pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Σε τι ειναι αργος ο Ζιλμπερτο ρε μπαλαδορε?
σε όλα σχεδόν
Σε τι ειναι αργος ο Ζιλμπερτο ρε μπαλαδορε?
σε όλα σχεδόν
Σε σπριντ , σκέψη και εκτέλεση ...Σε τι ειναι αργος ο Ζιλμπερτο ρε μπαλαδορε?
Καληνυχτα.
Σε σπριντ , σκέψη και εκτέλεση ...
εμένα αυτή η περιγραφή γιατί μου θυμίζει γκόνιαΣε σπριντ?Ουτε γρηγορος ειναι ουτε αργος.Προσωπικα την ταχυτητα του την βρισκω ακρως ικανοποιητικη,ειδικα αν αναλογιστουμε σε τι θεση αγωνιζεται.
Σε σκεψη?Εδω γελανε.Για πες μας ρε μεγαλοπροπονητη απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι αργος στην σκεψη?Στο οτι δεν μοιραζει σωστα και γρηγορα το παιχνιδι?Στο οτι δεν παιζει με την μια?Σε τι?
Στην εκτελεση?Το μοναδικο μειον του.Δεν απειλει αμεσα επιθετικα και εχει δειξει οτι τα τελειωματα του ειναι αθλια.Απο την στιγμη που ο τυπος ειναι καθαροαιμο εξαρι η αδυναμια του σαυτον τον τομεα με αφηνει ψιλοαδιαφορο.
Τραβατε σε κανενα γηπεδο να δειτε λιγο μπαλα ρε μαλακες και αφηστε τα πληκτρολογια και την κριτικη απο την τηλεοραση.
Κ'εσύ στην κατσαρόλα σου.
Λαγός στιφάδο - Οι συνταγές της Γιαγιάς Νίτσας:
www.gma-nitsa.gr/cgi-bin/rec.pl?recp=539]http://www.gma-nitsa.gr/cgi-bin/rec.pl?recp=539[/url]
Γιατί η σελίδα είναι πράσινη δεν ξέρω, μάλλον σύμπτωση...
Οι 3 λέξεις που έγραψα παραπάνω σου πέσανε πολλές...Σε σπριντ?Ουτε γρηγορος ειναι ουτε αργος.Προσωπικα την ταχυτητα του την βρισκω ακρως ικανοποιητικη,ειδικα αν αναλογιστουμε σε τι θεση αγωνιζεται.
Σε σκεψη?Εδω γελανε.Για πες μας ρε μεγαλοπροπονητη απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι αργος στην σκεψη?Στο οτι δεν μοιραζει σωστα και γρηγορα το παιχνιδι?Στο οτι δεν παιζει με την μια?Σε τι?
Στην εκτελεση?Το μοναδικο μειον του.Δεν απειλει αμεσα επιθετικα και εχει δειξει οτι τα τελειωματα του ειναι αθλια.Απο την στιγμη που ο τυπος ειναι καθαροαιμο εξαρι η αδυναμια του σαυτον τον τομεα με αφηνει ψιλοαδιαφορο.
Τραβατε σε κανενα γηπεδο να δειτε λιγο μπαλα ρε μαλακες και αφηστε τα πληκτρολογια και την κριτικη απο την τηλεοραση.
Οι 3 λέξεις που έγραψα παραπάνω σου πέσανε πολλές...
Με μια λέξη λοιπόν: [size=13pt]ΑΟΡΑΤΟΣ[/size]
Ναι πουθενα,μου πεσανε πολλες.
Μου πεσαν πολλες οι αοριστες μαλακιες και η σουπερ φωτογραφια που ποσταρες.
Σαυτα τα επιχειρηματα τι να απαντησω.Εχεις 100% δικιο.
Τραβα γραψε καμια συνταγη για λαγους,πες μας για το ποσο σε αδικησε ο Δουρος,προπαγανδισε χωρις σταματημο σε καθε θρεντ που συμμετεχεις και ασε την μπαλα γενικοτερα.Σου πεφτει καπως βαρια.
Η union jack τί δουλειά θέλει στη φωτό ? Αυτοί δεν είναι και καλά με τους άλλους?[size=16pt]Βαζελάκια...Ο Sakis!!!![/size]
To ίδιο γίνεται και στα θρεντ των άλλων ομάδων.οποιος δε βαριεται ας κατσει και ας μετρησει τα ποστ των ....αστο δε βριζω πλεον....
στο θρεντ του παναθηναικου
μα τοσο πολυ
βαζελακο που ειναι τα ταληρα που μας υποσχεθηκες ρε συ?μεγαλοπρονητα μου εδω ειμαι και σας ρωτω με τι συστημα προτεινετε να αγωνιστει η ομαδα σας στο emirates προκειμενου να κρατηθει το ρεκορ της εφταρας?μονο μην σας χασω μερικους μερικους απο εμφραγματα την τριτη το βραδυ ο γιατρος συνιστα σε τετοιες περιπτωσεις προληπτικα υπογλωσσια!
Σαν σκουπα μπροστα απο τα στοπερ(κλασσικο 6αρι δηλαδη) ειναι καλος....Περσυ οταν επαιζε αναγκαστικα 8αρι διπλα στον αμπαλο σιμαο ηταν τραγικος ...Σε σπριντ?Ουτε γρηγορος ειναι ουτε αργος.Προσωπικα την ταχυτητα του την βρισκω ακρως ικανοποιητικη,ειδικα αν αναλογιστουμε σε τι θεση αγωνιζεται.
δεν τον βγαζει κανεις αχρηστο ρε φιλε απλα το εφαπαξ ηρθε να παρει και να τα κρεμασει τα παπουτσια θελειΣαν σκουπα μπροστα απο τα στοπερ(κλασσικο 6αρι δηλαδη) ειναι καλος....Περσυ οταν επαιζε αναγκαστικα 8αρι διπλα στον αμπαλο σιμαο ηταν τραγικος ...
Υ.Γ.Παντως το γεγονος οτι εχουν βγαλει καποιοι αχρηστο τον αρχηγο της εθνικης βραζιλιας δειχνει πολλα για την ποδοσφαιρικη παιδεια των ελληνων...
Να ξέρεις ότι εσένα σε πάω!!μεγαλοπρονητα μου εδω ειμαι και σας ρωτω με τι συστημα προτεινετε να αγωνιστει η ομαδα σας στο emirates