1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και όχι μόνο.....εκκλησιά θα σου χτίσω στο τηγάνι δίπλα....
μια φωτίτσα στο χόρτο του καραισκάκη παρακαλω.
να κάνουμε το καραισκάκη καντηλάκη......
και όχι μόνο.....εκκλησιά θα σου χτίσω στο τηγάνι δίπλα....
Επειδή θέλω Καραφλούς στο Γαύρο, πάει να πει ότι είμαι κ'εγώ;;;λες ρε όμορφε?......θα καταντήσω σαν τον μεγαλέ......ξεσκέπαστος.....
Eγώ παλί έχω!!! :'(Επειδή θέλω Καραφλούς στο Γαύρο, πάει να πει ότι είμαι κ'εγώ;;;
Έχω κανονικά μαλλιά, δεν έχω κληρονομικότητα για καράφλα.
Και βοθρίζεις "παλί" σήμερα!!Eγώ παλί έχω!!! :'(
Πρεντρρακ Τζόλε με βλέπω!!!
Ρε ένας τόνος ξέφυγε,αμάν υπερβόλα!!!Και βοθρίζεις "παλί" σήμερα!!
Αλέφαντε,άντε δες αν έρχομαι ρε!!!Να το προσέξεις πάντως, δε θέλει και πολύ.
Τωρα για την σημερινη του καταντια φταει κυριως ο κωλοχαρακτηρας του,η απλειστια του και οι γκομενες,αλλα και η προσφωνηση κουτσαλογο ειναι καπως υπερβολικη για εναν παιχτη τετοιας κλασης.
Για ντεκο συμφωνω και επαυξανω.... ..
Για την καράφλα εννούσα ότι πρέπει να το προσέξεις!!Αλέφαντε,άντε δες αν έρχομαι ρε!!!
Ου κατσικαγιάννη,τραγί!!!
μήπως παίρνουμε και τίποτις άλλο?......εντάξει ...ρίξαμε 3 στον εργο....και 2 στην αθλέτικο.....καΙ ΦΆΓΑΜΕ 3....ΜΕ ΆΜΥΝΑ ΖΕΙΜΠΈΚΙΚΟ....ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΆ ΚΑΛΉ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ....έστω και 2-1..ΓΚΈΓΚΕ?...
σταματάω την γκρίνια και περιμένω.......κρασοποσία.....
πες τα ρε ταλε.
η ομαδα εχει αμυνα ζειμπεκικο αλλα επιθεση φωτια.
αν ειχαν παρει 1 σοβαρο αμυντικο και ειχαν δουλεψει τους αυτοματισμους της αμυνας
ο παναθηναικος τωρα δεν θα παιζοτανε.
αν ειχαν δειξει την ιδια σοβαροτητα με το να ενισχυσουν την αμυνα οπως την επιθεση-κεντρο
τωρα ο παναθηναικος θα ειχε περασει την Ατλετικο.
θα λεγαμε μετα ποια ατλετικο..
Συμφωνώ. Τέτοιες ομάδες έχουν αξία 150-200εκ σε παίκτες και ο βάζελος και ο γαύρος πολύ κάτω από 100 ο καθένας.....Σιγουρα με ενα στοπερ καλο,θα στεκοσουν αξιοπρεπεστερα,(αν και τα γκολ απο την ατλετικο δεν τα εφαγες απο τα στοπερ)αλλα αν πιστευεις οτι η διαφορα σου με την τριτοτεταρτη της πριμερα ειναι ο κολοτσινι εισαι μακρια νυχτωμενος.....
τι είπε ρε ο δεκαμαλάκας....αμυνθήκαμε καλά και απειληθηκαμε μόνο 2 φορε΄ς......ή ήταν σ άλλο γήπεδο ή έτσι του λένε να λέει για να μην πάρουμε αμυντικό.....άιντε γαμήσου ρε μαλάκα.....πάνω που είπα να μην γκρινιάξω......με τομ πούστη....
και προφανως ο τεν-δεκαμαλακας δεν ζηταει αμυντικο.
ειναι ο νουμερο ενα κινδυνος για τον παναθηναικο αυτος ο προπονητης.
γι αυτο πανηγυριζανε οι γαυροι οταν τελικα εμεινε το καλοκαιρι..
Δεν το νομιζω....Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Καλάθης και παπάρια μάντολες...
Τεντάς-Μπαναώτης και το θέμα τίτλος έληξε πριν καν αρχίσει!!!!
Ενω αν ειχε τον Καραγκουνη στις ταξεις του, τοτε θα την ....ξεφτιλιζε την Ατλετικο.ΠΑΟ: Χωρίς Καραγκούνη με Ατλέτικο
Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, που υπέστη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Χενκ Τεν Κάτε «έκοψε», επίσης, τους Μαρσέλο Μάτος, Χρήστο Μελίσση, Σεντρίκ Καντέ και Γιώργο Μαχλελή.
Αντιθέτως, στην αποστολή είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος, μια και το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του θεωρείται λήξαν και ο Ολλανδός τον παίρνει μαζί του στη Μαδρίτη.
Για μενα αυτη η ειδηση ,φερνει και το τελος καθε ελπιδας προκρισης του παναθηναικου.
ο παναθηναικος χωρις τον καραγκουνη δεν μπορει να καταφερει την αντατροπη.
δυστηχως ασχημα τα νεα.
ζητω ο φρεσκοελληνας βατραχοςΔεν το νομιζω....