doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εάν είμαστε μαζί ή έστω 2-3 βαθμούς πίσω απ τον γαύρο μέχρι τον γενάρη και πάρουμε αμυντικό πολύ καλό, η κούπα είναι δικιά μας.......θυμηθείτε με.....
εάν είμαστε μαζί ή έστω 2-3 βαθμούς πίσω απ τον γαύρο μέχρι τον γενάρη και πάρουμε αμυντικό πολύ καλό, η κούπα είναι δικιά μας.......θυμηθείτε με.....
12 χρονια γελαω,αλλος κλαιεικαλά γέλα.......αργότερα μην κλάις όμως.....
υπεμόνα....κάτι λίγοι μήνες μείνανεεεεε.......12 χρονια γελαω,αλλος κλαιει
12 χρονια γελαω,αλλος κλαιει
Τόση ώρα ρε περσόνα αυτά ετοίμαζες να ανεβάσεις???
με απογοητεύεις...
κρυβε λογια για περσονα.
λοιπον..ο τεντας δεν εχει δουλεψει την ομαδα κυριως αμυντικα και αυτο φαινεται σε καθε μα ΚΑΘΕ παιχνιδι.
σε καθε μπασιμο του αντιπαλου στην περιοχη μας αρχιζουμε τις προσευχες..
ομως με πατο και προσευχες δεν βγαινει ενα ολοκληρο πρωταθλημα..
τα ειπε και ο σισε , τα ειπε και ο κατσουρανης τα ειπε και ο ιδιος ο τεν κατε..
παλι καλα που ξεστραβωθηκε..
για να δουμε τι θα κανει τωρα για να το διορθωσει..
μαλλον θα βαλει τον βυντρα στη θεση του σουηδου. (που δυστηχως δεν στεκεται στο υψος των περιστασεων)
αλλωστε αξιολογος αμυντικος δεν υπαρχει.
το μονο που περιμενουμε πια ειναι το ντερμπι.
απο οτι βλεπω ο πατος του γαυρου δεν περιγραφεται φετος.ολα μετα το 80 .επρεπε να ειναι στο -6 μεχρι τωρα.
πρεπει να γαμησουμε τον γαυρο μεσα στο καραισκακη.
και θα το κανουμε μοναχα αν η αμυνα γινει συμπαγης. επιθετικα ειμαστε φωτια.
ο λετο, ο σισε ,ο κατσουρανης , ο καραγκουνης καποιος θα την κανει την ζημια στον κηπουρο.
τα μετοπισθεν θελουν προσοχη και δουλεια.
Υ.Γ. περσονίτιδα έχω κολλήσει.......
ξέρεις τι θέλω......0-1 στο 97 με γκόλ οφσάιντ 5 μέτρα και να έχει προηγηθεί και ανύπαρκτο φάουλ......να πεθάνουν για να καταλάβουν τι έκαναν τόσα χρόνια.......έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
προσωπικά θέλω 0-3 στο τηγάνι ΚΑΙ ΜΗ ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΟΥΠΑ ΠΟΤΕ........
καλα ρε πουστη λιγο ντροπη δεν βλαπτει!!!να ανατρεξουμε στο περσινο αγωνα!!αν κατσω και θυμηθω μας εχει κανει ο βαζελος δεν μας φτανουν τρεις ωρες ελεος!!!απο σπανεα και βαλε μεχρι και εγω δεν ξερω!!!!!ρε πουστη μου να μιλατε οτι σας εχει αδικησει ο πανιωνιος να δω τη αλλο θα ακουσω !!!!!!!τα παραρτήματα τομπούλο.
Η θέση του Παναθηναϊκού στην ανακοίνωση του Πανιωνίου
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί ατυχή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, για δύο ουσιαστικά λόγους:
[size=18pt]Πρώτον, τα παράπονα από τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα δεν ευσταθούν. Από την ανάλυση των φάσεων δεν προκύπτει εύνοια προς τον Παναθηναϊκό σε καμιά περίπτωση. Το πέναλτι και η αποβολή είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης, ενώ στην εκκίνηση της φάσης ο Σισέ ξεκινάει από κανονική θέση. Αν μάλιστα λάβει κανείς υπόψη την ανάλυση των φάσεων, θα πρέπει να επισημάνει και το γεγονός ότι ο Γκάμπριελ υποδεικνύεται εσφαλμένα σε θέση offside προ κενής εστίας.[/size] [size=14pt]Σ’ ό,τι αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο και τις κάρτες, αν πρόκειται να εξεταστούν μία προς μία οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν έχουν παρά να ανατρέξουν στον περσινό αγώνα πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη (1/11/2008) όταν ο Μπραις Μουν είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη χωρίς καν να έχει υποπέσει σε φάουλ. Στη συνέχεια μάλιστα της φάσης δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης από θέση offside.
[/size]
Δεύτερον, ο Παναθηναϊκός δεν δέχεται επ’ ουδενί ούτε τις γενικότερες αναφορές της εν λόγω ανακοίνωσης στη διαιτησία των προηγούμενων ετών και πιο συγκεκριμένα τη συλλήβδην αντιμετώπιση των ομάδων του λεγόμενου ΠΟΚ. Αν κάποιος επιθυμεί να ανατρέξει συγκεκριμένα στη διαιτητική αντιμετώπιση της κάθε ομάδας σε όποιο βάθος χρόνου επιθυμεί, ας το κάνει για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ο Παναθηναϊκός όμως θεωρεί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση δεν ανεχόμαστε να μας βάζουν στο ίδιο «τσουβάλι» με τον Ολυμπιακό.
Εν κατακλείδι, η ανακοίνωση του Πανιωνίου συμβάλλει στη δημιουργία ενός στρεβλού κλίματος εν όψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος το οποίο γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τρίτους και για το λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός αναγκάζεται να τοποθετηθεί και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για να μη μένουν εσφαλμένες εντυπώσεις.
καλα ρε πουστη λιγο ντροπη δεν βλαπτει!!!να ανατρεξουμε στο περσινο αγωνα!!αν κατσω και θυμηθω μας εχει κανει ο βαζελος δεν μας φτανουν τρεις ωρες ελεος!!!απο σπανεα και βαλε μεχρι και εγω δεν ξερω!!!!!ρε πουστη μου να μιλατε οτι σας εχει αδικησει ο πανιωνιος να δω τη αλλο θα ακουσω !!!!!!!
ξέρεις τι θέλω......0-1 στο 97 με γκόλ οφσάιντ 5 μέτρα και να έχει προηγηθεί και ανύπαρκτο φάουλ......να πεθάνουν για να καταλάβουν τι έκαναν τόσα χρόνια.......
πια κλαψομουνιαση ρε και ποιο 50-50 !!!!!!!! ο δαρλας αν λεγοταν μανιατης απευθειας κοκινη θα του ειχνε. πεναλτυ ορθη και αποβολη στο 10 που ρε αδικηθηκατε. σας εκοψε ενα οφσαιτ και χεστηκε η φατμε!!!!!αλλα και ανακοινωση που να ανατρεχει σε περσινο ματς να δω τη αλλο θα δουμε στην ελλαδα!!αυτό λέμε;
κόφτε την κλαψομουνίαση σε παίγνιο που σας έπαιξαν 50-50 στην έδρα του επερχόμενου πρωταθλητή.
το τουρκακι μαλακα το πηραμε απο τις ακαδημιες σας..είσαι μαλάκας
εγώ θέλω να κερδίσουν 3-0 να γίνει ένσταση για τη συμμετοχή στην αποστολή του φετφατμετίδη ή όπως τον λένε εν πάση περιπτώσει και να πάρουμε το παίγνιο στα χαρτιά.
να δω τη αλλο θα δουμε στην ελλαδα!!
το τουρκακι μαλακα το πηραμε απο τις ακαδημιες σας..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
απλα δοκιμαστηκε μαλακακο ποτε δεν επαιξε στις ακαδημιες μαςτο τουρκακι μαλακα το πηραμε απο τις ακαδημιες σας..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
εσυ τραβα να της πεις στους αρειανους για την 35αρα απο την ζμπαουγκ πουστρακο..απλα δοκιμαστηκε μαλακακο ποτε δεν επαιξε στις ακαδημιες μας