mikes4207
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
για μένα ο γιασικεβίτσιους ήταν ΜVP αλλά και ο σπανούλης έπαιξε καταπληκτικά.
Συμφωνω απολυτα.
για μένα ο γιασικεβίτσιους ήταν ΜVP αλλά και ο σπανούλης έπαιξε καταπληκτικά.
τι τα βάζεις αυτά βρε κόμπε να αρχίσουμε καντήλια πρωινιάτικα???
δεν τον χαλασε τον πουστογαυρο τον καρμοιρη
καλα εκανε ο Θανασης και πεταξε τα λεφτα στη μαπα του αρτεαγκα
δεν έχω βρειBιντεακι εχουμε γιαυτο ?
ήσουν Βερολίνο δικέ μου???Συγχαρητηρια!!!!!
Πικραμενος εφυγα απ'το Βερολινο.... αλλα χαιρομαι που η κουπα πηγε σε ελληνικα χερια!!
δεν έχω βρει
ήσουν Βερολίνο δικέ μου???
Άντε και του χρόνου 4 ελληνικές ομάδες στο φ4.
Ποβελ αυτή την είδες?
τι τα βάζεις αυτά βρε κόμπε να αρχίσουμε καντήλια πρωινιάτικα???
Έτσι - Έτσι με τον πουστόγαβρο , μας ζάλησε τα αρχίδια όλο το τριήμερο ο αρχίδης. Τον άφησε μαλάκα τελείως ο Ζοτς. Το παλικάρι δίπλα του έτοιμος ήταν να το καντηλιάσει μετά από την μαλακια που έκανε.
αυτος ο μπουρουσης και ο παπαλουκας που υποστηριζε τους ρωσσους στον τελικο, θα περασουν καλα στο οακα...
Από τωρα το καμάρι μου αρρωσταίνει για την ΠΑΝΑΘΑ.
αυτά να τα λες να μην αρρωσταίνουμε και εμείςΈτσι - Έτσι με τον πουστόγαβρο , μας ζάλησε τα αρχίδια όλο το τριήμερο ο αρχίδης. Τον άφησε μαλάκα τελείως ο Ζοτς. Το παλικάρι δίπλα του έτοιμος ήταν να το καντηλιάσει μετά από την μαλακια που έκανε.
Έκανε εκπομπή ο γαμημένος το σαββάτο το πρωι στο ΣΚΑΙ για το final four και τη γιορτή του μπάσκετ και ο μαλάκας την έλεγε Γκολ χωρίς σύνορα. Τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ.
Τωρα θα φιλάει τον κώλο του Αλαφούζου και θα κάθεται για να τον γαμήσουν για να μην τον στείλουν αδιάβαστο.
Και κάτι άλλο ρε Μάγκες. Εγώ ήμουν σίγουρος πως θα την πέρναμε την κούπα από την Πέμπτη. Και ξέρετε γιατί; Το 2007 που πήραμε την κούπα στην Αθήνα η κόρη μου που ήταν 2 χρονών τότε , ήταν άρρωστη και με πυρετό.
Φέτος από την Πέμπτη είχε αρρωστήσει και πάλι με πυρετούς και με ιώση. Μόλις είδα πως το καμάρι μου ήταν πάλι στην ίδια κατάσταση όπως και πριν 2 χρόνια , ήμουν σίγουρός πως θα το πέρναμε το κύπελλο και πάλι.
Από τωρα το καμάρι μου αρρωσταίνει για την ΠΑΝΑΘΑ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ , ή ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 6ο.