gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τελικά τον ρωτήσανε κι αυτόν...θα παρετε τον που(λετο) ρε μην κανεις ετσι! ερωτηση...
τον ιδιο τον ρωτησανε?
τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο
περισυ που τον ειχαμε εμεις δλδ νομιζες οτι ειναι 35?
τωρα βαζω τον γατο μου!!Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πίπα κώλο θα σας πάει ο Αντωνίου από εδώ και πέρα!τωρα βαζω τον γατο μου!!
θα παρετε τον που(λετο) ρε μην κανεις ετσι! ερωτηση...
τον ιδιο τον ρωτησανε?
Λέτο: "οι πιθανότητες να παίξω στον Παναθηναϊκό την επόμενη περίοδο είναι περισσότερες από 90%" και εξήγησε ότι "περίμενα κάτι από τον Ολυμπιακό όλες αυτές τις εβδομάδες, αλλά ως τώρα δεν έκαναν κίνηση να με αγοράσουν. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που δεν θέλουν να με υπογράψουν, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου" (contra.gr)λογική η απορία σου. είναι γνωστό ότι ο παίχτης είναι γαύρος από μικρό παιδί και ίσως να μην θέλει να πάει στο μισητό αντίπαλο
Σε αυτό μόνο ελπίζουμε φίλε..Με δηλώσεις του, οι οποίες δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του "Sky Sports", ο Σεμπαστιάν Λέτο υποστήριξε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ανήκει στον Παναθηναϊκό.
Αυτο σημαινει ενα πραγμα!Σε 2-3 μερες ο Κοκκαλης θα βγαλει μια ανακοινωση που θα λεει πως ο γαβρος αποκτησε για 3 χρονια τον Λετο κλπ κλπ
συνηθησαμε μαγκες
Λέτο: "οι πιθανότητες να παίξω στον Παναθηναϊκό την επόμενη περίοδο είναι περισσότερες από 90%" και εξήγησε ότι "περίμενα κάτι από τον Ολυμπιακό όλες αυτές τις εβδομάδες, αλλά ως τώρα δεν έκαναν κίνηση να με αγοράσουν. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που δεν θέλουν να με υπογράψουν, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου" (contra.gr)
Τώρα εσύ τι καταλαβαίνεις είναι άλλο θέμα
Οτι δε χρειαζεται να ειναι κανεις γαυρος ή βάζελος απο μικρο παιδι για να προτιμάει μια ομάδα..
Νομιζω
Οτι δε χρειαζεται να ειναι κανεις γαυρος ή βάζελος απο μικρο παιδι για να προτιμάει μια ομάδα..
Νομιζω
εεε ναι..οχι, δε χρειαζεται, πρωτον, και δευτερον ο gbest εκανε χιουμορ με την ατακα του μικρου παιδιου..
γιατί τον λες ''μικρό παιδί'' ρε;;;