Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τι ωρα ειναι το ματς με τον αρη ρε παιδια?

στις 19:00 ή στις 21:15?  

τα site δεν ξερουν τι τους γινεται μου φαινεται :headbang:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Η προφύλαξη των γκολκίπερ

Την  άποψη μου την έχω καταθέσει πολύ νωρίς και δεν έχω την  παραμικρή διάθεση να επανέλθω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος άλλωστε από την στιγμή που έχει κτιστεί με τόσο επιμέλεια τοίχος προστασίας για τον Ολλανδό. Σε άλλη περίπτωση θα ήμουν υπέρμαχος, τώρα όμως δεν είμαι και για αυτό άλλωστε δεν πρόκειται να μετακινηθώ ούτε πόντο από την άποψη που εξέφρασα στα τέλη Μαίου σε αυτή εδώ την ιστοσελίδα.

Το θέμα που θέλω τώρα να θίξω είναι άλλο και αφορά τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και μαζί με αυτόν  και τους άλλους δύο γκολκίπερ της ομάδας.
Κατά την γνώμη μου ήταν άδικο και πρωτόγνωρο για τον Παναθηναϊκό αυτό που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με την Γαλατά. Ο Κροάτης πλήρωσε για όλους και για όλα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι του ανήκει μερίδιο ευθύνης. Έκανε τραγικά λάθη για γκολκίπερ επιπέδου ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Τραγικά λάθη που πληρώθηκαν ακριβά.

Δυστυχώς τα λάθη του τερματοφύλακα είναι εκείνα που φαίνονται περισσότερο και εκείνα που στοιχίζουν πιο πολύ και πάνω από όλα εκείνα που δεν έχουν περιθώρια διόρθωσης.

Αν γίνει το λάθος, συνήθως πληρώνεται πολύ ακριβά.
Αλλά για όνομα του Θεού δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα πάνω του, όπως γίνεται και στην περίπτωση του Βύντρα.

Δεν είναι δική τους η ευθύνη αν βρίσκονται όχι μόνο στην ενδεκάδα αλλά και στον ίδιο τον σύλλογο.

Ειδικά ο γκολκίπερ χρειάζεται στήριξη. Ένας προπονητής πρέπει να ξέρει πότε χρειάζεται να τον διατηρήσει στην ενδεκάδα και πότε πρέπει να τον προφυλάξει.
Ένας προπονητής πρέπει να ξέρει να παίρνει πάντα το 100% από τους παίκτες του και πόσο μάλλον από τους τερματοφύλακες του.
Θα σας περιγράψω ένα σχετικό περιστατικό.

Πριν από 32 χρόνια, τον Μάρτιο του 1977, ο αείμνηστος Φάντροκ είχε τολμήσει να κάνει αλλαγή τον Στεργιούδα με τον Χρηστίδη στο 119ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την ΚΠΡ που οδηγείτο στη διαδικασία των πέναλτι στα προημιτελικά του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ήξερε πολύ καλά τις δυνατότητες και των δύο πορτιέρο. Τόλμησε και πέτυχε, κερδίζοντας εκτός από την πρόκριση, τον απόλυτο σεβασμό και την εμπιστοσύνη από τους δύο τερματοφύλακες του.

Ο Στεργιούδας ήταν εξαιρετικός όσο έπαιξε και είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του συμβάλοντας στην επική ανατροπή. Η ΑΕΚ είχε χάσει με 3-0 στο Λονδίνο και είχε καταφέρει να ανταπαδώσει νικώντας με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς. Ο Στεργιούδας κράτησε το «μηδέν» όσο έπαιξε και ο έμπειρος Χρηστίδης αποκρούοντας δύο πέναλτι συνέβαλε αποφαστικά στην πρόκριση στους «4» του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Μία μεγάλη κίνηση από ένα μεγάλο προπονητή (επί της ουσίας ήταν περισσότερο γυμναστής και λιγότερο κόουτς) που μαζί με τους Μίχελς και Κόβατς έκτισαν την δεκαετία του ‘70 την μεγάλη προπονητική Ολλανδική σχολή στην οποία θήτευσε και ο Τεν Κάτε.

Τώρα χρειάζεται να προφυλακτεί ο Γκαλίνοβιτς όπως ταυτόχρονα είναι απαραίτητη η ψυχολογική άνοδος τόσο του Τζόρβα όσο και του Καρνέζη.

Ζουν και δουλεύουν στη σκιά του Κροάτη και οι δύο, ακούγοντας και διαβάζοντας σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, ότι ο Παναθηναϊκός είτε ψάχνει για γκολκίπερ είτε ότι πρέπει να αποκτήσει τερματοφύλακα.
Ειδικά ο Τζόρβας που επέστρεψε πέρσι από τον ΟΦΗ ακούγοντας ένα σωρό υποσχέσεις…
Υποσχέσεις που δεν τις έδωσα φυσικά ούτε εγώ ούτε εσείς.

Χρειάζονται και οι δύο την ευκαιρία τους και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή…

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Απο ότι βλέπω απο την  ψηφοφορία οι γάυροι διαβάζουν πιο πολυ το συγκεκριμμενο θρεντ :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Απο ότι βλέπω απο την  ψηφοφορία οι γάυροι διαβάζουν πιο πολυ το συγκεκριμμενο θρεντ :2funny: :2funny:
πρέπει τα παιδιά να διαβάζουν και ένα θρέντ ποιότητας,κουλτούρας και όμορφου ποδοσφαίρου.....ανεβάζει το ποδοσφαιρικό επίπεδο τους.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καθίστε να κάνω τον περσόνα μπαρούτι...............

δεν ξέρω σήμερα τι να πω...να κερδίσουμε και να κάτσει λίγο ακόμα ο δεκαπούστης, ή να χάσουμε και να πάρει τον πούλο?.......τεράστιος προβληματισμός λέμε....... :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

όσο και να θέτε όλοι τ αρχίδια μου θα πάρετε....
φέτος ο βάζελας έχει βάψει την κούπα πράσινη.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πριν από 32 χρόνια, τον Μάρτιο του 1977, ο αείμνηστος Φάντροκ είχε τολμήσει να κάνει αλλαγή τον Στεργιούδα με τον [size=14pt]Χρηστίδη[/size] στο 119ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την ΚΠΡ που οδηγείτο στη διαδικασία των πέναλτι στα προημιτελικά του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
Και στο ΟΥΕΦΑ ο Χρηστίδης!!! :rockon:

όσο και να θέτε όλοι τ αρχίδια μου θα πάρετε....
φέτος ο βάζελας έχει βάψει την κούπα πράσινη.....
Η Δούρεια είναι πράσινη.
Από τη μούχλα, τόσα χρόνια που πέρασαν!!!!!! :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι έγινε ρε πούστη μου , 2 μπακ έξω?....μένει μόνο μια αλλαγή?...και ο βύντρα μέσα...καταστροφή.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μεγάλη κλάση λέει ο μαλάκας ο εκφωνητής για αυτό το ταγάρι τον αμπρέου!τί είναι αυτός ρε?αυτός δε βάζει γκόλ με τη μπάλλα κάτω ούτε σε κενό τέρμα! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μεγάλη κλάση λέει ο μαλάκας ο εκφωνητής για αυτό το ταγάρι τον αμπρέου!τί είναι αυτός ρε?αυτός δε βάζει γκόλ με τη μπάλλα κάτω ούτε σε κενό τέρμα! :2funny: :2funny:
ολοι οι πουστηδες,τυχεροι..
πουλια στον αερα πιανει ο τζορβας..
τα πουστρακια σε λιγο θα βριζουν & αυτον..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007