..... και κατι τζαμπομαγκες στυλ ''μητσου'' τους εχουμε στ'αρχιδια μας....
.....πες μου οτι εννοεις λεγοντας Μητσο τον Διαμαντιδη για να γελασουν και τα τσιμεντα .....
..... και κατι τζαμπομαγκες στυλ ''μητσου'' τους εχουμε στ'αρχιδια μας....
.....πες μου οτι εννοεις λεγοντας Μητσο τον Διαμαντιδη για να γελασουν και τα τσιμεντα .....
Καλα ποιον εννοεις;; αααα αυτο το μαλακα που μας κουναγε κατι χερια και μας ελεγε οτι θα τα πουμε σε κατι μερες;;
παει δεν παει τι μας νοιαζει
το θεμα ειναι οτι η προταση της διοικησης ειναι πολυ καλη για αυτον
δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχει με το 1+1 χρονο
τελος παντως
Αφου ειναι ΤΟΣΟ μαλακες που δε του δινουν οσα θελει (σε λογικα πλαισια αλλα ας μη κολλανε στα 300 χιλιαρικα οι ζαμπλουτοι) παρε και καταλαβε παντως..Με το Ζελικο κοουτς 2 κλασεις θα ανεβαινε παντως..ας την εκανε τη μαλακια με τα χερια, της στιγμης ηταν, εγω το παω το μπουρουσακο..Αν και πολυ θα προτιμουσα να παιρναμε κανα Ντ. Αντερσεν, κανα Τιαγκο Σπλιττερ..
τύπε μου, προφανώς να εξασφαλιστεί θέλει, σε περίπτωση που κάνει κακή πρώτη χρονιά και μείνει στα αζήτητα
Αφου ειναι ΤΟΣΟ μαλακες που δε του δινουν οσα θελει (σε λογικα πλαισια αλλα ας μη κολλανε στα 300 χιλιαρικα οι ζαμπλουτοι) παρε και καταλαβε παντως..Με το Ζελικο κοουτς 2 κλασεις θα ανεβαινε παντως..ας την εκανε τη μαλακια με τα χερια, της στιγμης ηταν, εγω το παω το μπουρουσακο..Αν και πολυ θα προτιμουσα να παιρναμε κανα Ντ. Αντερσεν, κανα Τιαγκο Σπλιττερ..
Μηπως παντως τον πηραν χαμπαρι; η μπαρτσα ουτε καν εχει ασχοληθει κι ειχε τοση σκορδοκαιλα να τον μαζεψει..
Πάντως αν ήμουν Μπουρούσης και μου γινόταν πρόταση από ΝΒΑ δεν θα το σκεφτόμουν λεπτό.
Εκτός άμα είναι χαζός και αρχίσει να το μελετάει.
Παράθεση από: laonikos στις σήμερα στις 22:36
Πάντως αν ήμουν Μπουρούσης και μου γινόταν πρόταση από ΝΒΑ δεν θα το σκεφτόμουν λεπτό.
Εκτός άμα είναι χαζός και αρχίσει να το μελετάει.
Στανταρ..μακρια απο το Ελλαδισταν..
μελεταει ποσο βαρετο ειναι να κανει δυο μετακομισεις απο ελλαδα αμερικη αμερικη ελλαδα σε ενα χρονο..ασε που τσαμπα θα βγαλει τη βιζα
εδω συζητατε μονο για μπασκετ τελικα?ρε παιδια το ποδοσφαιρο το ξερετε?
ναι...ακριβως...αυτη τη πουσταρα εννοω...το ''καλο παιδι'' που φτυνει και χτυπαει πουστικα αντιπαλους.........πες μου οτι εννοεις λεγοντας Μητσο τον Διαμαντιδη για να γελασουν και τα τσιμεντα .....
ναι...ακριβως...αυτη τη πουσταρα εννοω...το ''καλο παιδι'' που φτυνει και χτυπαει πουστικα αντιπαλους....