Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καποιοι ελεγαν οτι δεν χρειαζομαστε σοβαρο κεντρικο αμυντικο..

καποιοι ελεγαν οτι θα γαμησουν κοσμο ετσι και κερδιζαμε την Ατλετικο..

καποιοι ελεγαν πολλα..

αλλα εξαφανιστηκαν μετα την 3ρα της Σπαρτας..

ειπαν οτι εμειναν ενθουσιασμενοι μετα την 3ρα της Ατλετικο..

ποσες ακομα τριαρες..

ποσες ακομα κωλοτουμπες εχουμε να δουμε...

φαντάσου τι θα έγραφες εάν δεν δήλωνες βάζελος και σήμερα κέρδιζες με 0-1........

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ποσες ακομα τριαρες..

ποσες ακομα κωλοτουμπες εχουμε να δουμε...
Ειδικότητα του Έλληνα. Εμείς (και εγώ μαζί) άραγε πότε θα αρχίσουμε να κράζουμε τον Κετσπάγια;; :think:
Στην 1η ήττα; Σε ενδεχόμενο αποκλεισμό στη φάση των ομίλων; Αν δε χρησιμοποιήσει πολύ τους πιτσιρικάδες;;

Αλλά θα τον κράξω με βαριά καρδιά, καθότι καραφλός....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ειδικότητα του Έλληνα. Εμείς (και εγώ μαζί) άραγε πότε θα αρχίσουμε να κράζουμε τον Κετσπάγια;; :think:
Στην 1η ήττα; Σε ενδεχόμενο αποκλεισμό στη φάση των ομίλων; Αν δε χρησιμοποιήσει πολύ τους πιτσιρικάδες;;

Λογικα οταν αρχισει να κανει μαζικες μαλακιες.

μεχρι τωρα καλα κρατει.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Ο Κετσπάγια θα φάει κράξιμο αν αποκλειστεί από το Κύπελλο πριν τους 4 και θα φάει δρόμο αν χάσει το πρωτάθλημα.
Για Ευρώπη δε ξέρω, δε νομίζω κανείς μας να έχει ιδιαίτερες προσδοκίες για πρόκριση στους 16 άρα θα έλεγα ότι θα φάει κράξιμο έτσι και μαζέψουμε κάτω από 7-8 βαθμούς.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ειπα ΟΤΑΝ...διαβαζε σωστα.

γιατι ειναι σιγουρο οτι σε καποιους αγωνες κατι δε θα παει καλα.
Σε όλους όλα τέλεια!!! :grin:
Αει συχτήρι κωλοβάζελοι,χανούμια,μπαοκτζήδες κτλ.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ποτε θα τον κραξεις??

στην ηττα απο την Αεκ αυριο.

μη βιαζεσαι.

κυριακη κοντη γιορτη.. :cheesy: :cheesy:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γιατί πρέπει ντε και καλά να τον κράξεις ρε Μεγαλέφα? Ποιον θέλεις να σου φέρει ο Θείος? Τον Μουρίνιο?

Η United Θυμάσαι τι πίπα έτρωγε τέλη 80s μέχρι να στρώσει? Πόσα χρόνια είναι ο Sir Alex στον πάγκο?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.713
Πόντοι
19.485
Γιατί πρέπει ντε και καλά να τον κράξεις ρε Μεγαλέφα? Ποιον θέλεις να σου φέρει ο Θείος? Τον Μουρίνιο?

Η United Θυμάσαι τι πίπα έτρωγε τέλη 80s μέχρι να στρώσει? Πόσα χρόνια είναι ο Sir Alex στον πάγκο?

έχει κάποιο δίκιο αλλά που Sir Alex και που Κετσπάγια!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
3-0 σημερα το καλο ειναι οτι επιτελους μετα απο καιρο σκοραραμε αρκετα γκολ και δεν χασαμε πολλες ευκαιριες
καλη η νικη γιατι τα τελευταια χρονια ειχαμε αρκετες γκελες αν ερθει και χ αυριο το ντερμπι κανουμε καλη αρχη
σειρα τωρα η Ξανθη σε ενα ματς που πιστευω θα μας βγαλουν την ψυχη καθως θα παιξουν ολοι πισω ολα τα λεφτα σημερα η πασα του νινη στον γκαμπριελ που εκανε την σεντρα στο 3ο γκολ
χτυπησε ο καρα για να δουμε αν θα παιξει την τριτη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

με φώναξε κανείς;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ποτε θα τον κραξεις??

στην ηττα απο την Αεκ αυριο.

μη βιαζεσαι.

κυριακη κοντη γιορτη.. :cheesy: :cheesy:
Λες να το αναστήσουμε το [size=8pt]Αεκάκι[/size];;
Ικανότατοι σε αυτό τον τομέα είμαστε σίγουρα, γι'αυτό ελπίζω να πιάσουν τόπο
οι χριστοπαναγίες του καραφλού και να παίξουν σοβαρά.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
3-0 σημερα το καλο ειναι οτι επιτελους μετα απο καιρο σκοραραμε αρκετα γκολ και δεν χασαμε πολλες ευκαιριες
καλη η νικη γιατι τα τελευταια χρονια ειχαμε αρκετες γκελες αν ερθει και χ αυριο το ντερμπι κανουμε καλη αρχη
σειρα τωρα η Ξανθη σε ενα ματς που πιστευω θα μας βγαλουν την ψυχη καθως θα παιξουν ολοι πισω ολα τα λεφτα σημερα η πασα του νινη στον γκαμπριελ που εκανε την σεντρα στο 3ο γκολ
χτυπησε ο καρα για να δουμε αν θα παιξει την τριτη

χτυπησε ο Καρα????

μη μου λες τετοια αδερφε.

αν δεν παιξει θα γινει διασυρμος του παναθηναικου στο Καλντερον.. θα ξεφτιλιστει η φανελα.

αν παιξει υπαρχει ελπιδα για το θαυμα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αμφίβολος ο Καραγκούνης με Ατλέτικο

Ενα διάστρεμμα στον αστράγαλο ήταν ο λόγος που ανάγκασε τον Γιώργο Καραγκούνη να γίνει αλλαγή στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα προλάβει τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο.
Αμφίβολος ο Καραγκούνης με ΑτλέτικοΕν αμφιβόλω τέθηκε η συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού και δεν αποκλείεται να μην καταφέρει να αγωνιστεί στο "Βιθέντε Καλντερόν".
Ο Ελληνας μέσος υπέστη διάστρεμμα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη και αύριο θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Στο Τριφύλλι, πάντως, εκφράζεται αισιοδοξία ότι τελικά ο Γιώργις Καραγκούνης θα είναι κανονικά στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε για τον επαναληπτικό της Μαδρίτης.

ΡΕ εδω ο αρχηγος τραυματιστηκε και εσεις λετε μαλακιες τοση ωρα?

ποιος λετο και μπουλετο και σισε και κολοκυθια τουμπανα.

αμα δεν παιξει ο Καραγκουνης την Τριτη προβλεπεται διασυρμος του ιστορικου συλλογου μας.

το 4-0 θα ειναι αναποφευκτο.

αν  δεν παιξει ο καραγκουνης φοβαμαι οτι ειναι τοσο κοτες ή καλυτερα τοσο λαγοί, που θα χασουν με 6-0.

οχι αυτος ρε πουστη μου..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Νομίζω ο μόνος που έκατσε 3+ χρόνια ήταν ο Μπάγιεβιτς. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έφυγε - εδώ παρά λίγο να σας πάει 4άδα. Πράγμα αδιανόητο για γαύρο. :cool2:
Μασημένη τροφή θέλετε εδώ μέσα...
Τον διώξαμε για να γυρίσει στην Αεκ και να αρχίσουν οι ιστορίες περί προδοσίας, τα πεντοχίλιαρα, οι σφαίρες στο γραμματοκιβώτιο κλπ κλπ 
που αποσταθεροποίησαν την ομάδα και τον κόσμο και έφεραν το σύλλογο στη σημερινή τραγική κατάσταση.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μίλα σοβαρά ρε μαλάκα. Μήπως ήταν ένα εγωϊστικό παιχνιδάκι του Θείου? :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom