μου είπε το παλικάρι παραπάνω τι έγινε
δες και λιγο πιο παραπανω για τους παπαρες που μας ελεγαν οτι η αμυνα μας ειναι μια χαρα.
παρεα με τον τεν κατε πρεπει να απομακρυνθουν απο τον παναθηναικο ;)
ας μην σχολιαζουν πια μετα απο τοσες μπουρδες
μου είπε το παλικάρι παραπάνω τι έγινε
δες και λιγο πιο παραπανω.
Ευτυχώς που ο Πατέρας είναι φιλεύσπλαχνος και, όπως είπε, άφησε έναν-δυο παίχτες να πάρουν και οι άλλοι, γιατί με την υπερομάδα που έφτιαξε θα βαρεθεί να σηκώνει κούπες.
Πάντως το ματσάκι εδώ θα είναι ντέρμπι, 50-50 το βλέπω. Αν σοβαρευτεί ο ΠΑΟ, θα περάσει.
μαζι με τα παπαγαλακια των εφημεριδων και τους υπηκοους του Πατερα..που μας ελεγαν
τοσο καιρο τι γαματο ροστερ που εχουμε και οτι δεν χρειαζομαστε τιποτα αλλο..
Καλα να παθει ο Παναθηναικος αποψε..οσο και αν με στεναχωρει.
Τα ελεγα εδω και ενα μηνα οτι η αμυνα ειναι τρυπια και οι αμυντικοι που διαθετουμε δεν ειναι σοβαροι..
οχι 1 οχι 2 αλλα 3 μπαλακια δεχθηκε αποψε!!
Αν και γαύρος μαλακία που έχασε γιατί φέτος θέλουμε βαθμούς για μια καλύτερη κατάτξη στην UEFA για να μην έχουμε κάθε λίγο προκριματικά και να παίρνουμε τον πούλο και οι 2!
Αν και το κόβω χλωμό να περάσει μακάρι να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στα play-off!
.....μιλησα με αρκετους Παναθηναικους....ολοι ξερεις τι μου ειπαν ? Αναμενομενο ηταν το αποτελεσμα...............και αυτο ειναι καλο γιατι αποδεικνυει οτι δεν πιστευουν τους οπαδικους ρεπορτερ σε ραδιο και εφημεριδες που τα "παιρνουν" χοντρα για να περνανε την γραμμη της διοικησης........δεν θελω να ειμαι Κασσανδρα αλλα ο ΠΑΟ και φετος δεν θα παει πουθενα..........η ενεργεια να παιζεις με Βυντρα-Σαριεγκι μετα απο τοσες γκαφες ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα εγκληματικα λαθη στην ιστορια του συγχρονου παγκοσμιου ποδοσφαιρου.............
Οσο για αυτον τον τρομπα που παριστανει τον προπονητη και εφαγε λογω προσωπικης εμπαθειας Ιβανσιτς , Ματος , Γκουμα κλπ κλπ , οτι και να πουμε ειναι λιγο............βγαινει ο καραγκιοζης και κανει βαρυγδουπες δηλωσεις λες και πηρε το CL............εδω ρε νουμερο δεν βγαινει να μιλησει ετσι ενας απο τους μεγαλυτερους θρυλους του παγκοσμιου μπασκετ ο Ζελικο , εσυ απο που κι ως που μιλας με τετοιο αλαζονικο υφακι ? Μαλλον νυχτα θα φυγεις.........
καλά.
χαλαρωστε. Καταρχάς μπορεί και να το γυρίσετε εδώ. Δεν ξέρεις πώς παίζουν ευτοί εκτός έδρας.
και δεύτερον, τα ίδια λέγατε εσείς πέρσι όταν είχαμε ρουφήξει το πουλάκι από την Ανόρθωση και τελικά χάσατε το πρωτάθλημα εσείς και εμείς το πήραμε χαλαρά.
Θα έλεγα πως είναι υπερβολικά νωρίς για κρίσεις για οποιαδήποτε ομάδα.
Και η Λάρισα αποκλείστηκε, αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι για μπάτσους στο ερχόμενο πρωτάθλημα.
Γμτ την ελληνική νοοτροπία μας γμτ...
.....μιλησα με αρκετους Παναθηναικους....ολοι ξερεις τι μου ειπαν ? Αναμενομενο ηταν το αποτελεσμα...............και αυτο ειναι καλο γιατι αποδεικνυει οτι δεν πιστευουν τους οπαδικους ρεπορτερ σε ραδιο και εφημεριδες που τα "παιρνουν" χοντρα για να περνανε την γραμμη της διοικησης........
βλέπω αύριο πρωί πρωί να κλείνουμε τον Γιούρκα. θα το τραβάμε άρον άρον από τη Μύκονο το παλουκάρι
προφανώς μίλησες με μετά Χριστόν προφήτες. πριν τον αγώνα μίλησες με κανέναν; όχι ε; γιατί αν είχες μιλήσει, όλοι θα σου έλεγαν ότι πάμε για νίκη
φαντάζομαι και πέρυσι, όταν έφαγες την 3άρα στην Κύπρο τα ίδια θα έλεγες. όταν πήρες 2πλό σε Γερμανία και Ιταλία τα ίδια έλεγες;για το champions legaue μιλαω .Δεν εχει νοημα να περασει και να γινει η νεα πουτανα της ευρωπης μετα το γαυρο τοτε
με την γιουβε.ας αποκλειστει,να μην εχουμε και στεναχωριες.να πονεσει η τσεπη του πατερα.
ετσι θα καταλαβει μονο.οταν χασει λεφτα ;)
οχι ολοι. οσοι χαλβαδιαζαν σαν τον περσονα,ναι.
θυμασαι τι εγραφα .ημουν σιγουρος οτι θα δεχθει μπαλακια.ανετρεξε πισω και θα δεις ;)
ο Μαρτσένα σέντερ μπακ δεν είναι; αφού πήραμε τον Μπιέρσμιρ που είναι καλός σέντερ μπακ. κι άλλον ήθελες;τι να κανουμε στον Μαρτσενα τσιγκουνευονταν να δωσουν οσα για τον Λετο.
παρτον κατω τον παναθηναικο. σε χρονο dt