Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φίλοι βάζελοι μπερδευτήκατε ... δεν παίζατε με την Βιγιαρεάλ για να κρατήσετε την ισοπαλία .

bt.gif
οτι και να γίνει απόψε , τουλάχιστον δεν θα είναι από ομάδα που μάχεται για την σωτηρία της .
Γι'αυτό φίλοι βάζελοι , εμπρός όλοι
pray.gif
για να νικήσει η μπαουγκάρα μπας και την παλέψετε απόψε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
.....ελπίζω τουλάχιστον μετά το φετεινό πατατράκ να βάλουν μυαλό οι διοικούντες αλλιώς του χρόνου θα πάιζουν μόνοι τους...........

Ναι όντως....γιατί τις προηγούμενες χρονιές δεν είχαν δείγματα μαλακίας για να αντιδράσουν.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ευτυχώς που ο Τενκάτεν έδωσε ευκαιρίες στα μεγάλα ταλέντα Ρουκάβινα , Πετρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο και λοιπούς να πάρουν την πρόκριση .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τελικά οι πούστηδες με τα ερυθρόλευκα κάθε χρόνο ρίχνουν την ψώλα σε βαζέλια.....

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι το ηθελες το κυπελλο λαγε?
τι το ηθελες το κυπελλο λαγε?

Συνημμένα

• panserraikos2.jpg
    panserraikos2.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μπουχουχου μου είπαν πως έχουμε ομαδάρα Champions League γιατί μας ξεφτύλισαν απόψε
sad2.gif

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
25
Πόντοι
1
20:26: Επεισόδια σημειώθηκαν στα επίσημα και δημοσιογραφικά του γηπέδου, καθώς φίλαθλοι του ΠΑΟΚ χωρίς διακριτικά έγιναν αντιληπτοί με συνέπεια να πέσει πολύ ξύλο. Μάλιστα τον έναν εξ’ αυτών τον έβγαλαν σηκωτό έξω από τις εξέδρες, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να λέει πως έκαναν χειρονομίες. Τα πνεύματα ηρέμησε ο Γεωργιάδης σκόρερ του τρίτου τέρματος του Πανσερραϊκού, καθώς όλοι ασχολήθηκαν με τον αιώνιο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και για να μην ξεχνιωμαστε.........αντωνίου γαμιεσαι ρεεεεεεεεεε....... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σουηδε κανονισε να γινει καμια μαλακια και να  μην εισαι στον τελικο. :boobies:
Kλασικο παραδειγμα του καλυτερα να μασας παρα να μιλας. ;) ;)

Η καζουρα ειναι δεκτη απ'ολους(και λιγα γραφετε).

Παμε για την παρτη μας τωρα μαγκες.

Αλλη μια ντροπιαστικη μερα για ενα τμημα της καυλας μας που εχει ''βαρεθει'' να μας γαμαει την ψυχολογια.

Μην ακουσω μαλακιες οτι φταιει η ποιοτητα των παικτων για την σημερινη πουτσα.
Τα πραγματα ειναι περα για περα ξεκαθαρα.Με αυτη την νοοτροπια που υπαρχει στην ομαδα τα πραγματα θα αργησουν να φτιαξουν.
Οταν τα μουνακια παιρνουν τα λεφτα της ζωης τους και αντιμετωπιζουν τετοια ματς σαν αγγαρεια τετοια πραγματα θα συμβαινουν.
Μονο οταν μαθουν οτι με τους τιτλους τρεφονται οι συλλογοι και οι τιτλοι ειναι αυτοι που κανουν πραγματικα μεγαλες τις ομαδες θα αλλαξουν τα πραγματα.
Το κυπελλο ειναι ενα τροπαιο αλλα οι βεντετες και οι καλοπληρωμενοι δεν ασχολουνται.Μαλλον τους κακοπεφτει. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μην με ρωτησετε πως μαθαινεται αυτη η νοοτροπια.Αυτο που ξερω ειναι οτι αυτη η ομαδα δεν την εχει.

Μπραβο στον Ζιλμπερτο και τον Χριστοδουλοπουλο που ηταν οι μονοι που τιμησαν την φανελα που φορουσαν σημερα.

Μπραβο και σε μας τους μαλακες που κραζαμε απο περιοδικα,απο ραδιοφωνα και γενικα απο οπουδηποτε, γιατι δεν παιζει βασικος ο Ρουκαβινα.Με αυτη την νοοτροπια δεν προκειται ΠΟΤΕ να παιξει μπαλα.Εχει την εντυπωση οτι παιζει στην αλανα της γειτονιας του και οχι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Μπραβο και στον Βυντρα που μολις ενιωσε οτι παιζει ως δεξι μπακ αρχισε παλι τις γνωστες και καθιερωμενες χαζομαρες του.Λουκα,πολυ εξυπνη κινηση να κανεις πεναλτι,το κλειδωσες το ματσακι. ;)

Κανονικα στο παιχνιδι της Τριτης με την Βιγιαρεαλ δεν πρεπει να πατησει κανεις στο γηπεδο.
Μονο και μονο μπας και καταλαβουν οτι καλες οι πορειες,μας αρεσουν τα ταξιδακια,γουσταρουμε να ακουγομαστε στην Ευρωπη,ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ.

Αυτα και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ μας.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Η αδιαφορια σε ολο της το μεγαλειο.
Δεν μπορει να κανεις παραλιγο διπλο στο καραισκακη με 10 παιχτες, να σαι σε προκρηματικα για τους 8 στο τσουλου και να τρως 3 μπαλες απ τους τελευταιους.
Νοοτροπια: στο πουτσο μου ολα...τι να μου πουν οι βλαχοσερραιοι...ενα φιλικο ειναι...εγω ειμαι για σαλονια...!!!!! και εχεις μονο τον χριστοδουλο να ναι μια ομαδα μονος του...
Η απολυτη ξεφτιλα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η αδιαφορια σε ολο της το μεγαλειο.
Δεν μπορει να κανεις παραλιγο διπλο στο καραισκακη με 10 παιχτες, να σαι σε προκρηματικα για τους 8 στο τσουλου και να τρως 3 μπαλες απ τους τελευταιους.
ξεχασες και τους 8 του κυπελλου ελλαδας
Νοοτροπια: στο πουτσο μου ολα...τι να μου πουν οι βλαχοσερραιοι...ενα φιλικο ειναι...εγω ειμαι για σαλονια...!!!!! και εχεις μονο τον χριστοδουλο να ναι μια ομαδα μονος του...
Η απολυτη ξεφτιλα.
μηπως οτι σας γαμησαν?δωσε θαρρος στο χωριατη

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Kλασικο παραδειγμα του καλυτερα να μασας παρα να μιλας. ;) ;)
στα ειχα πει
Η καζουρα ειναι δεκτη απ'ολους(και λιγα γραφετε).
ειχε προβλημα το σαιτ,θα συνεχισουμε και αυριο

Κανονικα στο παιχνιδι της Τριτης με την Βιγιαρεαλ δεν πρεπει να πατησει κανεις στο γηπεδο.
Μονο και μονο μπας και καταλαβουν οτι καλες οι πορειες,μας αρεσουν τα ταξιδακια,γουσταρουμε να ακουγομαστε στην Ευρωπη,ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ.
ουτως η αλλως δεν πατατε γηπεδο και κραταω το τελευταιο που ειπες για την επομενη φορα που θα μιλησεις για πορειες :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom