Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
..... και κατι τζαμπομαγκες στυλ ''μητσου'' τους εχουμε στ'αρχιδια μας....

.....πες  μου  οτι  εννοεις  λεγοντας  Μητσο τον Διαμαντιδη για να γελασουν και τα τσιμεντα .....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Καλα ποιον εννοεις;; αααα αυτο το μαλακα που μας κουναγε κατι χερια και μας ελεγε οτι θα τα πουμε σε κατι μερες;;

bourousis_final4.jpg

η πληροφορία ότι ο Γιάννης εδώ δείχνει τις παλάμες του σε μια τσιγγάνα για να διαβάσει τη μοίρα του κρίνεται ως ανακριβής, αφού τη μοίρα του την ήξερε από πριν: ΠΟΥΤΣΑ από τον ΠΑΟ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πάντως το βλέμμα του δείχνει χαρούμενο, παρόλο που τον έχει φάει ήδη από ΠΑΟ και Μπάρτσα! φαίνεται ότι ανυπομονούσε να τον ξαναφάει

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Αφου ειναι ΤΟΣΟ μαλακες που δε του δινουν οσα θελει (σε λογικα πλαισια αλλα ας μη κολλανε στα 300 χιλιαρικα οι ζαμπλουτοι) παρε και καταλαβε παντως..Με το Ζελικο κοουτς 2 κλασεις θα ανεβαινε παντως..ας την εκανε τη μαλακια με τα χερια, της στιγμης ηταν, εγω το παω το μπουρουσακο..Αν και πολυ θα προτιμουσα να παιρναμε κανα Ντ. Αντερσεν, κανα Τιαγκο Σπλιττερ..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
παει δεν παει τι μας νοιαζει
το θεμα ειναι οτι η προταση της διοικησης ειναι πολυ καλη για αυτον
δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχει με το 1+1 χρονο
τελος παντως

τύπε μου, προφανώς να εξασφαλιστεί θέλει, σε περίπτωση που κάνει κακή πρώτη χρονιά και μείνει στα αζήτητα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Αφου ειναι ΤΟΣΟ μαλακες που δε του δινουν οσα θελει (σε λογικα πλαισια αλλα ας μη κολλανε στα 300 χιλιαρικα οι ζαμπλουτοι) παρε και καταλαβε παντως..Με το Ζελικο κοουτς 2 κλασεις θα ανεβαινε παντως..ας την εκανε τη μαλακια με τα χερια, της στιγμης ηταν, εγω το παω το μπουρουσακο..Αν και πολυ θα προτιμουσα να παιρναμε κανα Ντ. Αντερσεν, κανα Τιαγκο Σπλιττερ..

......αυτος ο παικτης  αν  ειχε  κινησεις  κοντα στο καλαθι  (οπως ο Πεκο)  θα  ηταν  σουπερ.......αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα......παντως απο τον Παπαλουκα των 3 εκ προσφερε περισσοτερα φετος....

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
τύπε μου, προφανώς να εξασφαλιστεί θέλει, σε περίπτωση που κάνει κακή πρώτη χρονιά και μείνει στα αζήτητα

Μηπως παντως τον πηραν χαμπαρι; η μπαρτσα ουτε καν εχει ασχοληθει κι ειχε τοση σκορδοκαιλα να τον μαζεψει..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

στο θέμα του Μπουρούση συμφωνώ. για Άντερσεν διαφωνώ γιατί κάποια στιγμή θα ξεκινήσει ο κατήφορός του και ίσως να είναι σύντομα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μηπως παντως τον πηραν χαμπαρι; η μπαρτσα ουτε καν εχει ασχοληθει κι ειχε τοση σκορδοκαιλα να τον μαζεψει..

τι να κάνουμε; όπως γράφω κι από πάνω, για όλους έρχεται η παρακμή. κόντρα στη φύση δεν μπορούμε να πάμε

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ;;; ΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;; ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΝΒΑ;; ΕΔΩ!! ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

wbmlogonew_dn19.jpg

ΜΟΝΟ 19,95!!!!

Υ.Γ. επισης στο facebook υπαρχει το Pro Leaue Basketball που μπορειτε να δηλωσετε συμμετοχη, Η Αδριατικη Λιγκα αν αλλαξετε εδρα και πολλα αλλα ανταγωνιστικα πρωταθληματα!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως αν ήμουν Μπουρούσης και μου γινόταν πρόταση από ΝΒΑ δεν θα το σκεφτόμουν λεπτό.
Εκτός άμα είναι χαζός και αρχίσει να το μελετάει.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Πάντως αν ήμουν Μπουρούσης και μου γινόταν πρόταση από ΝΒΑ δεν θα το σκεφτόμουν λεπτό.

Στανταρ..μακρια απο το Ελλαδισταν..

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Παράθεση από: laonikos στις σήμερα στις 22:36

Στανταρ..μακρια απο το Ελλαδισταν..

μελεταει ποσο βαρετο ειναι να κανει δυο μετακομισεις απο ελλαδα αμερικη αμερικη ελλαδα σε ενα χρονο..ασε που τσαμπα θα βγαλει τη βιζα

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
μελεταει ποσο βαρετο ειναι να κανει δυο μετακομισεις απο ελλαδα αμερικη αμερικη ελλαδα σε ενα χρονο..ασε που τσαμπα θα βγαλει τη βιζα

φιλε θα διαφωνησω. Εχω την αισθηση οτι ο μπουρουσης πρεπει να χει σιχαθει εδω περα. απο τη μια τα γαμησια κι η απογοητευση, η καζουρα απο οπαδους (με δικη του υπαιτιοτητα κιολας)...αλλα ακομα πιο πολυ πιστευω οτι θα παει και θα προσπαθησει πραγματικα.

Σ'αυτο που λες μου φαινεται θα γινει με το Πριντεζη αμα παει..δεεε τον βλεπω να τρελαινεται..

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εδω συζητατε μονο για μπασκετ τελικα?ρε παιδια το ποδοσφαιρο το ξερετε? :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
.....πες  μου   οτι  εννοεις  λεγοντας  Μητσο τον Διαμαντιδη για να γελασουν και τα τσιμεντα .....
ναι...ακριβως...αυτη τη πουσταρα εννοω...το ''καλο παιδι'' που φτυνει και χτυπαει πουστικα αντιπαλους....
δεν ειπα για παιχτικα προσοντα....μιλησα για ...μαγκες και για ''τζαμπα'' μαγκες....
σεβομαστε τον μπατιστ που ειναι αρχιδατος....
στον παναθηναικο παιζει νομιζω και αυτος...ε;;; η κανω λαθος;;; :think: :think:

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.566
Πόντοι
216
ναι...ακριβως...αυτη τη πουσταρα εννοω...το ''καλο παιδι'' που φτυνει και χτυπαει πουστικα αντιπαλους....

Δεν την παλεύεις μια φίλε...
Περαστικά σε σένα και τα αγγελοπούλια που ζούνε δράμα από τότε που προσπάθησαν να τον τσιμπήσουν και τελικά τσίμπησαν ένα @

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom