Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τι ουπς ρε, βάζεις και το χερι στο στόμα όταν βρίζεις; :2funny:
Τελικά εσύ την πήρες ή ο φίλος σου, μας μπέρδεψες

ο φιλος μου. ο φιλος μου.

εγω δεν εχω καμμια σχεση με αυτα. ;)

κουραστηκα lion.

αυριο δουλεια και μεταπτυχιακο.

πουτανα ζωη.. ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τετοιο ταλεντο ροχαλομαζωξης μονο ο παπιας ειχε στο σαιτ
πρεπει να παραδεχτειτε οτι ο αντονιονι αγγιζει τον υπερτατο  :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι ουπς ρε, βάζεις και το χερι στο στόμα όταν βρίζεις; :2funny:
Τελικά εσύ την πήρες ή ο φίλος σου, μας μπέρδεψες

μην είσαι χαζός...
ο φίλος του τον πήρε και η άλλη τους έβλεπε......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο φιλος μου. ο φιλος μου.

εγω δεν εχω καμμια σχεση με αυτα. ;)

κουραστηκα lion.

αυριο δουλεια και μεταπτυχιακο.

πουτανα ζωη.. ;)

οι πούστρες δεν κουράζονται να τις γαμάνε.....

Υ.Γ.
μετά το μεταπτυχιακό ο μισθός θα αυξηθεί 100 ευρά και η μαλακία εκθετικά.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Βωβός: «Να γίνουν αμοιβαίες παραχωρήσεις»

Την πεποίθηση ότι με αμοιβαίες παραχωρήσεις από πλευράς Δήμου & της δικής του εταιρείας, θα ολοκληρωθεί το έργο της Διπλής Ανάπλασης σε Λ. Αλεξάνδρας & Βοτανικό & θα κατασκευαστεί το εμπορικό κέντρο μαζί με το γήπεδο, εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Βωβός. «Σε άλλη περίπτωση θα κοιτάξουμε να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας» πρόσθεσε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Αναλυτικά, ο Άρης Βωβός μίλησε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας για:

Την αναγκαιότητα να γίνουν αμοιβαίες παραχωρήσεις από το Δήμο και την εταιρία του: «Μιλάμε για ένα σίριαλ που ξεκίνησε εδώ κι ένα χρόνο. Είχαμε την προσφυγή των πολιτών, μετά την αναστολή των οικοδομικών εργασιών και προ ημερών την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ. Η δική μας θέση λέει ότι το βασικό θέμα που τίθεται είναι το ισοζύγιο πρασίνου. Θεωρούν ότι το πράσινο που εξασφαλίζεται μέσω της εφαρμογής του νόμου δεν ήταν όσο ήταν πριν την ψήφιση του νόμου. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει οι εμπλεκόμενοι φορείς, η εταιρία μας και ο Δήμος, θα πρέπει να προβούν σε περαιτέρω παραχωρήσεις, για να προχωρήσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο της Διπλής Ανάπλασης σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Πρέπει να γίνουν παραχωρήσεις. Ο Δήμος θα πρέπει να αποδεχτεί τη μη δημιουργία του κέντρου στην περιοχή της διπλής ανάπλασης και αφετέρου εμείς πρώτον να προβούμε σε παραχώρηση σε κοινοχρησία των 25 στρεμμάτων που μένουν ως ακάλυπτος χώρος στο οικόπεδο με συμβολαιογραφική πράξη και αφετέρου να δεσμευτεί ότι το κτίριο για το εμπορικό κέντρο θα είναι απόλυτα οικολογικό φιλικό προς το περιβάλλον».

Τη στάση της νέας κυβέρνησης για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης: «Ήδη γνωρίζω πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί επίσημα στα θέματα που αφορούν στο Βοτανικό. Περιμένουμε να δούμε τις θέσεις της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση δείχνει πως διακατέχεται από μία περιβαλλοντική ευαισθησία».

Τις κινήσεις που θα κάνει η εταιρία του αν δεν προβεί σε παραχωρήσεις ο Δήμος: «Θεωρώ ότι και ο Δήμος, αλλά και ο κύριος Κακλαμάνης, που έχει δηλώσει υπέρμαχος της διπλής ανάπλασης, θα καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να γίνουν οι παραχωρήσεις.

Αν δεν γίνουν οι παραχωρήσεις, θα πρέπει η εταιρία να κινηθεί με οποιονδήποτε τρόπο για να προασπίσει τα συμφέροντά της.
Εγώ δεν θέλω αυτό να περάσει προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι η εταιρία θέλει να σταθεί εμπόδιο σε αυτό το έργο. Μας διακατέχουν φίλαθλα αισθήματα, έχω πολύ στενή σχέση με τον αθλητισμό, είμαι παναθηναϊκών αισθημάτων και άρα θέλω να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου. Όμως από πίσω υπάρχει μία εισηγμένη εταιρία, που πρέπει να διαφυλάξει τα συμφέροντά της και των περίπου 5.500 μετόχων της. Πλέον έχουμε κάποια δεδομένα, μία δεδομένη απόφαση, οπότε κάθε πλευρά πρέπει να αναλάβει ενεργό ρόλο».

Την επιτυχία του Αμαρουσίου να προκριθεί στους ομίλους της Ευρωλίγκας: «Είναι μια τεράστια επιτυχία. Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Οι ομάδες έχουν τεράστια έξοδα και τα έσοδά τους υπολείπονται των εξόδων. Γι’αυτό είναι αναγκαία η συνεισφορά των μετόχων. Φέτος με όλη αυτή τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε προχωρήσαμε σε συνεργασία με το Δήμο σε μία πολυμετοχικότητα στο σύλλογο. Ο Δήμαρχος και ο Δήμος είναι αρωγοί στην προσπάθεια. Η ιστορική αυτή επιτυχία, παρά την άδικη απόφαση να συμμετέχουμε σε προκριματικά, θα ενώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Αμαρουσίου, θα φέρει χορηγούς και θα φέρει κάποια αξιόλογα έσοδα από τη συμμετοχή στους ομίλους. Μαζί με τη δική μας συνεισφορά ως οικογένεια, η ομάδα έτσι θα μπορέσει να ολοκληρώσει την προσπάθειά της και να παραμείνει μία από τις πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις της ομάδες».

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ηγεσία του Αμαρουσίου: «Το Μαρούσι δυστυχώς δεν έχει μεγάλη υποστήριξη φιλάθλων. Αυτό που μας κρατά είναι η αγάπη μας για το σύλλογο. Ακόμη και αν υπήρχε περίπτωση να εγκαταλείψουμε το σύλλογο θα ήταν αν γνωρίζαμε πως υπήρχε μία υγιής διάδοχη κατάσταση. Για τη φετινή χρονιά τουλάχιστον αυτό δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Ξεκινώντας την επόμενη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα δείξει τις ικανότητές της

τον ακουσα και στο ραδιοφωνο.

αν μπλοκαριστει το εμπορικο κεντρο,

ο βωβος το ειπε ,θα κανει κινησεις δικαστικες που αναγκαστικα θα μπλοκαρουν το γηπεδο. :headbang:

αν και δεν το θελει οπως ειπε γιατι και ο ιδιος ειναι παναθηναικος...

μπροστα στα φραγκα του ομως ,δεν γαμιεται ο παναθηναικος..

οπως και πολλοι αλλοι τις τελευταιες μερες.. ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε σεις μην ψαρωνετε
ο περσονας δεν ειναι τιποτα
ειναι ακρατος τεχνοκρατης και τυχοδιωκτης
οπου ειναι το συμφερον
ο περσονας  πανω απ'ολα ειναι με τα κυπριακα πετρελαια

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από παιδάκι είναι βάζελος ο Βωβός?Ας έλεγε αν μπορούσε ότι είναι γαύρος ή χανούμι! :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συνέπειες της έλλειψης φραπέ.

ρε περσόνα θα μας τρελλάνεις?για ποιόν μπασκετμπολίστα αλβέρτη μιλάμε τώρα?εκτός από το τρίποντο τί άλλο προσέφερε στο παρκέ?άσε μας τώρα με τον εμβληματικό αρχηγό μωρέ...εντάξει δε λέμε παναθηναικάρα είναι και θα είναι και τα πόδια του και το κορμί του τα έβαλε σε κίνδυνο,αλλά μπασκετμπολίστας ποτέ δεν ήταν.Σουτέρ ήταν και πονηρός.Αυτά..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ειναι λιγο μαλακια παντως να παιρνει τιτλους ενας αθλητης χωρις ουσιαστικα να παιζει τα τελευταια τρια χρονια.

εχει σηκωσει 3 πρωταθληματα και 2 ευρωπαικα με υποτυπωδη συμμετοχη.

αρχηγος πρεπει να ειναι αυτος που οδηγει την ομαδα σε τιτλους.

ο ελ σίντ του ευρωπαικού μπάσκετ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε σεις μην ψαρωνετε
ο περσονας δεν ειναι τιποτα
ειναι ακρατος τεχνοκρατης και τυχοδιωκτης
οπου ειναι το συμφερον
ο περσονας  πανω απ'ολα ειναι με τα κυπριακα πετρελαια

με τα αραβικά πετρέλαια παρακαλώ...
η κύπρος έχει μόνο παραλίες και κατεχόμενα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσόνα θα μας τρελλάνεις?για ποιόν μπασκετμπολίστα αλβέρτη μιλάμε τώρα?εκτός από το τρίποντο τί άλλο προσέφερε στο παρκέ?άσε μας τώρα με τον εμβληματικό αρχηγό μωρέ...εντάξει δε λέμε παναθηναικάρα είναι και θα είναι και τα πόδια του και το κορμί του τα έβαλε σε κίνδυνο,αλλά μπασκετμπολίστας ποτέ δεν ήταν.Σουτέρ ήταν και πονηρός.Αυτά..

ναι και ο Σούμποτιτς δεν ήταν μπασκετμπολίστας άλλα όταν κάρφωνε τα τρίποντα απ τη γωνία χύνατε σε πανελλαδική εμβέλεια......
το ευρωπαικό μπάσκετ κάθε δεκαετία αλλάζει μορφή και πλησιάζει το αμερικανικό....
Επί Αλβέρτη και περισσότερο επί Σούμποτιτς ο σουτέρ είχε τεράστια σημασία λόγω ζώνης.......

Ο σουτέρ ο χεράς ο ελ ο παλαιός σε άμυνες ζώνης που μόνο στην Ευρώπη επιτρέπονται, μπορεί να πάρει παίγνια μόνος του......

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ναι και ο Σούμποτιτς δεν ήταν μπασκετμπολίστας άλλα όταν κάρφωνε τα τρίποντα απ τη γωνία χύνατε σε πανελλαδική εμβέλεια......
το ευρωπαικό μπάσκετ κάθε δεκαετία αλλάζει μορφή και πλησιάζει το αμερικανικό....
Επί Αλβέρτη και περισσότερο επί Σούμποτιτς ο σουτέρ είχε τεράστια σημασία λόγω ζώνης.......

Ο σουτέρ ο χεράς ο ελ ο παλαιός σε άμυνες ζώνης που μόνο στην Ευρώπη επιτρέπονται, μπορεί να πάρει παίγνια μόνος του......

και να τα χασει επισης μονος του..

αμυνα δεν ηξερε.μονο τριποντο ειχε.δεν ειναι ολοκληρωμενος παικτης.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ο ελ σίντ του ευρωπαικού μπάσκετ.

πες το ψεμματα..

αν συνεχιζε να καθεται στον παγκο οπως εκανε τα 4 τελευταια χρονια θα σηκωνε τουλαχιστον αλλα 2 ευρωπαικα

και αλλα τοσα πρωταθληματα. :2funny: τραγικο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και να τα χασει επισης μονος του..

αμυνα δεν ηξερε.μονο τριποντο ειχε.δεν ειναι ολοκληρωμενος παικτης.

ενώ ο Γκάλης και ο Φασούλας για παράδειγμα ήταν πλήρεις.......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ενώ ο Γκάλης και ο Φασούλας για παράδειγμα ήταν πλήρεις.......
:jerking: :jerking: ελα μαλακα το γαμησες τωρα
ο γκαλης ηταν γκαλης και δεν παιρνει αναλυση
ολοι οι σχετικοι με το μπασκετ μετα τον γκαλη θα επρεπε να του αναβουν μια λαμπαδα καθημερινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom