Καμια φωτο απο τον επαναληπτικο δεν παιζει?......Ταξιδεψε μας αποψε ρε αρρωστεια.......για τον κοσμο σου αλλα και ολη την Ελλαδα...κανε μας περηφανους οπως μονο εσυ ξερεις.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατσε να προκριθειτε και θα σου πω εγω τιποτα δεν θα μεινει ορθιο.Τρίτη, 10 Μάρτιος 2009
"Εξερράγη το Sakyrajima στην Ιαπωνία πριν λίγο"
"Tο ηφαίστειο Sakurajima την Ιαπωνία εξερράγη πριν 3 ώρες - περίπου 19:30 τοπική- και η λάβα ήδη φθάνει τα 2χιλ. απόστασης !Η έκρηξη του ήταν αναμενόμενη αφού είχαν προηγηθεί πολλές μικρότερες άλλες τις...
προηγούμενες μέρες! Το ηφαίστειο αυτό είναι από τα πιο ενεργά της Ιαπωνίας ![size=14pt] Μέχρι στιγμής δεν έχουνα ανφερθεί ζημιές από την εκρηξη [/size] η οποία συνεχίζεται!! "
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.346
- Πόντοι
- 42.697
και κάτι τελευτάιο , αλλά σημαντικό που ξεχάσατε να αναφέρετε!:
Ο Έπίτημος Πρόεδρος της Ν.Δ. ευχήθηκε στην ομάδα του ΠΑΟ καλή επίτυχία στον σημερινό αγώνα!
Ο Έπίτημος Πρόεδρος της Ν.Δ. ευχήθηκε στην ομάδα του ΠΑΟ καλή επίτυχία στον σημερινό αγώνα!
και κάτι τελευτάιο , αλλά σημαντικό που ξεχάσατε να αναφέρετε!:
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=mitartb65a4bvys543ys543s43w.jpg&width=490[/img[/URL]]
[/quote]
Τους γάμησες τώρα την ψυχολογία :2funny:
Κατσε να προκριθειτε και θα σου πω εγω τιποτα δεν θα μεινει ορθιο.
....απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι......καλυτερη ομαδα η Βιγιαρεαλ αλλα ο σοβαρος ΠΑΟ με τον κοσμο και το πρωτο θετικο αποτελεσμα εχει πολλες ελπιδες να προκριθει
[size=40pt]ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΑΣ[/size]
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ωραίος Παναθηναικός και ο Σουηδός!
Ωραίος Παναθηναικός και ο Σουηδός!
Μιλάει η....εμπειρία!!!
Σαλτα back.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.346
- Πόντοι
- 42.697
...παντως το βραδυ αυτος ειναι ο παικτης κλειδι......ζει για κατι τετοια παιχνιδια.....και μπορει να αλλαξει την ψυχολογια αν δεν ξεκινησουμε καλα....
σωστός ο Carlos!
φίλε γιατί ξεχάς όμως και τον Γιαννάκη τον Γκούμα?
Μέχρι και το όνομα του θα δώσει ο Βγενό σε αεροπλάνο τώρα που πήρε την Ολυμπιακή- τιμής ένεκεν!
....μην με προκαλειτε σημερα.....αντε μην αρχισουμε να σχολιαζουμε μιζερα καραγκιοζιλικια στον εσωτερικο χωρο.....σωστός ο Carlos!
φίλε γιατί ξεχάς όμως και τον Γιαννάκη τον Γκούμα?
Μέχρι και το όνομα του θα δώσει ο Βγενό σε αεροπλάνο τώρα που πήρε την Ολυμπιακή- τιμής ένεκεν!
Επισκέπτης
Θα σας κάνουμε ωραίο δωράκι πάντως σήμερα που έχετε τα γενεθλιάκια σας...
Έχεις πρόβλημα με τα τραβέλια μου???
όχι....
Θα σας κάνουμε ωραίο δωράκι πάντως σήμερα που έχετε τα γενεθλιάκια σας...
Καλώς τον...καρπαζοσυλλέκτη!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,,,,,,,,για την ελλάδα και το τριφύλλι απόψε........
πολύ δύσκολο το μάτς αδέλφια και το αποτέλεσμα πολύ πονηρό.......με προσοχή και ψυχή παιρναμε....μακάρι το β΄ραδυ να καεί η αθήνα..........ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......................
πολύ δύσκολο το μάτς αδέλφια και το αποτέλεσμα πολύ πονηρό.......με προσοχή και ψυχή παιρναμε....μακάρι το β΄ραδυ να καεί η αθήνα..........ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......................
Σαλτα ρε μουνι,το ειπα 1000000 φορες,να το καταλαβεται οτι ειμαι τραβελοκυνηγος.
Καλά ρε μαλάκα...μην φωνάζεις...
ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,,,,,,,,για την ελλάδα και το τριφύλλι απόψε........
....ετσι , ετσι ρε Tale.....και θα τραγουδαμε....
Εισαι το πιο σκληρο ναρκωτικο
εισαι η μαστουρα που δεν λεει να μ'αφησει
σ'ολα τα γηπεδα θα σε ακολουθω
να σου φωναζω ποσο με εχεις αρρωστησει
Μονο εσενα εχω για Θεο
και στην ζωη μου ολα τα ΄χω παρατησει
το μεγαλειο σου δεν εχει τελειωμο
και το μυαλο μου πια τωρα εχει κολλησει
και ΠΑΟ ολε , ολε , ολε
εισαι ειναι τριφυλλο βαρβατο κι ωραιο
Συνημμένα
Ρε μαλακα μπακ μην το καταντας βαρετο. ;)Καλά ρε μαλάκα...μην φωνάζεις...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μακαρι τυπε μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K