Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Επειδή -δυστυχώς- δεν έχω πολύ χρόνο να γυρίσω σελίδες πίσω και δεν ξέρω αν έχει γραφεί ρωτώ: τι ώρα παίζουμε αύριο και αν θα το δούμε σε κάποιο κανάλι

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Τελικά έψαξα και βρήκα ότι μάλλον με ραδιόφωνο θα τη βγάλουμε, αφού τα δικαιώματα για τους αγώνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι στα 500 χιλ, (πανε και οι δύο πακέτο) ποσό που κανένα κανάλι δεν μπορεί να διαθέσει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Επειδή -δυστυχώς- δεν έχω πολύ χρόνο να γυρίσω σελίδες πίσω και δεν ξέρω αν έχει γραφεί ρωτώ: τι ώρα παίζουμε αύριο και αν θα το δούμε σε κάποιο κανάλι

9 παίζουμε. για το 2ο, ακόμη δεν υπάρχει πληροφορία

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μουνίνιο δηλώνει ο ίδιος. Τα 7 εκατομμύρια αληθεύουν;; :uglystupid:
Ο Ζιλμπέρτο βοήθησε ποικιλοτρόπως τελικά...(Τον Ολυμπιακό να πάρει πρωτάθλημα)
Δεν είναι ειρωνεία το πως έπεισε ο "αόρατος" τη διοίκηση να πάρει κάποιον με "κλειστά μάτια" :sunglasses: ;

και τωρα δεν κανει ουτε για δευτερη ομαδα.. η κλικα τον ηθελε βλεπεις στην αρχη..

αλεφα τα μαθες? με την καρμοιρια που τους δερνει τελικα

θα παιξει ο μπιερσιρ στη θεση του μουν!!!!!!

τι λες θα ανταπεξελθει??

αμα τραυματιστει ο σαλπιγγιδης πιστευω θα τον βαλει να αντικαταστησει αυτον μετα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ετσι κι αλλιως την ιδια δουλεια κανουν :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και τωρα δεν κανει ουτε για δευτερη ομαδα.. η κλικα τον ηθελε βλεπεις στην αρχη..
αλεφα τα μαθες? με την καρμοιρια που τους δερνει τελικα
θα παιξει ο μπιερσιρ στη θεση του μουν!!!!!!
τι λες θα ανταπεξελθει??
αμα τραυματιστει ο σαλπιγγιδης πιστευω θα τον βαλει να αντικαταστησει αυτον μετα :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ετσι κι αλλιως την ιδια δουλεια κανουν :cheesy: :cheesy:

Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο, που δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα. Σούπερ ο Σισέ, αξιόπιστος ο Σαλπιγγίδης και το έχει το γκολ όταν τον αφήνει ο Τεντάς να πατά περιοχή. Τι άλλους καθαρούς επιθετικούς έχετε πλην του Πετρόπουλου; Αν κουραστεί ο Σισέ ή πάρει κάρτες ή πάθει καμιά κάκωση από τους τεχνίτες στην ξυλογλυπτική (ή αλλιώς ξυλοκόπους) αμυντικούς του πρωταθλήματος τι θα κάνετε;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο, που δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα. Σούπερ ο Σισέ, αξιόπιστος ο Σαλπιγγίδης και το έχει το γκολ όταν τον αφήνει ο Τεντάς να πατά περιοχή. Τι άλλους καθαρούς επιθετικούς έχετε πλην του Πετρόπουλου; Αν κουραστεί ο Σισέ ή πάρει κάρτες ή πάθει καμιά κάκωση από τους τεχνίτες στην ξυλογλυπτική (ή αλλιώς ξυλοκόπους) αμυντικούς του πρωταθλήματος τι θα κάνετε;

τι θα κανουμε? δεν θα μπορουμε να σκοραρουμε.

απαντησε μου και εσυ ομως..

μπορει ο μπιερσμιρ να παιξει ανετα στη θεση του Μουν?? :huh: :huh:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τι θα κανουμε? δεν θα μπορουμε να σκοραρουμε.
απαντησε μου και εσυ ομως..
μπορει ο μπιερσμιρ να παιξει ανετα στη θεση του Μουν?? :huh: :huh:

Δε μπορώ να ξέρω, δεν τον έχω δει να παίζει.
Να μπορούσε άραγε ο Χριστοδουλόπουλος να παίξει επιθετικός; Αλλά εκτός από εξτρέμ που παίζει, μου κάνει για 2ος επιθετικός, όχι για μοναδικός προωθημένος. Ίσως Πετρόπουλος στην κορυφή και αυτός 2ος επιθετικός, με Γκάμπριελ ή Νίνη δεξιά. :think:

Τώρα το πρόσεξα στο πρωτοσέλιδο της Πράσινης για τον Σόουζα: [size=12pt]"Με σπάνια αίσθηση του γκολ"!!![/size] :2funny: :2funny: :2funny:
Εδώ πέτυχαν διάνα, σπάνια την είχε την αίσθηση του γκολ. :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δε μπορώ να ξέρω, δεν τον έχω δει να παίζει.
Να μπορούσε άραγε ο Χριστοδουλόπουλος να παίξει επιθετικός; Αλλά εκτός από εξτρέμ που παίζει, μου κάνει για 2ος επιθετικός, όχι για μοναδικός προωθημένος. Ίσως Πετρόπουλος στην κορυφή και αυτός 2ος επιθετικός, με Γκάμπριελ ή Νίνη δεξιά. :think:

για να παιξει ο νινης βασικος πιστευεις οτι πρεπει να τραυματιστει ο καραγκουνης?

σε ποια περιπτωση θα τον δουμε βασικο φετος?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Η συνέντευξη θα δημοσιευθεί στον ριζοσπάστη; :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
για να παιξει ο νινης βασικος πιστευεις οτι πρεπει να τραυματιστει ο καραγκουνης?

σε ποια περιπτωση θα τον δουμε βασικο φετος?

Όταν ο Τεντάς και ο Βύντρα μάθουν μπάλα, όταν ο Ολυμπιακός εμπιστευτεί τους νέους του,
όταν ο θείος αφήσει προπονητή πάνω από 1 χρόνο και  όταν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες(το τελευταίο μάλλον είναι το ευκολότερο... :grin:)

Τώρα το πρόσεξα στο πρωτοσέλιδο της Πράσινης για τον Σόουζα: [size=12pt]"Με σπάνια αίσθηση του γκολ"!!![/size] :2funny: :2funny: :2funny:
Εδώ πέτυχαν διάνα, σπάνια την είχε την αίσθηση του γκολ. :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν παίρνω απο Πρωταθλητή, έχει μπάζα κι αξύριστες.
Σαν να ΄ναι κνίτισες ένα πράμα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν παίρνω απο Πρωταθλητή, έχει μπάζα κι αξύριστες.
Σαν να ΄ναι κνίτισες ένα πράμα.

εγω παντως προτιμω τις δαπιτισες . ειναι τα καλυτερα πουτανακια. δεν θελουν και πολυ ζορι ,σου καθονται κατευθειαν μολις

μυρισουν λιγο αντριλα.εχουν πηξει στα φλωρια μαλλον.

τις δαπιτισσες τις γαμας κανεις την δουλεια σου και μετα πας στην επομενη.γιατι αμα ανοιξουν το στομα τους να μιλησουν κλαφτα χαραλαμπε :cheesy: :cheesy:

ειναι ευκολες και βολικες. ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ρε μην κλείνεις το μάτι συνέχεια, θα σε πουν δροσερό αγόρι. :boff:
Πέρα από την πλάκα υπάρχουν αρκετές κνίτισες καλές.
Οι δαπίτισες συνήθως άμα μυριστούν αριστερό αίμα την κάνουν.  :uglystupid:

Για το Μπιερσμιρ που είπες πριν σου ξανάπα νομίζω ότι είναι απο τις λίγες φορές που πρότεινε ο Χένρικσεν αμυντικό οπότε δεν είναι τυχαίο αυτό.
Περίμενε να το δεις στα επόμενα ματς και μην κρίνεις από τώρα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο, που δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα. Σούπερ ο Σισέ, αξιόπιστος ο Σαλπιγγίδης και το έχει το γκολ όταν τον αφήνει ο Τεντάς να πατά περιοχή.
Ρε συ Αλέφα, με το συμπάθειο δηλ - καλό παλικάρι μπορεί να είναι δε λέω (δεν έχουμε πιει ούζα μαζί :rolleyes:), αλλά είναι ο παίχτης για τον οποίο δίνεις στον ΠΑΟΚ Γκέκα και λεφτά?

Γιατί αν θυμάσαι γι' αυτό τα πήρε στην κράνα κι έφυγε ο Γκέκας. Σου λέει ήρθα σαν 1ος σκόρερ, παρέμεινα 1ος και σε σας γαμώ το κωλοσωματείο και με δίνετε αντάλλαγμα? Άντε γαμηθείτε. :birdman:

Σοβαρά τώρα, είναι ο ζουμπάς καλύτερος? Σ' έχω ότι ξέρεις από μπάλα - από μένα πιο πολύ σίγουρα πάντως (εγώ είμαι του μπάσκετ από πιτσιρίκι).

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τελικα ποιο καναλι γαμω το σπιτι τους θα δειξει τα ματς αυριο και μεθαυριο?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ρε συ Αλέφα, με το συμπάθειο δηλ - καλό παλικάρι μπορεί να είναι δε λέω (δεν έχουμε πιει ούζα μαζί :rolleyes:), αλλά είναι ο παίχτης για τον οποίο δίνεις στον ΠΑΟΚ Γκέκα και λεφτά?

Γιατί αν θυμάσαι γι' αυτό τα πήρε στην κράνα κι έφυγε ο Γκέκας. Σου λέει ήρθα σαν 1ος σκόρερ, παρέμεινας 1ος και σε σας γαμώ το κωλοσωματείο και με δίνετε αντάλλαγμα? Άντε γαμηθείτε. :birdman:

Σοβαρά τώρα, είναι ο ζουμπάς καλύτερος? Σ' έχω ότι ξέρεις από μπάλα - από μένα πιο πολύ σίγουρα πάντως (εγώ είμαι του μπάσκετ από πιτσιρίκι).

Θα προτιμούσα το Γκέκα. Έχει και κεφάλι!!!! :2funny:
Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι;; ;)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν αλλάζει ο Χενκ Τεν Κάτε το 4-3-2-1 στην Πράγα

Η απόφαση του Τεν Κάτε να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με ενισχυμένη μεσαία γραμμή στη Generali Arena, δεν αλλάζει.
Δεν αλλάζει ο Χενκ Τεν Κάτε το 4-3-2-1 στην ΠράγαΊσως να μην έχει ακόμη κατασταλάξει και στους έντεκα που θα αποτελέσουν το βασικό σχήμα, ωστόσο οι πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα ο Λέτο και πιθανότατα ο Κατσουράνης δεν δείχνουν να είναι ιδιαίτερα πολλές.

Ο Γκαλίνοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Μπιάρσμιρ έχει συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες να καλύψει το δεξί άκρο έναντι του Μαχλελή. Αριστερά θα είναι ο Σπυρόπουλος και κεντρικό δίδυμο οι Βύντρα και Καντέ.
Στην τριάδα των αμυντικών μέσων οι Ζιλμπέρτο και Σιμάο έχουν καπαρώσει θέση και οι Γκάμπριελ, Κατσουράνης διεκδικούν την τρίτη, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.
Ο Σισέ στη κορυφή της επίθεσης δεν έχει αντίπαλο και οι Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης θα τον πλαισιώνουν.

Πριν αρχίσει η προπόνηση, ο Ολλανδός τεχνικός στην καθιερωμένη σύντομη ομιλία του στο κέντρο του γηπέδου, ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν με δύναμη και συγκέντρωση στον στόχο:
«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ακόμη δυσκολότερο φέτος, αλλά όλοι μας θέλουμε να ξαναζήσουμε πραγματικά μεγάλες στιγμές. Γι’ αυτό θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom