You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ναι - εγώ έβριζα χθες το βράδυ με τα μουνιά που ασελγούν στο πτώμα του Παναθηναϊκού εδώ και χρόνια.
Ποιος είναι καλύτερος στην Ελληνική αγορά από τον Κουτσιανικούλη, για πες μας.
Οι Χριστοδουλόπουλοι και κάτι άλλες παιχτάρες ή ο σούπερ σκόρερ ο ζουμπάς ο Σαλπιγγίδης?
Μακάρι να έχω εγώ άδικο και όλοι εσείς δίκιο.
έχω βαρεθεί με τα ταλέντα. κάτσε να αξιοποιηθεί ο Νίνης που είναι σούπερ ταλεντάρα και μετά ας πάρουμε κι άλλους. εγώ θέλω να μπει το χέρι βαθειά στην τσέπη, όπως έχουν υποσχεθεί, και να έρθουν παίχτες με αρχίδια. με πορδές δεν βάφονται αυγά
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
δυστυχώς φίλε για Σειταρίδη και Κατσουράνη ακούμε να παίρνουμεεγώ θέλω να μπει το χέρι βαθειά στην τσέπη, όπως έχουν υποσχεθεί, και να έρθουν παίχτες με αρχίδια. με πορδές δεν βάφονται αυγά
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
ΑNTIO απο Βγενόπουλο!
Την οριστική αποχώρησή του ανακοίνωσε πριν απο λίγο, εκτάκτως, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει ότι «έκλεισε ο κύκλος και ο αγώνας του ολοκληρώθηκε». Ολη η ανακοίνωση - βόμβα του Mr MIG. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολήθηκα με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού έγιναν, με συλλογικές προσπάθειες και με την βοήθεια και των φιλάθλων, σημαντικές αλλαγές και βήματα προόδου. Από την περασμένη εβδομάδα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει πια τις περισσότερες από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος , έχει ικανό και ισχυρό Πρόεδρο με τις απαραίτητες εξουσίες, εξαιρετικό διοικητικό και τεχνικό επιτελείο και μεγάλη οικονομική ευρωστία. Θεωρώ ότι ο αγώνας μου για να συμβάλλω και εγώ στις σημερινές εξελίξεις δικαιώθηκε αλλά και ολοκληρώθηκε.
Σήμερα ανακοινώνω ότι αποχωρώ οριστικά από έναν χώρο «παραγόντων» που δεν είναι συμβατός ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με τις αρχές μου και στον οποίο συμμετείχα προσωρινά με μοναδικό κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη στον Παναθηναϊκό και με στόχο να μπούμε επιτέλους σε μια νέα πορεία αντάξια της ιστορίας μας.
Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους την οποία προσπάθησα να τιμήσω με μεγάλο προσωπικό κόστος.
Σαν απλός φίλαθλος και εγώ πλέον, θα είμαι πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό και θα πηγαίνω στα γήπεδα, όποτε μπορώ, για να χαίρομαι ή να λυπάμαι μαζί με την υπόλοιπη πράσινη οικογένεια».
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ
Τι θα γίνει απο εδώ και πέρα; Ο Βγενοπουλος εξηγεί: «Οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κατέχω (το 11%) θα μείνουν στην οικογένειά μου για πάντα και τα δικαιώματά τους θα ασκούνται δια πληρεξουσίου και από ανθρώπους που θα εμπιστεύομαι ότι θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο του Παναθηναϊκού. Τα δικαιώματα ψήφου τα εκχωρώ κατ΄αρχήν στον κ. Ν. Πατέρα για όσο χρόνο επιθυμεί να είναι Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, και τον ευχαριστώ για τις μεγάλες προσωπικές θυσίες που κάνει στην επιδίωξη των κοινών μας οραμάτων».
Πηγη Gazzeta
Την οριστική αποχώρησή του ανακοίνωσε πριν απο λίγο, εκτάκτως, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει ότι «έκλεισε ο κύκλος και ο αγώνας του ολοκληρώθηκε». Ολη η ανακοίνωση - βόμβα του Mr MIG. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολήθηκα με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού έγιναν, με συλλογικές προσπάθειες και με την βοήθεια και των φιλάθλων, σημαντικές αλλαγές και βήματα προόδου. Από την περασμένη εβδομάδα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει πια τις περισσότερες από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος , έχει ικανό και ισχυρό Πρόεδρο με τις απαραίτητες εξουσίες, εξαιρετικό διοικητικό και τεχνικό επιτελείο και μεγάλη οικονομική ευρωστία. Θεωρώ ότι ο αγώνας μου για να συμβάλλω και εγώ στις σημερινές εξελίξεις δικαιώθηκε αλλά και ολοκληρώθηκε.
Σήμερα ανακοινώνω ότι αποχωρώ οριστικά από έναν χώρο «παραγόντων» που δεν είναι συμβατός ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με τις αρχές μου και στον οποίο συμμετείχα προσωρινά με μοναδικό κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη στον Παναθηναϊκό και με στόχο να μπούμε επιτέλους σε μια νέα πορεία αντάξια της ιστορίας μας.
Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους την οποία προσπάθησα να τιμήσω με μεγάλο προσωπικό κόστος.
Σαν απλός φίλαθλος και εγώ πλέον, θα είμαι πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό και θα πηγαίνω στα γήπεδα, όποτε μπορώ, για να χαίρομαι ή να λυπάμαι μαζί με την υπόλοιπη πράσινη οικογένεια».
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ
Τι θα γίνει απο εδώ και πέρα; Ο Βγενοπουλος εξηγεί: «Οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κατέχω (το 11%) θα μείνουν στην οικογένειά μου για πάντα και τα δικαιώματά τους θα ασκούνται δια πληρεξουσίου και από ανθρώπους που θα εμπιστεύομαι ότι θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο του Παναθηναϊκού. Τα δικαιώματα ψήφου τα εκχωρώ κατ΄αρχήν στον κ. Ν. Πατέρα για όσο χρόνο επιθυμεί να είναι Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, και τον ευχαριστώ για τις μεγάλες προσωπικές θυσίες που κάνει στην επιδίωξη των κοινών μας οραμάτων».
Πηγη Gazzeta
Καλάθης λέγεται τώρα αυτός... πραγματικά? Και παίζει μπάσκετ?για το μπάσκετ πάντως εκτός από τέπιτς και καλάθη έχουν ακουστεί δυό ονόματα έτοιμων παικτών και μεγάλων ονομάτων.
Ο ένας είναι πολύ γνωστός στο Ελληνικό κοινό κια θα πονέσει πολλούς.
Χωρίς πλάκα - αν είναι επιλογή του Ζοτς, τότε θα είναι σίγουρα καλός. ;)
Αυτός που λες ότι θα πονέσει, ποιος είναι?
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Γιατι δεν ηταν πεναλντι?τι εγινε ρε βαζελαρα?ο Σπαθας πρωτος σκορερ του παιχνιδιου?ε ρε γελια,οτι να ναι.δεν πειραζει.Παοκαρα μια ζωη ρε
Αν ειναι να καταργησουμε τους κανονισμους τοτε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Πάντως η αποχώρησή του του Βγενόπουλου δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται και για πολιτική σταδιοδρομία.
Παρεπιπτόντως συγχαρητήρια για το μπάσκετ...
χαχαχαχα, σας πατήσαμε....ανάσα δεν σας αφήσαμε να πάρετε...όλο στο τρέξιμο σας είχαμε...χαχαχαχα
(μπας και κουραστείτε και χάσετε τον τρίτο αγώνα)
χαχαχαχα, σας πατήσαμε....ανάσα δεν σας αφήσαμε να πάρετε...όλο στο τρέξιμο σας είχαμε...χαχαχαχα
Ο Καλάθης είναι τεράστιο ταλέντο και τρομερά εξελίξιμος.Καλάθης λέγεται τώρα αυτός... πραγματικά? Και παίζει μπάσκετ?
Για τους παίκτες που θα πάρουμε καλό είναι να τα πούμε μόλις τελειώσουν τα play-off
Δεν είναι καλό να υπάρχουν ψίθυροι με συγκεκριμένα ονόματα.
Πάντως φεύγουν Χατζηβρέττας-Κετσμαν.
θέλω να μην γίνουν επεισόδια ούτε σήμερα ούτε στο επόμενο ματς και να έρθουν και στους δυό μας παικταράδες από ΝΒΑ.Πάντως η αποχώρησή του του Βγενόπουλου δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται και για πολιτική σταδιοδρομία.
Και του χρόνου να παίξουμε τελικό οι δυό μας στην ευρώπη.
Καλάθης λέγεται τώρα αυτός... πραγματικά? Και παίζει μπάσκετ?
Τον Καλάθη τον έχω δει σε 3 ματς του NCAA (Florida Gators) και είναι πραγματικά πολύ καλός παίχτης.
Μου έκανε εντύπωση που πολλοί τον συγκρίνουν με το Διαμαντίδη ενώ προσωπικά πιστεύω ότι μοιάζει αρκετά με το Σπανούλη καθότι είναι ταχύς, ευκίνητος και περισσότερο της διείσδυσης παρά του σουτ (δεν έχει καλό μέχρι στιγμής).
Η περιφέρειά σας από καλύτερη της Ευρώπης έγινε κάτι ανώτερο (δε ξέρω πως λέγεται ακριβώς) και ο τύπος θα πιάσει σχετικά γρήγορα καθότι το κολλεγιακό μπάσκετ είναι πολύ πιο κοντά στο ευρωπαϊκό απ' ότι το ΝΒΑ.
Είναι πολύ ανώτερο ταλέντο από τον αδερφό του (είναι αλλού πραγματικά).
laonikos, δώσε κανα hint ρε φίλε.
Πες, είναι Ευρωπαίοι, έχουν εμπειρία από Final 4, έχουν ξαναπεράσει από Ελλάδα, κάτι τέτοιο τουλάχιστον.
Για εμάς έχει ακουστεί ο Ρακόσεβιτς και ένας FA από NBA. Ορίστε, το 'πα!!!
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Αν ημουν στη θεση του και ηθελα μελλοντικα να ασχοληθω με την πολιτικη, το πρωτο που θα κανα θα ηταν να αποχωρησω απ τα διοικητικα της ομαδας.Πάντως η αποχώρησή του του Βγενόπουλου δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται και για πολιτική σταδιοδρομία.
έχεις δίκηο.Τον Καλάθη τον έχω δει σε 3 ματς του NCAA (Florida Gators) και είναι πραγματικά πολύ καλός παίχτης.
Μου έκανε εντύπωση που πολλοί τον συγκρίνουν με το Διαμαντίδη ενώ προσωπικά πιστεύω ότι μοιάζει αρκετά με το Σπανούλη καθότι είναι ταχύς, ευκίνητος και περισσότερο της διείσδυσης παρά του σουτ (δεν έχει καλό μέχρι στιγμής).
Η περιφέρειά σας από καλύτερη της Ευρώπης έγινε κάτι ανώτερο (δε ξέρω πως λέγεται ακριβώς) και ο τύπος θα πιάσει σχετικά γρήγορα καθότι το κολλεγιακό μπάσκετ είναι πολύ πιο κοντά στο ευρωπαϊκό απ' ότι το ΝΒΑ.
Είναι πολύ ανώτερο ταλέντο από τον αδερφό του (είναι αλλού πραγματικά).
laonikos, δώσε κανα hint ρε φίλε.
Πες, είναι Ευρωπαίοι, έχουν εμπειρία από Final 4, έχουν ξαναπεράσει από Ελλάδα, κάτι τέτοιο τουλάχιστον.
Για εμάς έχει ακουστεί ο Ρακόσεβιτς και ένας FA από NBA. Ορίστε, το 'πα!!!
Ο καλάθης μοιάζει με σπανούλη.
Ο τέπιτς μοιάζει με διαμαντίδη.
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
τελικά Ο Βγενό αποδείχτηκε πολύ μεγάλο μουνόπανο, χρησιμοποήσε τον ΠΑΟ για άλλους σκοπούς, οι οπαδοί όμως πιστεψαν σε αυτον δυστυχώς και ενας απο αυτούς ήμουν και εγώ, να παει να γαμηθεί ο μαλάκας ...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.345
- Πόντοι
- 22.785
σαιμνα αγαπιται..........τελικά Ο Βγενό αποδείχτηκε πολύ μεγάλο μουνόπανο, χρησιμοποήσε τον ΠΑΟ για άλλους σκοπούς, οι οπαδοί όμως πιστεψαν σε αυτον δυστυχώς και ενας απο αυτούς ήμουν και εγώ, να παει να γαμηθεί ο μαλάκας ...
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Και μενα δεν μου αφησε καλη εικονα.τελικά Ο Βγενό αποδείχτηκε πολύ μεγάλο μουνόπανο, χρησιμοποήσε τον ΠΑΟ για άλλους σκοπούς, οι οπαδοί όμως πιστεψαν σε αυτον δυστυχώς και ενας απο αυτούς ήμουν και εγώ, να παει να γαμηθεί ο μαλάκας ...
Πολυς ντορος για το τιποτα! Ολο δηλωσεις κι αρχιδια...
Αποδειχτηκε πολυ φλωραντζα κι μενα προσωπικα τετοιοι τυποι δεν μ αρεσουν.
έλεγε και τις παπαριές του για τους οπαδούς κλπΚαι μενα δεν μου αφησε καλη εικονα.
Πολυς ντορος για το τιποτα! Ολο δηλωσεις κι αρχιδια...
Αποδειχτηκε πολυ φλωραντζα κι μενα προσωπικα τετοιοι τυποι δεν μ αρεσουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K