Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σε σπριντ :zombie:, σκέψη :zzzzz: και εκτέλεση :toilet:...  

Σε σπριντ?Ουτε γρηγορος ειναι ουτε αργος.Προσωπικα την ταχυτητα του την βρισκω ακρως ικανοποιητικη,ειδικα αν αναλογιστουμε σε τι θεση αγωνιζεται.
Σε σκεψη?Εδω γελανε.Για πες μας ρε μεγαλοπροπονητη απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι αργος στην σκεψη?Στο οτι δεν μοιραζει σωστα και γρηγορα το παιχνιδι?Στο οτι δεν παιζει με την μια?Σε τι?
Στην εκτελεση?Το μοναδικο μειον του.Δεν απειλει αμεσα επιθετικα και εχει δειξει οτι τα τελειωματα του ειναι αθλια.Απο την στιγμη που ο τυπος ειναι καθαροαιμο εξαρι η αδυναμια του σαυτον τον τομεα με αφηνει ψιλοαδιαφορο.

Τραβατε σε κανενα γηπεδο να δειτε λιγο μπαλα ρε μαλακες και αφηστε τα πληκτρολογια και την κριτικη απο την τηλεοραση.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σε σπριντ?Ουτε γρηγορος ειναι ουτε αργος.Προσωπικα την ταχυτητα του την βρισκω ακρως ικανοποιητικη,ειδικα αν αναλογιστουμε σε τι θεση αγωνιζεται.
Σε σκεψη?Εδω γελανε.Για πες μας ρε μεγαλοπροπονητη απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι αργος στην σκεψη?Στο οτι δεν μοιραζει σωστα και γρηγορα το παιχνιδι?Στο οτι δεν παιζει με την μια?Σε τι?
Στην εκτελεση?Το μοναδικο μειον του.Δεν απειλει αμεσα επιθετικα και εχει δειξει οτι τα τελειωματα του ειναι αθλια.Απο την στιγμη που ο τυπος ειναι καθαροαιμο εξαρι η αδυναμια του σαυτον τον τομεα με αφηνει ψιλοαδιαφορο.

Τραβατε σε κανενα γηπεδο να δειτε λιγο μπαλα ρε μαλακες και αφηστε τα πληκτρολογια και την κριτικη απο την τηλεοραση.
εμένα αυτή η περιγραφή γιατί μου θυμίζει γκόνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσείς τον λέτε ζιλμπέρτο; από τα κάτω πετράλονα είναι  :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

Συνημμένα

• n25011121078_1037928_7684.jpg
    n25011121078_1037928_7684.jpg
    41,9 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Οι 3 λέξεις που έγραψα παραπάνω σου πέσανε πολλές...
Με μια λέξη λοιπόν: [size=13pt]ΑΟΡΑΤΟΣ[/size]
zilberto_aoratos.jpg

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οι 3 λέξεις που έγραψα παραπάνω σου πέσανε πολλές...
Με μια λέξη λοιπόν: [size=13pt]ΑΟΡΑΤΟΣ[/size]
zilberto_aoratos.jpg

Ναι πουθενα,μου πεσανε πολλες.
Μου πεσαν πολλες οι αοριστες μαλακιες και η σουπερ φωτογραφια που ποσταρες.
Σαυτα τα επιχειρηματα τι να απαντησω.Εχεις 100% δικιο.

Τραβα γραψε καμια συνταγη για λαγους,πες μας για το ποσο σε αδικησε ο Δουρος,προπαγανδισε χωρις σταματημο σε καθε θρεντ που συμμετεχεις και ασε την μπαλα γενικοτερα.Σου πεφτει καπως βαρια.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ναι πουθενα,μου πεσανε πολλες.
Μου πεσαν πολλες οι αοριστες μαλακιες και η σουπερ φωτογραφια που ποσταρες.
Σαυτα τα επιχειρηματα τι να απαντησω.Εχεις 100% δικιο.

Τραβα γραψε καμια συνταγη για λαγους,πες μας για το ποσο σε αδικησε ο Δουρος,προπαγανδισε χωρις σταματημο σε καθε θρεντ που συμμετεχεις και ασε την μπαλα γενικοτερα.Σου πεφτει καπως βαρια.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μόνος μου την έφτιαξα τη φωτογραφία.  :cool2:
Το "μαγικό χόρτο", για το οποίο γράφεις κάτω από την εικόνα σου, σου έχει πέσει πολύ βαρύ.
Γι' αυτό, όταν πίνεις μπάφους, να παίζεις PRO.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
οποιος δε βαριεται ας κατσει και ας μετρησει τα ποστ των ....αστο δε βριζω πλεον....
στο θρεντ του παναθηναικου
μα τοσο πολυ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
οποιος δε βαριεται ας κατσει και ας μετρησει τα ποστ των ....αστο δε βριζω πλεον....
στο θρεντ του παναθηναικου
μα τοσο πολυ
To ίδιο γίνεται και στα θρεντ των άλλων ομάδων.
Άμα είναι να γράφει ο καθένας στο θρεντ της ομάδας του, να κανονίζουμε και να πηγαίνουμε στην εκκλησία κάθε Κυριακή να ψάλουμε.
Χαβαλές να γίνεται ρεεεε!

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλοπρονητα μου εδω ειμαι και σας ρωτω με τι συστημα προτεινετε να αγωνιστει η ομαδα σας στο emirates προκειμενου να κρατηθει το ρεκορ της εφταρας?μονο μην σας χασω μερικους μερικους απο εμφραγματα την τριτη το βραδυ ο γιατρος συνιστα σε τετοιες περιπτωσεις προληπτικα υπογλωσσια!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μεγαλοπρονητα μου εδω ειμαι και σας ρωτω με τι συστημα προτεινετε να αγωνιστει η ομαδα σας στο emirates προκειμενου να κρατηθει το ρεκορ της εφταρας?μονο μην σας χασω μερικους μερικους απο εμφραγματα την τριτη το βραδυ ο γιατρος συνιστα σε τετοιες περιπτωσεις προληπτικα υπογλωσσια!
βαζελακο που ειναι τα ταληρα που μας υποσχεθηκες ρε συ?
ΠΑΛΙ την πλατη μας βλεπεις?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Σαν σκουπα μπροστα απο τα στοπερ(κλασσικο 6αρι δηλαδη) ειναι καλος....Περσυ οταν επαιζε αναγκαστικα 8αρι διπλα στον αμπαλο σιμαο ηταν τραγικος ...
Υ.Γ.Παντως το γεγονος οτι εχουν βγαλει καποιοι αχρηστο τον αρχηγο της εθνικης βραζιλιας δειχνει πολλα για την ποδοσφαιρικη παιδεια των ελληνων... :headbang: :uglystupid:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Σαν σκουπα μπροστα απο τα στοπερ(κλασσικο 6αρι δηλαδη) ειναι καλος....Περσυ οταν επαιζε αναγκαστικα 8αρι διπλα στον αμπαλο σιμαο ηταν τραγικος ...
Υ.Γ.Παντως το γεγονος οτι εχουν βγαλει καποιοι αχρηστο τον αρχηγο της εθνικης βραζιλιας δειχνει πολλα για την ποδοσφαιρικη παιδεια των ελληνων... :headbang: :uglystupid:
δεν τον βγαζει κανεις αχρηστο ρε φιλε απλα το εφαπαξ ηρθε να παρει και να τα κρεμασει τα παπουτσια θελει

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μεγαλοπρονητα μου εδω ειμαι και σας ρωτω με τι συστημα προτεινετε να αγωνιστει η ομαδα σας στο emirates
Να ξέρεις ότι εσένα σε πάω!! :cool2:

Το μόνο σύστημα με την Άρσεναλ είναι ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ μέχρι τελικής πτώσης!!! :ak:
K'αν σε κάποια φάση δοθεί ευκαιρία, έξοδος του Μεσολογγίου και ότι γίνει!!
Δε μπορούν οι Ελληνικές ομάδες να παίξουν στα ίσα τις Αγγλικές που είναι 2-3 ταχύτητες παραπάνω
(το αεκάκι έφαγε για πλάκα 4 από μια μικρομεσαία αγγλική ομάδα), πόσο μάλλον την Άρσεναλ του Βενγκέρ και των Golden Boys...
mesolog-Vryz.jpg

Και όπως δείχνει το πάνω μέρος του πίνακα, ο Θεός βοηθός!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom