Τραβα γαμησου ρε σκατολαγε. Ρεζίλι της Ελλάδας παλιομαλάκα που εστησες κωλο στους Τουρκους. Γαμιόλη που θα μιλήσεις και για τον Λευκο Πυργοναι για.... μωρη μπουγατσα με ψωλη και σαντουιτς με ψωλη στον βουλγαρικο πατο σου.
ξερετε απο πιπες αφου οι σαλονικες κανουν τις καλυτερες ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ - Αι γαμησου κατς απο τον πυργο τον σκατι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σας βαζουν και δαχτυλο;;;γιατι αλλιως μπρος δεν περνετε, τις χαμοτζουδες σας γαμαμε αβερτα γιατι εκει χαμω που να βρεις κανεναν αντρα.... κρα κανουν για βορεια ψωλη, λαγε στην τρυπα σουναι για.... μωρη μπουγατσα με ψωλη και σαντουιτς με ψωλη στον βουλγαρικο πατο σου.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Koψε τα μπινελικια...σας βαζουν και δαχτυλο;;;γιατι αλλιως μπρος δεν περνετε, τις χαμοτζουδες σας γαμαμε αβερτα γιατι εκει χαμω που να βρεις κανεναν αντρα.... κρα κανουν για βορεια ψωλη, λαγε στην τρυπα σου
FlyingLicker
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Koψε τα μπινελικια...
Τι να περιμενεις απο αυτους? επιπεδο υπο το μηδεν ....ΖΗΤΩ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ και ερχεται κ η ωρα τους
Χαιρετω...
ναι για.... μωρη μπουγατσα με ψωλη και σαντουιτς με ψωλη στον βουλγαρικο πατο σου.
Έχεις δίκιο. ΑΡγούμε ακόμα να φτάσουμε στο επίπεδό σου. Σάλτα και γαμήσου τώραΤι να περιμενεις απο αυτους? επιπεδο υπο το μηδεν ....ΖΗΤΩ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ και ερχεται κ η ωρα τους
Χαιρετω...
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ελα στον αλλο γυρο στο μαγαζι που ειμαι πορτα να κερασω σφηνακι τσιμπουκι πεταμενε να σου χαρισω κασκολακια σας ελαφρως μεταχειρισμενα, λαγοι ακομα και η καλαμαρια σας ετρεχε στα στενα της, εχεις και επιπεδο λογιε του κωλου αντε πανε να σε γαμησει κανενας αλλος τωραΤι να περιμενεις απο αυτους? επιπεδο υπο το μηδεν ....ΖΗΤΩ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ και ερχεται κ η ωρα τους
Χαιρετω...
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ταμπούρια και οι 2. Εμείς κατεβήκαμε με 11άδα ανάγκης. Χωρίς Γκαλέτι, Μαρέσκα, Γ.Παπαδόπουλο, Νταρμπισάιρ, Σοϊλέδη και με τον σούπερ [size=14pt]Torosidis[/size] αμέσως μετά από τραυματισμό. Και τον Ντομί να καίγεται στο ζέσταμα(ευτυχώς!!!εχω μια ερωτηση για τους φιλους γαβρους και τον μεγαλοπροπονητη:ποιος επαιξε πιο αμυντικα ο ολυμπιακος στο καραισκακη με την αλκμααρ η ο παναθηναικος στο μιλανο με την ιντερ?φιλε xristidis εδω ειμαι και θα ειμαι,εσας να δω προσεχως η τουμπα και το emirates ειναι κοντα μη σας χασω ετσι!
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Και επειδή θα πεις μαλακία, ότι "άλλο Ίντερ", σου θυμίζω ότι με 11άδα ανάγκης(και ταμπούρια αναγκαστικά) πήραμε Χ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ελάτε...θα μας κλάσετε μια μάντρα......μπουγάτσες.....
κουνελια ερχομαστε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πισω στο ρεκτιφιε και μετα στον τορνο ξερεις εσυ εκει χαμω με τα καλαμακιαελάτε...θα μας κλάσετε μια μάντρα......μπουγάτσες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ταμπούρια και οι 2. Εμείς κατεβήκαμε με 11άδα ανάγκης. Χωρίς Γκαλέτι, Μαρέσκα, Γ.Παπαδόπουλο, Νταρμπισάιρ, Σοϊλέδη και με τον σούπερ [size=14pt]Torosidis[/size] αμέσως μετά από τραυματισμό. Και τον Ντομί να καίγεται στο ζέσταμα(ευτυχώς!!!)Τόσες απουσίες δεν είχατε τότε, αν θυμάμαι καλά. Εσείς, αν στραμπουλίξει το αρχίδι του ο Καραγκούνης, κλαίτε σαν το Ριβάλντο!!!
Και επειδή θα πεις μαλακία, ότι "άλλο Ίντερ", σου θυμίζω ότι με 11άδα ανάγκης(και ταμπούρια αναγκαστικά) πήραμε Χ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
έχω την εντύπωση ότι αναφέρεις το όνομα ''Σοϊλέδης'' πιο συχνά από ότι ο Μίνος το ''ΠΑΟΚ''
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε μάγκα....εγώ άλλη ιδέα έχω για τους μακεδόνες...τίμια παιδιά ,τόμπρα, γλεντζέδες κι αρχιδάτοι...εσύ πως βγήκες έτσι?......για ψάξτο.....πισω στο ρεκτιφιε και μετα στον τορνο ξερεις εσυ εκει χαμω με τα καλαμακια
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εγω ειμαι ατιμο παιδι και της εκκλησιας..... αρχιδατοι ε; για να το λες κατι πονηρο θα ξερειςρε μάγκα....εγώ άλλη ιδέα έχω για τους μακεδόνες...τίμια παιδιά ,τόμπρα, γλεντζέδες κι αρχιδάτοι...εσύ πως βγήκες έτσι?......για ψάξτο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAI OΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥ ΟΑ ΟΑΚΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙΑ
ΚΑΙ Η ΓΑ Η ΓΑΛΑΤΑ Η ΤΟΥΡΚΑΛΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥ ΟΑ ΣΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ
---------
ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ ΧΟΡΕΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑ ΜΠΑΛΕΤΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΕ ΛΙΓΟ ΛΑΓΟ ΦΙΛΕΤΟ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΙΛΕΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΓΑΛΕΤΟ
ΛΕΤΟ!!!!!
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑ
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙΑ
ΚΑΙ Η ΓΑ Η ΓΑΛΑΤΑ Η ΤΟΥΡΚΑΛΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥ ΟΑ ΣΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ
---------
ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ ΧΟΡΕΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑ ΜΠΑΛΕΤΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΕ ΛΙΓΟ ΛΑΓΟ ΦΙΛΕΤΟ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΙΛΕΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΓΑΛΕΤΟ
ΛΕΤΟ!!!!!
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑ
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
απ τον τάφο τους.....την κυριακή θα ξαναμπούν....Από που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοι οι μαλάκες;
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τουλάχιστον γαμήσαμε σήμερα...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Τουλάχιστον γαμήσαμε σήμερα...
πήγες σε στούντιο;
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Στο 1/4 της συχνότητας από το "Νίνης".έχω την εντύπωση ότι αναφέρεις το όνομα ''Σοϊλέδης'' πιο συχνά από ότι ο Μίνος το ''ΠΑΟΚ''![]()
![]()
![]()
Συνομήλικοι είναι, έτσι;
Επειδή οι μισοί βάζελοι & αρκετοί δημοσιοκάφροι απαιτούν το Νίνη βασικό...
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις