EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.338
- Πόντοι
- 17.885
του δινω ακομα δυο μερες.
μην είσαι κακός! Ασε τον και το Σ/Κ να κάνει και κανά μπανάκι!
του δινω ακομα δυο μερες.
Τελευταία ευκαιρία λοιπόν για όποιον πιστεύει πως έχει πιθανότητες να λαδώσει το μεντεσέ της Τεντούλας.του δινω ακομα δυο μερες.
μην είσαι κακός! Ασε τον και το Σ/Κ να κάνει και κανά μπανάκι!
Τελευταία ευκαιρία λοιπόν για όποιον πιστεύει πως έχει πιθανότητες να λαδώσει το μεντεσέ της Τεντούλας.
Πως τον ξελάσπωσε;;;ποσα "ψυχικα" να κανει και η ρημαδα η κορη του για χαρη του πατερα της.
τον εχει ξελασπωσει ενα σωρο φορες.
Πως τον ξελάσπωσε;;;
Εξαιτίας της άρχισε το κάπνισμα!!!
για το καπνισμα φταιει ο βυντρα.
σιγά μην τον κάνει ντα ο πατέρας....τον πούλο και οι 3..φαδερ,αντωνίου.δεκαπούστης.....
[size=14pt]Ρε μάγκες, αν έχεις κανείς το τηλέφωνο του Περσόνα, ας πάρει να δει τι κάνει.
Μην έπαθε κανένα εγκεφαλικό!!!![/size]
Ή θα παίζει PRO και θα προκρίνεται σε βάρος της Ατλέτικο!!!Καλα θα ειναι ρε. Θα βλεπει τα γκολ του Λετο στον Εργοτελη στο βιντεο
σας τα εχω πει απο τον ιουλιο και ο περσονας με ειρωνευοτανε αν μεινει ο τεντας πρωταθλημα περιπατο θα κανει ο ολυμπιακος και φετος και χωρις παιχτες. η πρωτη μεταγραφη ειναι προπονητης και μετα τερματοφυλακας και ενας αμυντικος ;)
Το έχω πει εδώ και καιρό...έχει αρχίσει να Φερερίζει!Τώρα αν είναι αυθόρμητο ή αν πουλάει τρελίτσα ίσως μόνο αυτός να το ξέρει...ο τεντας ειναι η πρωτη πληγη (απο τις δηλωσεις του για το ματς φανηκε η σχιζοφρενεια)
Το έχω πει εδώ και καιρό...έχει αρχίσει να Φερερίζει!Τώρα αν είναι αυθόρμητο ή αν πουλάει τρελίτσα ίσως μόνο αυτός να το ξέρει...
θα κ'ανει πορε'ια ο γάβρος....κάθε τετάρτη προς το όρθιο πέος.......εκεί να δείς πορείες......τηγανι...τες.....
ένα δύο ένα δύο φου φου ακούομαι;
είχα πάει να προετοιμαστώ για το ματς τελικό με την Ξάνθη.....
Ποιά ατλέτικο και ποιό τσου λου....Αυτά είναι γι αυτούς που κάνουν πορείες σαν τους συνταξιούχους.