Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τα χαιρετισματα μου απο μαδριτη σε ολα τα αδερφια παναθηναικους.εχουμε δικαιωμα στο ονειρο γιατι ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.ολα  για την παναθα διπλο μεσα στην μαδριτη το εχουμε κανει πολλες φορες οταν ολοι μας εΙχαν ξεγραμμενους μιλανο-βρεμη-γλασκωβη-σαλκε-αμβουργο!

πες του δεκάγατου να παίξει με 11 πίσω μπάς και γλυτώσετε απο συντριβή και άσε τα μιλάνα-βρέμες-σάλκε και δε συμμαζεύεται.Εδω παίζεις με φοβερη ομάδα όχι με πατόλες στυλ ιντερ-βερντερ-ρειντζερς-σαλκε.Αυτες είναι στα μετρα των ομαδων μας.Οι ισπανικες ομαδες ειναι κλάσσης ανώτερες απο εμάς.Χώνεψε το.Αλλιώς άυριο χώνεψε την τεσσάρα σου. :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
πες του δεκάγατου να παίξει με 11 πίσω μπάς και γλυτώσετε απο συντριβή και άσε τα μιλάνα-βρέμες-σάλκε και δε συμμαζεύεται.Εδω παίζεις με φοβερη ομάδα όχι με πατόλες στυλ ιντερ-βερντερ-ρειντζερς-σαλκε.Αυτες είναι στα μετρα των ομαδων μας.Οι ισπανικες ομαδες ειναι κλάσσης ανώτερες απο εμάς.Χώνεψε το.Αλλιώς άυριο χώνεψε την τεσσάρα σου. :grin:
Την Ίντερ του Μουρίνιο και του Ζλάταν τι τη βάζεις μέσα στο σωρό;;
Εκτός κ'αν θεωρείς ότι πήγε αδιάφορη, αλλά να που έχασε την πρωτιά στον όμιλο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα χαιρετισματα μου απο μαδριτη σε ολα τα αδερφια παναθηναικους.εχουμε δικαιωμα στο ονειρο γιατι ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.ολα  για την παναθα διπλο μεσα στην μαδριτη το εχουμε κανει πολλες φορες οταν ολοι μας εΙχαν ξεγραμμενους μιλανο-βρεμη-γλασκωβη-σαλκε-αμβουργο!
Κάτσε να βάλω κι εγώ ένα ουζάκι!Δεν έχουν γίνει τα παγάκια ακόμα! :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μεγάλεεεεεεεεεεεε
Αυτή είναι επιστροφή. :rockon:

Να σου πω, πιστεύεις και εσύ ότι ο βάζελος είναι μπασκετικός ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ?

Εχω χασει επεισοδια ρε φιλε και δεν καταλαβαινω χριστο. :grin: :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
κατσε να παιζε ο καραγκουνης και θα σου λεγα εγω. ;) ;)
Γιατί δε ζητήσατε από τη μισητή αντίπαλο της Ατλέτικο, τη Ρεάλ, να σας δώσει δανεικούς Ρονάλντο-Κακά ή έστω Φαν ντερ Φάαρτ και λοιπούς;;;;
Δε γίνεται να παίξουν δανεικοί στα προκριματικά και κανονικά με τη Ρεάλ στο CL;;; :think:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μην γινει η στραβη αυριο γαβροι γιατι μετα ψαχτε λαγουμια να κρυφτειτε οι πιθανοτητες ειναι εναντιον μας ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και το εχουμε ξανακανει εσεις ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εχω χασει επεισοδια ρε φιλε και δεν καταλαβαινω χριστο. :grin: :grin:

Ναι, ο gastr13 δείχνει να αγνοεί επιδεικτικά μία άλλη λίγκα και μας λέει για το μπασκετικό πλανητάρχη παναθηναϊκό που όλοι τρέμουν στο πέρασμα του και τέτοιες ιστορίες. Είναι μεγάλος τύπος και πρέπει να δώσεις προσοχή.

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τα αδερφια μας οι μερενγκες θαναι μαζι μας αυριο στο γηπεδο οι επαφες εχουν ηδη γινει.ΠΑΝΑΘΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ορίστε και ο δεξιός αμυντικός, αλλά από το Γενάρη.
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/248028.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/248028.html[/url]

"H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4ετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Στέργο Μαρίνο με έναρξη ισχύος την 1-1-2010", αναφέρει σχετική η λιτή ανακοίνωση στην οποία, όπως τονίζεται, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, έχει έναρξη ισχύος από την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Ποιος είναι ο Στέργος Μαρίνος

Τον 22χρονο (γεννημένο στις 17/09/1987) Στέργο Μαρίνο ανακάλυψε στα γήπεδα της Κω ο σκάουτερ της Χαλκηδόνας Τόλης Αποστόλου. Με γρήγορες κινήσεις πρόλαβε τον Παναθηναϊκό και έφερε τον παίκτη στην Αθήνα αφού το ταλέντο του (έπαιζε ως επιθετικός) θεωρήθηκε σπάνιο. Εκανε το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο στις 8 Ιανουαρίου του 2006 κόντρα στον Ακράτητο. Ο Γκιγέρμο Ογιος τον καθιέρωσε στο δεξί άκρο της άμυνας τη σεζόν 2007-08 ενώ στη ίδια θέση έπαιξε και πέρυσι μέχρι να μπει σε καραντίνα από τη διοίκηση εξαιτίας της άρνησής του να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό ήταν δεδομένη εδώ και καιρό και επικυρώθηκε με την ανακοίνωση τη Δευτέρα. Ο παίκτης θα παίξει στον Ατρόμητο μέχρι τον Δεκέμβρη και μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του Γιώργου Δώνη ο οποίος τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη. Μέχρι στιγμής μετράει 37 συμμετοχές σε Α' και Β' Εθνική.

καλα τον κολοτσινι και μαρτσενα δεν μας ελεγε οτι θα φερει ο πατερας???

τι μαρινος ειναι αυτος που μας παρουσιαζουνε.

για εμπειρο ψαχνουμε.ελεος. :cheesy:

παμε γερα αυριο για την ανατροπη :)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μην γινει η στραβη αυριο γαβροι γιατι μετα ψαχτε λαγουμια να κρυφτειτε οι πιθανοτητες ειναι εναντιον μας ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και το εχουμε ξανακανει εσεις ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Τα υπογλώσσια τα έχεις κοντά στον κομπιούτορα;;;
Θα πάθεις τίποτα καμιά μέρα, καθώς γράφεις του πύρινους λόγους σου...

Μιας και είχαμε εθνική τραγωδία, οι πιθανότητές σας αυξάνονται σημαντικά.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τα υπογλώσσια τα έχεις κοντά στον κομπιούτορα;;;
Θα πάθεις τίποτα καμιά μέρα καθώς γράφεις του πύρινους λόγους σου...

Μιας και είχαμε εθνική τραγωδία, οι πιθανότητές σας αυξάνονται σημαντικά.

ερε και να κανει ο τζιμπριλ η ο λετο το 0-1 στο 1ο ημιχρονο..

χαμος θα γινει..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ερε και να κανει ο τζιμπριλ η ο λετο το 0-1 στο 1ο ημιχρονο..

χαμος θα γινει..
Πιο πιθανό είναι να το κάνει ο Σαριέγκι ή ο Βύντρα σε στημένο.
Αλλά σε κάθε περίπτωση δε χαλιέσαι... ;)

Χαλιόμαστε οι γαύροι που χάνουμε λεφτά αν περάσετε. :P

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τα αφηνω για σενα,αλλα αφου την γλυτωσες μετα απο αυτο που σου εκανε ο δουρος μην φοβασαι.βρε κουνια που σας κουναγε εσας τους γαβρους τα χρονια περνανε μυαλο δεν βαζετε!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πιο πιθανό είναι να το κάνει ο Σαριέγκι ή ο Βύντρα σε στημένο.
Αλλά σε κάθε περίπτωση δε χαλιέσαι... ;)

Χαλιόμαστε οι γαύροι που χάνουμε λεφτά αν περάσετε. :P

αυτα θα τα χασετε,ακομα κι αν δεν περασουμε. ;)

μετα το φιασκο μαρινακη τα λεφτα που θα παρετε θα πανε κατευθειαν ελβετια.

αντε να παρετε κανενα κουτσαλογο για παραμυθιασμα.

τα λεφτα προωριζονται για μαυρες τρυπες ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τα αφηνω για σενα,αλλα αφου την γλυτωσες μετα απο αυτο που σου εκανε ο δουρος μην φοβασαι.βρε κουνια που σας κουναγε εσας τους γαβρους τα χρονια περνανε μυαλο δεν βαζετε!
Δε μου χρειάζονται, είμαι κάτω των 30 και δε βαράω κόφτη 8 χιλιάδες στροφές σαν εσένα...
Για το ποιος δεν έχει βάλει μυαλό όσα χρόνια πέρασαν, έχεις πει την ηλικία σου, αν και δεν πιστεύω να είσαι πιο μεγάλος από εμένα.

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ουτε κοφτες ουτε στροφες ουτε προβλημα εχω με την ηλικια μου.ηρθα το ταξιδακι μου 4 μερες θα δω και την παναθα ολα καλα!ετσι γουσταρω ετσι κανω τοσα χρονια απο το 1995!καληνυχτα σε ολους!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ουτε κοφτες ουτε στροφες ουτε προβλημα εχω με την ηλικια μου.ηρθα το ταξιδακι μου 4 μερες θα δω και την παναθα ολα καλα!ετσι γουσταρω ετσι κανω τοσα χρονια απο το 1995!καληνυχτα σε ολους!
Καληνύχτα και δε χρειάζεται να πωρώνεσαι τόσο.
Τον χαβαλέ μας κάνουμε εδώ μέσα, δε θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom