Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
γιατι το λες αυτο?  εγω οπως βλεπω απο τα γραφομενα εδω μεσα, κανεις παναθηναικος δεν υπολογιζει τον παπαλουκα! παλι τα γυριζετε ?
αποφασιστε επιτελους ειναι καλος παιχτης? η χωρις τον παπαλουκα ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος?    φασκετε και αντιφασκετε...!!!
Προσωπικα δεν εχω ισχυριστει κατι τετοιο και αλλωστε φανηκε και χθες η απουσια του.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να κανεις 2ερη συνεχομενη νικη χωρις παπαλουκα και μαλιστα μεσ στο οακα

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
στα 3 απο τα 4 συλλογικα αθληματα (ποδοσφαιρο,βολευ,πολο)εχει κανει νταμπλ,το νου σας βαζελακια μην γινει και στο μπασκετ κανενα λαθος...δεν θα βρειτε τρυπα να μπειτε μεσα...

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κατσε να γινει το 2-2 και τα λεμε μετα..
θα κανουμε ηρωα τον γιαννακη ρε πουστη μου... :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.212
Πόντοι
22.785
στα 3 απο τα 4 συλλογικα αθληματα (ποδοσφαιρο,βολευ,πολο)εχει κανει νταμπλ,το νου σας βαζελακια μην γινει και στο μπασκετ κανενα λαθος...δεν θα βρειτε τρυπα να μπειτε μεσα...
ρε μεγαλε αλαξε πλαιβρο
θα ποναισισ σαν ξιπνεισεισ :headbang: :headbang:

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
τζαμπα παιχνιδι χαθηκε
τι μαλακια ηταν αυτη του νικολας στην επαναφορα και με χρονο να μενει 1 δευτερ την σταματαει με το ποδι? :think:
και αμεσως μετα του φευγει η μπαλα μεσα απτα χερια στο ριμπαουντ
:2funny: :2funny:
θα γουσταρα να κοιμηθει ο θεος και να γινει το 2-2 την δευτερα για να μαθουν να κανουν μαλακιες του στυλ να γεμισει το γηπεδο και να οικονομησουμε απο τα εισητηρια,τωρα θα μου πεις απο ποιον να χασεις μεσα στο οακα;απο τον πριντεζη και τον πελεκανο η απο τον γιαννακη;λεω 1 στισ 1000,κλανει ο πεθαμενος; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
κατσε να γινει το 2-2 και τα λεμε μετα..
θα κανουμε ηρωα τον γιαννακη ρε πουστη μου... :headbang:

ΜΟΝΟ Με σέντερ το Θεό, γκάρντ το Χριστό και playmaker την Αγία Τριάδα ο Ολυμπιακός παίρνει μάτς μέσα στο ΟΑΚΑ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
τι ειπες τωρα!!!!!τα νεφρα μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κοίτα να δεις, αν και γαύρος, την ωραία και ποιοτική ομάδα την αναγνωρίζω, και όποτε έχει Βάζελο στο μπάσκετ πάντα τον βλέπω στην τηλεόραση! Μη λέμε και ότι θέλουμε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Κοίτα να δεις, αν και γαύρος, την ωραία και ποιοτική ομάδα την αναγνωρίζω, και όποτε έχει Βάζελο στο μπάσκετ πάντα τον βλέπω στην τηλεόραση! Μη λέμε και ότι θέλουμε!
θέλω να δω τι θα λες αμα κατέβει καμμιά αγία τριάδα και γίνει αυτό που λες.......

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
θέλω να δω τι θα λες αμα κατέβει καμμιά αγία τριάδα και γίνει αυτό που λες.......

ότι έγινε θαύμα! Το λέω και το δηλώνω: Ακόμα και το πρωτάθλημα να πάρει ο Ολυμπιακός, ο Βάζελος στο μπάσκετ είναι καλύτερη ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις!

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλα γαυρος εισαι και μιλας ετσι;παει χαλασε ο κοσμος :2funny:μια και δεν σε κοβω για καφρο θα συμφωνησω μαζι σου οτι τα τελευταια χρονια ο βαζελος εχει καλυτερη ομαδα απο τον γαυρο στο μπασκετ οπως στο ποδοσφαιρο που ειναι καλυτερος ο ολυμπιακος,τωρα αν στο μελλον αλλαξει κατι το συζηταμε

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
καλα γαυρος εισαι και μιλας ετσι;παει χαλασε ο κοσμος :2funny:μια και δεν σε κοβω για καφρο θα συμφωνησω μαζι σου οτι τα τελευταια χρονια ο βαζελος εχει καλυτερη ομαδα απο τον γαυρο στο μπασκετ οπως στο ποδοσφαιρο που ειναι καλυτερος ο ολυμπιακος,τωρα αν στο μελλον αλλαξει κατι το συζηταμε

όχι κάφρος είμαι και μου λείπουν αφάνταστα οι μέρες που είχαμε ακόμα ακόμα δραχμές! Αλλά ο Βάζελος έχει και πολύ ομάδα στο μπάσκετ. (καλούς παίκτες, βάθος πάγκου, σοβαρό προπονιτή..)

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
όχι κάφρος είμαι και μου λείπουν αφάνταστα οι μέρες που είχαμε ακόμα ακόμα δραχμές! Αλλά ο Βάζελος έχει και πολύ ομάδα στο μπάσκετ. (καλούς παίκτες, βάθος πάγκου, σοβαρό προπονιτή..)
φιλε η γνωμη μου ειναι οτι ειδικα στο μπασκετ ολα ξεκινανε απο τον προπονητη κακα τα ψεμματα,γιατι δεν μπορει κανεις να πει οτι οι αγγελοπουλοι δεν εχωσαν φραγκα στο μπασκετ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
φιλε η γνωμη μου ειναι οτι ειδικα στο μπασκετ ολα ξεκινανε απο τον προπονητη κακα τα ψεμματα,γιατι δεν μπορει κανεις να πει οτι οι αγγελοπουλοι δεν εχωσαν φραγκα στο μπασκετ

έχουν δώσει ΑΣΚΟΠΑ φράγκα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μπα...διαφωνώ κάθετα. Πάνω από όλα είναι οι παικταράδες . Όχι απλά με ταλέντο άλλα με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ  και ηγετική φυσιογνωμία
Ο προπονητής απλά πρέπει να μην είναι άσχετος. Ό,τι άλλο κουσούρι και να έχει διορθώνεται
Άμα έχεις παικταράδες τότε ο προπονητής είναι εύκολο να βρεθεί...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ότι έγινε θαύμα! Το λέω και το δηλώνω: Ακόμα και το πρωτάθλημα να πάρει ο Ολυμπιακός, ο Βάζελος στο μπάσκετ είναι καλύτερη ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις!

είσαι υπερβολικός....
η ομάδα του μποντίρογκα ήταν κλάσεις αμώτερη ποιοτικά.....

μιλάμε για ένα γαμάτο σύνολο με μέτριους παίκτες πλην διαμαντίδη και σάρας.
και πάλι για τον τελευταίο έχω τις αμφιβολίες μου ως προς την διάρκεια απόδοσης.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
είσαι υπερβολικός....
η ομάδα του μποντίρογκα ήταν κλάσεις αμώτερη ποιοτικά.....

μιλάμε για ένα γαμάτο σύνολο με μέτριους παίκτες πλην διαμαντίδη και σάρας.
και πάλι για τον τελευταίο έχω τις αμφιβολίες μου ως προς την διάρκεια απόδοσης.

ρε εγώ μιλάω για φέτος όχι για παλιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom