Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Ποιος Σειταρίδης..Στη Μύκονο έκανε προετοιμασία...πολύ παραμύθα ο Παναθηναικός έχει γίνει μου φαίνεται...Δεν έχει ομάδα ρε συ...πήρε παίχτη που δε προσφέρει τίποτα με ένα κάρο λεφτά και περιμένει από το Δάρλα και τον Μαρίνο να τον προστατέψει στην άμυνα...μα είμαστε σοβαροί? Τώρα βέβαια πως θα μου πεις πως θα πούλαγε διαρκείας αλλά αυτό είναι πολιτική ..δεν είναι αγωνιστικός προγραμματισμός...και είναι όλοι στο κόλπο...ο Τεν κάτε έλεγε το καλοκαίρι για μεγάλη μεταγραφή τον γάλλο Καντέ!!!!!και τις προάλλες έλεγε για Σισέ ότι χρειάζεται ένα 6μηνο για να προσαρμοστεί...ρε δε γαμ.... λέω γω με τους καραγκιόζηδες....θέλουν και πρωτάθλημα...πότε αρχίζει το μπασκετ!!!

...καλά τα λές εσύ!

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Ποιος Σειταρίδης..Στη Μύκονο έκανε προετοιμασία...πολύ παραμύθα ο Παναθηναικός έχει γίνει μου φαίνεται...Δεν έχει ομάδα ρε συ...πήρε παίχτη που δε προσφέρει τίποτα με ένα κάρο λεφτά και περιμένει από το Δάρλα και τον Μαρίνο να τον προστατέψει στην άμυνα...μα είμαστε σοβαροί? Τώρα βέβαια πως θα μου πεις πως θα πούλαγε διαρκείας αλλά αυτό είναι πολιτική ..δεν είναι αγωνιστικός προγραμματισμός...και είναι όλοι στο κόλπο...ο Τεν κάτε έλεγε το καλοκαίρι για μεγάλη μεταγραφή τον γάλλο Καντέ!!!!!και τις προάλλες έλεγε για Σισέ ότι χρειάζεται ένα 6μηνο για να προσαρμοστεί...ρε δε γαμ.... λέω γω με τους καραγκιόζηδες....θέλουν και πρωτάθλημα...πότε αρχίζει το μπασκετ!!!
Η ομάδα έχει 4 στα 4 πάει για ντέρμπυ με την ΑΕΚ και η κλασική εσωστρέφεια είναι και πάλι εδώ αλλά όσοι λέτε τέτοια άμα πάρουμε πρωτάθλημα θα έχετε τα μούτρα να έρθετε στο γήπεδό????  Και κάτι μου λέει ότι αν γίνει αυτό ο 10κατε θα γίνει προπονητάρα και η ομάδα σούπερ και τέτοια .

Άρε κλασικέ έλληνα  προπονηταρά που όλα τα ξέρεις αλλά μάλλον δεν ξέρεις την τύφλα σου

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν είναι κακό να μαθαίνεις από τους πρωτοπόρους.........

από την άλλη νομίζεις μίζερε ότι το πρόβλημά μου και η πρεμούρα μου είναι το νικ μου στο μπουρδέλα;
πάρε μια ιδέα. Βάλε 0Personanongrata να αντικατοπτρίζει και τη ζωή σου την πραγματική. Ολα μηδέν.

άσχετα ολα αυτα :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Έχω Αιθίοπα! :rockon:
Και όχι οποιονδήποτε...αυτόν που  :fuck1: την κόρη του Τεντά!  :2funny:

Τεν Κάτε: «Έτσι και με την ΑΕΚ»

Ανάλογη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του ο Τεν Κάτε, ο οποίος τους έδωσε και χθες συγχαρητήρια, όπως έκανε και μετά τον αγώνα: «Παίξατε ο ένας για τον άλλον, όλοι μαζί και όλοι για την ομάδα. Έτσι σας θέλω. Αν παίξετε έτσι και με την ΑΕΚ, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα κερδίσουμε». Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και θέλει να παίξει με την ΑΕΚ. Το απόγευμα το Δ.Σ της ΠΑΕ.

ο σειτραριδης θελει να παιξει με Αεκ.

μπορει ομως η θα γινει ρομπα??

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εννοει να γινει κανενα πεναλτι στο 90φευγα στο μπλανκο και να γινει παλι αβαβα ?? :2funny: :2funny: :s&m_2:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εννοει να γινει κανενα πεναλτι στο 90φευγα στο μπλανκο και να γινει παλι αβαβα ?? :2funny: :2funny: :s&m_2:

ακομα με τα πεναλτι ασχολειστε εσεις..κλαψουρισματα μια ζωη :cheesy:

το παιχνιδι με τον γαυρο δεν μας ειπατε ακομα αν θα το παρετε..

εκτος αν το κανετε σιγα σιγα αβαβα...και ενα παιχνιδι ειναι...

κι αλλα τετοια που λενε οι κοτες.. :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ακομα με τα πεναλτι ασχολειστε εσεις..κλαψουρισματα μια ζωη :cheesy:

το παιχνιδι με τον γαυρο δεν μας ειπατε ακομα αν θα το παρετε..

εκτος αν το κανετε σιγα σιγα αβαβα...και ενα παιχνιδι ειναι...

κι αλλα τετοια που λενε οι κοτες.. :2funny:

Χαμηλοί τόνοι εκατέρωθεν όπως βλέπεις γιατί 1 από τους 2 τουλάχιστον θα φάει μεγάλη ψωλιά αύριο στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Στην ισοπαλία και οι 2. :pipa3:
Είναι καλό πάντως που για ΠΡΩΤΗ φορά κρατούν χαμηλούς τόνους οι αεκατζήδες, δε θυμάμαι να το έχουν ξανακάνει. Θεωρώ ότι οι γαύροι συνήθως κάνουν λιγότερες δηλώσεις απ'τους άλλους πριν τον αγώνα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τι λες για το ματς Μεγαλέφα? :think:

Εγώ βλέπω Χ. :rolleyes:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τι λες για το ματς Μεγαλέφα? :think:

Εγώ βλέπω Χ. :rolleyes:
Τι προβλέψεις να κάνουμε σε τέτοιο παιχνίδι;;
Με ένα λάθος στην άμυνα ή μια στραβοκλωτσιά* μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω...

*γιατί να κρυφτεί σε κάποια φάση η μπάλα, από τους 22 -πλην λίγων εξαιρέσεων- άμπαλους, το βλέπω λίγο δύσκολο!!! :2funny:
Ας ελπίσουμε να μη δούμε μόνο ταμπούρια, ξύλο και ζεϊμπέκικα στις άμυνες... :headbang:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω ρε συ το 2πλό που πήρατε μέσα στην Τούμπα. :headbang: Καλά αυτός ο [size=8pt]παοκ[/size], που έχει καταντήσει ρε συ? Ούτε Χ - τόσο μικρό σωματείο είναι?

Μαγκιά σας βέβαια, δεν το λέω για να μειώσω την αξία της νίκης του γαύρου.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω ρε συ το 2πλό που πήρατε μέσα στην Τούμπα. :headbang: Καλά αυτός ο [size=8pt]παοκ[/size], που έχει καταντήσει ρε συ? Ούτε Χ - τόσο μικρό σωματείο είναι?

Μαγκιά σας βέβαια, δεν το λέω για να μειώσω την αξία της νίκης του γαύρου.
Τι περίμενες με τον ταμπουρο-Σάντος;;
Καλό πελάτη τον έχουμε κάνει. :fuck2: Αυτός δεν ήταν τη χρονιά που ρίξαμε 3 3άρες στην αεκ;; :think:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τι προβλέψεις να κάνουμε σε τέτοιο παιχνίδι;;
Με ένα λάθος στην άμυνα ή μια στραβοκλωτσιά* μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω...

*γιατί να κρυφτεί σε κάποια φάση η μπάλα, από τους 22 -πλην λίγων εξαιρέσεων- άμπαλους, το βλέπω λίγο δύσκολο!!! :2funny:
Ας ελπίσουμε να μη δούμε μόνο ταμπούρια, ξύλο και ζεϊμπέκικα στις άμυνες... :headbang:

μεγαλεφαντε ο γαυρος πρεπει να πεσει σημερα. και θα πεσει.

παρτο αποφαση ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• brunette-facial-17.jpg
    brunette-facial-17.jpg
    85 KB · Εμφανίσεις: 17

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο ΟΣΦΠ συνεχίζει να είναι για τον πούτσο. δεν έχει παίξει μπάλα ούτε σε ένα παιχνίδι. μη σας ξεγελά το ματς με την Λάρισα: εκεί έστησαν κώλο οι Θεσσαλοί για να ξεχρεωθεί το περσινό γραμμάτιο. σήμερα η ΑΕΚ ήταν κλάσεις ανώτερη, αλλά ο ΟΣΦΠ το πήρε χάρη στη διαιτησία και τις παπαριές της κίτρινης άμυνας. είμαι περίεργος να δω αν θα συνεχιστεί η κωλοφαρδία των γαύρων ή θα έρθουν κι άλλες σφαλιάρες τύπου Νέας Καβάλας.

Υ.Γ.: ε ρε γέλια που θα πέσουν αν ο Γκαγκάτης πάει και γίνει υπάλληλος του ΟΣΦΠ.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom