδιαφερόμενοι είναι ομάδες από την Βραζιλία και την Ελλάδα, οι οποίες όμως δεν καλύπτουν τις φιλοδοξίες του Κλέιτον

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είδε Βύντρα η Τζένοα
Δημοσίευση: 15 Νοεμβρίου 2009 11:27

PrintShare5 Μοιράσου το Στο... στόχαστρο ιταλικού συλλόγου φαίνεται πως έχει μπει ο Λουκάς Βύντρα.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, σκάουτερ της Τζένοα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ουκρανία.

Ο Ιταλός κατάσκοπος δεν ήρθε απλά για να δει το παιχνίδι, αλλά με συγκεκριμένη αποστολή.

Σκοπός του ήταν να τσεκάρει τον Λουκάς Βύντρα, ο οποίος προφανώς έχει προταθεί στον σύλλογο της Γένοβας.

Φυσικά το να παρακολουθήσει η Γένοβα έναν αγώνα του, δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Λουκά Βύντρα ως στόχου ομάδας του εξωτερικού

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Πείτε μας πού και πότε!
14 | 11 | 2009 - Βόλεϊ

Όχι μόνο δεν μπορείτε να μας κερδίσετε σε κανένα γήπεδο, αλλά πλέον η κατάσταση έχει χειροτερέψει, καθώς δεν μπορείτε να μας κερδίσετε σε κανένα σπορ, πρωταθλητές παντοτινοί! Θέλετε και τίτλους!

Άλλος σύλλογος έχει στον ύμνο του την πρόταση "πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ", κτλ, αλλά άλλος είναι αυτός που αποδεικνύει στους αγωνιστικούς χώρους πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ο Θρύλος μας, έχει κάνει τον πράσινο να μοιάζει σύλλογος της σειράς και τον φαπώνει από την αρχή της φετινής σεζόν. Τι θέλετε, πείτε μας; Σε ποιο σπορ πιστεύετε πως θα καταφέρετε να μας κερδίσετε; Στο σκάκι, στην ντάμα ή στο τάβλι; Ακόμα κι εκεί θα σας κερδίσουμε.

Και μετά μας θέλετε και τίτλους, πρωταθλητές σ' όλα τα σπορ. Η καρπαζιά πάει σύννεφο φέτος και πάλι θα στηρίζεστε στο μπάσκετ, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει φέτος μάγκες. Ο Θρύλος δεν παίζεται ούτε εκεί και φαίνεται πως στις 29 Νοεμβρίου, λίγο πριν μπει η 30ή, θα έχετε χάσει παντού.

Στο ματς των εφήβων, χάσατε, στο πινγκ πονγκ, φάπα κι εκεί, σφαλιάρα στο βόλεϊ γυναικών, Τρομερή νίκη μας στο βόλεϊ ανδρών και νέα ήττα σας στο πόλο ανδρών. Όχι, δεν θα πούμε ούτε για μπρατσάκια ούτε για τίποτε άλλο. Απλά, αποφασίστε σε τι άθλημα πιστεύετε πως μπορείτε να μας κερδίσετε, ώστε να κοντραριστούμε.

Γιατί έτσι όπως πάει η κατάσταση φέτος, σας βλέπουμε... χλωμούς. Και προσέξτε, γιατί υπάρχει και συνέχεια σε μπάλα και μπάσκετ. Προσοχή κι εκεί, γιατί το σκορ θα φτάσει στο 7-0, με τη συμπλήρωση του ενός μόνο γύρου...

κλαψτε πουστρακια..
ρε μαλακεσ η κωλαρα σασ εχει γεμισει πουτσεσ απο περσυσι.ακομα δε χορτασατε;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Είδε Βύντρα η Τζένοα

PrintShare5 Μοιράσου το Στο... στόχαστρο ιταλικού συλλόγου φαίνεται πως έχει μπει ο Λουκάς Βύντρα.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, σκάουτερ της Τζένοα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ουκρανία.

Ο Ιταλός κατάσκοπος δεν ήρθε απλά για να δει το παιχνίδι, αλλά με συγκεκριμένη αποστολή.

Σκοπός του ήταν να τσεκάρει τον Λουκάς Βύντρα, ο οποίος προφανώς έχει προταθεί στον σύλλογο της Γένοβας.

Φυσικά το να παρακολουθήσει η Γένοβα έναν αγώνα του, δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Λουκά Βύντρα ως στόχου ομάδας του εξωτερικού

θα γινει η μεταγραφη τον βυντρα??

αντε με το καλο επιτελους!!!

να παρουμε και τον γιρανεκ τον γεναρη.. ;) ;) ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Είδε Βύντρα η Τζένοα

:new_shocked: :new_shocked:

Αυτό το φόβο έχουμε κάθε χρόνο, ότι μπορεί να πουλήσετε το Βύντρα!!
Πόσα θέλετε, να σας τα δώσουμε να τον κρατήσετε;;

Αν τον δώσετε, πρέπει να απαντήσουμε με δόσιμο/διώξιμο τον Οσκαροντομίδων.

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
περυσι ηταν οι κορακες στο τηγανογηπεδο που σας γλυτωσαν φετος ομως μονο η γριπη των χοιρων μπορει να σας γλυτωσει!καλου κακου εσω ετοιμος μεγαλοπροπονητα μου η θεση του παγκου σας περιμενει ξαναλεω!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
περυσι ηταν οι κορακες στο τηγανογηπεδο που σας γλυτωσαν φετος ομως μονο η γριπη των χοιρων μπορει να σας γλυτωσει!καλου κακου εσω ετοιμος μεγαλοπροπονητα μου η θεση του παγκου σας περιμενει ξαναλεω!
:thumbsup:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μάγκες ...υπεμόνα....2 εβδομάδες μείνανε.....μετά θα έχουμε....... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: .....ποιμενικό πορνό....... :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μάγκες ...υπεμόνα....2 εβδομάδες μείνανε.....μετά θα έχουμε....... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: .....ποιμενικό πορνό....... :2funny: :2funny: :2funny:

λες να τους γαμησουμε μεσα στο καραισκακη ταλε?

βλεπω τον κατσουρανη κουρασμενο τελευταια.λες να εχει καει και να μην μπορει να αποδωσει μετα απο τοσα παιχνιδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom