Μιλώντας για Λέτο...
Προσωπικά δεν τον θεωρώ καλλίτερο του Ίβανσιτς. Βγάζω εκτός τα στημένα που ο Λέτο δεν έχει καθόλου εξ' όσων γνωρίζω και τους συγκρίνω σε όλα τα άλλα. Είναι πολύ φλύαρος σαν παίκτης και πάρα πολύ κακός χαρακτήρας. Δεν γίνεται να ξεγραφτεί το ότι βγήκε εκτός εαυτού στην προπόνηση, κλωτσούσε μπάλες στον προπονητή και έσπασε τη μύτη του Κόβατς με μπάλα.
ΥΓ: Τί λες Μεγαλέφαντε; Ξέρω μπαλίτσα;
Μια χαρά είναι τα στημένα του Λέτο. 3 μπάλες κλώτσησε στην προπόνηση και πέτυχε τον Κόβατς(οκ εύκολος στόχος, 1,90), τον βαλβίδα(1 μέτρο κ'ένα μίλκο
) και το βοηθό!!3 στα 3. Ενώ ο άμπαλος ο Εντίνιο κανέναν στην προπόνηση της ΑΕΚ.
Αν πάρετε Καστίγιο, Κυριάκο και Μόρρις, θα πρέπει να πάρετε και τον Τάισον για προπονητή.
Ο Σετϊταρίδης ξαναθυμήθηκε πως παίζεται το τόπι;; Μπορούσε να είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ στην Ευρώπη ο παπ@ρας
Τον Μάλαρτζ γιατί τον δώσατε δανεικό πέρσι;;; Μια χαρά έπαιζε.
Νομίζω πως με έναν βαρβάτο αμυντικό, πχ αν κάνετε την υπέρβαση με Λούσιο
, θα είστε
υπερπλήρεις. Άντε και έναν επιθετικό για μπακ-απ, να μη βγάλετε όλη τη χρονιά μόνο με Σισέ και Σαλπιγγίδη, θα τα φτύσουν.
Ο γαύρος νομίζω πως χρειάζεται επιθετικό και αμυντικό χαφ. Για αριστερό χαφ τα θεωρώ παπαριές. Μια χαρά είναι ο Ζαϊρί και ο Σοϊλέδης.