Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και αυτοί ακόμα, με το ΔΟΥΡΟ διαιτητή θα έχαναν
Για "Περήφανος Έλληνας" θα έπρεπε να ξέρεις και λίγη ορθογραφία
(καμάρι αντί για καμάρη, εκτός και αν εννοούσες κάμαρη...):
+1000....καλα για τον Ριβαλντο μην ορκιζεσαι...ο τυπος με αυτα που εχει πει για την Ελλαδα απο τοτε που πηγε Ουζμπεκισταν απεδειξε οτι ειναι για πολλες κλοτσιες......φραγκοφονιας του κερατα.......προχτες ρεπορτερ του ΟΣΦΠ ελεγε στον Σεντρα ΦΜ οτι ο Ριβαλντο εβαζε την ΠΑΕ να πληρωσει τα διοδια της Αττικης οδου .....μαλιστα ελεγε οτι γενικα οι Βραζιλιανοι ειναι οι πιο γυφτοι σε τετοια θεματα......
αυτον ειχε η φωτο....καλα για τον Ριβαλντο μην ορκιζεσαι...ο τυπος με αυτα που εχει πει για την Ελλαδα απο τοτε που πηγε Ουζμπεκισταν απεδειξε οτι ειναι για πολλες κλοτσιες......φραγκοφονιας του κερατα.......προχτες ρεπορτερ του ΟΣΦΠ ελεγε στον Σεντρα ΦΜ οτι ο Ριβαλντο εβαζε την ΠΑΕ να πληρωσει τα διοδια της Αττικης οδου .....μαλιστα ελεγε οτι γενικα οι Βραζιλιανοι ειναι οι πιο γυφτοι σε τετοια θεματα......
Πριν τη νέα Αγγλική λέξη ProudToBeGreekΕσένα είδα που είσαι και γλωσσοπλάστης: "Μεγαλέφαντος" Νέα έννοια της γραμματικής...να την πεις στον Μπαμπινιώτη να την προσθέσει στο λεξικό του...
572 ειναι οι τιτλοι...Και κλείνω το μικρό αυτό αφιέρωμά μου στον βρωμερότερο σύλλογο του κόσμου με ένα copy paste από επίσημη σελίδα τους, στην οποία προσέξτε τον αριθμό των τίτλων που αναφέρει: 400
Μου θύμισες τώρα το ανέκδοτο στο ΑΜΑΝ:"Αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν και πέος. Σαν πούτσα είναι, αλλά πιο μικρό και μαραζωμένο"λές να στραβώσει το χοντρό σκληρό μου πέος
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.
[size=12pt]χο χο χο!!!!!!![/size]
ευχαριστω πολυ αδελφε!!
ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΙΤΡΑ ΣΠΕΡΜΑ..