talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ωχ...αυτό το ξέχασα......δεκαπούστης για πάντα ρεεεεεεεεε..........Μαζέψου αγαπητέ μου Τάλε γιατί είναι επικίνδυνες οι εποχές τώρα.
Ακόμα δεν βρήκε δουλειά ο Τσιμπούρ
ωχ...αυτό το ξέχασα......δεκαπούστης για πάντα ρεεεεεεεεε..........Μαζέψου αγαπητέ μου Τάλε γιατί είναι επικίνδυνες οι εποχές τώρα.
Μαζέψου αγαπητέ μου Τάλε γιατί είναι επικίνδυνες οι εποχές τώρα.
Και ο Τζεμπούρ!!!!!Μαζέψου αγαπητέ μου Τάλε γιατί είναι επικίνδυνες οι εποχές τώρα.
παλι λαλακιες εκανε ο παιτερης. ο τυπος ειναι επικινδυνος, εβαλε βασικο τον τραγουδιστη τον χριστοδουλοπουλο, αντι να ξεκινησει με ΝΙΝΗ. Τοσοι σκαουτερ ερχονται για τον νινη. γιατι δεν τον ξεκιναει ο παιτερης? επισης τον πετροπουλο επρεπε να τον βαλει απο την αρχη και να σταματησει να ξεκιναει με τον σιλβα..
αυτος ο σιλβα ρε μαγκες ειναι ο κανονικος η κανενας σωσιας? τι σουτ ειναι αυτο που εκανε απο το πεναλτυ..ευτυχως που εβρεχε κ τα περιστερια ηταν στις φωλιες τους ,γιατι θα χτυπαγε η μπαλλα κανενα περιστερι
μαλακα παιτερι παρε δρομο,πιθηκε
10)θέλετε και άλλο?
μαι ανάλυση της ενδεκάδας του γάβρου....
Φέρτον σε εμάς, να κάνει δίδυμο με τον Σόλε!!απο μπάλλα γάματα....
ακου βασικό το νίνη...... ο πιο φλύαρος και ανούσιος παίκτης που έχω δει μετά τον Λέτο του γάβρου.......
Φέρτον σε εμάς, να κάνει δίδυμο με τον Σόλε!!
Να ξυρίσουν και τα κεφάλια, να αναβιώσουν οι Καραφλοί!!!!!
Πατέρας: "Να διορθώσουμε τις βλακείες"
Δημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2009 22:38
Η μεγάλη σε έκταση ήττα και μάλιστα στην πρεμιέρα του EUROPA League, προκάλεσε τον εκνευρισμό του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκου Πατέρα, ο οποίος αποχώρησε απογοητευμένος από το ΟΑΚΑ μετά το τέλος του ματς με τη Γαλατασάραϊ.
Βγαίνοντας από το ΟΑΚΑ, ο Νίκος Πατέρας ήταν φανερά εκνευρισμένος, αφού ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ανέτοιμος και χωρίς συγκέντρωση απέναντι στη Γαλατασαράϊ. Μάλιστα, στις δηλώσεις του έκανε λόγο για λάθη... βλακείες: "Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Όμως, πρέπει να διορθώσουμε τις βλακείες που κάναμε και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη και το πρωτάθλημα που είναι και ο πρώτος στόχος για φέτος. Τα λάθη δεν είναι δική μου δουλειά να τα βρω, αλλά του προπονητή".
Γιαννακόπουλος: "Ξεφτίλισαν τον Παναθηναϊκό"
Την ίδια ώρα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν μασούσε τα λόγια του και με δηλώσεις του έδειξε την αποστροφή του για το θέαμα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός: "Μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται Παναθηναϊκός ξεφτίλισαν το όνομα του συλλόγου". Πιο συγκρατημένος, ο αδερφός του Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε: "Ήταν μια δύσκολη βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα. Όμως, υπάρχει μεγάλη τρύπα στην άμυνα".
Φέρτον σε εμάς, να κάνει δίδυμο με τον Σόλε!!
Να ξυρίσουν και τα κεφάλια, να αναβιώσουν οι Καραφλοί!!!!!
Δέχομαι!!!!πάρτονα....
χάρισμα.... στον ανταλλλάσσω με γκαλέττι.....
τον πήρανε τον τουρίστα δεν τα μαθες;Θελει σειταριδη στα καλα του δεξι μπακ,
απο μπάλλα γάματα....
ακου βασικό το νίνη...... ο πιο φλύαρος και ανούσιος παίκτης που έχω δει μετά τον Λέτο του γάβρου.......
ρε κάτι γνώστες της μπάλλας........
Δέχομαι!!!!
Γαμώ την κλίκα των Λάτιν στο Γαύρο. Βάλτε στον κώλο τα λεφτά!!!