Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
Εννοείται πως θα την πει για τα τραγούδια φίλε μου.Όταν μπαίνει γκολ παίζεται ο ύμνος της ομάδας και όχι το thats the way I like it.aha-aha!!!Αυτό είναι το Modern football?Μίζερος είναι ο Τζίγγερ και τι συνάφι του.Αν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της Λεωφόρου τι να πω.Τον κράζουν παικτες, προπονητής, κόσμος, ΜΜΕ...Δεν βρέχει Γιαννάκη, σε φτύνουν!!
στου κουφου την πορτα,παρε την πορτα & φυγε..δεν περνουν χαμπαρι οι καβουρογιαννηδες..το εχουν αποδειξει περιτρανα επι σειρα δεκαετιων..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
1. Γιατί βγαίνουν όλοι οι εγκάθετοι(μαζί και οι γλοιώδεις "βετεράνοι", μαζί και ο "προσκυνημένος" κάρα) να μας πείσουν ότι πρέπει να πηγαίνουμε γήπεδο? Έχουν μετοχές στην ΠΑΕ? Βγάζουν μερίδιο από τα εισητήρια? Τι τέλος πάντων?
2. 6000 είχε χθες? Αυτοί τι πάνε & κάνουνε? Θεραπεία?
3. Ακόμα πιο λίγοι την επόμενη...
4. Αυτή η ομάδα με τον Πορτογάλο, είναι σοβαρή, αυτό της το αναγνωρίζω. Αλλά όπως και άλλες ομάδες της ίδιας σχολής(π.χ. Τσέλσυ επί Μουρίνιο) δεν έχει φαντασία. Είναι βαρετή, επίπεδη αλλά και αποτελεσματική. Δεν έχει τον απρόβλεπτο παράγοντα όμως. Την τρίπλα του Σανμαρτεάν, την πάσα του καλού Γκονζάλες,κάτι νταμάρια να τρέχουν βλέπω και να καλύπτουν.
Μου θυμίζει στρατό και όχι ποδοσφαιρική ομάδα.
ΥΓ.: 20.000 στο κλειστό και να έχει 150 στη Λεωφόρο. Τζίγγερ είναι κοντά η μέρα αυτή.

Επισκέπτης
1. Γιατί βγαίνουν όλοι οι εγκάθετοι(μαζί και οι γλοιώδεις "βετεράνοι", μαζί και ο "προσκυνημένος" κάρα) να μας πείσουν ότι πρέπει να πηγαίνουμε γήπεδο? Έχουν μετοχές στην ΠΑΕ? Βγάζουν μερίδιο από τα εισητήρια? Τι τέλος πάντων?
4. Αυτή η ομάδα με τον Πορτογάλο, είναι σοβαρή, αυτό της το αναγνωρίζω. Αλλά όπως και άλλες ομάδες της ίδιας σχολής(π.χ. Τσέλσυ επί Μουρίνιο) δεν έχει φαντασία. Είναι βαρετή, επίπεδη αλλά και αποτελεσματική. Δεν έχει τον απρόβλεπτο παράγοντα όμως. Την τρίπλα του Σανμαρτεάν, την πάσα του καλού Γκονζάλες,κάτι νταμάρια να τρέχουν βλέπω και να καλύπτουν.
ΥΓ.: 20.000 στο κλειστό και να έχει 150 στη Λεωφόρο. Τζίγγερ είναι κοντά η μέρα αυτή.
ισως τον ενδιαφερει να μαζεψει ολους αυτους που τοσο καιρο δεν πηγαινουν γιατι απεχθανονται τους οργανωμενους..αν η ομαδα παιζει μπαλλα μπορει να ξεκολλησουν οι καναπεδακηδες & σε λιγο καιρο να μαζευει περισσοτερο κοσμο..

triopo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

Αδερφέ peloponisie ο Καραγκούνης δεν προσπάθησε να μας πείσει να πάμε στο γήπεδο.Μετα το ματς με τον μπαοκ είπε πως δεν είναι εικόνα γηπέδου αυτή και πως δεν ξέρει ποιός φταίει αλλά πρέπει να αλλάξει.Δεν έχουν τέτοια συμφέροντα οι παίχτες απλά σε κανένα ποδοσφαιρστή δεν αρέσει να παίζει σε άδειο γήπεδο ή γήπεδο-εκκλησία.Θα πρέπει να το συνηθίσουν όμως γιατί ο εργοδότης τους έτσι αποφάσισε.Και όταν πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος του Παναθηναικού τι παίζεται, στο γήπεδο θα είναι ο Τζίγγερ με τα παιδιά του, ο Γκότζος με τα συμπεθέρια του και ο Αθανασόπουλος.Αυτός μόνος του γιατί από την πολύ γλίτσα δεν τον πλησιάζει άνθρωπος.
Η εικόνα της άδειας 13 είναι ανυπόφορη και τραγική.Η παλεφιπ και η ''γνήσια'' 13 δεν είναι ικανές να την γεμίσουν ούτε σε ματς με τον γαύρο.
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι...μέχρις στιγμής εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος.Η ομάδα δεν θυμίζει το περυσινό μπουρδέλο.Όταν μπουν και Έκι, Ίβανσιτς και Νίνης θα αποκτήσει και την ποιότητα που όλοι θέλουμε.

Επισκέπτης
Αδερφέ peloponisie ο Καραγκούνης δεν προσπάθησε να μας πείσει να πάμε στο γήπεδο.Μετα το ματς με τον μπαοκ είπε πως δεν είναι εικόνα γηπέδου αυτή και πως δεν ξέρει ποιός φταίει αλλά πρέπει να αλλάξει.Δεν έχουν τέτοια συμφέροντα οι παίχτες απλά σε κανένα ποδοσφαιρστή δεν αρέσει να παίζει σε άδειο γήπεδο ή γήπεδο-εκκλησία.Θα πρέπει να το συνηθίσουν όμως γιατί ο εργοδότης τους έτσι αποφάσισε.Και όταν πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος του Παναθηναικού τι παίζεται, στο γήπεδο θα είναι ο Τζίγγερ με τα παιδιά του, ο Γκότζος με τα συμπεθέρια του και ο Αθανασόπουλος.Αυτός μόνος του γιατί από την πολύ γλίτσα δεν τον πλησιάζει άνθρωπος.
Η εικόνα της άδειας 13 είναι ανυπόφορη και τραγική.Η παλεφιπ και η ''γνήσια'' 13 δεν είναι ικανές να την γεμίσουν ούτε σε ματς με τον γαύρο.
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι...μέχρις στιγμής εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος.Η ομάδα δεν θυμίζει το περυσινό μπουρδέλο.Όταν μπουν και Έκι, Ίβανσιτς και Νίνης θα αποκτήσει και την ποιότητα που όλοι θέλουμε.
τον νινη τον σακατεψατε ρε φιλε..παιδακι ειναι ακομη & πηγαινει για κοιλιακους..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
τον νινη τον σακατεψατε ρε φιλε..παιδακι ειναι ακομη & πηγαινει για κοιλιακους..
Πολύ σωστά.

Όσο για το άλλο, δεν δίνω λεφτά στην ΠΑΕ, τέρμα. Τους σιχάθηκα ρε αδερφέ. Αυτοί τον δρόμό τους και εγώ τον δικό μου.

triopo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ σωστά.

Όσο για το άλλο, δεν δίνω λεφτά στην ΠΑΕ, τέρμα. Τους σιχάθηκα ρε αδερφέ. Αυτοί τον δρόμό τους και εγώ τον δικό μου.
Και πολυ καλά κάνεις φίλε μου.Κανείς μέσα!
Για το Νίνη την ευθύνη μοιράζονται ο Μουνιόθ, ο Νιόπλιας και η ΠΑΕ.
Ο Μουνιόθ ναι μεν τον ανέδειξε αλλα΄σε παιχνίδια που ξέραμεν απο πριν το αποτέλεσμα (Εργοτέλης, Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ) κ.α δεν έπρεπε να τον βάλει.Έτρεχε ο μικρός και οι άλλοι κάνανε ''απεργία'' για τα πριμ.Ο Νιόπλιας έπρεπε να προστατέψει τον μικρό αφού ήξερε τι ζόρι τράβηξε τη χρονιά.Χωρίς προετοιμασία ήταν και ειδικά στον τελικο όλοι είδαμε πως με το ζόρι περπατούσε από την κούραση.Και φυσικά η αγαπημένη μας ΠΑΕ που δεν μπαίνει στον κόπο να προστατέψει το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο μετά την Παιανία...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τα ίδια θα κάνουνε και του Δημούτσου!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον Νίνη τον έφαγε ο βλάκας ο Μουνιοθ.Πρέπει εσείς οι βάζελοι να ανάψετε μια λαμπάδα στον Πεσέιρο που σας έσωσε τονΝίνη από τα χειρότερα.Ευτυχώς που διεγνώστηκε νωρίς το πρόβλημα κ μόνο ένα μήνα θα μείνει εκτός γηπέδων.Άκου 16 χρονών κ τον βάζανε μέχρι κ στα φιλικά να παίζει ενενηντάλεπτο.Πόσο μυαλό θέλει για να προστατέψεις ένα τέτοιο πιτσιρίκι;;; :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Επισκέπτης
Τον Νίνη τον έφαγε ο βλάκας ο Μουνιοθ.Πρέπει εσείς οι βάζελοι να ανάψετε μια λαμπάδα στον Πεσέιρο που σας έσωσε τονΝίνη από τα χειρότερα.Ευτυχώς που διεγνώστηκε νωρίς το πρόβλημα κ μόνο ένα μήνα θα μείνει εκτός γηπέδων.Άκου 16 χρονών κ τον βάζανε μέχρι κ στα φιλικά να παίζει ενενηντάλεπτο.Πόσο μυαλό θέλει για να προστατέψεις ένα τέτοιο πιτσιρίκι;;; :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:
γιατι δεν το ηξερε???σταρχιδιστης σε ολο του το μεγαλειο..το παραδακι να πεφτει & ας παει να γαμηθει ο πιτσιρικας & καθε αλλος..

triopo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
γιατι δεν το ηξερε???σταρχιδιστης σε ολο του το μεγαλειο..το παραδακι να πεφτει & ας παει να γαμηθει ο πιτσιρικας & καθε αλλος..

Υπερβολικός είσαι τώρα μεγάλε.Όχι και σταρχιδιστής ο άνθρωπος που τον ανέδειξε.Είπαμε έχει ευθύνη οκ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Όλοι έχουν ευθύνη!

Επισκέπτης
Υπερβολικός είσαι τώρα μεγάλε.Όχι και σταρχιδιστής ο άνθρωπος που τον ανέδειξε.Είπαμε έχει ευθύνη οκ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Όλοι έχουν ευθύνη!
τον προωθησε γιατι δεν ειχε κανενα καλυτερο & τον εκαψε εν γνωσει του..

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι φέτος άλλαξε γιατρό η ομάδα.
Ο προηγούμενος τα είχε καταφέρει μια χαρά...  >:(

triopo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
τον προωθησε γιατι δεν ειχε κανενα καλυτερο & τον εκαψε εν γνωσει του..

Διαφωνώ.Τον προώθησε γιατί είδε το ταλέντο του σε αντίθεση με τους προκατόχους του που όντως μόνο για τα λεφτά νοιάζονταν.Ναι, τον έκαψε αλλά όχι και επίτηδες...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Διαφωνώ.Τον προώθησε γιατί είδε το ταλέντο του σε αντίθεση με τους προκατόχους του που όντως μόνο για τα λεφτά νοιάζονταν.Ναι, τον έκαψε αλλά όχι και επίτηδες...

Τον έκαψε γιατί τον έβαζε να τρέχει ολόκληρους αγώνες χωρίς αλλαγή μπας και καλύψει το καφενείο που είχε καταντήσει η ομάδα πέρυσι!!! Τσακωνόμουνα με φίλους βάζελους πέρυσι να τους δώσω να το καταλάβουν αλλά........

Επισκέπτης
δεν ειπα εγω οτι ειχε προθεση να τον καψει αλλα οτι ηξερε πως κινδυνευει ο πιτσιρικας & δεν τον προστατεψε..δεν μπορω να δεχτω την λογικη του dark οτι δεν του εκοψε,δεν του περναγε απο το μυαλο οτι θα παθει ζημια..

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
Κι εγώ δε μπορώ να συμφωνήσω με το "δεν του έκοψε".
Δεν είναι μανάβης, προπονητής ποδοσφαίρου είναι.

triopo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειπα εγω οτι ειχε προθεση να τον καψει αλλα οτι ηξερε πως κινδυνευει ο πιτσιρικας & δεν τον προστατεψε..δεν μπορω να δεχτω την λογικη του dark οτι δεν του εκοψε,δεν του περναγε απο το μυαλο οτι θα παθει ζημια..

Νομίζω πως σημαντικό ρόλο στη ζημιά έπαιξε το ότι δεν ξεκουράστηκε το καλοκαίρι.Αν δεν έπαιζε στην εθνική ίσως να ήταν καλά τώρα.Από τον Απρίλη έλεγα πως θα το κάψουν το παιδί ιδίως αν παίξει και στην Εθνική.Το σώμα του ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί και περιμένανε να έχει την αντοχή ενός επαγγελματία ποδοσγαριστή που έχει κάνει 5 προετοιμασίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom