......μολις γυρισα απο το γηπεδο........καποιες παρατηρησεις.....
1)......απιστευτη αμυνα στο πρωτο δεκαλεπτο......ο γαβρος κολλησε στους 11 ποντους !!!!!!!!!!!!
2)......τοσα ματς εχω δει στο ΟΑΚΑ.......αυτη την ηττοπαθεια του γαβρου δεν την εχω ξαναδει στην ζωη μου........θεωρω σιγουρο SWEEP μεσα στο ΣΕΦ.........
3).....μπραβο στην ΚΑΕ για το διχτυ προστασιας που εβαλαν πισω απο τον παγκο του ΟΣΦΠ........
4)..........εκπληκτικη ατμοσφαιρα απο 20.000 κοσμο η οποια δεν αμαυρωνεται με τιποτα απο την διακοπη.......
5).....ουτε μια στο εκατομμυριο το μουνοπανο που πεταξε το καπνογονο δεν ειναι Παναθηναικος..........επαναλμαβανω ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ...............προκειται γοα προβοκατσια............δεν ειναι δυνατον μολις πηγε η η διαφορα στους 20 να γινεται αυτο.............απλα δεν ειναι φυσιολογικο............
6).....απιστευτα σκηνικα με Μπουρουση........ηταν λαθος που τα εβαλε με τον κοσμο του ΠΑΟ..........τρελλη αποθεωση(ειρωνικα) οταν σκοραρε
7).....τρελο γελιο οταν ο Θεος Παυλος πηρε το μικροφωνο και φωναζε "φιλαθλοι , κανετε ησυχια, σταματηστε τις ανωμαλιες"
8).......ελεος ρε Ζελικο με την εμμονη σε αυτον τον Τσαρτσαρη......απλα ΕΛΕΟΣ............ολο το γηπεδο εβριζε , το παλλικαρι απλα δεν βλεπεται πλεον...........
6).......ελεος ρε Ζελικο με την εμμονη σε αυτον τον Τσαρτσαρη......απλα ΕΛΕΟΣ............ολο το γηπεδο εβριζε , το παλλικαρι απλα δεν βλεπεται πλεον...........
8).......ελεος ρε Ζελικο με την εμμονη σε αυτον τον Τσαρτσαρη......απλα ΕΛΕΟΣ............ολο το γηπεδο εβριζε , το παλλικαρι απλα δεν βλεπεται πλεον...........
[/b]
Ενισταμαι για το πρωτο, σεμνααααα...Οσο για Τσαρτσαρη, διαφωνω καθετα μαζι σου..οκ εκανε μια μαλακιουλα στο τελος στον αιφνιδιασμο αλλα εγω ειδα και γρηγοραδα και ντριπλες και ευκινησια-ευελιξια, καθαρο μυαλο..Συναδελφε πρασινε εισαι υπερβολικος..
Αυτο ειναι το ψηλοτερο σκαλι που εχετε φτασει,γι αυτο ειστε τοσο μικρη ομαδα.Σας φτανει που μας κερδισατε μια φορα με 35 ποντους πριν τοσο καιρο και δεν ντρεπεστε που σας χυνουμε στη μαπα τοσα χρονια εντος,εκτος κι οπου αλλου σας βρουμε.Σημερα συνηδητοποιησα οτι ο Θοδωρας μου θυμιζει ενα μυξιαρη καμπουριαρη κομπλεξικο συμμαθητη που ειχα στο σχολειο