Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι - εγώ έβριζα χθες το βράδυ με τα μουνιά που ασελγούν στο πτώμα του Παναθηναϊκού εδώ και χρόνια.
Ποιος είναι καλύτερος στην Ελληνική αγορά από τον Κουτσιανικούλη, για πες μας.
Οι Χριστοδουλόπουλοι και κάτι άλλες παιχτάρες ή ο σούπερ σκόρερ ο ζουμπάς ο Σαλπιγγίδης?
Μακάρι να έχω εγώ άδικο και όλοι εσείς δίκιο.![]()
δυστυχώς φίλε για Σειταρίδη και Κατσουράνη ακούμε να παίρνουμεεγώ θέλω να μπει το χέρι βαθειά στην τσέπη, όπως έχουν υποσχεθεί, και να έρθουν παίχτες με αρχίδια. με πορδές δεν βάφονται αυγά
Καλάθης λέγεται τώρα αυτός... πραγματικά?για το μπάσκετ πάντως εκτός από τέπιτς και καλάθη έχουν ακουστεί δυό ονόματα έτοιμων παικτών και μεγάλων ονομάτων.
Ο ένας είναι πολύ γνωστός στο Ελληνικό κοινό κια θα πονέσει πολλούς.
Γιατι δεν ηταν πεναλντι?τι εγινε ρε βαζελαρα?ο Σπαθας πρωτος σκορερ του παιχνιδιου?ε ρε γελια,οτι να ναι.δεν πειραζει.Παοκαρα μια ζωη ρε
Ο Καλάθης είναι τεράστιο ταλέντο και τρομερά εξελίξιμος.Καλάθης λέγεται τώρα αυτός... πραγματικά?Και παίζει μπάσκετ?
Χωρίς πλάκα - αν είναι επιλογή του Ζοτς, τότε θα είναι σίγουρα καλός. ;)
Αυτός που λες ότι θα πονέσει, ποιος είναι?
θέλω να μην γίνουν επεισόδια ούτε σήμερα ούτε στο επόμενο ματς και να έρθουν και στους δυό μας παικταράδες από ΝΒΑ.Πάντως η αποχώρησή του του Βγενόπουλου δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται και για πολιτική σταδιοδρομία.
Παρεπιπτόντως συγχαρητήρια για το μπάσκετ...
χαχαχαχα, σας πατήσαμε....ανάσα δεν σας αφήσαμε να πάρετε...όλο στο τρέξιμο σας είχαμε...χαχαχαχα
(μπας και κουραστείτε και χάσετε τον τρίτο αγώνα)
Καλάθης λέγεται τώρα αυτός... πραγματικά?Και παίζει μπάσκετ?
Χωρίς πλάκα - αν είναι επιλογή του Ζοτς, τότε θα είναι σίγουρα καλός. ;)
Αυτός που λες ότι θα πονέσει, ποιος είναι?
Αν ημουν στη θεση του και ηθελα μελλοντικα να ασχοληθω με την πολιτικη, το πρωτο που θα κανα θα ηταν να αποχωρησω απ τα διοικητικα της ομαδας.Πάντως η αποχώρησή του του Βγενόπουλου δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται και για πολιτική σταδιοδρομία.
έχεις δίκηο.Τον Καλάθη τον έχω δει σε 3 ματς του NCAA (Florida Gators) και είναι πραγματικά πολύ καλός παίχτης.
Μου έκανε εντύπωση που πολλοί τον συγκρίνουν με το Διαμαντίδη ενώ προσωπικά πιστεύω ότι μοιάζει αρκετά με το Σπανούλη καθότι είναι ταχύς, ευκίνητος και περισσότερο της διείσδυσης παρά του σουτ (δεν έχει καλό μέχρι στιγμής).
Η περιφέρειά σας από καλύτερη της Ευρώπης έγινε κάτι ανώτερο (δε ξέρω πως λέγεται ακριβώς) και ο τύπος θα πιάσει σχετικά γρήγορα καθότι το κολλεγιακό μπάσκετ είναι πολύ πιο κοντά στο ευρωπαϊκό απ' ότι το ΝΒΑ.
Είναι πολύ ανώτερο ταλέντο από τον αδερφό του (είναι αλλού πραγματικά).
laonikos, δώσε κανα hint ρε φίλε.
Πες, είναι Ευρωπαίοι, έχουν εμπειρία από Final 4, έχουν ξαναπεράσει από Ελλάδα, κάτι τέτοιο τουλάχιστον.
Για εμάς έχει ακουστεί ο Ρακόσεβιτς και ένας FA από NBA. Ορίστε, το 'πα!!!![]()
![]()
![]()
σαιμνα αγαπιται..........τελικά Ο Βγενό αποδείχτηκε πολύ μεγάλο μουνόπανο, χρησιμοποήσε τον ΠΑΟ για άλλους σκοπούς, οι οπαδοί όμως πιστεψαν σε αυτον δυστυχώς και ενας απο αυτούς ήμουν και εγώ, να παει να γαμηθεί ο μαλάκας ...![]()
![]()
![]()
![]()
Και μενα δεν μου αφησε καλη εικονα.τελικά Ο Βγενό αποδείχτηκε πολύ μεγάλο μουνόπανο, χρησιμοποήσε τον ΠΑΟ για άλλους σκοπούς, οι οπαδοί όμως πιστεψαν σε αυτον δυστυχώς και ενας απο αυτούς ήμουν και εγώ, να παει να γαμηθεί ο μαλάκας ...![]()
![]()
![]()
![]()
έλεγε και τις παπαριές του για τους οπαδούς κλπΚαι μενα δεν μου αφησε καλη εικονα.
Πολυς ντορος για το τιποτα! Ολο δηλωσεις κι αρχιδια...
Αποδειχτηκε πολυ φλωραντζα κι μενα προσωπικα τετοιοι τυποι δεν μ αρεσουν.