Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ή ο Βεργίνης. Σαν Έλληνας θα παίξει, ΑΑΑΑΑΝ τελικά έρθει.
Σωστο κιαυτο,αλλα μου φαινεται χλωμο να εχουμε ΔΔ,Σπαν,Σαρας και τον πιτσιρικα για pgs.
Μερικοι τον εχουν για draft πρωτου γυρου,αλλοι τον εχουν ακομα και εκτος...
Θα δειξει.

Παντως γενικα,η ομαδα κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται τπτ απολυτως.ΒΑΡΒΑΤΗ μεταγραφη πρεπει να κανουμε μονο εαν φυγει ο Τσαρτσα. :sunglasses:
Περιφερεια και frontline ειμαστε ΚΟΜΠΛΕ.Η μονη θεση που θα μπορουσαμε να ενισχυθουμε ειναι στο 3.Ομως απο την στιγμη που πιστευουμε στον Περπε και την εχουμε βγαλει μαζι του 1,5 χρονο,δεν αξιζει να παρουμε κατι εκει ειδικα απο την στιγμη που ο παικτης ανταποκρινεται και βελτιωνεται συνεχως.Χωρια τα συστηματα του Ζοτς με τους 3 γκαρντ κτλπ κτλπ.
Βεβαια εννοειται οτι η κουβεντα για την θεση 3 θα ηταν διαφορετικη αν κυκολοφορουσε στην πιατσα το ονομα του Σισκα...

Ο Τεπιτς ειναι καλη προοπτικη. :sunglasses:

Ο,τι και να λεμε ξερει ο ΘΕΟΣ ο ΖΟΤΣ και θα κανει παλι τα μαγικα του...

Ασχετο.ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΠΕΚΟ ΒΙΑΣΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ. :rockon: :rockon: :rockon:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
στην Ισπανία τα ταλέντα κάνουν πάρτυ...
ο κοτσιανικούλης εκεί θα ήταν μπολ μπόυ.....

Δες ξανά το 2ο γκολ που σου έβαλε η Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ... Ποιοί το ξεκίνησαν ποιός το τελείωσε και πόσων χρόνων είναι........
ΚΑι μετά σύγκρινέ τους με τον Κοτσιανικούλη.....
Δεν το θυμάμαι, αλλά δεν έχει σημασία. Πάλι πας την κουβέντα αλλού.

Εδώ τα τσουτσέκια δε μπορούν να χτυπήσουν με 2εκ έναν παίκτη που αποδεδειγμένα αξίζει.

Θα φτιάξουν και φυτώριο? :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν το θυμάμαι, αλλά δεν έχει σημασία. Πάλι πας την κουβέντα αλλού.

Εδώ τα τσουτσέκια δε μπορούν να χτυπήσουν με 2εκ έναν παίκτη που αποδεδειγμένα αξίζει.

Θα φτιάξουν και φυτώριο? :headbang:
αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε πρωταθλήματα όπως Ισπανικό και Αγγλικό παίκτης στα 22 είναι τελειωμένος και όχι ταλέντο..
Ο κασίγιας πήρε ως βασικός τσου λου στα 17 του.....
Είναι τεράστια η διαφορά εξέλιξης του δικού μας από αυτά τα πρωταθλήματα....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
γιατι να φυγει ο σαρας?
Υποθεση εκανα τυπε μου.
Οτι αν ερθει καποιος point guard ισως αυτο να σχετιζεται με την αποχωρηση του Σαρας απο την στιγμη που ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
νώ το 2007 έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που έδωσε αγώνες επίδειξες με ομάδες του ΝΒΑ

Διαβασα αυτό στο κείμενο που ποστάρατε...τότε τον είχαμε πιει απο τους αμερικανους αν θυμάμαι καλα...Και δεν κάνω λάθος ο Ζοτς τους είχε προκαλέσει να έρθουν να παίξουν και με τους εδώ με τους Ευρωπαικους κανόνες...

Τον αγώνα με τον Ολυμπικαο και τους Chicago Bulls τον θυμάστε?Για πιο λόγο είχε γίνει???Ξέρει κανείς?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο Σαρας δεν παει πουθενα μαγκες.Εχει να χυσει στην μαπα πολυ κοσμο ακομα με το τριφυλλι στο στηθος.
Φετος κανει ΓΑΜΩ τις χρονιες.Ναι,περσι δεν ηταν καλος αλλα φετος ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα τα πραγματα.
Το παλικαρι ειναι απο αλλον πλανητη,τι να λεμε τωρα.

Προσωπικα στ'αρχιδια μου για τον Κουτσιανικουλη.Ναι,ειναι γρηγορος.Παρακατω...
Ειδαμε τι καταφερνουμε τοσα χρονια που ψωνιζουμε απο Ελλαδα.Μαζευουμε καθε χρονια πουτσες.ΦΤΑΝΕΙ με τα ταλεντα μαγκες.Καιρος να παρουμε και κανεναν παικταρα που να μπορει να κανει την διαφορα απο την πρωτη στιγμη.

Λαονικε,ο χανουμης που ΕΠΡΕΠΕ να παρει πουλους επειγοντως(ο Στρατος),την πουλεψε πριν απο λιγους μηνες.
Για τον Σάρας συμφωνώ απόλυτα
Δεν μιλάω για τον Στράτο για άλλον λέω

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Για τον Σάρας συμφωνώ απόλυτα
Δεν μιλάω για τον Στράτο για άλλον λέω
Καταλαβαινω για ποιον λες αλλα δεν ειναι μεγαλη υποθεση αδερφε. ;)
Το αλλο το αρχιδι που επρεπε να φυγει οπωσδηποτε(ηταν και αντιπροεδρος τρομαρα του),την εκανε.
Γενικα στην ΠΑΕ εχει γινει καλο ξεσκαρταρισμα οσον αφορα τα προσωπα.Πολλοι καρκινοι της εποχης του αχρηστοανικανου εχουν παρει πουλους.Το θεμα ειναι να δουμε και αποτελεσματα αγωνιστικα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Είναι τεράστια η διαφορά εξέλιξης του δικού μας από αυτά τα πρωταθλήματα....
Δε μπορώ να συγκριθώ με το Ισπανικό - με το Τούρκικο πρωτάθλημα ίσως. :rolleyes:

Εγώ σα βάζελος, θα σηκώσω ΟΥΕΦΑ ποτέ όπως σήκωσαν οι Τούρκοι? Αυτό πες μου....

Με αυτή την ισόβια γαμω-οικογένεια λες και είναι Πάπες τα μουνιά, πως θα γλιτώσουμε - μου λέτε? :headbang:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Με το Ισπανικό πρωτάθλημα απέχουμε πολύ.
Με το τουρκικό δεν νομίζω..
ίσως έχουν σοβαρούς εργαζόμενους στις εκεί ΠΑΕ που τιμούν την ομάδα τους και πιστεύουν στο σύλλογό τους.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
για να ετοιμαζόμαστε για αύριο Δευτέρα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όσοι βρίζουν που δεν πήραμε τον ''Έλληνα Μέσι'', για πείτε μου ρε παιδιά ποια καλά παιχνίδια έκανε εκτός από αυτά με ΠΑΟ και ένα με τον ΟΣΦΠ. έτυχε να τον δω live σε δύο παιχνίδια με μικρές ομάδες οι οποίες δεν άφηναν χώρους για αντεπιθέσεις και ήταν μακράν ο χειρότερος. τώρα βέβαια, μπορεί απλώς να έτυχε. επίσης, ακόμη κι αν ως παίχτης του ΠΑΟΚ μάς βάλει γκολ, δεν θα έχω μετανοιώσει που δεν τον πήραμε. δεν παίρνεις έναν παίχτη για να μη σου βάλει γκολ ως αντίπαλος. αν μετά τον ΠΑΟΚ τον δω σε ομάδα του εξωτερικού (όχι στη Β' Γερμανίας ή καμιά Βελγική βέβαια), τότε ναι, θα πω τι μαλακία κάναμε που δεν τον πήραμε.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ναι - εγώ έβριζα χθες το βράδυ με τα μουνιά που ασελγούν στο πτώμα του Παναθηναϊκού εδώ και χρόνια.

Ποιος είναι καλύτερος στην Ελληνική αγορά από τον Κουτσιανικούλη, για πες μας.

Οι Χριστοδουλόπουλοι και κάτι άλλες παιχτάρες ή ο σούπερ σκόρερ ο ζουμπάς ο Σαλπιγγίδης?

Μακάρι να έχω εγώ άδικο και όλοι εσείς δίκιο. :rolleyes:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδιά συζητάμε διαφορετικές απόψεις μπορεί να έχουμε.
Δεν υπάρχει πρόβλημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο σωματότυπος του Κοτσιανικούλη δεν κάνει για τα σύγχρονα δεδομένα ποδοσφαίρου. Απατος θα πήγαινε και αυτός όπως ο Λεοντίου.....

Η δύναμη και η αντοχή που χρειάζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει τετρακέφαλους, κοιλιακούς, και όγκο......

Ας ρίξουν μερικοί μια ματιά στο σώμα του Ρονάλντο, του Ροναλντίνιο, του Μέσι και των λοιπών παικταράδων και τα ξαναλέμε.

για την Ελλάδα καλός είναι άλλα μέχρι εκεί.
Ποτέ δε θα γίνει ο παίκτης που θακάνει τη διαφορά.

Υ.Γ.
Οταν έπαιζε ο γαβρος με την Τσέλσι και μάζεωε 3 στο ρελαντί οι Αγγλοι είχαν βάλει το γάβρο στο τέρμα όχι με την τεχνική αλλά με τη διαφορά δύναμης.....
Ηταν απίστευτο να βλέπεις τον πρωταθλητή Ελλάδας με παίκτες που από τον κεντρικό αμυντικό μεχρι το σέντερ φορ φαινόντουσταν Δαυιδ........

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν έχω άποψη για το σωματότυπο του Ντρογκμπά και των υπόλοιπων που αναφέρεις, μια και δεν είμαι φυσιοθεραπευτής ή γυμναστής.

Δέχομαι αυτό που λες. Δεν είμαι όμως Τσέλσι, αλλά ούτε και Μπαρτσελόνα. Τώρα πια είμαι μονίμως 2ος στην Ελλάδα και ένα μικρομεσαίο club στην Ευρώπη.

Ας γίνω πάλι 1ος στην Ελλάδα και μετά βλέπουμε αν μπορούμε να γίνουμε κάτι σαν την Πόρτο σε 1η φάση. Διαφωνείς? Πρώτα αλλάζουμε το χωριό μας αν γίνεται προς το καλύτερο και η αλλαγή της Ελλάδας θα έρθει από μόνη της.

Το μόνο που είπα παραπάνω είναι - αυτά τα πουσταριά οι πολυμετοχικοί :jerking: ούτε τον Κουτσιανικούλη δε μπορούσαν να πάρουν?

Πάω να κάνω καφέ... :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το μόνο που είπα παραπάνω είναι - αυτά τα πουσταριά οι πολυμετοχικοί :jerking: ούτε τον Κουτσιανικούλη δε μπορούσαν να πάρουν?
Είναι προφανές ότι έχει γίνει συμφωνία "κυρίων"!Δεν είναι τυχαίο ότι δεν τον χτύπησε κανείς εκτός από τον ζμΠάοκ ούτε για τα μάτια του κόσμου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτά τα πουσταριά οι πολυμετοχικοί :jerking: ούτε τον Κουτσιανικούλη δε μπορούσαν να πάρουν?

ωραία....
και που πήραν λοιπόν με ένα κάρο φράγκα τους Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο, Μάτζιο, Σπυρόπουλο, Λεοντίου, Μελίσση, Νίνη, Παπαδόπουλο τι άλλαξε τόσα χρόνια;
Υ.Γ. είναι αποδεδειγμένο ότι ο βάζελος ότι κινείτο σε καλό πιτσιρικά τους πήρε όλους και κέρδισε όλα τα μεταγραφικά με τον γάβρο πλην Γκαλίτσιου ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) και Αβραάμ Παπαδόπουλου...
Ο τελευταίος καλούλης, αλλά ρε καραμήτρο όταν μου μιλάς για κύπελλο ΟΥΕΦΑ δεν πας με σέντερ μπακ ένα κι ένα μίλκο......
Τελεία.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι προφανές ότι έχει γίνει συμφωνία "κυρίων"!Δεν είναι τυχαίο ότι δεν τον χτύπησε κανείς εκτός από τον ζμΠάοκ ούτε για τα μάτια του κόσμου...
δεν υπάρχουν φράγκα ρε....
με τους Χριστοδουλόπουλο, Παπαδόπουλο Αβραάμ, Γκαλίτσιο, Σπυρόπουλο, Σαλπιγγίδη είχε γίνει της πουτάνας........

Ο Σάλπι μου αρέσει γενικά αλλά ρε μαλάκα.....πας και δίνεις 1,8 μύρια ευρώ και το μισό πάγκο; Για τον Σάλπι; ΕΛΕΟΣ.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom