Φίλε είπα ότι στο Βόλλευ έχει πάρι ο Ολυμπιακός και τότε ήμουν στο Βέλγιο και πανηγύριζα κι εγώ όποως κι όλοι οι Έλληνες.Ακόμα δεν απάντησες ,,,,ενω απάντηση πήρες
Αν δεν είσαι Έλληνας και χάρηκες σήμερα να μου το πεις.
Φίλε είπα ότι στο Βόλλευ έχει πάρι ο Ολυμπιακός και τότε ήμουν στο Βέλγιο και πανηγύριζα κι εγώ όποως κι όλοι οι Έλληνες.Ακόμα δεν απάντησες ,,,,ενω απάντηση πήρες
καλα όλα αυτά...αλλά δεν είναι κακό να παραδέχεσαι πως έκανες λάθος ποστάρισμα και τώρα κωλοτούμπα και πως πραγματικά ποτέ δεν έχετε πάρει κούπα στο βέλλευ ευρωπαϊκή. Όταν με το καλό πάρετε...τότε μπορείτε να λέτε...Εγώ έχω φίλους Ολυμπιακούς και σε πληροφορώ όταν κέρδισε ο γαύρος τους Ολλανδούς ήμουν στο Βέλγιο και το πανηγύρισα όπως ο κάθε Έλληνας.
Αν εσύ είσαι με τους Ρώσους να μου το πεις γιατί τις προάλλες είπες ότι υποστηρίζεις μόνο την ομάδα σου.
Κοίταξεε εγώ έχω κάθε καλή πρόθεση.
Αλλά να μπαίνει κάποιος στο thread της ομάδας μου και
να χαίρεται που κερδίσαν οι ξένοι
να λεει για γκομενάκια
να απαντάει με ερωτήσεις και
να λεει ότι μόνο οι γαύροι είναι άντρες δεν το δέχομαι
Αν είναι να γίνονται τα οπαδικά threads πεδίο ανταλλαγής βρισιών να μας το πουν οι υπευθυνοι του site να το ξέρουμε και να κανονίσουμε την πορεία μας.
Φίλε θυμάσαι να έβρισα ποτέ Ολυμπιακό?καλα όλα αυτά...αλλά δεν είναι κακό να παραδέχεσαι πως έκανες λάθος ποστάρισμα και τώρα κωλοτούμπα και πως πραγματικά ποτέ δεν έχετε πάρει κούπα στο βέλλευ ευρωπαϊκή. Όταν με το καλό πάρετε...τότε μπορείτε να λέτε...
και κάτι ακόμα.
να δέχεστε την καζούρα όπως ακριβώς την κάνετε.
όταν μιλάτε για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη στο ποδόσφαιρό και το δεχόμαστε έτσι να δέχεστε κι εσείς την καζούρα ...οκ; όχι μόνο να θεοποιείτε την ομάδα όταν φτάνει τελικό...μετράει το αποτέλεσμα ΚΑΙ του τελικού...νεσπά;;
Όπως και σεις.Πριν πόσα χρόνια πήγατε τελικό;Και τι κάνετε από τότε και τα τελευταία χρόνια είπαμε;;;[size=30pt]ΠΟΤΕ[/size]
αλλα σε 30 χρονια θα λενε πηγαμε τελικο
Φίλε θυμάσαι να έβρισα ποτέ Ολυμπιακό?
Να μπήκα ποτέ σε thread του Ολυμπιακού και να γέλαγα ή αν έβρισα?
όσες φορές μπήκα μίλησα για παίκτες, βελτίωση τεχνικών και ποτέ δεν έκανα ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΠΛΆΚΑ.
Και ένας τελικός ευρώπης δεν είναι για πλάκα.
Ρώτα και τον δωρητή που είναι 100% γαύρος να στο επιβεβαιώσει.
4 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ στο Μπάσκετ!5. Απαντησούλα στην ερώτηση πότε πήρε ο βάζελος Ευρωπαϊκό τίτλο έχει κανεις να δώσει ?
1. Είπα ότι με ερωτήσεις απαντάνε οι γκόμενες και δεν υπονόησα τίποτα.1. Για γκομενάκια μίλησες πρωτος εσυ
2. Δεν απαντας στην ερωτηση που σου έκανα ....μάλλον γιατι ζορίζεσαι να πεις αλήθεια
3. Χαβαλέ θα κάνω σε όποιο σαιτ και όποιο θρεντ γουστάρω χωρις να χρειάζομαι την άδεια κανενός
4. Εγω δεν εβρισα ....αν αυτα που λεω και αυτά που ρωτάω πονάνε ....λύσε το πρόβλημα σου με τον ψυχολόγο σου
5. Απαντησούλα στην ερώτηση πότε πήρε ο βάζελος Ευρωπαϊκό τίτλο έχει κανεις να δώσει ?
1. Είπα ότι με ερωτήσεις απαντάνε οι γκόμενες και δεν υπονόησα τίποτα.
2.Ο Παναθηναικός στο βόλευ δεν έχει πάρει τίτλο, οκ?
3.Αν θες να κάνεις χαβαλέ όπου γουστάρεις εγώ δεν γουστάρω χαβαλέδες.
4.Τώρα βρίζω εγώ?
5.Εκ των προτέρων λες ότι δεν θα απαντήσω. Τώρα που απάντησα τι λες?
Εσύ δεν απάντησες όμως.Ααααα δεν εχω να πω κάτι ......απλά μ' αρέσει να το ακούω
χαχχαχαχχαχαχχαχααχχαχχαχαχχααχχαααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχχαχχαχχαχχχχχχχαααχααααααααχ
Εσύ δεν απάντησες όμως.
Είσαι Έλληνας ή όχι?
Συ είπαςΟχι βρε κουτο εγω ειμαι πούστη και Αλβανό
Αλλα δόξα τω θεω ......που δεν είμαι και Παναθηναϊκό !!!
Συ είπας
για τον πούτσο μπλε απάντηση αδερφέ....Εγω είπας και οι βαζελίνες πίπας !!!