CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
χαβαλε κανουμε.μαγκιες μεσω πισι θα κανουμε?Ωραιος εισαι. Δεν τσιμπησες.
Μπραβο.
χαβαλε κανουμε.μαγκιες μεσω πισι θα κανουμε?
Μηνυμα προς τηλεοπτικο σταθμο ΣΚΑΙ : κανονιστε ρε μπασταρδοι να παρει η Παναθα το 5ο ευρωπαικο και να κοψετε τους πανηγυρισμους και την απονομη με τις κωλοδιαφημισεις......θα σας παρει και θα σας σηκωσει μουνοπανα.......
Καλά φάε κανένα καροτάκι τώρα.
πάντως πολύ μ.ορφωση οι βάζελοι.
είναι κάποιοι μέσα στο γήπεδο στον μικρό τελικό(χάνει ο γαύρος)
και κάθονται και βρίζουν τους ολυμπιακούς.
η παιδεία θα μας φάει το τέλος.
και με τα 2 χέρια
Η αρρώστια δεν είναι καλό πράγμα.
ναι ειδικα μετα τις δηλωσεις παπαρολουκα οτι θα υποστηριζει την τσσκα εγω περιμενα να τους χειροκροτησουνπάντως πολύ μ.ορφωση οι βάζελοι.
είναι κάποιοι μέσα στο γήπεδο στον μικρό τελικό(χάνει ο γαύρος)
και κάθονται και βρίζουν τους ολυμπιακούς.
η παιδεία θα μας φάει το τέλος.
και με τα 2 χέρια
ναι ειδικα μετα τις δηλωσεις παπαρολουκα οτι θα υποστηριζει την τσσκα εγω περιμενα να τους χειροκροτησουν
μακαρι να υπαρχει μονο στον αθλητισμο η διχονοια τυπε μου
εσας γιατι σας φαινεται παραλογο οτι οι οπαδοι του παο βριζανε τον ολυμπιακο τοτε?Απόλυτο αρσενικό , ο Theo καλά κάνει και υποστηρίζει την παλιά το ομάδα . έπαιξε 6 χρόνια , κέρδισε πολλά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο και και πήρε ένα τσουβάλι χρήματα . το 2007 πριν καν συμφωνήσει με το γαύρο στο ΟΑΚΑ εσείς τον βρίζατε αν θυμάμαι καλά....
και που τον έλεγαν και πουτάνας γιό?εσας γιατι σας φαινεται παραλογο οτι οι οπαδοι του παο βριζανε τον ολυμπιακο τοτε?
ωραία ας είναι και με τη μικτή πασών των ρωσιών και με όποιον θέλει.
Ας αφήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής.
διάβασε μερικά ποστς πάνω και θα δεις ότι έχεις άδικοΤο περιβραχιόνιο της εθνικής σε μάρανε εσένα.... τα ίδια θα λέγατε αν ήταν ο γαύρος στον τελικό και όχι ο βάζελος και όλοι την Τσσκα θα υποστηρίζατε.....
Ο Παπαπτηνός είναι αυτός που πάντα ήταν, κομπλεξικός. Δυστυχώς γι αυτόν τα χρήματα και η δόξα δεν έδιωξαν το κόμπλεξ από το άσχημο αγοράκι απο το Ελληνορώσσων που επέλεξε να ξεχωρίσει με το να δηλώσει ....... σε μια ΠΡΑΣΙΝΗ γειτονιά.
Ρωτήστε αυτούς που τον γνώρισαν στα χρόνια της αθωότητας και θα καταλάβετε.
Δικαίωμά του να λέει ό,τι θέλει. Πιθανόν να μίλησε η ΠΙΚΡΑ εκείνη τη στιγμή (μπορεί να συμβεί στον καθένα μας) μπορεί όχι.
Αυτό που έχει σημασία είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ να τα δόσει όλα για την ΚΟΥΠΑ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΩΡΑ.
Δύσκολος ο αγώνας, είμαστε το outsider, αλλά ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΥΓ:
Με ....... ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Απόδειξη πως δε γραφω ΠΟΤΕ στο thread της τρούμπας [βασικά δε μπαίνω καν, αλλά αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω, ούτε έχει νόημα να το κάνω]
Επιλέγω τους φίλους μου, τις παρέες μου και τους συνομιλητές μου