Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ποιος σοιλεδης ρε παπαροαλεφαντε που τον εβγαλε εξω με αλλαγη χωρις να κανει τιποτα..

ποιος μητρογλου που μπροστα σε κενη εστια δεν μπορουσε να σκοραρει..

αυτα ειναι τα ταλεντα του ολυμπιακου?? :2funny: :2funny:

μαλλον αταλαντοι ειναι. ο ολυμπιακος ειναι για τον πουτσο,και με τυχη σκοραρει παντα μετα το 80.

απο τυχη δεν βρισκεται σημερα στο -6.   ;)

τωρα για την δικια μας την ομαδα..

η ομαδα δυστηχως δεν εχει αμυντικη λειτουργια. >:(

χαμηλης ποιοτητας αμυντικοι,σκουντουφλανε μεταξυ τους.

καθε γεμισμα του αντιπαλου στην περιοχη μας ,πιθανο γκολ.

ο τζορβας εβαλε τις φωνες στον κατσουρανη στην προχθεσινη προπονηση γιατι δεν παιζουνε αμυνα.

και η απαντηση του κατσουρανη... -τι φωναζεις ρε μαλακα? :headbang:

το γεναρη χρειαζονται οπωσδηποτε ενισχυσεις.η γυμνια πισω δεν κρυβεται.

Σκουντουφλάνε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι είπε ο Τζές τώρα... :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ανακοίνωση του Πανιωνίου για τη διαιτηρία
Δημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2009 23:05

PrintFacebookΜοιράσου το Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας αλλά και του συνδρομητικού καναλιού που κάλυψε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"50 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο

"Γαμώ την αγανάκτηση". Η σημερινή φράση του προπονητή του Εργοτέλη κ. Καραγεωργίου, περικλείει όλο το νόημα αυτών των 50 χρόνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πανιώνιος σήμερα δεν ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Πανιώνιος σήμερα έπαιξε ως άξιος εκπρόσωπος όλων αυτών που βιώνουν 50 χρόνια στο πετσί τους τι σημαίνει ΠΟΚ. Όλων αυτών των υγιών φιλάθλων που χαίρονται να βλέπουν ποδόσφαιρο και που ίσως χρειαστεί να περιμένουν άλλα 50 χρόνια μήπως και τους αφήσουν να δουν...

Βιώσαμε σήμερα την αδικία για μία ακόμα φορά. Η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες επί 84 ολόκληρα λεπτά (!) επειδή κάποιος "δεν είδε" τον Σισέ να φεύγει από θέση οφ-σάιντ. Κάποιος δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να φάει ο Δάρλας για το δολοφονικό μαρκάρισμα επάνω στον Εστογιάνοφ. Κάποιος δεν είδε και δεν ξαναείδε...

Όμως αν οι διαιτητές της συνάντησης έχουν μία δικαιολογία του "ανθρώπινου λάθους" που συμβαίνει φυσικά μόνο σε βάρος των αντιπάλων του ΠΟΚ, αυτοί που δεν έχουν καμία δικαιολογία είναι οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού που έχουν και τα μέσα και την τεχνολογία να δουν τις φάσεις πολλές φορές.

Το κανάλι λοιπόν που μετέδιδε τον αγώνα λες και ο Πανιώνιος ήταν ομάδα του εξωτερικού, ανακάλυψε μία λήψη από τη λεωφόρο Κηφισίας, ίσως από το κινητό τηλέφωνο κάποιου περαστικού και την πρόβαλε για να δώσει άδικο στον Πανιώνιο και δίκαιο στον ΠΑΟ, αφού σύμφωνα με την απίθανη αυτή λήψη (βοηθούμενη από στραβές πλάγιες γραμμές) ο Σισέ είχε φύγει από κανονική θέση και άρα ο "κακός" Πανιώνιος δεν δικαιούται δια να ομιλεί...

"Γαμώ την αγανάκτηση" λοιπόν. Όχι μία, ούτε δύο, αλλά πενήντα φορές…

Υ.Γ. Αφήνουμε το βήμα στους λειτουργούς της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα διαβάσουμε για το πόσο κακός ήταν ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ και όχι φυσικά για το εάν ήταν καλός ό κάθε "Νιόνιος" ή ο κάθε "Τέλης" του ελληνικού ποδοσφαίρου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Πανιώνιος σήμερα δεν ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Πανιώνιος σήμερα έπαιξε ως άξιος εκπρόσωπος όλων αυτών που βιώνουν 50 χρόνια στο πετσί τους τι σημαίνει ΠΟΚ. Όλων αυτών των υγιών φιλάθλων που χαίρονται να βλέπουν ποδόσφαιρο και που ίσως χρειαστεί να περιμένουν άλλα 50 χρόνια μήπως και τους αφήσουν να δουν...
σιγα ρε επαναστατες :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δάρλας: «Δεν είναι εικόνα Παναθηναϊκού η σημερινή»
Δημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2009 22:46

PrintFacebookΜοιράσου το Ο Φίλιππος Δάρλας αναγνώρισε το δίκαιο των αποδοκιμασιών από την εξέδρα και υποστήριξε ότι η ευθύνη για την χαλάρωση βαρύνει αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές.

«Ξεκινήσαμε με 2-0 και μετά υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Πιστεύω να τα πάμε καλύτερα στην πορεία, γιατί δεν είναι εικόνα Παναθηναϊκού η σημερινή. Ήμασταν πολύ κακοί και φταίμε εμείς. Τα επόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να τα πάμε καλά, μέχρι να έρθει η διακοπή και να δούμε τι θα γίνει και στη συνέχεια» υπογράμμισε και στάθηκε στις αποδοκιμασίες:
«Ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει, γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μετά το 2-0, δεν δώσαμε ούτε το 50% και σ’ αυτό φταίμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης:
«Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Καμία σχέση με αυτό που παίξαμε σήμερα. Όλα τα παιδιά θα δώσουν ό,τι καλύτερο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, το πιστεύουμε και όλα θα πάνε καλά».

Για τον εαυτό του και τις παρουσίες του στην ενδεκάδα:
«Κανείς δεν έχει κερδίσει θέση στην ενδεκάδα, κανείς δεν είναι σίγουρος, δίνω τα πάντα στις προπονήσεις, ο προπονητής βλέπει, κρίνει και ο καλύτερος παίζει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σαριέγκι: «Μετά το 2-0, νομίζαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι»
Δημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2009 22:33

PrintFacebookΜοιράσου το Ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει τη χαλάρωση που επήλθε μετά τα δύο γρήγορα γκολ, ούτε μπορούσε να την εξηγήσει:

«Μετά το 2-0, νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και χαλαρώσαμε υπερβολικά.
Δεν είχαμε την μπάλα, δεν πρεσάραμε καθόλου. Κι όμως ξεκινήσαμε καλά και δεν μπορώ να καταλάβω όσα ακολούθησαν.
Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί, γιατί μπορεί να το πληρώσουμε. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος, ο Πανιώνιος με δέκα παίκτες μαχόταν μέχρι το τελευταίο λεπτό και έδειξε ομαδικό πνεύμα».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης για το Europa League, σημείωσε:
«Είναι σημαντικό. Αν κερδίσουμε, θα προκριθούμε. Πάμε για τους τρεις βαθμούς και να κλειδώσουμε την πρόκριση

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πατέρας: «Απογοητεύτηκα από το θέαμα που παρουσιάσαμε»
Δημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2009 21:33

PrintFacebookΜοιράσου το Αρκετά προβληματισμένος άφησε το Ολυμπιακό Στάδιο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, κυρίως για την εικόνα του Παναθηναϊκού μετά το 2-0.

«Η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και το θέαμα που παρουσιάσαμε στους φιλάθλους ήταν χαμηλό. Είναι θέμα προπονητή και παικτών να τα βρουν.
Ελπίζω να δούμε καλύτερο θέαμα στη συνέχεια. Δεν φοβήθηκα μην… στραβώσει το ματς, απλώς απογοητεύτηκα από το θέαμα» δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου που τον ανέμεναν, ενώ κληθείς να σχολιάσει τα συνθήματα υπέρ του Τεν Κάτε πριν την έναρξη του αγώνα, υπογράμμισε:
«Δεν παίζει ο προπονητής μπάλα. Παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά και ότι ο κόσμος και η διοίκηση έχουν απαιτήσεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τεν Κάτε: “Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο”
Δημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2009 21:52

PrintFacebookΜοιράσου το Ο Χενκ Τεν Κάτε ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο παρά τη νίκη των πρασίνων με 2-1.

Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα καθώς όπως τόνισε οι παίκτες του δεν πρόσφεραν τίποτα στον κόσμο εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χενκ Τεν Κάτε:

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που ο Παναθηναϊκός νικάει αλλά δεν ασχολούμαστε με ποδόσφαιρο αλλά με τα όσα έχουν γίνει όλη την εβδομάδα;
«Δεν θεωρώ ότι είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός που φταίει για αυτό. Δεν φτιάχνουμε εμείς τα νέα. Θα ήμουν ευχαριστημένος να απαντάω μόνο για ποδόσφαιρο. Και ελπίζω από εδώ και πέρα να μιλάμε για αυτό.
Είχαμε ένα καλό 20 λεπτό με αρκετές ευκαιρίες και δύο όμορφα γκολ. Ακόμα και το πέναλτι προήρθε από ωραία επίθεση. Και μετά εμφανίστηκε το μυστήριο του ποδοσφαίρου. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα με δέκα παίκτες και ένα μέρος της δικής σου ομάδας πιστεύει ότι πρέπει να δουλέψουμε λιγότερο το πράγμα αντιστρέφει. Γιατί αυτοί που αγωνίζονται με δέκα δίνουν το κάτι παραπάνω και δεν υπάρχει πλέον αριθμητικό μειονέκτημα. Και με εξαίρεση το διάστημα των πρώτων είκοσι λεπτών δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου.
Και φυσικά εγώ είμαι υπεύθυνος και είμαι έτοιμος να δεχτώ την κριτική γιατί η εικόνα δεν ήταν καλή. Χάσαμε κάθε αίσθηση της τακτικής και ο καθένας έκανε το δικό του με συνέπεια να μην παίζουμε σαν ομάδα και αυτό φυσικά μας δυσαρέστησε.
Εκφράζω τη λύπη μου για τους οπαδούς της ομάδας μας γιατί γνωρίζω καλά ότι το ποδόσφαιρο παίζεται για αυτούς και δεν τους προσφέραμε τίποτα εκτός τους τρεις πόντους, οι οποίοι είναι σημαντικοί αλλά δεν είναι αρκετοί. Οπότε θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο και ίσως τώρα να είναι μια κατάλληλη στιγμή για να μαζευτεί η ομάδα στην Παιανία να συζητήσουμε με τους παίκτες και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα του Γκράτς γιατί αν πάρουμε τη νίκη θα είμαστε κοντά στη πρόκριση. Έβγαλα τον Κατσουράνη γιατί είχε κίτρινη κάρτα και με δεδομένο το 2-0 ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε.
Με το ίδιο σκεπτικό έπραξα και στον Νίνη, ο οποίος έχει παίξει αρκετά το τελευταίο διάστημα με συνέπεια να χάνεται η φρεσκάδα του. Οπότε η αλλαγή έγινε για να τον έχω φρέσκο. Στο μέλλον αυτό θα συμβεί και με άλλους παίκτες γιατί έχουμε ένα πλούσιο ρόστερ με τη ποιότητα να μην διαφέρει. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποια ματς χρειάζεσαι έναν παίκτη και σε κάποια έναν άλλο. Ωστόσο η ραχοκοκαλιά της δεν θα αλλάξει».

Είδαμε τη πρώτη εμφάνιση του Σεϊταρίδη, είστε ικανοποιημένος και γιατί δεν έπαιξε ο Λέτο θεωρείται ότι είναι ντεφορμέ;
«Για τον Σεϊταρίδη είμαι χαρούμενος που είναι πλέον σε θέση να παίζει, του λείπει η τριβή σε αγώνες και θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε με τις συμμετοχές του όσο το δυνατόν περισσότερο.
Όσο για τον Λέτο έπαιξε ένα ολόκληρο ματς την Τετάρτη και έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Πέμπτη και ένα την επόμενη Κυριακή. Σας είχα πει ότι έχουμε επτά αγώνες σε εικοσιδύο μέρες και οι διεθνείς εννιά ματς σε 30 μέρες οπότε για να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι πρέπει να προφυλάσσουμε τους παίκτες μας. Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου».

*Στο χθεσινό παιχνίδι κόπηκαν 18.066 και εισπράχθηκαν 214.569

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τεν Κάτε: “Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο”
Δημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2009 22:09

PrintFacebookΜοιράσου το Πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του Χενκ Τεν Κάτε ζήτησε το λόγο ο Παύλος Γερακάρης. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ θέλησε όπως τόνισε και ο ίδιος να αποκαταστήσει τις σχέσεις ανάμεσα στον Ολλανδό τεχνικό και τους δημοσιογράφους.

Για αυτό το λόγο ο Παύλος Γερακάρης ζήτησε από τον Χενκ Τεν Κάτε να διευκρινίσει τι εννοούσε με τα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά ο διάλογος των δύο ανδρών:

Παύλος Γερακάρης: «Είμαι εδώ ως πρόεδρος της Ένωσης των Αθλητικών Συντακτών να συγχαρώ για τη νίκη τον κ. Τεν Κάτε και τον Παναθηναϊκό.
Η παρουσία μου εδώ οφείλεται στο ότι υπάρχουν δημοσιεύματα στα οποία φαίνεται να μιλάει με απαξιωτικούς τρόπους κατά των δημοσιογράφων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει και ένα απειλητικό πανό στην εξέδρα. Όλα αυτά διαταράσσουν τη σχέση μας. Θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις από τον Τεν Κάτε για να μην υπάρχουν σκιές στη σχέση μας»

Χενκ Τεν Κάτε: «Πρώτα από όλα κατανοώ τη παρουσία σας και την ερώτηση σας. Είμαι πολύ χαρούμενος με την έκφραση ότι η σχέση της ομάδας με τους δημοσιογράφους θα πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό. Όντως σέβομαι τη πλειοψηφία των δημοσιογράφων, απλά δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο.
Επιπλέον δεν συνηθίζω να αντιδράω σε πράγματα που φέρεται να έχω πει στην Παιανία. Σαν δημοσιογράφος γνωρίζετε ότι κάποιες ειδήσεις κατασκευάζονται και αν όσοι τα έγραψαν αυτά έχουν τη δυνατότητα να αναφερθούν σε πηγές που να επιβεβαιώνουν αυτά είμαι πρόθυμος να απολογηθώ ενώπιον όλων.
Ελπίζω να κατανοείται ότι όταν δουλεύεις σε μια ομάδα είναι σαν μια οικογένεια. Όταν λες κάτι με την οικογένεια σου αυτό δεν δημοσιοποιείται και αυτός είναι ένας κανόνας που έχω στη ζωή μου. Μιλάμε στο οικογενειακό τραπέζι και ότι λέμε μένει εκεί.
Όσοι συμμετέχουν ξέρουν πολλά αλλά το τραπέζι δεν μιλάει. Κατανοώ την ερώτηση σας και αναγνωρίζω ότι οφείλετε ως εκπρόσωπος των δημοσιογράφων να βρίσκεστε εδώ και να την κάνετε. Επιπλέον θα πρέπει να ξέρετε ότι κάποια πράγματα παρερμηνεύονται.
Δεν μίλησα για τους δημοσιογράφους εν γένει αλλά για μερικούς από εσάς. Και όποιος θεωρεί ότι προσβλήθηκε από αυτή τη διατύπωση ας είναι. Δεν εννοούσα όλους. Στους 16 μήνες είχα την εμπειρία της γνωριμίας καλών δημοσιογράφων αλλά όσο υπάρχουν καλοί υπάρχουν και κακοί και δυστυχώς είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω».

Παύλος Γερακάρης: «Κατηγορείται ένας κλάδος χιλίων και πλέον δημοσιογράφων. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κακοί δημοσιογράφοι όπως και κακοί προπονητές αλλά ακόμα και με τη λέξη μερικοί δεν είναι αρκετό. Είμαι όμως ικανοποιημένος από την απάντηση σας»

Χενκ Τεν Κάτε: «Εύχομαι και εγώ τις επόμενες φορές να υπάρχουν συγκεκριμένες πηγές

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γ. Βαρδινογιάννης: «Νιώθω ότι προκαλούμαι από τον Τεν Κάτε»
Δημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2009 22:12

PrintFacebookΜοιράσου το Αιχμές κατά του Χενκ Τεν Κάτε εξαπέλυσε και πάλι σε πηγαδάκι, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Βαρδινογιάννης.

«Νιώθω ότι προκαλούμαι όταν βγάζει χωρίς λόγο τον Νίνη. Ο μικρός ήταν ο καλύτερος παίκτης μας…» σημείωσε και αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν έπαιξε ο Λέτο;»…
Όταν τον ρώτησαν σχετικά με τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν λίγο πριν το φινάλε, ο «Καπετάνιος» ήταν κάθετος: «Το έχω πει πολλές φορές και το ξαναλέω: είναι λάθος να αποδοκιμάζεις πριν τελειώσει το παιχνίδι».

[glow=red,2,300]αφησα την καλυτερη δηλωση για το τελος τυποι μου [/glow] :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ανακοίνωση του Πανιωνίου για τη διαιτηρία
Δημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2009 23:05

PrintFacebookΜοιράσου το Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας αλλά και του συνδρομητικού καναλιού που κάλυψε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"50 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο

"Γαμώ την αγανάκτηση". Η σημερινή φράση του προπονητή του Εργοτέλη κ. Καραγεωργίου, περικλείει όλο το νόημα αυτών των 50 χρόνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βιώσαμε σήμερα την αδικία για μία ακόμα φορά. Η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες επί 84 ολόκληρα λεπτά (!) επειδή κάποιος "δεν είδε" τον Σισέ να φεύγει από θέση οφ-σάιντ. Κάποιος δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να φάει ο Δάρλας για το δολοφονικό μαρκάρισμα επάνω στον Εστογιάνοφ. Κάποιος δεν είδε και δεν ξαναείδε...

Όμως αν οι διαιτητές της συνάντησης έχουν μία δικαιολογία του "ανθρώπινου λάθους" που συμβαίνει φυσικά μόνο σε βάρος των αντιπάλων του ΠΟΚ, αυτοί που δεν έχουν καμία δικαιολογία είναι οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού που έχουν και τα μέσα και την τεχνολογία να δουν τις φάσεις πολλές φορές.

Το κανάλι λοιπόν που μετέδιδε τον αγώνα λες και ο Πανιώνιος ήταν ομάδα του εξωτερικού, ανακάλυψε μία λήψη από τη λεωφόρο Κηφισίας, ίσως από το κινητό τηλέφωνο κάποιου περαστικού και την πρόβαλε για να δώσει άδικο στον Πανιώνιο και δίκαιο στον ΠΑΟ, αφού σύμφωνα με την απίθανη αυτή λήψη (βοηθούμενη από στραβές πλάγιες γραμμές) ο Σισέ είχε φύγει από κανονική θέση και άρα ο "κακός" Πανιώνιος δεν δικαιούται δια να ομιλεί...

"Γαμώ την αγανάκτηση" λοιπόν. Όχι μία, ούτε δύο, αλλά πενήντα φορές…

Υ.Γ. Αφήνουμε το βήμα στους λειτουργούς της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα διαβάσουμε για το πόσο κακός ήταν ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ και όχι φυσικά για το εάν ήταν καλός ό κάθε "Νιόνιος" ή ο κάθε "Τέλης" του ελληνικού ποδοσφαίρου

και μετα τις φασεις που ειδαμε αναλυτικα στο βιντεο

τοσο στην νετ οσο και στο σκαι ..

ο πανιωνιος τζαμπα φωναζει γιατι

και πεναλτι ηταν. και κοκκινη καρτα ηταν.

και οφσαιντ δεν υπηρχε και το γκολ του παναθηναικου επρεπε να μετρησει στο β ημιχρονο.

μονο ο δαρλας επρεπε να παρει αλλη μια κιτρινη.

αρα ο πανιωνιος τζαμπα δημιουργει εντυπωσεις.

ηταν πολυ καλος ,αλλα οτι εγινε σωστα σφυριχθηκε. ;)

ο παναθηναικος πρεπει να βελτιωθει αμυντικα,γιατι δεν παει αλλο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και μετα τις φασεις που ειδαμε αναλυτικα στο βιντεο

τοσο στην νετ οσο και στο σκαι ..

ο πανιωνιος τζαμπα φωναζει γιατι

και πεναλτι ηταν. και κοκκινη καρτα ηταν.

και οφσαιντ δεν υπηρχε και το γκολ του παναθηναικου επρεπε να μετρησει στο β ημιχρονο.

μονο ο δαρλας επρεπε να παρει αλλη μια κιτρινη.

αρα ο πανιωνιος τζαμπα δημιουργει εντυπωσεις.

ηταν πολυ καλος ,αλλα οτι εγινε σωστα σφυριχθηκε. ;)

ο παναθηναικος πρεπει να βελτιωθει αμυντικα,γιατι δεν παει αλλο.
τυπε τα ειδα και εγω και συμφωνω μαζι σου,ολο το θεμα γινεται για μια κιτρινη που ηταν η δευτερη στον δαρλα,και απο εμας ενα οριακο οφσαιντ που μας κοβει

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Σισέ: «Έτσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα»!
  ;)

Ο ΠΑΟ τη νίκη..ο Πανιώνιος τις εντυπώσεις!

Η πολύ κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο και τα… καρδιοχτύπια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα σίγουρα προβλημάτισαν το τεχνικό τιμ. Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ωστόσο, δεν «μάσησε» τα λόγια του και ξεκαθάρισε ότι με παρόμοιες εμφανίσεις η ομάδα του δεν δικαιούται να ελπίζει για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ξεκινήσαμε καλά και καταφέραμε να σημειώσουμε δύο γκολ. Μετά ήμασταν υπεραισιόδοξοι για τη συνέχεια. Σκεφτήκαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 15’, από τη στιγμή που ημασταν μπροστά με 2-0 και ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες. Να είμαι ειλικρινής, καταλαβαίνω τους οπαδούς που αποδοκίμαζαν στο τέλος. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι είναι η νίκη, γιατί η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή και είμαστε τυχεροί που την πήραμε. Και εμείς οι ίδιοι δεν θέλουμε να παίζουμε έτσι. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε την εικόνα μας», τόνισε αρχικά στο συνδρομητικό κανάλι ο 28χρονος επιθετικός και κατέληξε λέγοντας:

«Εάν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να δείξουμε άλλο πρόσωπο. Αν αγωνιστούμε έτσι στη συνέχεια δε θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη (σ.σ. με Στουρμ Γκρατς για το Europa League) και εξίσου την Κυριακή (σ.σ. εκτός με Λεβαδειακό). Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

υγ. ο καραγκουνης καλα το παει το γραμμα..

τον εφαγε και τον λετο..οπως καποιον αλλον περσι.. ειναι ο ρουφιανος της ομαδας ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εκεί που βγήκε μόνος του ο σισέ και έβγλαε με τη πάσα του οφσάιντ τον γκάμπριελ,εσύ πιστεύεις ότι αν ήταν ο βαζέχα στη θέση του σισέ η επίθεση σας αυτη θα είχε την ίδια κατάληξη?σταμάτησε την παρακεταμόλη ή δώσε λίγη και σε μάς για να μήν την πιείς όλη.... :dancing:

η κατάληξη αυτής της φάσης ήταν ένα κανονικότατο γκολ που δεν μέτρησε (οφσάιντ είδατε μόνο εσύ, ο επόπτης και ο σπίκερ της νοβα). τώρα βέβαια, αν ήταν ο Βαζέχα εκεί ίσως να είχε βάλει 3ποντο, οπότε έχεις κάποιο δίκιο

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• gate13.jpg
    gate13.jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 17

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιός κατσουράνης ρεεεεεεεεεε?αυτός περπατάει ρε.....ρε τον έχεις δεί απο κοντά?????σε αγώνα και όχι από τι-βι?ποιός σισέ?ποιός σαλπιγγίδης?αυτοί δεν ξέρουν αν είναι η μπάλλα είναι στρόγγυλη που λέει και ο αλέφας...οι μόνοι παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στον σημερινό ολυμπιακό από αυτούς που έχεις είναι ο σιμάο σαν βοήθεια στα αμυντικά χάφ στη θέση του ανύπαρκτου λεδέσμα και ο ζιλμπέρτο με τον λέτο....ουδείς άλλος...έχουμε καλύτερους και ποιοτικότερους παίκτες σε όλες τις θέσεις ακόμη και με αυτό το ελλειπές ρόστερ...

τι σας ψεκάζουνε ρε;
ποιός κατσουράνης;
ο πρώτος σκόρερ του παναθηναικού;
ποιος σαλπιγγιδης;
ο μονος αμυντικός σε όλη την Ελλάδα που μαρκάρει επί 90 λεπτά σε όλο το γήπεδο;

ειδικά τον Σάλπι θα τον είχες βασικό ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ...

Υ.Γ.
δες τις δηλώσεις του Μπλάνκο. Να πάρεις καμμιά μυρωδιά και από τους παίκτες που πατάνε χορτάρι μαζί τους......
έχει και κρύο στην Ελλάδα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε και λοιπόν; Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και γι' αυτό "καθάρισε" ο αράπης...
στο τηγάνι ο γάβρος θα τελειώσει με 10 με κόκκινη που θα κερδίσει ο άραψ.
θυνήσου το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom