Mάλλον με τη μέθοδο των χεριών γαμάς
σιγουρα κανεις λαθος. σε διαβεβαιω.
ακομα ποναει ο κωλος της αλληνης.. ουπς
ολοι οι γαυροι εδω μαζευτηκαν..
Mάλλον με τη μέθοδο των χεριών γαμάς
Τι ουπς ρε, βάζεις και το χερι στο στόμα όταν βρίζεις;ακομα ποναει ο κωλος της αλληνης.. ουπς
Τι ουπς ρε, βάζεις και το χερι στο στόμα όταν βρίζεις;
Τελικά εσύ την πήρες ή ο φίλος σου, μας μπέρδεψες
Τι ουπς ρε, βάζεις και το χερι στο στόμα όταν βρίζεις;
Τελικά εσύ την πήρες ή ο φίλος σου, μας μπέρδεψες
τετοιο ταλεντο ροχαλομαζωξης μονο ο παπιας ειχε στο σαιτ
πρεπει να παραδεχτειτε οτι ο αντονιονι αγγιζει τον υπερτατο
ο φιλος μου. ο φιλος μου.
εγω δεν εχω καμμια σχεση με αυτα. ;)
κουραστηκα lion.
αυριο δουλεια και μεταπτυχιακο.
πουτανα ζωη.. ;)
βάζελος δεν είναι;
τι περιμένεις;
Ναι,βαζελο[size=40pt]$$$$$$$$$$$$$$$$$[/size]Από παιδάκι είναι βάζελος ο Βωβός?Ας έλεγε αν μπορούσε ότι είναι γαύρος ή χανούμι!
συνέπειες της έλλειψης φραπέ.
ειναι λιγο μαλακια παντως να παιρνει τιτλους ενας αθλητης χωρις ουσιαστικα να παιζει τα τελευταια τρια χρονια.
εχει σηκωσει 3 πρωταθληματα και 2 ευρωπαικα με υποτυπωδη συμμετοχη.
αρχηγος πρεπει να ειναι αυτος που οδηγει την ομαδα σε τιτλους.
ρε σεις μην ψαρωνετε
ο περσονας δεν ειναι τιποτα
ειναι ακρατος τεχνοκρατης και τυχοδιωκτης
οπου ειναι το συμφερον
ο περσονας πανω απ'ολα ειναι με τα κυπριακα πετρελαια
ρε περσόνα θα μας τρελλάνεις?για ποιόν μπασκετμπολίστα αλβέρτη μιλάμε τώρα?εκτός από το τρίποντο τί άλλο προσέφερε στο παρκέ?άσε μας τώρα με τον εμβληματικό αρχηγό μωρέ...εντάξει δε λέμε παναθηναικάρα είναι και θα είναι και τα πόδια του και το κορμί του τα έβαλε σε κίνδυνο,αλλά μπασκετμπολίστας ποτέ δεν ήταν.Σουτέρ ήταν και πονηρός.Αυτά..
ναι και ο Σούμποτιτς δεν ήταν μπασκετμπολίστας άλλα όταν κάρφωνε τα τρίποντα απ τη γωνία χύνατε σε πανελλαδική εμβέλεια......
το ευρωπαικό μπάσκετ κάθε δεκαετία αλλάζει μορφή και πλησιάζει το αμερικανικό....
Επί Αλβέρτη και περισσότερο επί Σούμποτιτς ο σουτέρ είχε τεράστια σημασία λόγω ζώνης.......
Ο σουτέρ ο χεράς ο ελ ο παλαιός σε άμυνες ζώνης που μόνο στην Ευρώπη επιτρέπονται, μπορεί να πάρει παίγνια μόνος του......
ο ελ σίντ του ευρωπαικού μπάσκετ.
και να τα χασει επισης μονος του..
αμυνα δεν ηξερε.μονο τριποντο ειχε.δεν ειναι ολοκληρωμενος παικτης.
ελα μαλακα το γαμησες τωραενώ ο Γκάλης και ο Φασούλας για παράδειγμα ήταν πλήρεις.......