Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

δεν τον χαλασε τον πουστογαυρο τον καρμοιρη  :2funny: :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Συγχαρητηρια!!!!!  :rockon:

Πικραμενος εφυγα απ'το Βερολινο.... αλλα χαιρομαι που η κουπα πηγε σε ελληνικα χερια!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Συγχαρητηρια!!!!!  :rockon:

Πικραμενος εφυγα απ'το Βερολινο.... αλλα χαιρομαι που η κουπα πηγε σε ελληνικα χερια!!
ήσουν Βερολίνο δικέ μου???
Άντε και του χρόνου 4 ελληνικές ομάδες στο φ4.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ποβελ αυτή την είδες?

Συνημμένα

• tsska.jpg
    tsska.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 24

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εγω ελπίζω, αυτοί οι πολυμετοχικοί παπάρες ανέλαβαν να φιλοτιμήθηκαν όταν είδαν χτες το αστείο, μικρό ανθρωπάκι με το κύπελο στα χέρια (που ηταν ποιό μεγάλο από τον ίδιο) να μιλάει με τόσο παθος, σεβασμό και λαχτάρα για την Παναθηναικάρα. πρόεδρε, και εις ανώτερα! ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ! Αντε να δούμε τι θα κάνουν και στο ποδόσφαιρο οι μαλάκες. Γνωστή ειναι η συνατγή. καλός, σταθερός προπονητής, κορμος απο 3-4 διεθνείς ¨ελληνες και 3-4 καλοί ξένοι. Ελεος, πλέον.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ήσουν Βερολίνο δικέ μου???
Άντε και του χρόνου 4 ελληνικές ομάδες στο φ4.

Χλωμο για τεσσερις...εδω και για τρεις πολυ δυσκολο ειναι...

Εφυγα μετα τον ημιτελικο και πηγα βολτα πραγα και βιεννη
Καλα ηταν αν και.... ανευ κουπας!!!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

zonts τραγουδαει μαζι με την εξεδρα  :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τι τα βάζεις αυτά βρε κόμπε να αρχίσουμε καντήλια πρωινιάτικα???

Καλά κάνει και το βάζει...
Για να δείξει πόσο εμπαθείς και κομπλεξικοί είναι ορισμένοι δημοσιογραφούντες και νομίζουν ότι απευθύνονται στο κοινό του πρωταθλητή και του φωτός...
Παίχτηκε ένα ντέρμπυ από τα λίγα, μεταξύ δύο τεράστιων ομάδων, με αγωνία που κάνει τις ταινίες του χίτσκοκ να φαντάζουν κάτι σε στρουμφάκια ή κάντυ- κάντυ και το κοράκι το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι για τη διαιτήσια...
Και αυτός ο καρμίρης καλύπτει τέτοιο αθλητικό γεγονός...

Αξιοπρεπέστατη η στάση του Ζοτς, σιγά μην κάθεται να εξηγεί στον κάθε κάφρο τί εννοούσε...

exarxia_13

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
βασιλοπουλος- γκυζη- παο θρησκεια θυρα 13

"
Οι κόκκινες αποδοκιμασίες στον Βασιλόπουλο

Μοναδικό -αλλά έντονα- μελανό σημείο για τον κόσμο του Ολυμπιακού που μετά το τέλος του ματς χειροκρότησε την ομάδα για τη συμμετοχή της στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου, ήταν κάποιες μεμονωμένες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Βασιλόπουλου που δεν έπαιξε φυσικά ούτε και στο μικρό τελικό. Ο Έλληνας φόργουορντ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη μέση και ενδέχεται να κάνει ακόμη και επέμβαση, αλλά πέντε-έξι άτομα από τον ερυθρόλευκο κόσμο τον αποδοκίμασαν και τον έβρισαν (!) εξαιτίας της απουσίας του! "

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21

Έτσι - Έτσι με τον πουστόγαβρο , μας ζάλησε τα αρχίδια όλο το τριήμερο ο αρχίδης. Τον άφησε μαλάκα τελείως ο Ζοτς. Το παλικάρι δίπλα του έτοιμος ήταν να το καντηλιάσει μετά από την μαλακια που έκανε.
Έκανε εκπομπή ο γαμημένος το σαββάτο το πρωι στο ΣΚΑΙ για το final four και τη γιορτή του μπάσκετ και  ο μαλάκας την έλεγε Γκολ χωρίς σύνορα. Τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ.

Τωρα θα φιλάει τον κώλο του Αλαφούζου  :kissass: :kissass: :kissass: και θα κάθεται για να τον γαμήσουν για να μην τον στείλουν αδιάβαστο. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Και κάτι άλλο ρε Μάγκες. Εγώ ήμουν σίγουρος πως θα την πέρναμε την κούπα από την Πέμπτη. Και ξέρετε γιατί; Το 2007 που πήραμε την κούπα στην Αθήνα η κόρη μου που ήταν 2 χρονών τότε , ήταν άρρωστη και με πυρετό.

Φέτος από την Πέμπτη είχε αρρωστήσει και πάλι με πυρετούς και με ιώση. Μόλις είδα πως το καμάρι μου ήταν πάλι στην ίδια κατάσταση όπως και πριν 2 χρόνια , ήμουν σίγουρός πως θα το πέρναμε το κύπελλο και πάλι.

Από τωρα το καμάρι μου αρρωσταίνει για την ΠΑΝΑΘΑ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ , ή ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 6ο.

exarxia_13

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

αυτος ο μπουρουσης και ο παπαλουκας που υποστηριζε τους ρωσσους στον τελικο, θα περασουν καλα στο οακα...
θα τα πουμε συντομα τουλαχιστον με τους 2 απο τους 3 παραπανω

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Σύμφωνα με πληροφορίες η εφημερίδα «Derby» αναστέλλει την έκδοση της. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί αλλά τα οικονομικά της εφημερίδας δεν ήταν και τα καλύτερα ενώ φήμες λένε ότι υπήρχε και κλίμα έντασης λόγω πολυμετοχικού. Όπως όλα δείχνουν σήμερα θα ανακοινωθεί στους εργαζόμενους. 

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Έτσι - Έτσι με τον πουστόγαβρο , μας ζάλησε τα αρχίδια όλο το τριήμερο ο αρχίδης. Τον άφησε μαλάκα τελείως ο Ζοτς. Το παλικάρι δίπλα του έτοιμος ήταν να το καντηλιάσει μετά από την μαλακια που έκανε.
Έκανε εκπομπή ο γαμημένος το σαββάτο το πρωι στο ΣΚΑΙ για το final four και τη γιορτή του μπάσκετ και  ο μαλάκας την έλεγε Γκολ χωρίς σύνορα. Τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ.

Τωρα θα φιλάει τον κώλο του Αλαφούζου  :kissass: :kissass: :kissass: και θα κάθεται για να τον γαμήσουν για να μην τον στείλουν αδιάβαστο. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Και κάτι άλλο ρε Μάγκες. Εγώ ήμουν σίγουρος πως θα την πέρναμε την κούπα από την Πέμπτη. Και ξέρετε γιατί; Το 2007 που πήραμε την κούπα στην Αθήνα η κόρη μου που ήταν 2 χρονών τότε , ήταν άρρωστη και με πυρετό.

Φέτος από την Πέμπτη είχε αρρωστήσει και πάλι με πυρετούς και με ιώση. Μόλις είδα πως το καμάρι μου ήταν πάλι στην ίδια κατάσταση όπως και πριν 2 χρόνια , ήμουν σίγουρός πως θα το πέρναμε το κύπελλο και πάλι.

Από τωρα το καμάρι μου αρρωσταίνει για την ΠΑΝΑΘΑ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ , ή ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 6ο.
αυτά να τα λες να μην αρρωσταίνουμε και εμείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom