Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε ρε βαζελαρα?ο Σπαθας πρωτος σκορερ του παιχνιδιου?ε ρε γελια,οτι να ναι.δεν πειραζει.Παοκαρα μια ζωη ρε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι - εγώ έβριζα χθες το βράδυ με τα μουνιά που ασελγούν στο πτώμα του Παναθηναϊκού εδώ και χρόνια.

Ποιος είναι καλύτερος στην Ελληνική αγορά από τον Κουτσιανικούλη, για πες μας.

Οι Χριστοδουλόπουλοι και κάτι άλλες παιχτάρες ή ο σούπερ σκόρερ ο ζουμπάς ο Σαλπιγγίδης?

Μακάρι να έχω εγώ άδικο και όλοι εσείς δίκιο. :rolleyes:

έχω βαρεθεί με τα ταλέντα. κάτσε να αξιοποιηθεί ο Νίνης που είναι σούπερ ταλεντάρα και μετά ας πάρουμε κι άλλους. εγώ θέλω να μπει το χέρι βαθειά στην τσέπη, όπως έχουν υποσχεθεί, και να έρθουν παίχτες με αρχίδια. με πορδές δεν βάφονται αυγά

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
εγώ θέλω να μπει το χέρι βαθειά στην τσέπη, όπως έχουν υποσχεθεί, και να έρθουν παίχτες με αρχίδια. με πορδές δεν βάφονται αυγά
δυστυχώς φίλε για Σειταρίδη και Κατσουράνη ακούμε να παίρνουμε

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Όχι μωρέ - δεν είναι καλός ο Κουτσιανικούλης. Κοντός είναι, δεν έχει δύναμη - δεν παίρνουμε τον Ντρογκμπά καλύτερα?

Μαλάκας είναι να χάνει τα νειάτα του στην Κωλο-Τσέλσι? Θα έρθει στον σύλλογο μεγάλο άνετα. :jerking:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
για το μπάσκετ πάντως εκτός από τέπιτς και καλάθη έχουν ακουστεί δυό ονόματα έτοιμων παικτών και μεγάλων ονομάτων.
Ο ένας είναι πολύ γνωστός στο Ελληνικό κοινό κια θα πονέσει πολλούς.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ΑNTIO απο Βγενόπουλο! 
Την οριστική αποχώρησή του ανακοίνωσε πριν απο λίγο, εκτάκτως, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει ότι «έκλεισε ο κύκλος και ο αγώνας του ολοκληρώθηκε». Ολη η ανακοίνωση - βόμβα του Mr MIG. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολήθηκα με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού έγιναν, με συλλογικές προσπάθειες και με την βοήθεια και των φιλάθλων, σημαντικές αλλαγές και βήματα προόδου. Από την περασμένη εβδομάδα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει πια τις περισσότερες από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος , έχει ικανό και ισχυρό Πρόεδρο με τις απαραίτητες εξουσίες, εξαιρετικό διοικητικό και τεχνικό επιτελείο και μεγάλη οικονομική ευρωστία. Θεωρώ ότι ο αγώνας μου για να συμβάλλω και εγώ στις σημερινές εξελίξεις δικαιώθηκε αλλά και ολοκληρώθηκε.

Σήμερα ανακοινώνω ότι αποχωρώ οριστικά από έναν χώρο «παραγόντων» που δεν είναι συμβατός ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με τις αρχές μου και στον οποίο συμμετείχα προσωρινά με μοναδικό κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη στον Παναθηναϊκό και με στόχο να μπούμε επιτέλους σε μια νέα πορεία αντάξια της ιστορίας μας.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους την οποία προσπάθησα να τιμήσω με μεγάλο προσωπικό κόστος.

Σαν απλός φίλαθλος και εγώ πλέον, θα είμαι πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό και θα πηγαίνω στα γήπεδα, όποτε μπορώ, για να χαίρομαι ή να λυπάμαι μαζί με την υπόλοιπη πράσινη οικογένεια».

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ

Τι θα γίνει απο εδώ και πέρα; Ο Βγενοπουλος εξηγεί: «Οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κατέχω (το 11%) θα μείνουν στην οικογένειά μου για πάντα και τα δικαιώματά τους θα ασκούνται δια πληρεξουσίου και από ανθρώπους που θα εμπιστεύομαι ότι θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο του Παναθηναϊκού. Τα δικαιώματα ψήφου τα εκχωρώ κατ΄αρχήν στον κ. Ν. Πατέρα για όσο χρόνο επιθυμεί να είναι Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, και τον ευχαριστώ για τις μεγάλες προσωπικές θυσίες που κάνει στην επιδίωξη των κοινών μας οραμάτων».

Πηγη Gazzeta

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
για το μπάσκετ πάντως εκτός από τέπιτς και καλάθη έχουν ακουστεί δυό ονόματα έτοιμων παικτών και μεγάλων ονομάτων.
Ο ένας είναι πολύ γνωστός στο Ελληνικό κοινό κια θα πονέσει πολλούς.
Καλάθης λέγεται τώρα αυτός... πραγματικά? :rolleyes: Και παίζει μπάσκετ? :cheesy:

Χωρίς πλάκα - αν είναι επιλογή του Ζοτς, τότε θα είναι σίγουρα καλός. ;)

Αυτός που λες ότι θα πονέσει, ποιος είναι?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
τι εγινε ρε βαζελαρα?ο Σπαθας πρωτος σκορερ του παιχνιδιου?ε ρε γελια,οτι να ναι.δεν πειραζει.Παοκαρα μια ζωη ρε
Γιατι δεν ηταν πεναλντι?
Αν ειναι να καταργησουμε τους κανονισμους τοτε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως η αποχώρησή του του Βγενόπουλου δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται και για πολιτική σταδιοδρομία.

Παρεπιπτόντως συγχαρητήρια για το μπάσκετ...

χαχαχαχα, σας πατήσαμε....ανάσα δεν σας αφήσαμε να πάρετε...όλο στο τρέξιμο σας είχαμε...χαχαχαχα
(μπας και κουραστείτε και χάσετε τον τρίτο αγώνα)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλάθης λέγεται τώρα αυτός... πραγματικά? :rolleyes: Και παίζει μπάσκετ? :cheesy:

Ο Καλάθης είναι τεράστιο ταλέντο και τρομερά εξελίξιμος.
Για τους παίκτες που θα πάρουμε καλό είναι να τα πούμε μόλις τελειώσουν τα play-off
Δεν είναι καλό να υπάρχουν ψίθυροι με συγκεκριμένα ονόματα.
Πάντως φεύγουν Χατζηβρέττας-Κετσμαν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
:lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Συνημμένα

• z3w.jpg
    z3w.jpg
    41,5 KB · Εμφανίσεις: 19

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως η αποχώρησή του του Βγενόπουλου δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται και για πολιτική σταδιοδρομία.

Παρεπιπτόντως συγχαρητήρια για το μπάσκετ...

χαχαχαχα, σας πατήσαμε....ανάσα δεν σας αφήσαμε να πάρετε...όλο στο τρέξιμο σας είχαμε...χαχαχαχα
(μπας και κουραστείτε και χάσετε τον τρίτο αγώνα)
θέλω να μην γίνουν επεισόδια ούτε σήμερα ούτε στο επόμενο ματς και να έρθουν και στους δυό μας παικταράδες από ΝΒΑ.
Και του χρόνου να παίξουμε τελικό οι δυό μας στην ευρώπη.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Τον Καλάθη τον έχω δει σε 3 ματς του NCAA (Florida Gators) και είναι πραγματικά πολύ καλός παίχτης.
Μου έκανε εντύπωση που πολλοί τον συγκρίνουν με το Διαμαντίδη ενώ προσωπικά πιστεύω ότι μοιάζει αρκετά με το Σπανούλη καθότι είναι ταχύς, ευκίνητος και περισσότερο της διείσδυσης παρά του σουτ (δεν έχει καλό μέχρι στιγμής).
Η περιφέρειά σας από καλύτερη της Ευρώπης έγινε κάτι ανώτερο (δε ξέρω πως λέγεται ακριβώς) και ο τύπος θα πιάσει σχετικά γρήγορα καθότι το κολλεγιακό μπάσκετ είναι πολύ πιο κοντά στο ευρωπαϊκό απ' ότι το ΝΒΑ.
Είναι πολύ ανώτερο ταλέντο από τον αδερφό του (είναι αλλού πραγματικά).

laonikos, δώσε κανα hint ρε φίλε.
Πες, είναι Ευρωπαίοι, έχουν εμπειρία από Final 4, έχουν ξαναπεράσει από Ελλάδα, κάτι τέτοιο τουλάχιστον.
Για εμάς έχει ακουστεί ο Ρακόσεβιτς και ένας FA από NBA. Ορίστε, το 'πα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Αν ημουν στη θεση του και ηθελα μελλοντικα να ασχοληθω με την πολιτικη, το πρωτο που θα κανα θα ηταν να αποχωρησω απ τα διοικητικα της ομαδας.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τον Καλάθη τον έχω δει σε 3 ματς του NCAA (Florida Gators) και είναι πραγματικά πολύ καλός παίχτης.
Μου έκανε εντύπωση που πολλοί τον συγκρίνουν με το Διαμαντίδη ενώ προσωπικά πιστεύω ότι μοιάζει αρκετά με το Σπανούλη καθότι είναι ταχύς, ευκίνητος και περισσότερο της διείσδυσης παρά του σουτ (δεν έχει καλό μέχρι στιγμής).
Η περιφέρειά σας από καλύτερη της Ευρώπης έγινε κάτι ανώτερο (δε ξέρω πως λέγεται ακριβώς) και ο τύπος θα πιάσει σχετικά γρήγορα καθότι το κολλεγιακό μπάσκετ είναι πολύ πιο κοντά στο ευρωπαϊκό απ' ότι το ΝΒΑ.
Είναι πολύ ανώτερο ταλέντο από τον αδερφό του (είναι αλλού πραγματικά).

laonikos, δώσε κανα hint ρε φίλε.
Πες, είναι Ευρωπαίοι, έχουν εμπειρία από Final 4, έχουν ξαναπεράσει από Ελλάδα, κάτι τέτοιο τουλάχιστον.
Για εμάς έχει ακουστεί ο Ρακόσεβιτς και ένας FA από NBA. Ορίστε, το 'πα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
έχεις δίκηο.
Ο καλάθης μοιάζει με σπανούλη.
Ο τέπιτς μοιάζει με διαμαντίδη.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
τελικά Ο Βγενό αποδείχτηκε πολύ μεγάλο μουνόπανο, χρησιμοποήσε τον ΠΑΟ για άλλους σκοπούς, οι οπαδοί όμως πιστεψαν σε αυτον δυστυχώς και ενας απο αυτούς ήμουν και εγώ, να παει να γαμηθεί ο μαλάκας ...  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρόκκο μπορεί να έχεις δίκηο.
Γιατί δεν το είπε σε μια εβδομάδα όταν τελειώσουν τα play-off???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
τελικά Ο Βγενό αποδείχτηκε πολύ μεγάλο μουνόπανο, χρησιμοποήσε τον ΠΑΟ για άλλους σκοπούς, οι οπαδοί όμως πιστεψαν σε αυτον δυστυχώς και ενας απο αυτούς ήμουν και εγώ, να παει να γαμηθεί ο μαλάκας ...  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
σαιμνα αγαπιται.......... :headbang: :tickedoff:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Και μενα δεν μου αφησε καλη εικονα.
Πολυς ντορος για το τιποτα! Ολο δηλωσεις κι αρχιδια...
Αποδειχτηκε πολυ φλωραντζα κι μενα προσωπικα τετοιοι τυποι δεν μ αρεσουν.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Και μενα δεν μου αφησε καλη εικονα.
Πολυς ντορος για το τιποτα! Ολο δηλωσεις κι αρχιδια...
Αποδειχτηκε πολυ φλωραντζα κι μενα προσωπικα τετοιοι τυποι δεν μ αρεσουν.
έλεγε και τις παπαριές του για τους οπαδούς κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom