Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αν και στην Ελλάδα πολλά έχουν γραφτεί για τη λειτουργία της άμυνας του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι αυτά δεν τα συμμερίζονται στην "El Mundo Deportivo". Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα το Τριφύλλι μαζί με την Μπαρτσελόνα έχουν τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη.
Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα τις καλύτερες άμυνες.Οπως αναφέρει η "El Mundo Deportivo" η Μπάρτα δέχεται μέχρι τώρα 0.50 γκολ ανά παιχνίδι έχοντας δώσει έξι αγώνες. Σύμφωνα με τους Ισπανούς το επίτευγμα αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Πεπ Γκουαρδιόλα, παρέταξε την ομάδα του κάθε φορά με διαφορετικά πρόσωπα στην άμυνα.

Κατά την ισπανική εφημερίδα πίσω από τους Καταλανούς ακολουθούν οι ιταλικές Φιορεντίνα (0.57) και Μπάρι (0.57) και έπονται η Λεβερκούζεν (0.62), η Σάλκε (0.62), η Λιόν (0.62), η Ρεάλ Μαδρίτης (0.66), η Σεβίλλη (0.66), η Ιντερ (0.71) και η Τσέλσι (0.75).

Αυτά για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Διότι στο κείμενο που υπάρχει στην "El Mundo Deportivo" αναφέρεται πως καλύτερη επίδοση από την Μπαρτσελόνα έχει μόνο ο Παναθηναϊκός, με τη διαφορά, όμως, πως αγωνίζεται σε πρωτάθλημα "δεύτερης" κατηγορίας σε ό,τι έχει να κάνει με την δυναμικότητα.

Όπως γράφουν οι Ισπανοί "στη δεύτερη ταχύτητα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ο Παναθηναϊκός του Χενκ Τεν Κάτε έχει τα καλύτερα νούμερα στην άμυνα του έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε έξι παιχνίδια (0.16) και διατηρεί ένα σερί έξι νικών όπως ακριβώς έχει κάνει και η Μπάρτσα."

η αληθεια να λεγεται..το πρωταθλημα μας ειναι δευτερης κατηγοριας.

γιαυτο οταν βγαινουμε  εξω μας γαμανε ολοι οι παρανοικοι. ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
URL]]

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.............μεγαλη  μερα  για  τον  συλλογο   σημερα.............μπραβο    στο  μπασκετ  του  ΠΑΟ    που   διοργανωσε   γιορτη   επιπεδου  ΝΒΑ     και   τιμησε     τον  μεγαλο   αρχηγο...............ειδικα      στον   ΠΑΟ    ,  μας   εχουν  λειψει     αυτα  γιατι  στο   ποδοσφαιρο  η  απιθανη   οικογενεια    Βαρδηνογιαννη  τους  εδιωχνε  ολους   κακην  κακως............τελος  παντων........απιστευτος  για  μια  ακομα  φορα  ο  Θανασαρας  οταν  πηρε  το  μικροφωνο   και  αυτοσυστηθηκε "  αγαπημενοι μου φιλοι , ειμαι ο  Θανασης  ο  δικος   σας   ανθρωπος  :2funny: :2funny:"     

Συνημμένα

• alevrist.jpg
    alevrist.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 16

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οποιος εζησε αυτες τις στιγμες στο κλειστο του ΟΑΚΑ καταλαβαινει γιατι ο μπασκετικος Παναθηναικος εχει ξεπερασει προ πολλου τα ελληνικα συνορα και δουλευει σαν ελβετικο ρολοι σε ολα τα επιπεδα!φετος θα δουμε πραγματα και θαματα απο αυτην την ομαδα!ετσι πρεπει ενας συλλογος να τιμα την ζωντανη του ιστορια σε ενα γεματο γηπεδο με ενα μεγαλο αντιπαλο σε μια μεγαλη γιορτη!ειμαι υπερηφανος που ακολουθω χρονια πολλα αυτη την ομαδα που μου εχει χαρισει απιστευτες στιγμες και προσωπικα ενα μεγαλο ευχαριστω στον εμβληματικο μας αρχηγο ΦΡΑΝΚΙ-ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
respect στον μεγάλο αρχηγό....πάντα μαζ'ι μας θα ε'ίναι.........φράγκι ίσον σημαία..... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εμένα πάντως απο τον αλβέρτη θα μου μείνει το βρωμόχερό του που όταν ήταν ζεστό σκότωνε....κατά τα άλλα αυτός ο παίκτης για μένα ποτέ δεν ήταν μπασκετμπολίστας,ούτε συγκαταλέγεται σε αυτούς.Απλά έπαιζε και σούτερνε στην ομάδα του παναθηναικού.Υπερβολές θεωρώ όλες αυτές τις τελετουργίες για έναν πολύ μικρό παίκτη στην ιστορία του ευρωπαικού μπάσκετ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ομπράντοβιτς: «Είμαι ευτυχής που συνεργάστηκα μαζί του»
Δημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2009 22:01

PrintFacebookΜοιράσου το Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την προσφορά του αρχηγού και πάνω απ’ όλα αναφέρθηκε στην εξωαγωνιστική νοοτροπία και συμπεριφορά του.

«Καταρχήν, ευχαριστώ την ΤΣΣΚΑ που αποδέχτηκε την πρόσκληση για να συμμετάσχει σε αυτό το ματς, καθώς όλοι άξιζαν να δουν σε επανάληψη τον τελικό της Ευρωλίγκα. Συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν αυτόν τον αγώνα… Ο Φραγκίσκος αξίζει να τον αποχαιρετήσουν σε ένα γεμάτο γήπεδο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναγνώρισαν όσα πρόσφερε επί 19 χρόνια.
Όταν ένας παίκτης έχει κερδίσει 25 τρόπαια σε 19 χρόνια είναι εύκολο να αναγνωρίσει κανείς την αξία του. Πιστεύω όμως ότι το πιο σημαντικό είναι η προσωπικότητα του… Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ξέραμε πόσο έτοιμος ήταν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει τον καθένα από εμάς.
Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος που συνεργάστηκα μαζί του. Επί 10 χρόνια ήταν αποφασισμένος να αφοσιωθεί στους παίκτες και σε κάθε προπόνηση είχε τη διάθεση να βοηθήσει τους πάντες. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί μας και ελπίζω να είναι στον Παναθηναϊκό για άλλα 19 χρόνια.
Για το παιχνίδι δεν έχω πολλά να πω… Ήταν μια γιορτή για τον Φράγκι και τίποτα δεν ήταν πιο σημαντικό απ’ αυτόν».

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Εβγκένι Πασούτιν από την πλευρά του μίλησε επίσης για τον Αλβέρτη. «Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας προσκάλεσε για αυτό το ματς για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Τον σεβόμαστε πάρα πολύ, είναι η καρδιά του Παναθηναϊκού, ένας άνθρωπος που έχει ζήσει μια ζωή εδώ.
Πάντα έδινε το μέγιστο για την ομάδα του, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μεγάλος παίκτης και μεγάλος άνθρωπος. Έχει πολύ μεγάλη καρδιά… Δεν μπορούσαμε λοιπόν να λείψουμε από μία τέτοια τελετή. Ο κόσμος έδειξε σεβασμό σε μία τόσο μεγάλη φυσιογνωμία».
Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, είπε: «Όταν μπήκαν μέσα οι νεαροί παίκτες χαθήκαμε. Προσπαθήσαμε να δείξουμε χαρακτήρα και δύναμη, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δυνατός

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εμένα πάντως απο τον αλβέρτη θα μου μείνει το βρωμόχερό του που όταν ήταν ζεστό σκότωνε....κατά τα άλλα αυτός ο παίκτης για μένα ποτέ δεν ήταν μπασκετμπολίστας,ούτε συγκαταλέγεται σε αυτούς.Απλά έπαιζε και σούτερνε στην ομάδα του παναθηναικού.Υπερβολές θεωρώ όλες αυτές τις τελετουργίες για έναν πολύ μικρό παίκτη στην ιστορία του ευρωπαικού μπάσκετ.

συνέπειες της έλλειψης φραπέ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
.............μεγαλη  μερα  για  τον  συλλογο   σημερα.............μπραβο    στο  μπασκετ  του  ΠΑΟ    που   διοργανωσε   γιορτη   επιπεδου  ΝΒΑ     και   τιμησε     τον  μεγαλο   αρχηγο...............ειδικα      στον   ΠΑΟ    ,  μας   εχουν  λειψει     αυτα  γιατι  στο   ποδοσφαιρο  η  απιθανη   οικογενεια    Βαρδηνογιαννη  τους  εδιωχνε  ολους   κακην  κακως............τελος  παντων........απιστευτος  για  μια  ακομα  φορα  ο  Θανασαρας  οταν  πηρε  το  μικροφωνο   και  αυτοσυστηθηκε "  αγαπημενοι μου φιλοι , ειμαι ο  Θανασης  ο  δικος   σας   ανθρωπος  :2funny: :2funny:"     

ρε μαλάκα σε διαβάζω καιρό....
Ακόμα και σε αυτή τη μέρα πρέπει να υπάρχει δόση κλαψομουνίασης;
τόσο πολύ γραμμένη στο DNA σας είναι;

Σήμερα αποσύρθηκε ένας τεράστιος μπασκετμπολίστας και ένας άριστος χαρακτήρας.
Τελεία.
Αυτοί οι παίκτες ανήκουν στον εαυτό τους την οικογένειά τους και κανέναν άλλο.
Εμείς απλά τους απολαύσαμε και τους τιμούμε.

Να σαι πάντα καλά Φράνκυ όπου και να σαι.

Υ.Γ.
για όποιους δεν ξέρουν ο Αλβέρτης εξαιτίας της αγάπης του για το μπάσκετ και τον Παναθηναικό κινδύνεψε να μείνει κουτσός.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αυτοί που τον ξέρουν, έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Περσόνα, ευτυχώς παραδίδει το δαχτυλίδι σε κάποιον που έχει επίσης και τα 2 - τον Διαμαντίδη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτοί που τον ξέρουν, έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Περσόνα, ευτυχώς παραδίδει το δαχτυλίδι σε κάποιον που έχει επίσης και τα 2 - τον Διαμαντίδη.
ακριβώς.
+1908 φίλτατε.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Συγχαρητήρια στον Μπασκετικό Παναθηναϊκό για την πολύ καλή ομάδα που έχει φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια, που ανεξάρτητα προτίμησης ομάδας, είναι μια ομάδα που συνδιάζει ουσία και θέαμα.
Τέλος, συγχαρητήρια που αναγνωρίζει επιβραβεύει και τιμά την αξία και την προσφορά παικτών σαν αυτή του Φ. Αλβέρτη.

traveler3

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλος ο Αλβερτης αλλα τι να πουμε για τον ενα και μοναδικο τιττανοτεραστιο τιτανομεγιστο θεο τον ΓΚΑΛΗ.Ολοι εμεις οι Ελληνες φιλαθλοι για παντα θα μνημονευουμε τον μεγαλυτερο Ελληνα αθλητη.Τωρα το οτι ενας παιχτης πηρε 25 τιτλους εμενα δεν μου λεει τιποτα.Εδω εχει παρει ολους τους τιτλους που κυκλοφορουν στην Ευρωπη ο Βουρτζουμης και ας ηταν παντα ο ανθρωπος που εκοβε τα διχτακια απο τις μπασκετες.Μεγαλη αξια ο Φραγκι αλλα υπαρχουν και καποιοι που πραγματι αφηνουν ιστορια.Παντως μπραβο στον βαζελο που τιμα τον παιχτη του.Πρεπει να τιμας αυτους που σε βοηθησαν.Αν και τα τελευταια χρονακια ο Φραγκι επαιρνε τους τιτλους με απευθειας αναθεση.Ας ειναι καλα ο Μητσαρας ο Διαμαντιδης(που αν συνεχισει ετσι ανετα μπορεις να τον συγκαταλεγεις στους μεγαλους παιχτες).Σημειωση ειμαι Αρης και ας μην γουσταρεις

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Καλος ο Αλβερτης αλλα τι να πουμε για τον ενα και μοναδικο τιττανοτεραστιο τιτανομεγιστο θεο τον ΓΚΑΛΗ.Ολοι εμεις οι Ελληνες φιλαθλοι για παντα θα μνημονευουμε τον μεγαλυτερο Ελληνα αθλητη.Τωρα το οτι ενας παιχτης πηρε 25 τιτλους εμενα δεν μου λεει τιποτα.Εδω εχει παρει ολους τους τιτλους που κυκλοφορουν στην Ευρωπη ο Βουρτζουμης και ας ηταν παντα ο ανθρωπος που εκοβε τα διχτακια απο τις μπασκετες.Μεγαλη αξια ο Φραγκι αλλα υπαρχουν και καποιοι που πραγματι αφηνουν ιστορια.Παντως μπραβο στον βαζελο που τιμα τον παιχτη του.Πρεπει να τιμας αυτους που σε βοηθησαν.Αν και τα τελευταια χρονακια ο Φραγκι επαιρνε τους τιτλους με απευθειας αναθεση.Ας ειναι καλα ο Μητσαρας ο Διαμαντιδης(που αν συνεχισει ετσι ανετα μπορεις να τον συγκαταλεγεις στους μεγαλους παιχτες).Σημειωση ειμαι Αρης και ας μην γουσταρεις

ειναι λιγο μαλακια παντως να παιρνει τιτλους ενας αθλητης χωρις ουσιαστικα να παιζει τα τελευταια τρια χρονια.

εχει σηκωσει 3 πρωταθληματα και 2 ευρωπαικα με υποτυπωδη συμμετοχη.

αρχηγος πρεπει να ειναι αυτος που οδηγει την ομαδα σε τιτλους.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Λέτο: "Νίκη και γκολ στο Καραϊσκάκη"    :) :) :) :fuck1:

Ο Σεμπαστιάν Λέτο "τόλμησε" μέσα σε μία νύχτα αυτό που άλλοι θα σκέφτονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα: μετά από μία σεζόν στον Ολυμπιακό να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός, σε συνέντευξή του στο Παναθηναϊκό Τριφύλλι, μίλησε γι' αυτήν του την απόφαση, το τι συνάντησε στην Παιανία και πώς αντιμετωπίζει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης

- Ποια ομάδα υποστήριζες σαν παιδάκι;

«Α, αυτή η ιστορία έχει πλάκα. Ο πατέρας μου και ο αδελφός μου υποστηρίζουν φανατικά την Ρίβερ Πλέιτ. Εγώ συνέπραξα με τη μαμά μου και ήμουν οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς. Μεγαλώνοντας πάντως άλλαξα. Ανδρώθηκα στη Λανούς και την αγάπησα πολύ. Αυτή είναι πλέον η ομάδα μου».

- Ποιος ήταν το είδωλό σου όταν ξεκίνησες;

«Εντάξει, για όλους τους Αργεντινούς αιώνιο είδωλο είναι ο Μαραντόνα. Εμένα μου άρεσε πολύ ο Σαντιάγο Σολάρι. Έπαιζε και στη θέση μου και τον θαύμαζα…»

- Στην Αργεντινή είπες πως δεν θα έκανες ποτέ το πέρασμα στον μεγάλο αντίπαλο. Στην Ελλάδα πάντως το έπραξες…

«Ναι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Καθόλου μάλιστα. Στη Λανούς έμεινα πολλά χρόνια και δέθηκα με την ομάδα, την αγάπησα. Στον Ολυμπιακό έμεινα για 10 μήνες και δεν έγινα ποτέ οπαδός του, δεν δέθηκα μαζί του».

- Σαν εμπειρία πώς ήταν;

«Γενικά ήταν ωραία. Αρκετά δύσκολη βέβαια και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Σκεφτείτε ότι σε μικρή ηλικία πήγα από μια μικρή παγκοσμίως ομάδα σε μία πολύ μεγάλη. Ο τρόπος ζωής ήταν πολύ διαφορετικός όπως και η γλώσσα. Μέχρι να την μάθω και μέχρι να συνηθίσω τον αγγλικό καιρό είχα έρθει στην Ελλάδα. Ξαφνικά μου είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα με το διαβατήριο μου. Εγώ ήξερα ότι είχα νομότυπα ιταλικό διαβατήριο, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας με ενημέρωσαν ότι κάποια έγγραφα δεν ήταν εντάξει. Δεν μπόρεσα λοιπόν να πάρω άδεια εργασίας και να παίξω στην ομάδα και αυτό με στεναχώρησε».

- Πώς είναι η αίσθηση του να παίζεις στο «Άνφιλντ»;

«Πάρα πολύ όμορφη. Μιλάμε για ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο με τις εξέδρες δίπλα ακριβώς στον αγωνιστικό χώρο. Όταν το γήπεδο γεμίζει και οι οπαδοί τραγουδούν το «You’ ll never walk alone» η ατμόσφαιρα είναι μοναδική».

- Η Λίβερπουλ σε έδωσε δανεικό και βρέθηκες από το αγγλικό στο ελληνικό λιμάνι. Πώς νιώθει ένας παίκτης που είναι μεταξύ δύο συλλόγων;

«Περίεργα, αν μη τι άλλο. Δεν γνώριζα αν στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο θα έπαιζα στη Λίβερπουλ, τον Ολυμπιακό ή κάπου αλλού. Αυτή η κατάσταση δεν αφήνει έναν ποδοσφαιριστή να αφοσιωθεί στην δουλειά του. Εγώ δεν είχα μόνο το πρόβλημα της αβεβαιότητας αλλά και αγωνιστικό αφού είχα διαφορετικές απόψεις με τον προπονητή και γενικά δεν αισθανόμουν καλά στην ομάδα αυτή».

- Στον Παναθηναϊκό πώς νιώθεις;

«Υπέροχα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος θα έλεγα. Όλοι μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο και νιώθω μέλος μιας οικογένειας».

- Είπες ότι βρήκες τα πράγματα καλύτερα απ' ότι τα περίμενες. Δηλαδή;

«Είναι πολύ διαφορετικά να βλέπεις μια ομάδα απ’ έξω, όπως συνέβαινε πέρσι, και εντελώς διαφορετικό να τη ζεις από μέσα. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η οργάνωση της ομάδας. Όλοι όσοι δουλεύουν στο σύλλογο κάνουν πολύ καλή δουλειά. Οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί και ο κόσμος πάντα μαζί μας. Ειλικρινά σας λέω πριν γνωρίσω τα πράγματα από μέσα νόμιζα ότι -βάσει της βαθμολογίας- ο Παναθηναϊκός ήταν σαν σύλλογος πιο κάτω από την προηγούμενη ομάδα μου. Διαπίστωσα όμως ότι είναι πολύ πιο πάνω και ανήκει στις πραγματικά μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες».

- Ατομικά, νιώθεις την ανάγκη να αποδείξεις κάτι;

«Θέλω πάνω απ' όλα να στεφθώ πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα. Σε προσωπικό επίπεδο ελπίζω να βελτιωθώ και άλλο».

- Ξέρεις ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή παράδοση…

«Ναι, το είδα και πέρσι όταν έφτασε κοντά στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μη νομίζετε ότι το Γιουρόπα Λιγκ είναι εύκολη διοργάνωση. Συμμετέχουν πολλές καλές ομάδες και πολύ καλοί παίκτες. Αρχικά πρέπει να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων -και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Μετά τα πράγματα θα δυσκολέψουν αλλά μπορούμε να φτάσουμε μακριά».

- Πέρσι έλεγαν ότι δεν μπαίνεις περιοχή και δεν σκοράρεις. Φέτος -ευτυχώς- τους διαψεύδεις…

«Ήταν πολύ διαφορετικές οι συνθήκες τότε. Πριν έρθω εδώ, κατ’ αρχήν, είχα σχεδόν έξι μήνες να παίξω. Φέτος είμαι πολύ πιο ήρεμος και αυτό μετράει. Επίσης νομίζω ότι έχω καλύτερους συμπαίκτες. Σίγουρα δεν είμαι σέντερ φορ, δεν είναι το φόρτε μου το σκοράρισμα αλλά τα δύο γκολ που έβαλα πέρσι ήταν πολύ λίγα. Το κλίμα και ο τρόπος παιχνιδιού με βοηθούν να έχω πιο καλή παρουσία στην αντίπαλη περιοχή».

- Σκέφτεσαι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι με δικό σου γκολ;

«Ναι. Θα ήταν πολύ ωραίο αυτό. Αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσουμε, όχι να βάλω γκολ εγώ. Αν τώρα υπάρξει συνδυασμός, θα είναι το τέλειο». ;) ;) ;) ;) ;)

- Αναφέρθηκες πριν στον κόσμο, με τον οποίο έχεις ήδη μεγάλο δέσιμο…

«Αυτή η σχέση με κάνει πολύ χαρούμενο. Όταν ήρθα στην ομάδα ήξεραν μεν ποιος είμαι, αλλά εγώ είχα μεγάλη αγωνία για το πως θα με υποδέχονταν. Ο τρόπος τους με έκανε να νιώσω υπέροχα και είμαι αληθινά ευτυχισμένος για την αγάπη που μου δείχνουν. Τους υπόσχομαι ότι θα δώσω πολλά περισσότερα ώστε να τους «επιστρέψω» την αγάπη που μου δείχνουν».

- Το σύνθημα που λένε για σένα το καταλαβαίνεις;

«Όχι ακριβώς, αλλά ρώτησα το Νίνη και μου μετέφρασε τι λέει. Καλό είναι (γέλια…)».

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ειναι λιγο μαλακια παντως να παιρνει τιτλους ενας αθλητης χωρις ουσιαστικα να παιζει τα τελευταια τρια χρονια.

εχει σηκωσει 3 πρωταθληματα και 2 ευρωπαικα με υποτυπωδη συμμετοχη.

αρχηγος πρεπει να ειναι αυτος που οδηγει την ομαδα σε τιτλους.
Παρτε παραδειγμα τον κλασικο τον μαλακα οπαδο του παναθηναικου που λεει και ο γεωργιου
το ποσο νουμερο εισαι φαινετε οτι καθεσε σημερα που τιμησανε τον αλβερτη να μας πεις για την αμυνα του Παναθηναικου και για το τι λεει ο λετο που ειναι 2 μηνες στην ελλαδα
μαθε πρωτα τη παει να πει η εννοια αρχηγος σε μια ομαδα και μετα ελα μιλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom